-
Σόρυ που πετάγομαι σαν την τσουτσού αλλά νομίζω ότι το να αλληλοπροσβάλλεστε δεν είναι όμορφο για κανέναν. Όσο χάος και να σας χωρίζει...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
όντως μαλακία μου, αλλά το να μιλάει το κάθε τσογλάνι για ανθρώπους σαν την Παππά, το Ραφαηλίδη, το Μπελογιάννη έτσι, είναι εξοργιστικότεσπά, μλκια μου που τσίμπησα
Μικρός είσαι ακόμη, θα μάθεις! Άντε, πάνε βρες κι εσύ ένα pussy τώρα!
(αφού σοβαρό αμάξι δεν θα πάρεις σύντομα, τουλάχιστον να είσαι...δημιουργικός! ) -
κρίμαζζ
ο soft_trifter είναι λίγος και κλαίει και εύκολα
αλλά επειδή είμαι πονόψυχας με την πρώτη ευκαιρία θα του κάνω δώρο το παρακάτω μπλουζάκι σε χρώμα revolution red και με custom artwork απο τα χεράκια μου
ένα και μοναδικό συλλεκτικό κομμάτι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
κρίμαζζο soft_trifter είναι λίγος και κλαίει και εύκολα
αλλά επειδή είμαι πονόψυχας με την πρώτη ευκαιρία θα του κάνω δώρο το παρακάτω μπλουζάκι σε χρώμα revolution red και με custom artwork απο τα χεράκια μου
Πολύ μεγάλο το νούμερο μου φαίνεται, δεν έχει σε medium ;
Βγάλε κι εσύ και κανένα ακόμη, θέλουμε και οι υπόλοιποι, τόσο έξυπνο και πνευματώδες μπλουζάκι, δεν το βρίσκεις εύκολα...Να οργανώσεις ένα group buy το συντομότερο!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
coupea είσαι εντελώς μα εντελώς ανιστόριτος και άσχετος.άκου εκεί το κκε έδωσε ψήφους στο πασοκ
το κκε είναι τόσο γτπ που συνεργάστηκε με τη ΝΔ για να έρθει η κάθαρσηόσοι σοβαροί κομμουνιστές πέρασαν απ αυτή τη χώρα, διαγράφηκαν με συνοπτικές διαδικασίες
Υπουργοι δεν εγιναν μελη του ΚΚΕ, ο συντροφος Λεωνιδας ηταν πρωτη μουρη στο Καβουρι, ειδικος κατηγορος εγινε ο τοτε ανενταχτος, ενταξει δε θα διαφωνησω για τοτε, αλλα να χρεωνεις στο ΚΚΕ τα τοτε, ειναι καπως του ματς που θα λεγε και η θεια μου απο τα Σαλωνα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ειλικρινά κάθε φορά που διαβάζω ποστ σου ένα πράγμα σκέφτομαι:
Όσο κι αν προσπαθήσεις να γίνεις αυθόρμητα και φυσικά καυστικός, δεν θα το καταφέρεις ποτέ. Όσο κι αν το παλέψεις δε σου βγαίνει. Κι όσο το καυστικό χιούμορ έχει εμδιαφέρον, η κενή ειρωνία είναι απλώς τίποτα. Δοκίμασε δε στις ειρωνικές σου ονειρώξεις να γίνεσαι ελάχιστα δημιουργικός και να προτείνεις/αντιπαραθέτεις κάτι με στοιχεία και επιχειρήματα. Ίσως γίνεις περισσότερο ενδιαφέρον αναγνωστικά..
Κι αν διασκεδάζεις να κάνεις αυτή τη δημοσίευση με την παραποίηση του προσώπου ενός ανθρώπου-συμβόλου για πολύ μεγάλο μέρος των Ελλήνων (θα πρόσθετα κι όχι μόνο Ελλήνων-ρώτα τη γνώμη έχουν γι αυτόν στη Γαλλία πχ), σκέψου οτι πρόκειται για έναν νεκρό άνθρωπο να πάρει ο διάολος...Τουλάχιστον σεβάσου τη μνήμη του.
Αν έκανες το ίδιο σε μια φωτογραφία δική μου θα γελούσα, θα το βρισκα έξυπνο. Το να πας να την πεις όμως 'στους κομμουνιστάς' με τόσο φθηνό, ρηχό και άνανδρο τρόπο είναι απλώς ανεκδιήγητο. Ακόμη και οι ανυπόστατες πληροφορίες του coupea μπροστά σε αυτή την εικόνα φαντάζουν επιχειρήματα.Κι όχι, δεν ψηφίζω κκε.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Όσο κι αν προσπαθήσεις να γίνεις αυθόρμητα και φυσικά καυστικός, δεν θα το καταφέρεις ποτέ. Όσο κι αν το παλέψεις δε σου βγαίνει. Κι όσο το καυστικό χιούμορ έχει εμδιαφέρον, η κενή ειρωνία είναι απλώς τίποτα. Δοκίμασε δε στις ειρωνικές σου ονειρώξεις να γίνεσαι ελάχιστα δημιουργικός και να προτείνεις/αντιπαραθέτεις κάτι με στοιχεία και επιχειρήματα. Ίσως γίνεις περισσότερο ενδιαφέρον αναγνωστικά..
Κι αν διασκεδάζεις να κάνεις αυτή τη δημοσίευση με την παραποίηση του προσώπου ενός ανθρώπου-συμβόλου για πολύ μεγάλο μέρος των Ελλήνων (θα πρόσθετα κι όχι μόνο Ελλήνων-ρώτα τη γνώμη έχουν γι αυτόν στη Γαλλία πχ), σκέψου οτι πρόκειται για έναν νεκρό άνθρωπο να πάρει ο διάολος...Τουλάχιστον σεβάσου τη μνήμη του.
Αν έκανες το ίδιο σε μια φωτογραφία δική μου θα γελούσα, θα το βρισκα έξυπνο. Το να πας να την πεις όμως 'στους κομμουνιστάς' με τόσο φθηνό, ρηχό και άνανδρο τρόπο είναι απλώς ανεκδιήγητο. Ακόμη και οι ανυπόστατες πληροφορίες του coupea μπροστά σε αυτή την εικόνα φαντάζουν επιχειρήματα.Κι όχι, δεν ψηφίζω κκε.
Μπράβο ρε Θύμιο. Ειλικρινά μπράβο
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Για την ενοχοποίηση της έννοιας του έθνους, της πατρίδας κτλ, δεν ευθύνεται μόνο η αριστερή εμφυλιοπολεμική προπαγάνδα (δεν έχει τέτοια ισχύ), αλλά και η Εθνοσώτηριος Χούντα που χρησιμοποίησε την ρητορική του 'Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια' για να προωθήσει την δική της ατζέντα...
Αποτέλεσμα τούτου, μια απίστευτη καταπίεση και ενοχοποίηση της αγάπης του Έλληνα προς την πατρίδαΑκριβώς!
+1
Ώστε σήμερα να καγχάζουν μερικοί για την ελληνική σημαία, αλλά να κουβαλάνε διάφορα κακέκτυπα της σημαίας μιας ιμπεριαλιστικής, υποδουλωτικής υπερδύναμης (που προκάλεσε μάλιστα εμφύλιο στη χώρα, όπως η άλλη υπερδύναμη προκάλεσε την επιβολή δικτατορίας) όπου βρεθούν.Επειδή βάρυνε το κλίμα, διαβάστε παρακάτω ολίγον Ζεράρ ντε ΔΟΛιέ να χαλαρώσετε
Αφοπλίστηκε ο Επαναστατικός Αγώνας
Το χρονικό του χτυπήματος της Αντιτρομοκρατικής στην «καρδιά» της οργάνωσηςΟλόκληρος ο οπλισμός του Επαναστατικού Αγώνα (εκτοξευτής ρουκετών RPG, ρουκέτες, καλάσνικοφ, εκρηκτικά) εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη διασταύρωση των οδών Αιγίνης και Ύδρας στην Κυψέλη το βράδυ της Δευτέρας. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, στην Αντιτρομοκρατική επικρατούσε αναβρασμός για το χτύπημα στην «καρδιά» της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Στον 12o όροφο του κτιρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής όπου βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επικρατούσε αναστάτωση. Συσκέψεις, συζητήσεις, προετοιμασίες για κάτι πολύ σημαντικό.
Παράλληλα αξιωματικοί της υπηρεσίας αναζητούσαν διαρκώς μέσω του Κέντρου Πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών στοιχεία που αφορούσαν μισθώσεις ακινήτων στα ονόματα Δημοσθένης Μανδαλώζης και Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος. Μέσα από την έρευνα τους εντοπίστηκε το διαμέρισμα στη διασταύρωση των οδών Αιγίνης και Ύδρας στη Κυψέλη, ελάχιστα μέτρα από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Όλοι πιστεύουν πως βρήκαν επιτέλους τη γιάφκα.
Ενημερώθηκε η ηγεσία του Σώματος και δόθηκε το «πράσινο φως» για την επέμβαση. Λίγο πριν τις εννέα το βράδυ στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί της Aντιτρομοκρατικής και πυροτεχνουργοί ενώ συνάδελφοι τους της Άμεσης Δράσης τοποθέτησαν τις πορτοκαλί κορδέλες, απαγορεύοντας την κίνηση οχημάτων και πεζών επί της οδού Αιγίνης. Κάτοικοι και διερχόμενοι αναστατώθηκαν βλέποντας την κινητοποίηση τόσων αστυνομικών.
Την ίδια στιγμή στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δίνονταν εντολή σε αξιωματικούς να επιστρέψουν άμεσα στα γραφεία τους καθώς είχε σημάνει συναγερμός. «Κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει εκεί αυτή τη στιγμή» διαρρέεται παράλληλα στα δημοσιογραφικά γραφεία.
Ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν στη πολυκατοικία της οδού Αιγίνης μέσω του Κέντρου Επιχειρήσεων. Μόλις το κλιμάκιο των πυροτεχνουργών φτάνει έξω από την πόρτα της γκαρσονιέρας των 30 τετραγωνικών στον 5o όροφο της πολυκατοικίας ξεκινά ο έλεγχος της πόρτας με ειδικά υπερσύγχρονα συστήματα για να διαπιστωθεί εάν είναι «παγιδευμένη» με εκρηκτικά.
Ο έλεγχος ολοκληρώνεται με επιτυχία. Οι πρώτοι άντρες της αντιτρομοκρατικής μπαίνουν στο εσωτερικό. «Βρήκαμε όπλα, βρήκαμε όπλα» αναφέρει ο επικεφαλής του κλιμακίου στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. Οι αξιωματικοί που βρίσκονται εκεί χαμογελούν ενώ ακούγονται και μερικά χειροκροτήματα. «Αφοπλίσαμε τον Επαναστατικό Αγώνα» λένε αξιωματικοί της Αστυνομίας.
Αμέσως ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο υπουργός δεν κρύβει την ικανοποίηση και τη χαρά του για την εξέλιξη της έρευνας ωστόσο παραμένει ήρεμος. Σηκώνει το τηλέφωνο και επικοινωνεί με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας του για τα σημαντικά ευρήματα στο διαμέρισμα της Κυψέλης. Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, του μεταφέρει την ευαρέσκεια του.
Την ίδια στιγμή η πολυκατοικία εκκενώνεται για λόγους ασφαλείας. Οι ένοικοι μεταφέρονται σε γνωστό ξενοδοχείο στο Πεδίον του Άρεως με μέριμνα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και θα παραμείνουν εκεί έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου και η μεταφορά του οπλισμού και των εκρηκτικών που βρέθηκαν μέσα σε αυτό.
Παράλληλα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. τη χαρά διαδέχεται η αγωνία καθώς σε μια γωνιά του σπιτιού εντοπίζονται μερικές συσκευασμένες κούτες αγνώστου περιεχομένου. Η εντολή που δίνεται σε πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας αλλά και του Στρατού που βρίσκονται στο σημείο είναι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία.
Λίγα λεπτά μετά ξεκίνησε η ακριβής καταγραφή του οπλισμού που βρέθηκε εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν ο εκτοξευτής ρουκετών RPG7, ρουκέτες, αυτόματα όπλα καλάσνικοφ, υποπολυβόλο MP5, πιστόλια, εκρηκτικά και ένας υπολογιστής ο οποίος εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση.
Σύμφωνα με αξιωματικούς ΕΛ.ΑΣ., ο οπλισμός ήταν συσκευασμένος σε ζελατίνη, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ενδεχομένως να επρόκειτο να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο χώρο.
Ανακοινώσεις σχετικά με τα ευρήματα στη γιάφκα της Κυψέλης αναμένονται μετά το μεσημέρι της Τρίτης.
-
Aυτό διάβαζα πριν λίγο. Μιλάμε ο ΔΟΛ έδωσε πάλι ρεσιτάλ. Πρέπει να έχει προσλάβει αποτυχημένους επίδοξους συγγραφείς για να γράφουν τις ειδήσεις. Δεν δικαιολογείται διαφορετικά αυτή η περιγραφή.
Άσχετο με αυτό, η προσωπική μου συμβουλή προς τα στρουμφάκια είναι να είναι επίσης πολύ προσεκτικοί στις φωτογραφίες που θα τραβήξουν ...
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Μπράβο ρε Θύμιο. Ειλικρινά μπράβο
μπραβο κι απο μενα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Eίσαι ελεεινός.....!!! Το Χριστό, την Παναγία και όλους τους Αγιους να τους κάνεις ετσι και χειρότερα...!!! Να τους βρίζεις να τους ξεφτυλίζεις και να τους φτύνεις κάθε μέρα....!! Εχουμε και τοπικό..!!! Τη σημαία να τη χέζεις και να φωνάζεις και τα κανάλια να καλύπτουν το γεγονός...!! Αλλα την Παππά, το Μπελογιάννη, το Ραφαηλϊδη ρε ΓΑΙΔΟΥΡΙ....;;;;; ΡΕ, πας καλά...;;; Τα ιερά σύμβολα ρε κοπρίτη.....;;; Ντροπή σου κακομοιρη...!!! Πιπέρι....!!
Ε ρε πλάκα που έχετε τελικά...!!!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Όσο κι αν προσπαθήσεις να γίνεις αυθόρμητα και φυσικά καυστικός, δεν θα το καταφέρεις ποτέ. Όσο κι αν το παλέψεις δε σου βγαίνει. Κι όσο το καυστικό χιούμορ έχει εμδιαφέρον, η κενή ειρωνία είναι απλώς τίποτα. Δοκίμασε δε στις ειρωνικές σου ονειρώξεις να γίνεσαι ελάχιστα δημιουργικός και να προτείνεις/αντιπαραθέτεις κάτι με στοιχεία και επιχειρήματα. Ίσως γίνεις περισσότερο ενδιαφέρον αναγνωστικά..1ον
δεν σε αναγκάζει κανείς να διαβάζεις τα ποστ μου και οι άνθρωποι γράψανε τον κώδικα για αυτό το φορουμ σου δίνουν την δυνατότητα να το κάνεις πολύ εύκολαεπίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν το βρίσκω καθόλου αποδοτικό να επιχειρηματολογήσω
έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι ξέρουν και έχουν δίκιο
Αν έκανες το ίδιο σε μια φωτογραφία δική μου θα γελούσα, θα το βρισκα έξυπνο. Το να πας να την πεις όμως 'στους κομμουνιστάς' με τόσο φθηνό, ρηχό και άνανδρο τρόπο είναι απλώς ανεκδιήγητο. Ακόμη και οι ανυπόστατες πληροφορίες του coupea μπροστά σε αυτή την εικόνα φαντάζουν επιχειρήματα.2ον και θέλω απάντηση
θα έδειχνες την ίδια ευαισθησία και θα γκρίνιαζες το ίδιο αν στην φωτο ήταν Προφήτης Muhammad, ο Hitler, o Παπαδόπουλος, ή ακόμα και ο Αϊνστάιν????? (όλοι νεκροί και σύμβολα για κάποιους)
@italakias και BEAMS
Aceto Balsamico di Modena 12 ετών
-
Το να σεβεσαι τα συμβολα που υποδηλωνουν ,πατριδα ,θρησκεια ,πολιτισμο εμπιπτουν στο θεμα του γενικοτερου σεβασμου προς τις αποψεις των αλλων ,εστω κ αν εμεις δεν συμφωνουμε με την προβολη τους .
Εν κατακλειδι ,πανω κ πρωτα απ'ολα πρεπει να μαθουμε να σεβομαστε τις επιλογες κ τις αποψεις των αλλων . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Εν κατακλειδι ,πανω κ πρωτα απ'ολα πρεπει να μαθουμε να σεβομαστε τις επιλογες κ τις αποψεις των αλλων .Θα εκπλαγείς αν μάθεις πόσοι απο ΄δω μέσα διαφωνούν ΚΑΘΕΤΑ μαζί σου...!!!!!
-
εγώ διαφωνω με τον θύμιο, προσωπικά μπορείς να γράφεις ό,τι θές και να γελοιοποιείς όποιον θες σιγά μη θιχτεί ο μπελογιάννης απ την φάτσα του δρακουμέλ, πεθαμένος είναι.
αυτό που σχολίασα είναι η ασχετοσύνη σου όχι το χιούμορ σου, το οποίο άλλος το βρίσκει ηλίθιο κι άλλος γελάει, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@italakias και BEAMS
ξερεις κατι εχω βαρεθει σε καθε ποστ να βαζεις μια εικονα η να γραφεις κατι στα αγγλικα .
ενταξει ξεκολα ,η γραφτο στα ελληνικα η μην το γραφεις καθολου. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
@italakias και BEAMS
ξερεις κατι εχω βαρεθει σε καθε ποστ να βαζεις μια εικονα η να γραφεις κατι στα αγγλικα .
ενταξει ξεκολα ,η γραφτο στα ελληνικα η μην το γραφεις καθολου.Ιταλικα ειναι .Ξυδι μπαλσαμικο απο την Μοντενα 12 ετων
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
κρίμαζζ
ο soft_trifter είναι λίγος και κλαίει και εύκολα
Eίσαι ελεεινός.....!!! Το Χριστό, την Παναγία και όλους τους Αγιους να τους κάνεις ετσι και χειρότερα...!!! Να τους βρίζεις να τους ξεφτυλίζεις και να τους φτύνεις κάθε μέρα....!! Εχουμε και τοπικό..!!! Τη σημαία να τη χέζεις και να φωνάζεις και τα κανάλια να καλύπτουν το γεγονός...!! Αλλα την Παππά, το Μπελογιάννη, το Ραφαηλϊδη ρε ΓΑΙΔΟΥΡΙ....;;;;; ΡΕ, πας καλά...;;; Τα ιερά σύμβολα ρε κοπρίτη.....;;; Ντροπή σου κακομοιρη...!!! Πιπέρι....!!
Ε ρε πλάκα που έχετε τελικά...!!!
Σπαρτιάτη από την Λάρισα , δεν είδα κανέναν να τον προτρέπει να κάνει τα χειρότερα σε θρησκευτικά , εθνικά ή άλλα σύμβολα. Κυρίως τον προέτρεψαν να σεβαστεί τη μνήμη ενός νεκρού ανθρώπου. Ούτως ή άλλως δεν επρόκειτο να σεβαστεί κανείς σύμβολα ανθρώπων οι οποίοι δεν σέβονται κατ' αρχήν τα σύμβολα κάποιου άλλου. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι πλην των εθνικών συμβόλων τα υπόλοιπα , ειδικά οι άνθρωποι σύμβολα , υπάρχουν για να καταρρίπτεται ο μύθος τους.
Πάντως στις τελευταίες σελίδες το αντικομμουνιστικό παραλήρημα δεν είχε προηγούμενο. Χωρίς να εξετάσω την ορθότητα των πληροφοριών απορώ εάν το ΚΚΕ με όσα λάθη του χρεώνει ο κόσμος είναι υπεύθυνο για την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα. Εξ όσων θυμάμαι στις τελευταίες 10 ή 15 εκλογικές διαδικασίες δεν έχει υπερβεί το 13,5%. Άρα ποτέ δεν κυβέρνησε ή επηρέασε ισχυρά την τύχη του τόπου. Και σε συνδικαλιστικό επίπεδο το 13% ( μέγιστο ) των Ελλήνων αποκλείεται να αποδέχεται να κουμαντάρει το υπόλοιπο 87%.Άρα πλην μεμονομένων περιπτώσεων ( θυμάμαι την UKAR στο Μουρίκι Θηβών να κλείνει με αφορμή τις κινητοποιήσεις που δεν είχαν βάσιμα αιτήματα ) δεν δικαιολογείται κανείς να του χρεώνει σχεδόν τίποτα. Δεν κατέστρεψε την βιομηχανία το ΚΚΕ , δεν κατέλυσε τους αγροτικούς συνεταιρισμούς , δεν μετέτρεψε την ΓΣΕΕ , τα Πανεπιστήμια , τα συνδικάτα σε γιάφκες κομματικών μηχανισμών , σε μαιευτήρια κομματικών στελεχών κτλ. Το ότι το καταστατικό του είναι επαναστατικό και θεωρεί ότι βρισκόμαστε σε διάλλειμα μεταξύ δύο επαναστάσεων δεν αναιρεί τον πολιτικό του λόγο.
Περιμένω να ακούσω αντίστοιχους χαρακτηρισμούς για τις πολιτικές ή τους ανθρώπους που , έστω ότι όλα άγνά και με πατριωτικά κίνητρα τα έπραξαν κατά το διάστημα '38-'52 , τα πιστεύω τους έφεραν αργότερα στην χώρα μαρασμό , καταστροφή , ανισότητα και πλήρη παράδοση εθνικής και πολιτικής ταυτότητας στα μεγάλα μας αφεντικά και είμαστε ακόμη στην αρχή.
-
Εχω θα συμφωνησω με τον ντριφτη. Χεστηκα για το μπλουζακι και κανε τα ιδια με τον Μαρξ, τον Λενιν, τον Σταλιν, τον Κολοζοφ, εμενα, τους παπουδες μου, οποιον θες. Στο φιναλε ειναι καπως δημιουργικο.
Αυτο που απορω ειναι πως καποιοι χαιρονται να ειναι τρολ, αλλα και παλι η ψυχολογια ειναι μεγαλη επιστημη, δεν απαιτω να την κατανοησω μεσω λιγκουαφον. Επισης απορω ποιος αρρωστημενος εγκεφαλος του ειπε πως εχει χιουμορ. Μιλαμε για σατανικο... Τουλαχιστον ο ΕDDIE οσο και να διαφωνω, εχει γραψει παρα πολλα εμπνευσμενα που εκανα κοιλιακους στο γελιο οσο και να με εκνευρισαν
-
Ντρίφτι δεν σου τα ειπαν καλά τα πραγματα οι συντροφοί σου.Ουτε εισαι σε θεση να με χαρακτηριζεις έτσι.
Μάθε να βλέπεις πρωτα και μετα να κρίνεις και να ακούς αυτα που σου λένε.Τουλάχιστον στο μερος μου αυτο γινεται χρονια. Ουτε γεννιούνται μαγικα ψήφοι.
Ψυχραιμία .
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]