-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γιατι ρε ιταλακια ξεφορτωνεσαι τη Δ σου??
τι ψηνεις να αγορασεις??πρεπει να γινει,τωρα το τι θα αγορασω δεν ξερω ακομα αλλα σιγουρα θα ειναι ιταλικο.
Ε βέβαια...είναι ταλαιπωρία μετά να αλλάζεις το nickname σου σε 'germanakias'
Μη πάρεις μεταχειρισμένο άποψή μου, πάρε καινούριο και πήγαινε για ανταλλαγή καλύτερα μήπως και σου κόψουν κανένα 1000άκο από τη τιμή του αυτοκινήτου, γιατί μόνος σου δύσκολα να το πουλάς.
Καλή τύχη πάντως.
-
η φιατ παντως το 1500αρι (και αντιστοιχα η αλφα το 800αρι) στο κοβουν ο,τι και να τους πας αρκει να ναι πανω σε 4 ροδες
ο φιλος μου που πηρε mito τους πηγε mazda 121 το οποιο 800 δε θα το δινε με καμια παναγια.
βεβαια καλο ειναι να προσπαθησει να βρει κανα κοροιδο μπας και του τη σπρωξει παραπανω -
Έχουμε και λέμε ιταλικό που του χρόνου θα μπορεί να μπαίνει στις καφετέριες χωρίς τον μπαμπά του (άνω των 17 ετών γαρ...) σε 1600 κυβικά...
Λοιπόν εάν είναι σε εξαιρετική καταστάση, φυλασσόταν σε γκαράζ μέρα νύχτα, πήγαινε για κέρωμα κάθε ζυγή πέμπτή, του έκανε σέρβις ο εγγόνος του Λαμπρέντι και ο αγοραστής ήταν ένας υπερπορωμένος λαντσιόφιλος τότε ίσως έπαιρνες 2000 Ε. Επειδή αυτό δεν θα συμβεί θα την πουλήσεις το πολύ 1000 Ε και εάν είσαι τυχερός και βρεις κανένα πυροβολημένο άντε 1500...
Πάντως τα μτχ είναι πεσμένα τώρα οπότε θα βρεις μετά καλό και φτηνό αμάξι...
-
θα το βαλω αγγελια και αν πεσει τοσο χαμηλα η τιμη του θα το κρατησω,θα κοψω την ασφαλεια και θα εχω μονο τα τελη.
παντως γενικα τα αμαξια χανουν αξια μεχρι το 15 ετος της ηλικιας τους και μετα μενουν σταθερα η ανεβαινει η αξια τους. -
θα το βαλω αγγελια και αν πεσει τοσο χαμηλα η τιμη του θα το κρατησω,θα κοψω την ασφαλεια και θα εχω μονο τα τελη.
παντως γενικα τα αμαξια χανουν αξια μεχρι το 15 ετος της ηλικιας τους και μετα μενουν σταθερα η ανεβαινει η αξια τους....πως γένιν αυτό????
Πες μας πως κάνεις το αυτοκίνητο να ανεβάζει αξία μετά το 15ο έτος της ηλικίας του και με 200Κ κμ να το πουλήσω τότε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η φιατ παντως το 1500αρι (και αντιστοιχα η αλφα το 800αρι) στο κοβουν ο,τι και να τους πας αρκει να ναι πανω σε 4 ροδεςΜην παίρνεις και όρκο
Eγώ απέσυρα ένα Tipo του '94 για να πάρω το Bravo και όταν πήρα τηλ. για
να έρθουν να πάρουν το αμάξι με ρώτησαν αν έχει ρόδες
Και να σκεφτείς ότι είχε και ζάντες αλουμινίου -
Ηρθε η ωρα να πουλησω το αμαξακι μου lancia delta HF 1.6 καταλυτικο .
ποσα λετε οτι θα πιασει ,4000ευρω ειναι καλη τιμη για ξεκινημα;
ξερω με την κριση ειναι λιγο δυσκολο αλλα δεν θελω να το δωσω τσαμπα.Aς αντιστρεψουμε την ερωτηση:
Εσυ θα εδινες 4000 ευρω για αυτοκινητο ιδιας με το δικο σου καταστασης?? -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ηρθε η ωρα να πουλησω το αμαξακι μου lancia delta HF 1.6 καταλυτικο .
ποσα λετε οτι θα πιασει ,4000ευρω ειναι καλη τιμη για ξεκινημα;
ξερω με την κριση ειναι λιγο δυσκολο αλλα δεν θελω να το δωσω τσαμπα.Aς αντιστρεψουμε την ερωτηση:
Εσυ θα εδινες 4000 ευρω για αυτοκινητο ιδιας με το δικο σου καταστασης??αυτη ειναι ωραια ερωτηση η οποια προυποθετει ομως κοινη λογικη...πιστευω οτι αν βρεθει λατρης της ντελτα που να γουσταρει μπορει και να δωσει τοσα λεφτα..αλλα η μεγαλη πλειοψηφια σαφως οχι..
-
παντως γενικα τα αμαξια χανουν αξια μεχρι το 15 ετος της ηλικιας τους και μετα μενουν σταθερα η ανεβαινει η αξια τους.μηπως το μπερδεψες με το ουισκι που ωριμαζει στη 15ετια??
περαν της πλακας παντως δε θα πιασει πανω απο χιλιαρικο, το εχω ψαξει ηδη το θεμα... -
μεταχειρισμενο θα παρω και μαλλον αλφα.αν επιτρεπεται ποσα χρηματα διαθετεις για αυτοκινητο? η λαντσια ποσα χλμ εχει και μηπως παιζει καμια φωτο ετσι απο περιεργεια να δουμε σε τι κατασταση ειναι?
-
ναι ναι, δώσε πληροφορίες... βάλε και φωτό... (μετά να στην θάψουμε...να κατεβάσουμε την τιμή... να την αγοράσω εγώ 800 ευρώ )
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
μεταχειρισμενο θα παρω και μαλλον αλφα.
αν επιτρεπεται ποσα χρηματα διαθετεις για αυτοκινητο? η λαντσια ποσα χλμ εχει και μηπως παιζει καμια φωτο ετσι απο περιεργεια να δουμε σε τι κατασταση ειναι?
6-7000ευρω, εχει 125.000χλμ .
-
παντως γενικα τα αμαξια χανουν αξια μεχρι το 15 ετος της ηλικιας τους και μετα μενουν σταθερα η ανεβαινει η αξια τους.μηπως το μπερδεψες με το ουισκι που ωριμαζει στη 15ετια??
περαν της πλακας παντως δε θα πιασει πανω απο χιλιαρικο, το εχω ψαξει ηδη το θεμα...πιστευεις οτι καποια στιγμη θα γινει κατι τετοιο και θα θεωρηθει κλασσικο??
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 -
οχι ρε ,να το πουλησω θελω να παρω λεφτα
-
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
η φιατ παντως το 1500αρι (και αντιστοιχα η αλφα το 800αρι) στο κοβουν ο,τι και να τους πας αρκει να ναι πανω σε 4 ροδες
Μην παίρνεις και όρκο
Eγώ απέσυρα ένα Tipo του '94 για να πάρω το Bravo και όταν πήρα τηλ. για
να έρθουν να πάρουν το αμάξι με ρώτησαν αν έχει ρόδες
Και να σκεφτείς ότι είχε και ζάντες αλουμινίουειναι πολυ καλη η προσφορα παντως, ειδικα αν εχεις κανα σαπιο αυτοκινητο για πεταμα που δε θα το παιρνε ποτε κανεις
η abarth ομως δεν καταλαβαινω πώς την ειδε και δεν κανει αυτη τη προσφορα -
παντως με 6.000 παιρνεις μεταχειρισμενη αλφα ανετα και σχετικα καινουρια, ξερω για μια 156 8ετιας σε εξαιρετικη κατασταση που πουληθηκε με το ζορι 4 χιλιαρικα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
τωρα το τι θα αγορασω δεν ξερω ακομα αλλα σιγουρα θα ειναι ιταλικο.
Ε βέβαια...είναι ταλαιπωρία μετά να αλλάζεις το nickname σου σε 'germanakias'
Γιατί;
Το '147' στο δικό σου μου πήρε 5 δευτερόλεπτα και 4 κλικ για να το κάνω '120i' -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
παντως γενικα τα αμαξια χανουν αξια μεχρι το 15 ετος της ηλικιας τους και μετα μενουν σταθερα η ανεβαινει η αξια τους....πως γένιν αυτό????
Πες μας πως κάνεις το αυτοκίνητο να ανεβάζει αξία μετά το 15ο έτος της ηλικίας του και με 200Κ κμ να το πουλήσω τότε
Μετά τα 15 χρόνια ανεβαίνει η τιμή? Τότε γίνεται συλλεκτικό;
Πάντως κανα χιλιάρικο αν το πουλήσεις να σαι ευχαριστημένος. Οι περισσότεροι έμποροι δε θα στο πάρουν καν! -
παντως με 6.000 παιρνεις μεταχειρισμενη αλφα ανετα και σχετικα καινουρια, ξερω για μια 156 8ετιας σε εξαιρετικη κατασταση που πουληθηκε με το ζορι 4 χιλιαρικα.μια χαρά πουλήθηκε
-
οι εμποροι το παιρνουν αλλα πολυ φτηνα,το θεμα να ειναι πουληθει γρηγορα και στην τιμη που θελω εγω.
Πουλαω την LANCIA μου,ποσα θα πιασει;