-
Δηλαδη ο Ιορδανος τα απεγαγε τα παιδια και δεν ξαναγυρισε ποτε;
Και το εκανε αυτο το 1996 και τωρα δικαιωθηκε η μητερα; Το 2010;
Σιγουρα πρεπει να τιμωρηθει ο Αστυνομικος.
Αλλα δεν θα ξαφνιαστω αν τιποτα δεν γινει και αν πηρε συνταξη στα 40. -
Ποιος ξέρει πώς τα κατήντησε εκεί ο Αράπης τα παιδιά...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ποιος ξέρει πώς τα κατήντησε εκεί ο Αράπης τα παιδιά...Κρυφορατσιστικη σκεψη?? Αραπης ο Ιορδανος!!!!! τοτε οι μαυροι της Αφρικης τι να πουνε??
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ποιος ξέρει πώς τα κατήντησε εκεί ο Αράπης τα παιδιά...όπως τα κατήντησε ο πάπας?
-
Αγνοείται ο αυτόπτης μάρτυρας
Τη βίαιη προσαγωγή του 17χρονου φίλου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και αυτόπτη μάρτυρα, διέταξε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, καθώς ο νεαρός για δεύτερη μέρα δεν προσήλθε να καταθέσει.
Σύμφωνα με έγγραφο της Αστυνομίας, που αναγνώστηκε από την πρόεδρο του Δικαστηρίου, ο νεαρός αυτόπτης μάρτυρας δεν βρέθηκε στο σπίτι του στο Ψυχικό ( άλλος επαναστάτης ποπολάρος της μοδός μας προέκυψε ), όπου μετέβησαν αστυνομικοί στις 05.45 το πρωί (τέτοια ώρα; μπάτσοι, γουρούνια!), προκειμένου να τον συνοδεύσουν στην Άμφισσα (μπανάλ, καλώς την έκανε).
Η οικογένεια του παιδιού δεν γνωρίζει που βρίσκεται (δεν έχουν τα γουέρ αμπάουτς του) και όπως είπε ο πατέρας, ο 17χρονος έφυγε τη νύχτα από το σπίτι του και έχει αλλάξει και νούμερο στο κινητό του.
Το δικαστήριο εκτός της διαταγής για βίαιη προσαγωγή του, αποφάσισε την αποστολή αποσπάσματος των πρακτικών στην αρμόδια εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, προκειμένου να διερευνηθεί εάν ο νεαρός έχει διαπράξει το αδίκημα της απείθειας (σώωωπα) και οι γονείς του το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου (ουπς).
Αντίδραση Κούγια για το διαδικτυακό μήνυμα
Μήνυμα του 17χρονου σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα (ποια; ποια; ), ανέγνωσε στο δικαστήριο ο συνήγορος του Επαμεινώνδα Κορκονέα.
Στο μήνυμα αναφέρεται ότι είναι πολιτική του επιλογή να μην παραστεί στο δικαστήριο, καθώς δεν τον ενδιαφέρει η έκβαση της δίκης.
Ο 17χρονος επιτίθεται με χαρακτηρισμούς στον Αλέξη Κούγια και χαρακτηρίζει 'γελοιότητες' τα όσα είπε χθες ο δικηγόρος περί συμμετοχής του σε ακροαριστερή οργάνωση.
Όσον αφορά την διάψευση της ΕΛ.ΑΣ. περί παρακολούθησής του, ο νεαρός στο μήνυμά του αναφέρει χαρακτηριστικά: 'όσο δεν με παρακολουθεί η αστυνομία, άλλο τόσο δεν πυροβόλησε ο Κορκονέας τον Αλέξανδρο'.
Στο τέλος του μηνυματος ο 17χρονος εύχεται στον δικηγόρο και τον εντολέα του 'καλά ξεμπερδέματα'.
Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, πρόκειται για ευθεία απειλή της ζωής του από τον 17χρονο, τον οποίο χαρακτήρησε 'επικίνδυνο αντιεξουσιαστή και αναρχικό'.
Ο δικηγόρος ζήτησε προστασία του ίδιου, των παιδιών και των γραφείων του, καθώς θεωρεί ότι από σήμερα αποτελεί στόχο αντιεξουσιαστών (και ομοφυλοφίλων και παραγόντων του ποδοσφαίρου και του υποκόσμου).
Επίσης, ζήτησε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του 17χρονου αλλά και των γονέων του, για τα αδικήματα της εκβίασης και της απειλής, λέγοντας χαρακτηριστικά 'τέτοιο θράσος κατά των θεσμών δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου' (ποτέ όμως ).
-
O διαδικτυακός τόπος που ανάρτησε την επιστολή του νέου είναι η Ζούγκλα.
Η zougla.gr παρουσιάζει το ηλεκτρονικό μήνυμα του Νίκου Ρωμανού χωρίς διορθώσεις και παρεμβάσεις, προκειμένου να μην αλλοιωθούν τα λόγια του:
«Η πρωτοβουλία μου να γράψω και στην συνέχεια να δημοσιοποιήσω την θέση μου και να ξεκαθαρίσω τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να παραστώ στο δικαστήριο πάρθηκε επειτα από την ανάγνωση αλλα και την εξέλιξη τόσο των δημοσιευμάτων, όσο και των γεγονότων της δίκης. Ρίχνωντας μια ματιά στα δημοσιεύματα των media αλλα και τις δηλώσεις του κυρίου Κούγια, θεωρώ πως είμαι υποχρεομένος να πάρω θέση απέναντι του, απο τη στιγμή που και ο ίδιος αποφάσισε να κάνει το ίδιο προς το προσωπό μου.
Όσον αφορά λοιπόν τη μη συμετοχή του στη διαδικασία σε περίπτωση που δεν εμφανιστώ για να καταθέσω, δηλώνω οτι με μεγάλη μου χαρα και ανυπομονεσία περιμένω τη μη συμετοχή του, αλλά και τις εξίσου γελοίες δηλώσεις του, οι οποίες το μόνο που μου προκαλούνε είναι νευρικό γέλιο.
Στο δεύτερο σκέλος στο οποίο αναφέρεται στη συμετοχή μου σε ακροαριστερές οργανώσεις, συνεργασιας μου με κυκλώματα και αλλες παρόμοιες γελοιότητες θα ήθελα να τονίσω, πως είναι σενάρια συνωμοσιολογίας ενός φαντασμένου δικηγορίσκου ο οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί εντυπώσεις και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζώνεται από την επικαιρότητα ανεξάρτητα με το αν αυτή είναι θετική η αρνητική για τον ίδιο. Τίποτα παραπάνω από ενα μυθομανή καραγκιοζάκο ο οποίος έχει γνώση του ποινικού κώδικα και αρέσκεται στο να ρουφάει όση περισσότερη δημοσιότητα μπορεί, είτε με το ρόλο του θύματος (δαρμένος, λιπόθυμος κλπ.), είτε ως ένας σοβαροφανής επαγγελματίας.
Σε σχέση με την ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α. περι της μη παρακολούθησής μου, το μόνο που θα μπορούσα να πω ειναί πως όσο αυτοί δεν με παρακολουθούνε αλλο τόσο ο Κορκονέας δεν πυροβόλησε τον Αλέξανδρο. Ωφείλω να διευκρινίσω και πως παρά τα δημοσιεύματα, δεν είχα κανενα σκοπό να εμφανιστώ στη δίκη διότι δεν με απασχολεί ουτε στο ελάχιστο η έκβασή της. Θεωρώ, ως πολιτική μου επιλογή, να μην εμφανίζομαι στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί, αλλα να διαμορφώνω εγω ο ίδιος τα δίκα μου πλαίσια στα οποία θα εκφράσω την αντίληψή μου.
Εύχομαι λοιπόν τόσο στον κ Κούγια, όσο και στον πελάτη του, καλα ξεμπερδέματα και προκαλώ την ελληνική αστυνομία να φέρει εις πέρας το έργο της, αν και εφόσον έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα».
-
Μου κανει εντυπωση παντως η φυγη ενος μαρτυρα που θα ειχε καθε λογο να ειναι παρων και να καψει τον φερομενο ως δολοφονο του φιλου του! Δεν μπορω να μπω στο σκεπτικο... και σιγουρα δεν υπαρχει τιποτα το πολιτικο απο πισω...
Μαλλον τα μυαλα πετανε ακομα... Το προβλημα ειναι πως δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα.
-
ασ αθωώσει τότε το δικαστήριο τον μπάτσο λόγο του οτι δεν υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες ή όποια δικαιολογία στέκει νομικά
WHO GIVES A FUCK
-
'Φιλος να σου πετυχει'!!!! ουτε μια λεξη για το πως εγιναν τα γεγονοτα..... θα μας τα πει οταν αποφασισει.....
-
'Φιλος να σου πετυχει'!!!! ουτε μια λεξη για το πως εγιναν τα γεγονοτα..... θα μας τα πει οταν αποφασισει.....
-
νομιζω οτι το κειμενο ειναι ξεκαθαρο, δεν αφορα το ατομο που το εγραψε η εκβαση της δικης...
αφου δεν τον παρακολουθει και ο μαυρομουστακακης παλι καλα να λεμε..
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μου κανει εντυπωση παντως η φυγη ενος μαρτυρα που θα ειχε καθε λογο να ειναι παρων και να καψει τον φερομενο ως δολοφονο του φιλου του!+1
Αυτός ο Κούγιας πάντως, επεκτείνει συνεχώς τους ορίζοντες της μαλακίας.
Μια άλλη περίπτωση δικανικού πνευματικού αυνανισμού:
Wis. prosecutor: Teachers risk arrest over new sex-ed classesJuneau County District Attorney Scott Southworth said a new state law that requires students learn to use condoms and other contraceptives 'promotes the sexualization — and sexual assault — of our children.' In his March 24 letter to five school districts, Southworth, a Republican, said teachers could be charged with contributing to the delinquency of minors. He urged school officials to suspend the program
Μα εντελώς ... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μια άλλη περίπτωση δικανικού πνευματικού αυνανισμού:
Wis. prosecutor: Teachers risk arrest over new sex-ed classesJuneau County District Attorney Scott Southworth said a new state law that requires students learn to use condoms and other contraceptives 'promotes the sexualization — and sexual assault — of our children.' In his March 24 letter to five school districts, Southworth, a Republican, said teachers could be charged with contributing to the delinquency of minors. He urged school officials to suspend the program
Μα εντελώς ... -
'Εχω την εντύπωση ότι ο μάρτυρας με την στάση του και την επιστολή του, πέραν από τι σκοπούς δικούς του υπηρετεί, παράλληλα δίνει, άθελά του ίσως, βήμα στην υπεράσπιση.
O Κούγιας βέβαια, και ορθώς, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκανε αίτημα για αποστολή των πρακτικών της δίκης στον αρμόδιο εισαγγελέα για να ερευνήσει το ενδεχόμενο (tres chic!) o νέος να έχει διαπράξει το αδίκημα της απείθειας, οι δε γονείς του, καθότι ανήλικος, αυτό της πλημμελούς άσκησης επιμέλειας ανήλικου τέκνου. Παράλληλα έκανε λόγο και για εμπαιγμό του δικαστηρίου.
Τα περί ευθείας απειλής κατά της ζωής του, αλλά και των ζωών των οικείων του είναι απλά 'κούγεια' σάλτσα στα παραπάνω, που είναι όλη η ουσία.
Το αίτημά του έγινε δεκτό από το δικαστήριο παρά τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς, και η υπεράσπιση κέρδισε μερικούς πόντους. -
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
O διαδικτυακός τόπος που ανάρτησε την επιστολή του νέου είναι η Ζούγκλα.Η zougla.gr παρουσιάζει το ηλεκτρονικό μήνυμα του Νίκου Ρωμανού χωρίς διορθώσεις και παρεμβάσεις, προκειμένου να μην αλλοιωθούν τα λόγια του:
«Η πρωτοβουλία μου να γράψω και στην συνέχεια να δημοσιοποιήσω την θέση μου και να ξεκαθαρίσω τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να παραστώ στο δικαστήριο πάρθηκε επειτα από την ανάγνωση αλλα και την εξέλιξη τόσο των δημοσιευμάτων, όσο και των γεγονότων της δίκης. Ρίχνωντας μια ματιά στα δημοσιεύματα των media αλλα και τις δηλώσεις του κυρίου Κούγια, θεωρώ πως είμαι υποχρεομένος να πάρω θέση απέναντι του, απο τη στιγμή που και ο ίδιος αποφάσισε να κάνει το ίδιο προς το προσωπό μου.
Όσον αφορά λοιπόν τη μη συμετοχή του στη διαδικασία σε περίπτωση που δεν εμφανιστώ για να καταθέσω, δηλώνω οτι με μεγάλη μου χαρα και ανυπομονεσία περιμένω τη μη συμετοχή του, αλλά και τις εξίσου γελοίες δηλώσεις του, οι οποίες το μόνο που μου προκαλούνε είναι νευρικό γέλιο.
Στο δεύτερο σκέλος στο οποίο αναφέρεται στη συμετοχή μου σε ακροαριστερές οργανώσεις, συνεργασιας μου με κυκλώματα και αλλες παρόμοιες γελοιότητες θα ήθελα να τονίσω, πως είναι σενάρια συνωμοσιολογίας ενός φαντασμένου δικηγορίσκου ο οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί εντυπώσεις και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζώνεται από την επικαιρότητα ανεξάρτητα με το αν αυτή είναι θετική η αρνητική για τον ίδιο. Τίποτα παραπάνω από ενα μυθομανή καραγκιοζάκο ο οποίος έχει γνώση του ποινικού κώδικα και αρέσκεται στο να ρουφάει όση περισσότερη δημοσιότητα μπορεί, είτε με το ρόλο του θύματος (δαρμένος, λιπόθυμος κλπ.), είτε ως ένας σοβαροφανής επαγγελματίας.
Σε σχέση με την ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α. περι της μη παρακολούθησής μου, το μόνο που θα μπορούσα να πω ειναί πως όσο αυτοί δεν με παρακολουθούνε αλλο τόσο ο Κορκονέας δεν πυροβόλησε τον Αλέξανδρο. Ωφείλω να διευκρινίσω και πως παρά τα δημοσιεύματα, δεν είχα κανενα σκοπό να εμφανιστώ στη δίκη διότι δεν με απασχολεί ουτε στο ελάχιστο η έκβασή της. Θεωρώ, ως πολιτική μου επιλογή, να μην εμφανίζομαι στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί, αλλα να διαμορφώνω εγω ο ίδιος τα δίκα μου πλαίσια στα οποία θα εκφράσω την αντίληψή μου.
Εύχομαι λοιπόν τόσο στον κ Κούγια, όσο και στον πελάτη του, καλα ξεμπερδέματα και προκαλώ την ελληνική αστυνομία να φέρει εις πέρας το έργο της, αν και εφόσον έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα».
Αυτα τα εγραψε 17 χρονων παιδι;
-
@224.v: Αράπης = Άραβας (Άραψ), στα παραδοσιακά νεοελληνικά. Δεν νοοείτο ως βρισιά κατα Αφρικανών μαύρων, τους οποίους οι Ρωμηοί ούτως ή άλλως αγνοούσαν. Περιέγραφε βέβαια έναν επί αιώνες εχθρικό λαό. Ως βρισιά μάλλον προέκυψε από τους μεταφραστές, που έπρεπε κάπως να μεταφράσουν το nigger εξ Αμερικής. Εμένα μ' αρέσουν τα old fashioned ελληνικά
@ντρίφτερ: εννοώ την όλη κουλτούρα, την οποία είμαι βέβαιος ότι ΔΕΝ γουστάρεις, και όχι ότι θα τους τον ακούμπαγε ο πατέρας τους... -
Αυτα τα εγραψε 17 χρονων παιδι;
Αυτό επικαλείται και με βάση αυτό θα κριθεί.
-
-
Ψέμματα λέει, σημερινή είναι.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]