-
Πρεπει η αντιπροσωπεια να δινει και κανεναν πυροσβεστηρα δωρο.
Ειναι η ιδεα μου,ή οι φερραρι ειναι ελαφρως επηρρεπεις στη φωτια;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πρεπει η αντιπροσωπεια να δινει και κανεναν πυροσβεστηρα δωρο.Ειναι η ιδεα μου,ή οι φερραρι ειναι ελαφρως επηρρεπεις στη φωτια;
Νομιζω πως υπαρχει σαν επιλογη στα εξτρα... Και τοποθετειται στα ποδια του συνοδηγου...
-
αν και με τελαίνουν οι ferrari,η 458 αντί για το ένδοξο σήμα στα φτερά θα μπορούσε κάλλιστα να έχει το:
-
Η συγκεκριμένη πάντως καταστράφηκε ως αποτέλεσμα πυρκαϊάς που εκδηλώθηκε από άλλα αίτια στο υπόστεγο και ο κάτοχος της αξιώνει αποζημίωση.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
http://www.gtspirit.com/2010/08/17/ferr ... w-airport/
Συγνωμη αλλα το πρωτο τι ειναι?
λαθος λινκ
τι διαολο γινεται μετις 458 ειμαι σιγουρος οτι αυτη η φωτια στην αποθηκη ξεκινησε απο την 458
υπέροχος ο συνδιασμός κίτρινου με μαύρη οροφή!!!
-
Δε ξερω για αυτες που δημοσιευονται τις εφλεκτες ...... αλλα εγω θα κανω σημερα βολτιτσα με μια κουκλαρα απ αυτες που δεν καιγονται
Ας ειναι καλα ο Γιωργος .... -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Δε ξερω για αυτες που δημοσιευονται τις εφλεκτες ...... αλλα εγω θα κανω σημερα βολτιτσα με μια κουκλαρα απ αυτες που δεν καιγονται
Ας ειναι καλα ο Γιωργος .... -
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Θέλουν κλάδεμα τα δέντρα μου γμτ...
-
Eγω στα λεγα αλλα δε με ακουγες.
-
Τι υπέροχη φωτογραφία!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θέλουν κλάδεμα τα δέντρα μου γμτ...
Άστα δέντρα όπως είναι...και κοίταξε να σβήσεις κανένα φως...τι ρεύμα πληρώνεις?
-
Α δεν ξέρω Νίκο... αυτά τα έχει αναλάβει ο οικονομικός μου διαχειριστής. Πάντως μην τα λες σε μένα για τα φώτα, δεν μένω εγώ εκεί. Το σπιτάκι του κηπουρού είναι αυτό... που δεν κάνει καλά τη δουλειά του και τα δέντρα εξακολουθούν να θέλουν κλάδεμα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Α δεν ξέρω Νίκο... αυτά τα έχει αναλάβει ο οικονομικός μου διαχειριστής. Πάντως μην τα λες σε μένα για τα φώτα, δεν μένω εγώ εκεί. Το σπιτάκι του κηπουρού είναι αυτό... που δεν κάνει καλά τη δουλειά του και τα δέντρα εξακολουθούν να θέλουν κλάδεμα!Απορώ τι τον πληρώνεις ρε συ Αλέξανδρε! Απορώ δηλαδή...
Όχι μόνο δε κλαδεύει τα δέντρα...αλλά επιβαρύνει και τον οικογενειακό σου προϋπολογισμό.
Περαστικά
-
Μήπως να ακολουθήσεις το δρόμο που χάραξε η victoria με τον david;
-
-
θα μπορουσαν να ανανεωσουν το λογοτυπο τους
(δεξι κλικ προβολη εικονας για να φανει ολοκληρο)
-
Αυτό δεν θεωρείται κατασκευαστικό ελάττωμα; Η Ferrari αναλαμβάνει να αντικαταστήσει το καμμένο με καινούριο;
-
Ferrari F458 Italia