-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οι χημειες γαμανε το μυαλο και τις παρεες και ολασοφά λόγια μεγάλου ανδρός
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οι χημειες γαμανε το μυαλο και τις παρεες και ολα
σοφά λόγια μεγάλου ανδρός
-
Aν δεν έχεις χημεία στο σεξ όμως
-
-
Οξύ και βάση --> άλας και νερό
Μή μου πεις ότι είσαι κι εσύ ανέραστος
-
Ομογενής υπουργός Οδικής Ασφάλειας ... με δεκάδες τροχαίες παραβάσεις
21 Απριλίου 2009, 10:25Σε παραίτηση υποχρεώθηκε ο ομογενής υπουργός Οδικής Ασφάλειας της Νοτίου Αυστραλίας, Τομ Κουτσαντώνης, αφότου έγινε γνωστό ότι έχει κάνει πάνω από 58 τροχαίες παραβάσεις, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα.
Αρχικά έγιναν γνωστές κάπου 31 τροχαίες παραβάσεις του υπουργού. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι είχε και άλλες στο όνομά του, που αφορούσαν σε αυτοκίνητο που ήταν δηλωμένο σε αυτόν, αλλά με την διεύθυνση των γονέων του.
Η αντιπολίτευση ζητά τώρα την παραίτηση του Κουτσαντώνη και από τα άλλα υπουργεία που κατέχει, αλλά ο πολιτειακός πρωθυπουργός, Μάικ Ραν, τον στηρίζει.
Τουλάχιστον στην Αυστραλία βεβαιώνουν παραβάσεις στους υπουργούς.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ομογενής υπουργός Οδικής Ασφάλειας ... με δεκάδες τροχαίες παραβάσεις
21 Απριλίου 2009, 10:25Σε παραίτηση υποχρεώθηκε ο ομογενής υπουργός Οδικής Ασφάλειας της Νοτίου Αυστραλίας, Τομ Κουτσαντώνης, αφότου έγινε γνωστό ότι έχει κάνει πάνω από 58 τροχαίες παραβάσεις, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα.
Αρχικά έγιναν γνωστές κάπου 31 τροχαίες παραβάσεις του υπουργού. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι είχε και άλλες στο όνομά του, που αφορούσαν σε αυτοκίνητο που ήταν δηλωμένο σε αυτόν, αλλά με την διεύθυνση των γονέων του.
Η αντιπολίτευση ζητά τώρα την παραίτηση του Κουτσαντώνη και από τα άλλα υπουργεία που κατέχει, αλλά ο πολιτειακός πρωθυπουργός, Μάικ Ραν, τον στηρίζει.
Τουλάχιστον στην Αυστραλία βεβαιώνουν παραβάσεις στους υπουργούς.
Γεια σου πατριδα!!!
-
Πολύ λήθη έχει πέσει στο φόρουμ
21 έχει ο μήνας
-
εμ έλα ντε.... τπτ έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα
Κοτζαμ επανάστασις και δεν λέει κανείς τπτΤπτ. Νιώθω άδειος μέσα μου
-
Κι εγώ ένα μικρό κενό. Μάλλον δεν έφαγα καλό πρωϊνό
-
Εγώ σας προσκάλεσα στην μεγάλη γιορτή που έχουμε σήμερα, αλλά δεν ενδιαφερθήκατε, ξεχάσατε τα ήθη/έθιμα και το ρίξατε στον κομμουνισμό
Τώρα έκλεισαν οι συμμετοχές, τον πούλο. -
http://el.wikipedia.org/wiki/Χ�% ... F%8E%CE%BD
Αν οφείλουμε να κρατήσουμε κάτι από τα γεγονότα της 7ετίας, θεωρώ ότι είναι η αξία πραγμάτων που σήμερα θεωρούνται δεδομένα (ενώ ΔΕΝ είναι). Αυτή η αστική δημοκρατία, με όλα της τα προβλήματα και τα κενά, πρέπει να στηριχθεί και να βελτιωθεί, όχι να πληγεί ακόμα περισσότερο.
-
αν έχει καρκίνο, alzheimer's, και σκλήρυνση κατά πλάκας -**ταυτόχρονα ** - τότε τί γίνεται;
Όσο τη διατηρούμε στη ζωή, τόσο θα υποφέρει και θα χειροτερεύει, κι αυτή κι εμείς ακόμα περισσότερο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι εγώ ένα μικρό κενό. Μάλλον δεν έφαγα καλό πρωϊνόΚι εγώ, όπως λέει κι ο Οβελίξ (tout juste un peu enveloppé) : J’ai un petit creux
-
@mjacob:
Έχεις να προτείνεις κάποια αξιόπιστη εναλλακτική λύση μετά την ευθανασία; -
παρακαλείται ο koutsan να ανεβάσει κάπου mp3 απο τα τραγούδια της ημέρας
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@mjacob:
Έχεις να προτείνεις κάποια αξιόπιστη εναλλακτική λύση μετά την ευθανασία;Όχι, η ευθανασία είναι η αξιόπιστη εναλλακτική λύση
http://www.vhemt.org -ή τουλάχιστον δλδ η μη αναπαραγωγή- -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
παρακαλείται ο koutsan να ανεβάσει κάπου mp3 απο τα τραγούδια της ημέραςΚάτσε, πρέπει να γυρίσει πρώτα από του Παπάγου που θα έχει βγει σε καμιά ταράτσα να μπουμπουνίζει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
παρακαλείται ο koutsan να ανεβάσει κάπου mp3 απο τα τραγούδια της ημέρας
Κάτσε, πρέπει να γυρίσει πρώτα από του Παπάγου που θα έχει βγει σε καμιά ταράτσα να μπουμπουνίζει
Προχθές την Κυριακή φίλος -συμμαθητής από το σχολείο του Παπάγου :
'Μ@λάκα τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως στου Παπάγου...Προ ημερών είχε συγκέντρωση το ΚΚΕ μπροστά στην 'Άρτεμη'* και δεν έτρεχε μία, ουδείς έδινε σημασία...Πέρναγα από κει και σταυροκοπιόμουνα'
Koutsan : 'Ε ναι έχουν ψοφολογήσει οι περισσότεροι αξιωματικοί και το προάστειο έχει χάσει το χαρακτήρα του, πάνε οι εποχές που η 'Εστία'** πουλούσε τα μισά της φύλλα στο περίπτερο της γειτονιάς μου. O tempora o mores...'
*(παλιό ζαχαροπλαστείο, στα σύνορα Παπάγου - Χολαργού που δεν υπάρχει πια, αλλά σημείο αναφοράς ως όνομα για τους παπαγιώτες)
**(το πόση 'Εστία' έχω διβάσει ως πιτσιρικάς δεν λέγεται...Φίλος του πατέρα μου - στέλεχος της χούντας -έφερνε σχεδόν καθημερινά σπίτι και έπεφτα με τα μούτρα στην ανάγνωση μέχρι να φύγει )
-
Έτσι εξηγούνται πολλά!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]