-
Δηλαδή ο τύπος μέχρι τελευταία στιγμή που έτρωγε τα κοτρώνια φώναζε 'Όχι δεν μετανοώ, τέτοιο π#$τσο δεν έχω ξαναρίξει στη ζωή μου!!!!';
Δεν το έπιασα το θέμα περί μετάνοιας και πώς τη γλίτωσε η γκόμενα... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αν δηλ. βάλω εγώ στον κωδικό εισοδημάτων από συντάξεις - μισθούς της μάνας μου 400.000 ευρώ θα τα 'αρνηθούν' και δεν θα υπολογίσουν φόρο μέχρι να τους πάω τις βεβαιώσεις ?Οχι βέβαια, δεν θα τα αρνηθούν, αλλά εσύ θα έχεις σαν πηγή την μάνα σου! Έχει στην φορολογική δήλωση εκτός από την μάνα και την...τράπεζα;
'Να έχω και 400Κ από μια...απαλοτρίωση τράπεζας'...
Μάλλον αντί να υπολογίσουν το φόρο, θα σου στείλουν τους μπάτσους κατευθείαν, να πάρουν ΟΛΟ το ποσό!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν δηλ. βάλω εγώ στον κωδικό εισοδημάτων από συντάξεις - μισθούς της μάνας μου 400.000 ευρώ θα τα 'αρνηθούν' και δεν θα υπολογίσουν φόρο μέχρι να τους πάω τις βεβαιώσεις ?
Οχι βέβαια, δεν θα τα αρνηθούν, αλλά εσύ θα έχεις σαν πηγή την μάνα σου! Έχει στην φορολογική δήλωση εκτός από την μάνα και την...τράπεζα;
Μάλλον αντί να υπολογίσουν το φόρο, θα σου στείλουν τους μπάτσους κατευθείαν, να πάρουν ΟΛΟ το ποσό!
Τι λες ωρέ ? Εννοώ η μάνα μου (της οποίας εγώ κάνω τη δήλωση) να δηλώσει εισοδήματα από συντάξεις 400 χιλιάρικα, ή εγώ να δηλώσω εισόδημα απο ενοίκια 400.000 ευρώ ενώ δεν είναι αλήθεια κλπ κλπ...
Δεν θα αναφέρεις την ακριβή προέλευση, είναι απλά εισοδήματα από ελεύθερο επάγγελμα -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δηλαδή ο τύπος μέχρι τελευταία στιγμή που έτρωγε τα κοτρώνια φώναζε 'Όχι δεν μετανοώ, τέτοιο π#$τσο δεν έχω ξαναρίξει στη ζωή μου!!!!';
Δεν το έπιασα το θέμα περί μετάνοιας και πώς τη γλίτωσε η γκόμενα...ΕΝΤΑΞΕΙ το ρεπορτάζ δεν γράφει τον τροπο που ΄γλύτωσε η γκόμενα, υποψιάζομαι ...
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ !! -
Αν δηλ. βάλω εγώ στον κωδικό εισοδημάτων από συντάξεις - μισθούς της μάνας μου 400.000 ευρώ θα τα 'αρνηθούν' και δεν θα υπολογίσουν φόρο μέχρι να τους πάω τις βεβαιώσεις ?
Οχι βέβαια, δεν θα τα αρνηθούν, αλλά εσύ θα έχεις σαν πηγή την μάνα σου! Έχει στην φορολογική δήλωση εκτός από την μάνα και την...τράπεζα;
Τι λες ωρέ ? Εννοώ η μάνα μου (της οποίας εγώ κάνω τη δήλωση) να δηλώσει εισοδήματα από συντάξεις 400 χιλιάρικα, ή εγώ να δηλώσω εισόδημα απο ενοίκια 400.000 ευρώ ενώ δεν είναι αλήθεια κλπ κλπ...
Δεν θα αναφέρεις την ακριβή προέλευση, είναι απλά εισοδήματα από ελεύθερο επάγγελμαΕ, θα σου ζητήσουν τιμολόγια...
(Με εκνευρίζεις: δεν έχεις μια δουλειά να κάνεις είπαμε; Άντε, γιατί πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με εκείνα τα tonic... )
-
Έκθεση ''φωτιά'' του ΟΗΕ για το Ισραήλ
5 Μαΐου 2009, 14:30Με την ευκαιρία της εξέτασης της κατάστασης στο Ισραήλ, από την επιτροπή έρευνας του ΟΗΕ, έρχονται στο φως συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με την παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Η Επιτροπή του ΟΗΕ κατά των Βασανιστηρίων (CAT) κατήγγειλε σήμερα τη χρησιμοποίηση από την ισραηλινή «Υπηρεσία Γενικής Ασφαλείας» ενός μυστικού κέντρου κράτησης και ανακρίσεων.
Οι 10 ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες της συγκεκριμένης Επιτροπής έθεσαν σήμερα ερωτήματα στους εκπροσώπους του ισραηλινού κράτους για την 'εγκατάσταση 1391' που βρίσκεται σε έναν «αδιευκρίνιστο τόπο του Ισραήλ χωρίς να έχουν πρόσβαση σε αυτή η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ), οι συνήγοροι και οι συγγενείς των κρατουμένων».
Η Επιτροπή οδηγήθηκε σε αυτή την αποκάλυψη ύστερα από προσφυγές για βασανιστήρια, κακομεταχειρίσεις και κακές συνθήκες κράτησης στις εγκαταστάσεις αυτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε η CAT, «ορισμένοι Ισραηλινοί αξιωματικοί της Ασφάλειας υποβάλλουν τους Παλαιστίνιους κρατουμένους σε πράξεις που παραβιάζουν τη Σύμβαση κατά των βασανιστηρίων».
Χαρακτηριστικά, αναφέρονται ξυλοδαρμοί, καταναγκασμοί των κρατουμένων να παραμείνουν για πολλή ώρα σε επώδυνες στάσεις, βίαια τραντάγματα και άλλες πολλές ανατριχιαστικές πρακτικές.
Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η προσφυγή στη «διοικητική κράτηση» χαρακτηρίζεται ως «κατ' εξαίρεσιν μέτρο» από τις ισραηλινές Αρχές.
Επιπλέον, οι εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ επέκριναν μια στρατιωτική διαταγή που εφαρμόζεται στη Δυτική Όχθη, η οποία επιτρέπει κράτηση για οκτώ ημέρες παιδιών ηλικίας 12 ετών και άνω, είτε κατηγορούνται για αδικήματα κατά της ασφάλειας είτε όχι, χωρίς να προσαχθούν ενώπιον στρατιωτικού δικαστή.
Η Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει σήμερα, πρόκειται να ακούσει τις απαντήσεις των εκπροσώπων του Ισραήλ και θα δώσει στη δημοσιότητα την έκθεσή της στο τέλος της συνόδου της, στις 15 Μαΐου.
-
Aν δεν έχει δουλειά να κάνει περιμένω απαντήση στο φλέγον ερώτημα ΣΣ ή πράξη γάμου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η εφορία θα νοιώσει ευφορίαΕπαναπατρισμός κεφαλαίων λέγεται
κουτσάν αν είναι να παπαρολογίσεις, πλζ πες μας τί προτείνεις σε έναν μελλοντικά κρεμάμενο. ΣΣ ή γάμο
Τι προσδοκάς από τη ζωή σου νέε μου ?
Έχει κάτι να σου προσφέρει ο γάμος ? Μια απλή σύμβαση αστικού δικαίου είναι, είναι σα να με ρωτάς να πάρω δάνειο 100 ή 200 χιλιάρικα ή να μην πάρω καθόλου ? Ιδέα δεν έχω, εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου...
Σου χρειάζεται σε κάτι ο γάμος, θα σε εξυπηρετήσει σε κάτι ?
-
Aν δεν έχει δουλειά να κάνει περιμένω απαντήση στο φλέγον ερώτημα ΣΣ ή πράξη γάμουΚοντοζυγώνει η μέρα που θα κληθείς να πάρεις την απόφαση ΠΓ ή ΣΣ και γίνεσαι τόσο πιεστικός στον koutsan; Παίζει καμιά καινούργια εξέλιξη που δεν έχει αναφερθεί στα σχετικά θέματα ('Μ' αρέσει - Δε μ' αρέσει', 'Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?', 'Γάμος, δεξίωση και τα παρελκόμενα', 'Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες', ...);;;
-
Ε, θα σου ζητήσουν τιμολόγια...
(Με εκνευρίζεις: δεν έχεις μια δουλειά να κάνεις είπαμε; Άντε, γιατί πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με εκείνα τα tonic... )
Τιμολόγια για τι πράγμα βρε @@ΡΑ ?
Εδώ αν πάρεις ένα σπίτι που κάνει 1 εκατομμύριο και δεν μπορείς να δικαιολογήσεις το ποσό φορολογείσαι σαν να είχες εισόδημα 1 εκ. και εδώ θα το δηλώσεις εσύ από μόνος σου και θα σου ζητήσουν το λόγο ? -
Aν δεν έχει δουλειά να κάνει περιμένω απαντήση στο φλέγον ερώτημα ΣΣ ή πράξη γάμουΈχει δουλειά να κάνει λέμε!
-
Φοροαπαλλαγές
Πέρα απ την πλάκα, γάμος, για μένα μόνο αν έχεις σκοπό να κάνεις παιδιά.
Απλά και σε αυτή την περίπτωση, αναρωτιόμουν αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές, ή απλά με ΣΣ είσαι καλυμένος. Αυτό το 'απλή σύμβαση αστικού δικαίου', προσπαθώ να καταλάβω τί διαφορές έχει με το ΣΣ(εκτός απ την ανάσταση νεκρών και ζωήν του μελλοντος αιώνος, το μόνο που προσδοκώ προς το παρόν είναι να τελειώσω το διδακτορικό Αν ο μή γενοιτο μου προκύψει καμια πλούσια ολλανδέζα όμως, να μην ξέρω πως να κινηθώ?)
@lokatzis μπα, η μόνη καινούργια εξέλιξη είναι η επαλήθευση ότι ο παράδεισος βρίσκεται ανατολικά
-
Ε, θα σου ζητήσουν τιμολόγια...
Τιμολόγια για τι πράγμα βρε @@ΡΑ ?
Εδώ αν πάρεις ένα σπίτι που κάνει 1 εκατομμύριο και δεν μπορείς να δικαιολογήσεις το ποσό φορολογείσαι σαν να είχες εισόδημα 1 εκ. και εδώ θα το δηλώσεις εσύ από μόνος σου και θα σου ζητήσουν το λόγο ?Τώρα που το λες, όντως!
ΟΚ, θα πάρω τον rx8_drifter, που είμαι κοντα ...ιδεολογικά, να πάμε για μια απαλοτρίωση και μετά θα περάσουμε από σένα για τα...φορολογικά θέματα! -
Φοροαπαλλαγές
Απλά και σε αυτή την περίπτωση, αναρωτιόμουν αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές, ή απλά με ΣΣ είσαι καλυμένος. Αυτό το 'απλή σύμβαση αστικού δικαίου', προσπαθώ να καταλάβω τί διαφορές έχει με το ΣΣ(εκτός απ την ανάσταση νεκρών και ζωήν του μελλοντος αιώνος, το μόνο που προσδοκώ προς το παρόν είναι να τελειώσω το διδακτορικό Αν ο μή γενοιτο μου προκύψει καμια πλούσια ολλανδέζα όμως, να μην ξέρω πως να κινηθώ?)
Αφού θες να είσαι προετοιμασμένος, καλό θα ήταν να συμβουλευθείς και τον αντίστοιχο Ολλανδό koutsan για τα όσα ισχύουν εκεί. Μπορεί η κοπέλα να μη θέλει να αφήσει την Ολλανδία
-
Άντε τελείωνε γιατί έχω και κάτι ταξίδια να κάνω
Για αρχή προτείνω την Fortys -
Φοροαπαλλαγές
@lokatzis μπα, η μόνη καινούργια εξέλιξη είναι η επαλήθευση ότι ο παράδεισος βρίσκεται ανατολικά
Μικρέ και ανόητε, τσάμπα προβληματίζεσαι μεταξύ γάμου και ΣΣ: θα κάνεις αυτό που θέλει η γυναίκα που θα βρεις.
Εκτός αν είσαι ζάμπλουτος ή ο...koutsan, οπότε θα την...χορέψεις στο ταψί!
Σε κάθε άλλη περίπτωση, τον πούλο! Ο,τι θέλει αυτή θα κάνει! -
Μικρέ και ανόητε, τσάμπα προβληματίζεσαι μεταξύ γάμου και ΣΣ: θα κάνεις αυτό που θέλει η γυναίκα που θα βρεις.Εκτός αν είσαι ζάμπλουτος ή ο...koutsan, οπότε θα την...χορέψεις στο ταψί!
Σε κάθε άλλη περίπτωση, τον πούλο! Ο,τι θέλει αυτή θα κάνει!Στην Ολλανδία έχουν κι άλλες επιλογές εκτός από αυτή
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μικρέ και ανόητε, τσάμπα προβληματίζεσαι μεταξύ γάμου και ΣΣ: θα κάνεις αυτό που θέλει η γυναίκα που θα βρεις.
Εκτός αν είσαι ζάμπλουτος ή ο...koutsan, οπότε θα την...χορέψεις στο ταψί!
Σε κάθε άλλη περίπτωση, τον πούλο! Ο,τι θέλει αυτή θα κάνει!Στην Ολλανδία έχουν κι άλλες επιλογές εκτός από αυτή
Λες;
-
-
απλώς λέω ότι υπάρχουν οι επιλογές, και δεν είναι μονόδρομος.
Χάριν πληρότητος ας πούμε
Δεν υπονοώ κάτιΌχι δλδ φανταστείτε εικόνα Ολλανδού και allegro τύπου με Y να ληστεύουν τράπεζα
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]