-
Αν βέβαια πέρναγε κανάς περαστικός και έτρωγε καμμιά ξόφαλτση θα μιλάγαμε για τρομοκράτες-κακοποιούς κλπ. Τώρα μιλάμε για αγωνιστές, Κούρτοβι, εμπρός λαγέ βασανισμένε κλπ.
Για τους αστυνομικούς είναι λογικό και ανθρώπινο να στεναχωρηθούμε. Το ότι πήγαν να τους δουν οι διάφοροι 'μπουμπούκοι' είναι ήσσονος σημασίας...
Εμένα πιο πολύ αυτό με αγχώνει...Βέβαια, την επόμενη φορά που κάποιος θα βγάλει απρόσεκτα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο μπροστά σε τσιτωμένο 'μπάτσο', ας έχει υπόψη ότι μπορεί να φάει σφαίρα. Μετά φταίει ο κάθε Πολύδωρας, όχι τα αδέλφια-αλήτες-πουλιά (που μάλλον ξέρουν πολύ καλά σε τι αποσκοπούν).
Κι εγώ αν ήμουν αστυνομικός, όσο δημοκρατικός, σωστός και μη-σερίφης να ήμουνα, με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουνα πιο προετοιμασμένος να τραβήξω κουμπούρι.
-
όποιος έχει έστω και λιγο μυαλό στο κεφάλι του δεν νομίζω ότι θα τους αποκαλέσει επαναστάτες.
μπείτε στον κόπο αν θέλετε να διαβάσετε λίγα σχόλια που γράφτηκαν από άσχετους
και θα δείτε ότι κινούνται στο κλίμα αυτού που έχει στοιχειώδη πολιτική σκέψη.
δεν ξέρω αν θα το πήγαινα τόσο πέρα όσο λέει αυτός
Και για να βεβαιωθείτε, δείτε απλά τη δήλωση του Καρατζαφέρη (ο οποίος είμαι σίγουρος πως γνωρίζει το παιχνίδι που παίζεται). «Οι φυσικοί αυτουργοί των τρομοκρατικών επιθέσεων, αποθρασύνονται όσο το σύστημα αφήνει ανέγγιχτους τους ηθικούς αυτουργούς. Καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κοινωνικός εχθρός είναι εντός των πυλών.»
Για το Χρυσοχοΐδη, ελπίζω και πιστεύω πως δεν είναι στο κόλπο. Κάποιοι προσπαθούν προφανώς να το παγιδεύσουν και να εμποδίσουν τη διαδικασία εκδημοκρατισμού και αποχουντοποίησης της αστυνομίας που φαίνεται να έχει ξεκινήσει.** Την ανησυχία των ακροδεξιών κύκλων μπορείτε εύκολα να τη διαπιστώσετε αν επισκεφθείτε τα sites και τα blogs τους, εκεί θα δείτε να μιλάνε για «Υπουργό Προστασίας του Μουσουλμάνου πολίτη και του Λαθρομετανάστη», για «ανθέλληνα», για «φίλο των αναρχικών», που «απειλεί τους αστυνομικούς» κλπ, μέχρι και group στο facebook έχουν φτιάξει όπου υποστηρίζουν πως σκοπεύει να βγάλει το σταυρό από το σήμα της αστυνομίας.**
Σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, η σημερινή επίθεση έχει ως σκοπό να αυξήσει την πίεση των αστυνομικών σε ένα υπουργό που όχι μόνο «δεν τους προστατεύει επαρκώς», αλλά αντίθετα «συνομιλεί» και «ζητάει δημοσίως συγγνώμη από τους εχθρούς τους». Νομίζω πως αν ο Χρυσοχοΐδης επιθυμεί πράγματι να πιάσει τους τρομοκράτες, πρέπει να ψάξει κυρίως στην ΚΥΠ και στις παρακρατικές ομάδες που συνδέονται μ' αυτήν και με κύκλους της αστυνομίας.
γιατί τελευταία δεν αντέχω να διαβάσω φασιστομπλογκ, αλλά δεν μου φαίνεται κι απίθανο, δεδομένου ότι ακούω από διάφορους ότι η ελλάδα έχει πάρει τον κατήφορο, όπως τον εννοούν αυτοί
-
99 κάλυκες έχουν βρει μέχρι τώρα
από ΑΚ-47 πυροβόλο Καλάσνικοφ, ξανά
Το οποίο ζυγίζει 5 κιλά με τον 30άρι γεμιστήρα και έχει 90 εκατοστά μήκος (65 αν είναι το σπαστό το οποίο είναι σπανιώτερο) μεγάλο εδώ, οι δράστες ήταν με μηχανάκια.
Και κάποιος, αν είναι 3 τα όπλα, είχε το χρόνο, την υπομονή και την ψυχραιμία να αλλάξει γεμιστήρα.
Μιλάμε για πολύ θράσος.edit
Ανθολόγιο μαργαριταριών από 3 πρώτα σχόλια που προβάλλει η TVXSο πρώτος σχολιαστής μπλέκει τον ΛΑΟΣ
'δείτε απλά τη δήλωση Καρατζαφέρη (ο οποίος είμαι σίγουρος ότι ξέρει τι παιχνίδι παίζεται)'
και ο ίδιος παρακάτω 'για τον Χρυσοχοίδη επλίζω και πιστεύω ότι δεν είναι στο κόλπο'άλλος, στο δεύτερο σχόλιο, βρήκε και την προέλευση των δραστών
'θα είναι λάθος οι έρευνες να στραφούν αριστερά όταν ο ένοχος είναι τέρμα δεξιά'άλλος, στο τρίτο σχόλιο, βρήκε το προφίλ των δραστών
'Serial killers και όχι τρομοκράτες'Μπράβο, και εις ανώτερα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το οποίο ζυγίζει 5 κιλά με τον 30άρι γεμιστήρα και έχει 90 εκατοστά μήκος (65 αν είναι το σπαστό το οποίο είναι σπανιώτερο) μεγάλο εδώ, οι δράστες ήταν με μηχανάκια.
Και κάποιος, αν είναι 3 τα όπλα, είχε το χρόνο, την υπομονή και την ψυχραιμία να αλλάξει γεμιστήρα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν βέβαια πέρναγε κανάς περαστικός και έτρωγε καμμιά ξόφαλτση θα μιλάγαμε για τρομοκράτες-κακοποιούς κλπ. Τώρα μιλάμε για αγωνιστές, Κούρτοβι, εμπρός λαγέ βασανισμένε κλπ.ρε έντι γμτ!! ποιος μίλησε για ...αγωνιστές?????
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και για να βεβαιωθείτε, δείτε απλά τη δήλωση του Καρατζαφέρη (ο οποίος είμαι σίγουρος πως γνωρίζει το παιχνίδι που παίζεται). «Οι φυσικοί αυτουργοί των τρομοκρατικών επιθέσεων, αποθρασύνονται όσο το σύστημα αφήνει ανέγγιχτους τους ηθικούς αυτουργούς. Καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κοινωνικός εχθρός είναι εντός των πυλών.»
Για το Χρυσοχοΐδη, ελπίζω και πιστεύω πως δεν είναι στο κόλπο. Κάποιοι προσπαθούν προφανώς να το παγιδεύσουν και να εμποδίσουν τη διαδικασία εκδημοκρατισμού και αποχουντοποίησης της αστυνομίας που φαίνεται να έχει ξεκινήσει.** Την ανησυχία των ακροδεξιών κύκλων μπορείτε εύκολα να τη διαπιστώσετε αν επισκεφθείτε τα sites και τα blogs τους, εκεί θα δείτε να μιλάνε για «Υπουργό Προστασίας του Μουσουλμάνου πολίτη και του Λαθρομετανάστη», για «ανθέλληνα», για «φίλο των αναρχικών», που «απειλεί τους αστυνομικούς» κλπ, μέχρι και group στο facebook έχουν φτιάξει όπου υποστηρίζουν πως σκοπεύει να βγάλει το σταυρό από το σήμα της αστυνομίας.**
Σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, η σημερινή επίθεση έχει ως σκοπό να αυξήσει την πίεση των αστυνομικών σε ένα υπουργό που όχι μόνο «δεν τους προστατεύει επαρκώς», αλλά αντίθετα «συνομιλεί» και «ζητάει δημοσίως συγγνώμη από τους εχθρούς τους». Νομίζω πως αν ο Χρυσοχοΐδης επιθυμεί πράγματι να πιάσει τους τρομοκράτες, πρέπει να ψάξει κυρίως στην ΚΥΠ και στις παρακρατικές ομάδες που συνδέονται μ' αυτήν και με κύκλους της αστυνομίας.
Τα forum των αστυνομικών και διάφορες ομάδες στο facebook δεν μου λένε τίποτα. Υπάρχει ομάδα στο facebook 'gamietai i astynomia' με 15.650 μέλη!!!! Την ομάδα που λέει ο φίλος από πάνω δεν την βρήκα.
Για να μην πω τι γίνεται στο ελληνικό internet στα περισσότερα φόρουμ αναρχοαυτόνομου περιεχομένου που παρουσιάζουν μια συνεχή εμπόλεμη κατάσταση και μιλάνε για στρατούς κατοχής, φάτε τους μπάτσους λάχανο και λοιπές αστειότητες.Οπότε λοιπόν ένα φόρουμ και μια ομάδα στο facebook δεν μπορούν να αποτελούν αποδείξεις για πλεκτάνη και προβοκάτσια με σκοπό την επαναφορά χουντικών μέτρων. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και δυστυχώς όσο πιο πολλές υποθέσεις κάνουμε, τόσο μακρύτερα οδηγούμαστε από την αλήθεια.
Η πιο απλή εξήγηση (που ως απλούστερη έχει και περισσότερες πιθανότητες να είναι αλήθεια), είναι ότι οι δολοφόνοι είναι μ@λ@κισμέν@ παράσιτα που ζουν εις βάρος της κοινωνίας και ονειρεύονται διάφορα, δικαιολογώντας τις πράξεις τους με γελοίες προκηρύξεις και φυσικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν τους αστυνομικούς περισσότερο επικίνδυνους (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
από την άλλη δε νομίζω ότι θα μείνω ξάγρυπνος να πενθήσω. το κάθε επάγγελμα έχει και τα ρίσκα του. το συγκεκριμένο έχει τα δικά του .Με την ιδια ελαφρια διαθεση,θα μπορουσε να υποστηριξει καποιος οτι δε θα μεινει αγρυπνος επειδη μπουκαρουν ΕΚΑΜιτες στα Εξαρχεια και πλακωνουν ασχετα ατομα στις σφαλιαρες επειδη οι τελευταιοι δεν κουβαλουσαν μαζι τους ταυτοτητα,εκκαθαριστικο της εφοριας και αιματολογικες εξετασεις.Η καθε περιοχη εχει τα ρισκα της(βλεπε και Αγ.Παντελεημονα).Οποιου δεν του αρεσει ας παει να μεινει στο...Διονυσο.
μπείτε στον κόπο αν θέλετε να διαβάσετε λίγα σχόλια που γράφτηκαν από άσχετους
γιατί τελευταία δεν αντέχω να διαβάσω φασιστομπλογκ, αλλά δεν μου φαίνεται κι απίθανο, δεδομένου ότι ακούω από διάφορους ότι η ελλάδα έχει πάρει τον κατήφορο, όπως τον εννοούν αυτοί
Καλυτερο αλλοθι,αβαντα,screen πεστο οπως θες δε θα μπορουσαν να του προσφερουν του κ.Χρυσοχοιδη οι ακροδεξιοι κυκλοι.Μια χαρα λουκουμι του 'ρχονται αυτες οι κινησεις στα πλαισια του πολιτικου ετεροκαθορισμου.Διοτι ετσι μπορει ευκολα να αποποιηθει την ταμπελα του απολυταρχισμου και να πει 'φασισμος?ποιος φασισμος?φασιστες ειναι αυτοι που με πολεμουν στα blogs'
(το 'φασισμος' ειναι χαρακτηρισμος που αλιευσα απο το indymedia,οχι δικος μου)
-
Αν βέβαια πέρναγε κανάς περαστικός και έτρωγε καμμιά ξόφαλτση θα μιλάγαμε για τρομοκράτες-κακοποιούς κλπ. Τώρα μιλάμε για αγωνιστές, Κούρτοβι, εμπρός λαγέ βασανισμένε κλπ.
ρε έντι γμτ!! ποιος μίλησε για ...αγωνιστές?????
Δεν αναφερόμουνα σε σένα
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Επειδή το κάθε επάγγελμα έχει τα ρίσκα του δε σημαίνει ότι δεν θα λυπηθώ τους τραυματισμένους αστυνομικούς. Κανένας δεν επέλεξε κάποια δουλειά για να πάει να πεθάνει.
ξέρεις πόσοι πήγαν για μεροκάματο πέρσι και δε γύρισαν??? (ρητορικό) 113 . χοντρικά , περίπου κάθε 3 μέρες σκοτωνόταν κι ένας. εδώ κι αν μιλάμε για έγκλημα. δεν είδα ούτε να 'κλάψει' κανείς ούτε τίποτα ποστ πένθιμα γράφτηκαν ούτε τα μμε σκούζουν ούτε ο πρωθυπουργός πήγε να δει τις οικογένειες των θυμάτων. συντετριμμένος....
χθες τραυματίστηκε μια μπατσίνα και ήρθε το σύμπαν ανάποδα. γιατί???? (επίσης ρητορικό) μπας και η μπατσίνα είχε τίποτα παραπάνω δικαιώματα στη ζωή από αυτόν που θα τον σκοτώσουν σε κάποια αμπάρια κάποιου σκυλοπνίχτη??
γι αυτό σου λέω : το όποιο επάγγελμα εγκυμονεί και τους αντίστοιχους κινδύνους. μέχρι εκεί. όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. γενικά μιλάω , όχι για το δικό σου ποστ
-
ξέρεις πόσοι πήγαν για μεροκάματο πέρσι και δε γύρισαν??? (ρητορικό) 113 . χοντρικά , περίπου κάθε 3 μέρες σκοτωνόταν κι ένας. εδώ κι αν μιλάμε για έγκλημα. δεν είδα ούτε να 'κλάψει' κανείς ούτε τίποτα ποστ πένθιμα γράφτηκαν ούτε τα μμε σκούζουν ούτε ο πρωθυπουργός πήγε να δει τις οικογένειες των θυμάτων. συντετριμμένος....
Και πορειες του ΠΑΜΕ,εχουμε και στασεις εργασιας κτλ.Κι οσο για τα ΜΜΕ περιπτωσεις 'πιασαρικες' σαν της Κουνεβα που την ανηγαγαν τοσο ευκολα σε συμβολο,μια χαρα τις χειριστηκαν,μην εχεις παραπονο.
Και δεν ξερω ποσες απο τις 113 περιπτωσεις αφορουν σε εργατικα δυστηχηματα απο ανθρωπινο λαθος για τα οποια εχει αποφανθει η Δικαιοσυνη και πιθανοτατα η ευθυνες βαρυνουν ακομα και συνεργατες των μεροκαματιαρηδων.Διοτι το χθεσινο ουτε ανθρωπινο λαθος ηταν,ουτε τους υπευθυνους θα μαθουμε συντομα.
χθες τραυματίστηκε μια μπατσίνα και ήρθε το σύμπαν ανάποδα. γιατί???? (επίσης ρητορικό) μπας και η μπατσίνα είχε τίποτα παραπάνω δικαιώματα στη ζωή από αυτόν που θα τον σκοτώσουν σε κάποια αμπάρια κάποιου σκυλοπνίχτη??
Kανενα συμπαν δεν ηρθε αναποδα.Ολες οι αντιδρασεις ηταν φυσιολογικες και συμφωνες με τα ανθρωπινα μετρα.Το συμπαν ηρθε αναποδα π.χ τον περσινο Δεκεμβρη οπου η αντιδρασεις ηταν αντικειμενικα ασυμμετρες ως προς το γεγονος που τις προκαλεσε(ασχετως που ηταν δικαιολογημενες).Κι οσο για το δικαιωμα στη ζωη,ναι η 'μπατσινα' εχει τα ιδια δικαιωματα με τον λαθρομεταναστη.Γιατι ομως ο καθε 'αγωνιστης' να εχει παραπανω δικαιωματα στην αφαιρεση ζωης σε σχεση με τους υπολοιπους πολιτες?
γι αυτό σου λέω : το όποιο επάγγελμα εγκυμονεί και τους αντίστοιχους κινδύνους. μέχρι εκεί
Αυτο υποψιαζομαι οτι δεν ειναι το πρωτο πραγμα που σου ρχεται στο μυαλο οταν ακους για καποιο εργατικο ατυχημα/δυστηχημα.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Και κάποιος, αν είναι 3 τα όπλα, είχε το χρόνο, την υπομονή και την ψυχραιμία να αλλάξει γεμιστήρα.μόνο εμένα μου φαίνεται τουλάχιστον περιέργο κάποιος που έχει ξεπηδήσει από έναν αναρχικό χώρο, που είναι της περιοχής εξαρχείων κλπ να έχει τέτοια άνεση και θράσος με όπλα?
Ο σκάι ακόμα δεν πήγε στις Ε.Δ πάντως
-
Επειδή το κάθε επάγγελμα έχει τα ρίσκα του δε σημαίνει ότι δεν θα λυπηθώ τους τραυματισμένους αστυνομικούς. Κανένας δεν επέλεξε κάποια δουλειά για να πάει να πεθάνει.
γι αυτό σου λέω : το όποιο επάγγελμα εγκυμονεί και τους αντίστοιχους κινδύνους. μέχρι εκεί. όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. γενικά μιλάω , όχι για το δικό σου ποστ
Μμμ ενδιαφέρον. Από την μικρή μου εμπειρία με εργοτάξια πίστεψε με ότι στο 80% των περιπτώσεων στα εργατικά ευθύνεται σχεδόν και κατ' αποκλειστικότητα ο παθών.
Όταν:
- δεν φορούν κράνος (ενώ υπάρχουν),
- δεν φορούν παπούτσια (ενώ υπάρχουν)
- χειρίζονται υλικά ή εξαρτήματα χωρίς τα κατάλληλα Α.Μ.Π. (ενώ αυτά υπάρχουν όπως γυαλιά στην οξυγονοκόλληση ή προστατευτικά για κοπές ή μάσκα για τους διαλύτες ή γάντια για τις βάσεις)
- βγάζεις το λαρύγγι σου σου να μην πίνουν αλκοόλ εν ώρα εργασίας (μέχρι που απολύεις κάποιον και μαθαίνουν οι υπόλοιποι αλλά μετά έρχεται ο κάθε συνδικαλιστής και σου κάνει ιστορίες γιατί είσαι σκληρός και καπιταλιστής),
- ζητάς να δέσουν τα ικριώματα (πρέπει να γίνεται μία φορά την εβδομάδα) και δεν το κάνουν για να φύγουν μίση ώρα νωρίτερα (και ενώ πληρώνονται για αυτό)
- απαιτείς να καθαρίσουν το εργοτάξιο από ξένα υλικά (πρόκες και εργαλεία) και δεν το κάνουν (με αποτέλεσμα να τους τρέχεις για αντιτετανικό ή στα Νοσοκομεία με την αξίνα σφηνωμένη στο γλουτό)
- παίζουν τις τσίτες για να περάσουν από το σημείο Α στο Β και να μην κάνουν 10 βήματα παραπάνω (με αποτέλεσμα να τσακίζονται από 6 ως 18 μετρά με δυστυχώς στη 2η περίπτωση να αποχαιρετούν το μάταιο κόσμο)
πίστεψε με ότι το ατύχημα θα συμβεί.
ΥΓ. Η δουλειά του Αστυνομικού είναι επικίνδυνη και ο θάνατος ελοχεύει. Όπως με λυπεί ο θάνατος κάποιου εργάτη (ευτυχώς ως σήμερα το πιο άσχημο που μου έχει τύχει είναι ένα βαθύ κόψιμο σε ένα δάκτυλο) άλλο τόσο με λυπεί ο θάνατος ενός εργαζόμενου στα σώματα ασφαλείας γιατί και αυτός εργαζόμενος είναι. Εκτός και αν υπάρχουν 'καλοί' (οι δικοί μας) και 'κακοί' (οι άλλοι) εργαζόμενοι.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μμμ ενδιαφέρον. Από την μικρή μου εμπειρία με εργοτάξια πίστεψε με ότι στο 80% των περιπτώσεων στα εργατικά ευθύνεται σχεδόν και κατ' αποκλειστικότητα ο παθών.
Όταν:
- δεν φορούν κράνος (ενώ υπάρχουν),
- δεν φορούν παπούτσια (ενώ υπάρχουν)
- χειρίζονται υλικά ή εξαρτήματα χωρίς τα κατάλληλα Α.Μ.Π. (ενώ αυτά υπάρχουν όπως γυαλιά στην οξυγονοκόλληση ή προστατευτικά για κοπές ή μάσκα για τους διαλύτες ή γάντια για τις βάσεις)
- βγάζεις το λαρύγγι σου σου να μην πίνουν αλκοόλ εν ώρα εργασίας (μέχρι που απολύεις κάποιον και μαθαίνουν οι υπόλοιποι αλλά μετά έρχεται ο κάθε συνδικαλιστής και σου κάνει ιστορίες γιατί είσαι σκληρός και καπιταλιστής),
- ζητάς να δέσουν τα ικριώματα (πρέπει να γίνεται μία φορά την εβδομάδα) και δεν το κάνουν για να φύγουν μίση ώρα νωρίτερα (και ενώ πληρώνονται για αυτό)
- απαιτείς να καθαρίσουν το εργοτάξιο από ξένα υλικά (πρόκες και εργαλεία) και δεν το κάνουν (με αποτέλεσμα να τους τρέχεις για αντιτετανικό ή στα Νοσοκομεία με την αξίνα σφηνωμένη στο γλουτό)
- παίζουν τις τσίτες για να περάσουν από το σημείο Α στο Β και να μην κάνουν 10 βήματα παραπάνω (με αποτέλεσμα να τσακίζονται από 6 ως 18 μετρά με δυστυχώς στη 2η περίπτωση να αποχαιρετούν το μάταιο κόσμο)
πίστεψε με ότι το ατύχημα θα συμβεί.
δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω μια και από εργοτάξια εγώ δεν έχω καμια πείρα.
Το μόνο που μπορώ να πω με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι υπάρχουν εργοτάξια και εργοτάξια. Στη Γέφυρα π.χ δεν άνοιξε μύτη, στα ολυμπιακά έργα είχε βγει ο χάρος παγανιά. Κάθε βδομάδα είχαμε και από τρεις. επίσης εκτός από τα εργοτάξια έχουμε και άλλους χώρους που μπορεί να γίνει το κακό.ΥΓ. Η δουλειά του Αστυνομικού είναι επικίνδυνη και ο θάνατος ελοχεύει. Όπως με λυπεί ο θάνατος κάποιου εργάτη (ευτυχώς ως σήμερα το πιο άσχημο που μου έχει τύχει είναι ένα βαθύ κόψιμο σε ένα δάκτυλο) άλλο τόσο με λυπεί ο θάνατος ενός εργαζόμενου στα σώματα ασφαλείας γιατί και αυτός εργαζόμενος είναι. Εκτός και αν υπάρχουν 'καλοί' (οι δικοί μας) και 'κακοί' (οι άλλοι) εργαζόμενοι.....
υπάρχουν πολλές επικίνδυνες δουλειές που ελοχεύει ο θάνατος. ο εναερίτης της ΔΕΗ είναι ακόμα πιο επικίνδυνη δουλειά. ο αμμοβολιστής έχει καλές πιθανότητες να μην φτάσει τα 60 του και άλλες πολλές δουλειές που τώρα δε μου έρχονται στο μυαλό. θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τις απώλειες που είχε η αστυνομία την τελευταία πενταετία ας πούμε (παράδειγμα) σε σχέση με άλλα επαγγέλματα. εγώ θα συμφωνήσω ότι υπο προϋποθέσεις μπορεί και να ελοχεύει ο θάνατος, όπως στη χθεσινή περίπτωση. Σε άλλες απλώς περισσεύει η ανθρώπινη βλακεία (περίπτωση Ρώσου κρατούμενου πριν κάτι χρόνια). Καλό θα είναι να μην αθροίζονται καθώς είναι διαφορετικές.
στα υπόλοιπα συμφωνώ, άλλωστε αυτό υποστήριξα κι εγώ. Μόνο που στη 2η περίπτωση δεν έχουμε τέτοια τεράστια προβολή και τόσες αντιδράσεις ενώ θα έπρεπε ιμηο -
Σας διαφεύγει κάτι. Άλλο πράγμα να σκοτωθείς από αμέλεια δική σου, ή του εργοδότη σου, και άλλο επειδή κάποιος αποφάσισε να σε εκτελέσει... χωρίς να σε ξέρει καν. Μόνο και μόνο γιατί είσαι αστυνομικός.
-
Πολλοί έχουν σκοτωθεί από αμέλεια δική τους Χρήστο. .Στο περίπου ανάλογες περιπτώσεις που ανέφερε πιο πάνω ο christos dimou. Μη τήρηση μέτρων ασφαλείας.
-
Άλλο πράγμα ο θάνατος εξ' αμελείας και άλλο ο θάνατος από οργανωμένη επίθεση τυφλής βίας, παρόλο που η κατάληξη είναι η ίδια.
-
Φαντάζομαι πως πλήτεται και ο τουρισμός από αυτά
Σχετικοάσχετο. Δεν έχω ακούσει ακόμα τπτ από τη νέα κυβέρνηση σχετικά με το σχεδιο ανάτυξης της μοναδικής μας βιομηχανίας του τουρισμού. Ίσως η τελευταία ευκαιρία να γίνει κάτι σε αυτόν το τόπο....
-
Τι είν τούτοι...
δείτε ειδήσεις να ακούσετε τους πανεπιστήμονες δημοσιογράφους-κομμάντο...ρε αει στα δ ...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και κάποιος, αν είναι 3 τα όπλα, είχε το χρόνο, την υπομονή και την ψυχραιμία να αλλάξει γεμιστήρα.μόνο εμένα μου φαίνεται τουλάχιστον περιέργο κάποιος που έχει ξεπηδήσει από έναν αναρχικό χώρο, που είναι της περιοχής εξαρχείων κλπ να έχει τέτοια άνεση και θράσος με όπλα?
Ο σκάι ακόμα δεν πήγε στις Ε.Δ πάντως
Παρακρατικη προβοκατσα?
(κατι υπονοησε το ΚΚΕ,σε ανακοινωση του )
-
σε μια συζητηση πολλους μηνες πριν με φιλο αστυνομικο, μου ειχε πει οτι κυκλοφορουσε εντονα η φημη οτι ειναι πολυ πιθανο οι 'τρομοκρατες' να ειναι ανθρωποι του κοινου ποινικου δικαιου οι οποιοι χρησιμοποιουνται απο καποιες 'ομαδες', παρεχοντας τους καποια ανταλλαγματα.
αυτο εν μερη εξηγει το θρασσος και την ανεση που εχουν με τα οπλα. Νομιζω οτι και ο νεος υπουργος πριν λιγες μερες ειπε οτι εξεταζουν καποια τετοια σεναρια.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]