-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
@ντρίφτερ: εννοώ την όλη κουλτούρα, την οποία είμαι βέβαιος ότι ΔΕΝ γουστάρεις, και όχι ότι θα τους τον ακούμπαγε ο πατέρας τους...
βασικά έτσι όπως το έγραψες κατ ευθείαν ο σοδομισμός μου ήρθε στο μυαλό
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αυτα τα εγραψε 17 χρονων παιδι;
Αυτό επικαλείται και με βάση αυτό θα κριθεί.
Για αποφυγη παρεξηγησης δεν υποννοουσα τιποτα για εσενα που μετεφερες το αρθρο .
Απλα μου φαινονται πολυ 'φτιαχτα' για να ειναι λογια ενος 17χρονου.Μπορει να κανω και λαθος .
-
εμένα πάλι μου μοιάζει πολύ παιδικό το κείμενο
-
Για αποφυγη παρεξηγησης...
Ουδεμία παραξήγηση. Βασικά και μένα το άρθρο μου φαίνεται λίγο φτιαχτό και όχι αυθόρμητο. Και αν πέτυχε κάτι, ο ίδιος το ξέρει, σίγουρα 'πέτυχε' και κάποια άλλα πράγματα :
Nα αποδυναμώσει τρόπω τινά τη θέση της πολιτικής αγωγής, να δώσει βήμα στην υπεράσπιση, να δώσει δείγματα εμπαιγμού του δικαστηρίου, να εκτεθεί και αυτός και οι γονείς του. Όσο αφορά την παρακολούθησή του από την αστυνομία, οφείλει πλέον να την αποδείξει για λόγους αξιοπιστίας και ηθικής τάξης. Το 'όσο αυτοί δεν με παρακολουθούνε άλλο τόσο ο Κορκονέας δεν πυροβόλησε τον Αλέξανδρο' τι το ήθελε? Το 'δεν με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο η έκβασή της' πάλι? Φαντάζεστε τη θέση του αύριο στο δικαστήριο, αν παρουσιαστεί αυθόρμητα ή προσαχθεί βιαίως?
Η υπεράσπιση δεν είναι τυχαία, και η υπόθεση δεν είναι κανένα πταισματάκι. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτα τα εγραψε 17 χρονων παιδι;
Αυτό επικαλείται και με βάση αυτό θα κριθεί.
Για αποφυγη παρεξηγησης δεν υποννοουσα τιποτα για εσενα που μετεφερες το αρθρο .
Απλα μου φαινονται πολυ 'φτιαχτα' για να ειναι λογια ενος 17χρονου.Μπορει να κανω και λαθος .
συνηθως η σχεδον παντα δικηγοροι τα γραφουν ολα αυτα.
-
μεγάλη η χάρη τους
-
Το ψάρι
που φοβούνται
οι ΑυστραλοίΜΕΛΒΟΥΡΝΗ
'To ψάρι αυτό με το κεφάλι που μοιάζει σα φιδιού έχει αρχίσει να απειλεί την Αυστραλία. Το ψάρι μέχρι τώρα ζούσε στην τροπική Αφρική και την Ασία αλλά οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να ... βλέπουν σημάδια που δείχνουν ότι σύντομα ίσως φτάσει μέχρι και την Αυστραλία. Πρόκειται για ένα ψάρι που μπορεί να βγει από το νερό, να βγει στη στεριά αλλά και να ανέβει πάνω σε δέντρα. Το ψάρι είναι επιθετικό.'
Aυτό παλι τί είναι....!;;;; Απο εδω... Τελευταία σελίδα.....
http://files.eleftheria.gr/pdf/{7EBF5 ... -FYLLO.pdf
-
Σιγά μην παίρνει και το ασανσέρ!
Εμένα για πρωταπριλιάτικο ξένου τύπου, που άργησαν να το δούνε και το 'φάγανε' μου μοιάζει -
-
εκτέλεση εμπόρων ναρκωτικών στην Κίνα.
Δεν ξέρω τι παίζει με τα ποσοστά των ναρκωτικών στην Κίνα αλλά νομίζω ότι είναι μια 'λογική' προσέγγιση σε ένα τόσο καυτό θέμα. Εδώ στα μέρη μας οι ναρκέμποροι είναι εξέχοντα μέλη της κοινωνίας μας και μάλιστα πολλές φορές αμείβονται και από το δημόσιο (sic).
Για τη δική μου λογική , καλά κάνανε οι κιτρινιάρηδες. Έτσι πρέπει να γίνεται από όποιο κράτος σέβεται έστω και λίγο τους πολίτες του. Όχι ότι το συγκεκριμένο κράτος τους σέβεται γενικά και ίσως να σκέφτεται ότι τα ναρκωτικά πέρα από διαφυγόντα έσοδα σημαίνουν και λιγότερα εργατικά χέρια αλλά ίσως να είναι και μια λύση τελικά ...
-
Η θανατικη ποινη δεν μου 'παει',δεν πιστευω οτι εχει δικαιωμα ενας ανθρωπος να αφαιρει την ζωη αλλου ανθρωπου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η θανατικη ποινη δεν μου 'παει',δεν πιστευω οτι εχει δικαιωμα ενας ανθρωπος να αφαιρει την ζωη αλλου ανθρωπου.+πολλά ...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σιγά μην παίρνει και το ασανσέρ!
Εμένα για πρωταπριλιάτικο ξένου τύπου, που άργησαν να το δούνε και το 'φάγανε' μου μοιάζειΤί γκασμάδες ρε π.....η μου...!! Αφου να φανταστείς, ενω ηξερα οτι κρατουσα στα χερια μου τη σημερινή εφημερίδα κι ενω είχα διαβάσει τα νέα που όντως είναι.... σημερινά , φτάνοντας στο τέλος ασυναίσθητα γύρισα να δω την ημερομηνία, μπας και κρατούσα το πρωταπριλιάτικο φύλλο (μιας και τις κρατάω καποιες μερες τις εφημεριδες...!!)
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Η θανατικη ποινη δεν μου 'παει',δεν πιστευω οτι εχει δικαιωμα ενας ανθρωπος να αφαιρει την ζωη αλλου ανθρωπου.
+πολλά ...
Εκτός αν άλλος είναι 'μαχητής του εχθρού', όπως οι μπάτσοι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η θανατικη ποινη δεν μου 'παει',δεν πιστευω οτι εχει δικαιωμα ενας ανθρωπος να αφαιρει την ζωη αλλου ανθρωπου.Δε διαφωνώ κατά βάση αλλά με τα χρόνια το μυαλό μου έχει αρχίσει και κάνει 'εξαιρέσεις' σε αυτόν τον προβληματισμό.
Π.χ. αν τύχει να δεις 3-4 (όπως έτυχε σε μένα στην περιοχή γύρω από την Πατησίων) ερείπια της ζωής να τρυπιούνται στα σκαλιά πολυκατοικίας ή ο γείτονας σου πάει από υπερβολική δόση (ενώ είχε καθαρίσει για 2-3 χρόνια) τότε ίσως (όχι εσύ, γενικά) να αναθεωρήσεις. Όπως συνέβη με μένα.Γιατί π.χ. ο ναρκέμπορος να έχει δικαίωμα να 'Αφαιρεί' ζωές (και μάλιστα να ζει πλουσιοπάροχη ζωή από αυτό) και η δικαιοσύνη να μην έχει το ίδιο δικαίωμα επί αυτού? Φυσικά μέσα από διαφανείς διαδικασίες και μελετημένα πλαίσια.
Στην Ελλάδα ας πούμε βρίσκεις ναρκωτικά ακόμη και σε φούρνο (υπαρκτό γεγονός). Αν είχαν το φόβο της θανατικής ποινής (ή έστω των πραγματικών ισόβιων) θα ήταν ίδια η κατάσταση? Θεωρώ πως όχι. Φυσικά θα ήθελα να ήξερα τι κατάσταση επικρατεί στην Κίνα με τα ναρκωτικά κάτι το οποίο φυσικά δεν υπάρχει να μάθουμε μέσω του Ίντερνετ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
+πολλά ...
Είπε κανένας ότι συμφωνώ με την δολοφονία μπάτσου ??????? Όπως είπε και ο Bill δεν εχει δικαίωμα ένας άνθρωπος να αφαιρεί την ζωή άλλου ανθρώπου. Άσχετα από επάγγελμα ιδιότητα χρώμα εθνικότητα φύλο κλπ κλπ κλπ και αν και συνήθως δεν γενικεύω εδώ το κάνω ...
-
+πολλά ...
Εγω μιλαω να καταδικαστει καποιος απο δικαστηριο με την ποινη του θανατου.>>Η θανατικη ποινη δεν μου 'παει',δεν πιστευω οτι εχει δικαιωμα ενας ανθρωπος να αφαιρει την ζωη αλλου ανθρωπου.
Δε διαφωνώ κατά βάση αλλά με τα χρόνια το μυαλό μου έχει αρχίσει και κάνει 'εξαιρέσεις' σε αυτόν τον προβληματισμό.
Π.χ. αν τύχει να δεις 3-4 (όπως έτυχε σε μένα στην περιοχή γύρω από την Πατησίων) ερείπια της ζωής να τρυπιούνται στα σκαλιά πολυκατοικίας ή ο γείτονας σου πάει από υπερβολική δόση (ενώ είχε καθαρίσει για 2-3 χρόνια) τότε ίσως (όχι εσύ, γενικά) να αναθεωρήσεις. Όπως συνέβη με μένα.Γιατί π.χ. ο ναρκέμπορος να έχει δικαίωμα να 'Αφαιρεί' ζωές (και μάλιστα να ζει πλουσιοπάροχη ζωή από αυτό) και η δικαιοσύνη να μην έχει το ίδιο δικαίωμα επί αυτού.
Στην Ελλάδα ας πούμε βρίσκεις ναρκωτικά ακόμη και σε φούρνο (υπαρκτό γεγονός). Αν είχαν το φόβο της θανατικής ποινής (ή έστω των πραγματικών ισόβιων) θα ήταν ίδια η κατάσταση? Θεωρώ πως όχι. Φυσικά θα ήθελα να ήξερα τι κατάσταση επικρατεί στην Κίνα με τα ναρκωτικά κάτι το οποίο φυσικά δεν υπάρχει να μάθουμε μέσω του Ίντερνετ.
Καταλαβαινω τις ανησυχιες σου αλλα δεν νομιζω οτι ειναι η λυση αυτη.Δεν ξερω....ειναι πολυ δυσκολο θεμα αυτο και υπαρχει δικιο και απο τις δυο πλευρες ....
-
Δεν πάει για εσάς τους δυο το σχόλιο.
-
+πολλά ...
κάτσε να το κουοτάρω
-
Δεν πάει για εσάς τους δυο το σχόλιο.Kανενα προβλημα,αλλωστε αποψεις παραθέτουμε.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]