-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καμιά φορά λέω.. Καλοί οι Γερμανοί και οι Ιταλοί.. Αλλά ρε παιδί μου κάτι Honda NSX και Toyota Supra ποτέ δεν παρουσίασαν τέτοια τραγελαφικά...
Mαλλον θα ανφερεσε στα βελτιωμενα γιατι οι βασικες εκδοσεις δεν ξεπερνουσαν τα 300 αλογα.
στα χαρτι δεν ξεπερνουσαν..(280-290 το πουλαγαν)supra και r34 ηταν πανω απο 340 με μερικα r34 να ειχαν ξεπερασει και τα 400 στο vspec2
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
10 ή 30 τελικα;
δεν ξέρω, ο καθένας με τα νούμερά του !
10 oι 458.
Συνολικα για Ferrari μου φαινεται εως και μικρος αριθμος το 30.Χωρις σκοπο να ξεκινησω flame(
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Καμιά φορά λέω.. Καλοί οι Γερμανοί και οι Ιταλοί.. Αλλά ρε παιδί μου κάτι Honda NSX και Toyota Supra ποτέ δεν παρουσίασαν τέτοια τραγελαφικά...
Mαλλον θα ανφερεσε στα βελτιωμενα γιατι οι βασικες εκδοσεις δεν ξεπερνουσαν τα 300 αλογα.
στα χαρτι δεν ξεπερνουσαν..(280-290 το πουλαγαν)supra και r34 ηταν πανω απο 340 με μερικα r34 να ειχαν ξεπερασει και τα 400 στο vspec2
H Supra και στα χαρτιά πάνω από 300 άλογα ήταν.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
10 ή 30 τελικα;
δεν ξέρω, ο καθένας με τα νούμερά του !
10 oι 458.
Συνολικα για Ferrari μου φαινεται εως και μικρος αριθμος το 30.Χωρις σκοπο να ξεκινησω flame(FERRARI 458: 30 αυτοκίνητα έχουν καταστραφεί από φωτιά που οφείλεται σε διαρροή βενζίνης στη μηχανή
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
υπηρχε νομοθεσια και τωρα νομιζω (κατω απο το τραπεζι) η μεγιστη ιπποδυναμη να ειναι 280-290 αλογα
νομιζω με το gtr η Nissan το εσπασε οταν το εβγαλε αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. -
υπηρχε νομοθεσια και τωρα νομιζω (κατω απο το τραπεζι) η μεγιστη ιπποδυναμη να ειναι 280-290 αλογα
νομιζω με το gtr η Nissan το εσπασε οταν το εβγαλε αλλα δεν ειμαι σιγουρος..Δεν ήταν νομοθεσία. Συμφωνία μεταξύ των εταιρειών ήταν.
Η Supra ήταν επίσημα στα 324 άλογα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το αρθρο αυτο λεει για 10 Ferrari 458.Αλλο αρθρο πριν λιγες σελιδες ελεγε για 30
FERRARI 458: 30 αυτοκίνητα έχουν καταστραφεί από φωτιά που οφείλεται σε διαρροή βενζίνης στη μηχανή
Ναι λεει για 30 και το βιντεο λεει the** 10th**..
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Το αρθρο αυτο λεει για 10 Ferrari 458.Αλλο αρθρο πριν λιγες σελιδες ελεγε για 30
FERRARI 458: 30 αυτοκίνητα έχουν καταστραφεί από φωτιά που οφείλεται σε διαρροή βενζίνης στη μηχανή
Ναι λεει για 30 και το βιντεο λεει the** 10th**..
O τρομαρας ξερει καλυτερα
-
Καλό είναι να σταματήσουμε να ακουμε και να αναπαράγουμε τις του κάθε δημοσιογραφίσκου της κακιάς ώρας. Πολλά κεντρομήχανα έχουν αναφλέγει (Ferrari, Lamborghini, Carrera GT, R8 κλπ). Οι λόγοι είναι διάφοροι και πολλές φορες ευθύνονται εξωγενείς παράγοντες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ειδικά αυτοκίνητα απαιτούν ειδικούς χειρισμούς.
-
Ποτε δεν ηταν
[edit] Mark IV (1993–2002)
ατμοσφαιρικος ηταν στα 220 (αγγλια γαρ..)
a naturally aspirated 2JZ-GE producing 220 hp (164 kW; 223 PS) at 5800 rpm and 210 ft·lb (280 N·m) at 4800 rpm
διπλοπιττος τουρμπινα
a twin turbocharged 2JZ-GTE making 276 hp (206 kW; 280 PS) and 318 ft·lb (431 N·m)το αμερικανικο μοντελο δεν βγηκε ποτε επισημα απο την τογιοτα με 320 αλλα εγινε οτι εγινε εδω με το coupe της χιουνται με τα 145 αλογα..
το καλο ομως ειναι οτι υπαρχει ευρωπαικη εκδοση με twin turbo αλλα δεν ηρθε ποτε στην ευρωπη μονο απο import (απο αμερικη φυσικα αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει που στο καλο πηγαν τα ευρωπαικα)
(υπηρχε και η εκδοση targa που εβαλαν συστημα vvt-i και της εδωσαν 1 ΙΠΠΟ ( )) -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλό είναι να σταματήσουμε να ακουμε και να αναπαράγουμε τις του κάθε δημοσιογραφίσκου της κακιάς ώρας. Πολλά κεντρομήχανα έχουν αναφλέγει (Ferrari, Lamborghini, Carrera GT, R8 κλπ). Οι λόγοι είναι διάφοροι και πολλές φορες ευθύνονται εξωγενείς παράγοντες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ειδικά αυτοκίνητα απαιτούν ειδικούς χειρισμούς.Eξωγενεις οπως 'κανει ζεστη, ρολλαρω, εντοπιζω γκομενακια με hot pants, μαρσαρω στις 9000 στροφες (true story μεχρι εδω), αναβω τον κινητηρα, boom'?
Btw η Lambo εκανε προσφατα ανακληση σε πανω απο 400 Murcielago: http://uk.cars.yahoo.com/25052010/36/la ... all-0.html
-
Κάπως έτσι φίλε μου... Τα τέρατα θα παραμείνουν πάντα τέρατα και θέλουν σωστή ψύξη. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι λόγοι (ξεραμένα σωληνάκια, χόρτα κλπ).
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν παίζει ρόλο η χρήση......ότι και να κάνεις η θερμοκρασία νερού δεν ξεπερνάει τους 100 με κόκκινο τους 120.δεν νομιζω να μιλαμε για το μοτερ αυτο καθαυτο συνηθως κατι αλλο φταιει και σχεδον παντα εχει να κανει με την θερμοκρασια στο engine bay δεν θα μου φανει απιστευτο αν λιωνουν τα σωληνακια της 458 (αλλα δεν εχω ακουσει και καμια ελληνικη η τουλαχιστον απο εδω γυρω που εχει ζεστη να εχει πιασει φωτια)
-
Ποτε δεν ηταν
a naturally aspirated 2JZ-GE producing 220 hp (164 kW; 223 PS) at 5800 rpm and 210 ft·lb (280 N·m) at 4800 rpm
διπλοπιττος τουρμπινα
a twin turbocharged 2JZ-GTE making 276 hp (206 kW; 280 PS) and 318 ft·lb (431 N·m)το αμερικανικο μοντελο δεν βγηκε ποτε επισημα απο την τογιοτα με 320 αλλα εγινε οτι εγινε εδω με το coupe της χιουνται με τα 145 αλογα..
το καλο ομως ειναι οτι υπαρχει ευρωπαικη εκδοση με twin turbo αλλα δεν ηρθε ποτε στην ευρωπη μονο απο import (απο αμερικη φυσικα αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει που στο καλο πηγαν τα ευρωπαικα)
(υπηρχε και η εκδοση targa που εβαλαν συστημα vvt-i και της εδωσαν 1 ΙΠΠΟ ( ))For the export model (America/Europe) Toyota upgraded the Supra turbo's engine (smaller, steel wheeled turbochargers, bigger fuel injectors, etc.). This increased the power output to 320 hp (239 kW; 324 PS) at 5600 rpm and 315 ft·lb (427 N·m) at 4000 rpm.
I rest my case...
-
κακοηθειες.... αυτες οι 2-3 που καηκαν απο μονες τους ηταν promo της εταιριας για το πασχα ( λαμπαδα 458 ιταλια )
Οι αλλες απο στουκα λογικο να κανουν καμπουμ...
-
Φημες θελουν την Ferrari να εχει φτιαξει και μια ειδικα για την Αρμάτα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ποτε δεν ηταν
διπλοπιττος τουρμπινα
(υπηρχε και η εκδοση targa που εβαλαν συστημα vvt-i και της εδωσαν 1 ΙΠΠΟ ( ))For the export model (America/Europe) Toyota upgraded the Supra turbo's engine (smaller, steel wheeled turbochargers, bigger fuel injectors, etc.). This increased the power output to 320 hp (239 kW; 324 PS) at 5600 rpm and 315 ft·lb (427 N·m) at 4000 rpm.
I rest my case...
rest it κατεβασε το manual της supra και δες πιο department το εκανε
-
-
Ήταν λίγα τα αλόγατα των Σούπρα και γι' αυτό απολύτως δικαιολογημένα δεν αναφλέγονταν.
-
ive seen the article, but nothing there implies this one burst into flames in the same manner of the other 2.
ill leave you with this bit of info.
The F430 likewise had fires stemming from the same general location...
This problem stemmed from general abuse of the automobile..
Overheating and over-reving the engine would lead to extremely hot Exhaust bypass tubings (which run alongside the standard exhaust tubings)
These tubings are well, in the rear of the car, along with the engine...and the oil cooler, and this that and the other..
When you overheat these exhaust tubes, there is a chance fuel/oil/coolant lines will rupture not to mention the irradiation of excess heat into the engine bay...
There's a reason you have NEVER heard of a Ferrari catching fire in a magazine test/track test where they put the car through it's paces then let it relax..
It's always some tool who decided today was a good day to do 500 miles in stop and go traffic in his 11.5:1 compression Mid engined car in 98 degree ambient heat.
The solution to these problems...go buy a aftermarket exhaust...Solves the Ferrari combustion 'problem' 100%
otherwise..don't drive the car like you're a moron, and your car will be fine..
I don't doubt ferrari using this as some fail safe to keep the idiots who could afford their cars/bought their cars from enjoying their cars in a truly un-ferrari manner.
απο γνωστο forum
Ferrari F458 Italia