-
Ξεστρατίζουμε την κουβέντα, αλλά πως μπορεί να μπει σε μια λογική ο 'Φτωχουλης του Θεού' με τον Καπετάν Μιχάλη και το Ζορμπά; Και γιατί πρέπει ντε και καλά να τον 'κατατάξουμε' κάπου;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ΤΡΑΒ, με αυτή τη λογική εμείς οι 'παραδοσιακοί'(δε μ' αρέσουν οι ταμπέλες, αλλα κάπως πρέπει να το πω) ανήκουμε με χίλια στην κλασική 'λαϊκή Δεξιά' που γουστάρει ελληνορθόδοξες ημών παραδόσεις και δε συμμαζεύεται;
Όπως σωστά είπε ο Drifter, ο Καζαντζάκης απείχε από το χαρακτηρισμό ως -ιστή. Υπήρξε και κομουνιστής, υπήρξε και εθνικιστής ίσως, υπήρξε άθεος, υπήρξε θρήσκος, συνθέτοντας τελικά τη δικη του προσωπικότητα. Το ότι τον κυνήγησαν οι ηλίθιοι και στενόμυαλοι της εποχής του δεν τον κατατάσσει αυτόματα κάπου αλλού.
το απλοποιείς κι εσύ πάρα πολύ
σαφώς και είχε κατεύθυνση το έργο του κατ έμεααααααααααααυτό
Hellenic : oi ηλίθιοι και οι στενόμυαλοι (οι χαρακτηρισμοι είναι επιεικέστατοι και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά τε σπα) είχαν 'ταυτότητα' , δεν ήταν out of the blue
-
εν τω μεταξύ τους μπατσοτραυματίες έχει πάει να τους δει το μισό ΛΑΟΣ. απίστευτοι καραγκιόζηδες παναθεμάτους
-
Εγω παλι ακουσα οτι η Κουρτοβικ ανελαβε δωρεαν την υπερασπιση αυτων που γαζωσαν τους αστυνομικους,οποτε κι αν συλληφθουν , ...εντελως out of the blue...
-
Αναρωτιέμαι, αν είχαν πέσει πυροβολισμοί από τα ΜΑΤ και κάποιος έγραφε στο forum (με εικονίδια που γελάνε) για 'αναρχοτραυματίες', ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις.
-
Μα ασφαλώς και είχαν ταυτότητα οι διώκτες του Καζαντζάκη, δε νομίζω ότι οι ίδιοι διεκδίκησαν να ΜΗΝ έχουν ταυτότητα. Η δικιά μου η ένσταση είναι ότι δε χρειάζεται εμείς να αποδίδουμε 'ταυτότητες' σε κάποιον που έχει πεθάνει εδώ και 50 χρόνια και δεν έβαλε ο ίδιος ταμπέλα στον εαυτό του.
Σχετικά με την επίθεση, το μοναδικό που καταφέρνουν οι πιστολέρο με αυτές τις επιθέσεις είναι να κάνουν πιο 'trigger happy' τους αστυνομικούς. Ζητείται λογική.....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αναρωτιέμαι, αν είχαν πέσει πυροβολισμοί από τα ΜΑΤ και κάποιος έγραφε στο forum (με εικονίδια που γελάνε) για 'αναρχοτραυματίες', ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις.Αδικως αναρωτιεσαι.Προφανως οποιος ειναι αρκετα σκληροπετσος ωστε να αποκαλει 'μπατσοτραυματια' μια κοπελα που μπορει να χει τα μισα του χρονια,δεν συμμεριζεται τετοιες ευαισθησιες
Στο μεταξυ,στο Alter ακουσα πως τους τραυματιες επισκεφτηκε και ο Λεβεντης του Συριζα.Απιστευτος καραγκιοζης κι αυτος,παναθεμα τον
-
Αναρωτιέμαι, αν είχαν πέσει πυροβολισμοί από τα ΜΑΤ και κάποιος έγραφε στο forum (με εικονίδια που γελάνε) για 'αναρχοτραυματίες', ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις.μην κυνηγάς ανεμόμυλους τα εικονίδια πήγαιναν στους επισκέπτες και όχι στους τραυματίες. νόμιζα ότι ήταν σαφές. οι αντιδράσεις ας είναι όποιες θέλουν, δεν έγινε και τίποτα
επίσης δεν σας εμποδίζει κανείς να μαζευτείτε και να κάνατε μια πορεία /διαδήλωση/διαμαρτυρία, όπως θες πέστο σε ένδειξη συμπαράστασης για τους μπατσοτραυματίες ή γενικότερα για τους μπάτσους και εναντίον της τρομοκρατίας (σε περίπτωση βέβαια που είναι τρομοκράτες 5-6 ζαβά). έχει γίνει και σε άλλες χώρες . νομίζω ισπανοϊταλίες. εννοώ εσάς τους κατοικούντες το κλεινόν άστυ που είναι και πιο εύκολο.
όπως και να το κάνουμε θα είχε περισσότερη αξία/βαρύτητα από μερικά ποστ σε κάποια φόρουμ ή κάποια blogs. -
εγώ πάλι περιμένω με αγωνία την πρώτη οργάνωση που θα σκοτώνει μαλακισμένα της εξωκοινοβουλευτικής
αναρτήσεις στο indyχίδια με τίτλο 'Επίθεση κατά τη διάρκεια συμπαράστασης στην ανώνυμη βουλγάρα ιερόδουλο' κλπ
-
Αναρωτιέμαι, αν είχαν πέσει πυροβολισμοί από τα ΜΑΤ και κάποιος έγραφε στο forum (με εικονίδια που γελάνε) για 'αναρχοτραυματίες', ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις.Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης με αναρχικούς, και είναι γνωστό το ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις.
Αν πάντως οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να ξαπλώσουν με headshots όλους τους σημερινούς επιτιθέμενους πιστεύω ότι θα τους χειροκροτούσαμε όλοι.
-
Το θέμα είναι όμως ότι ειναι αδύνατον ο αστυνομικός να ξέρει από πριν ποιο μηχανάκι κουβαλάει τον υποψήφιο φονιά του!
-
Οι τυπάδες είναι μαφιόζοι μαλάκες. Αν νομίζουν ότι θα καταφέρουν τπτ έτσι, ας συσκεφθούν με τον εαυτό τους, γιατί παραπάνω κόσμο δεν θα βρουνε
δεν έχω διαβάσει και ίντυ, να δώ τί γράφεται, αλλά δεν έχω όρεξη τώρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Οι τυπάδες είναι μαφιόζοι μαλάκες. Αν νομίζουν ότι θα καταφέρουν τπτ έτσι, ας συσκεφθούν με τον εαυτό τους, γιατί παραπάνω κόσμο δεν θα βρουνεδεν έχω διαβάσει και ίντυ, να δώ τί γράφεται, αλλά δεν έχω όρεξη τώρα
de γράφει τίποτα σημαντικό
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1097329 -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εγώ πάλι περιμένω με αγωνία την πρώτη οργάνωση που θα σκοτώνει μαλακισμένα της εξωκοινοβουλευτικήςαναρτήσεις στο indyχίδια με τίτλο 'Επίθεση κατά τη διάρκεια συμπαράστασης στην ανώνυμη βουλγάρα ιερόδουλο' κλπ
Όσοι διαβάζουν indymedia χωρίς να το κάνουν για να διασκεδάσουν με τους τροφίμους της Πάνια που γράφουν εκεί μέσα, έχουν επίπεδο εγκεφαλογράφημα._
Βέβαια, την επόμενη φορά που κάποιος θα βγάλει απρόσεκτα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο μπροστά σε τσιτωμένο 'μπάτσο', ας έχει υπόψη ότι μπορεί να φάει σφαίρα. Μετά φταίει ο κάθε Πολύδωρας, όχι τα αδέλφια-αλήτες-πουλιά (που μάλλον ξέρουν πολύ καλά σε τι αποσκοπούν).
-
@μάνος
στο ιντυμίντια, μπορείς να βρείς σοβαρότατες ειδήσεις που δεν βγαίνουν πουθενά αλλού (αν και στο τβχς πλέον ανεβαίνουν πολλά πράγματα), οι οποίες διανθίζονται με πολλές πίπες..
so what? -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αναρωτιέμαι, αν είχαν πέσει πυροβολισμοί από τα ΜΑΤ και κάποιος έγραφε στο forum (με εικονίδια που γελάνε) για 'αναρχοτραυματίες', ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις.
μην κυνηγάς ανεμόμυλους τα εικονίδια πήγαιναν στους επισκέπτες και όχι στους τραυματίες. νόμιζα ότι ήταν σαφές. οι αντιδράσεις ας είναι όποιες θέλουν, δεν έγινε και τίποτα
Το κατάλαβα ότι τα εικονίδια πήγαιναν για τα φασιστάκια του Κ.
Αυτό που με ενόχλησε στο μήνυμα σου είναι η έλλειψη σεβασμού για τους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή παλεύουν για την ζωή τους. Όχι γιατί έκαναν κάτι κακό, πείραξαν κανένα, χτύπησαν κάποιον, απλά και μόνο επειδή φορούσαν στολή.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εγώ πάλι περιμένω με αγωνία την πρώτη οργάνωση που θα σκοτώνει μαλακισμένα της εξωκοινοβουλευτικήςΤο οτι καποιοι μπορει πηραν μεγαλη χαρα αποψε,δε σημαινει οτι θα πρεπει να σκεφτομαστε ισοπεδωτικα.Η ενοπλη βια ειναι σοβαρο κοινωνικοπολιτικο προβλημα,και σε καμμια περιπτωση δεν αποτελει λυση.Κι αυτο που εγινε αποψε με ενοχλει εξισου με τις 'σφαιρες που εξοστρακιζονται'.
PS.'indyχιδια'
-
Το κατάλαβα ότι τα εικονίδια πήγαιναν για τα φασιστάκια του Κ.
Αυτό που με ενόχλησε στο μήνυμα σου είναι η έλλειψη σεβασμού για τους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή παλεύουν για την ζωή τους. Όχι γιατί έκαναν κάτι κακό, πείραξαν κανένα, χτύπησαν κάποιον, απλά και μόνο επειδή φορούσαν στολή.
καταλαβαινω τι γράφεις και πώς το γράφεις και ούτε μπορώ να σου ρίξω άδικο. από κει πέρα , περί στολής κ.τ.λ, πάει αλλού το πράγμα οπότε το αφήνουμε.
το 'μπατσοτραυματίες' δε σημαίνει ντε και καλά ότι θα ανοίξω σαμπάνιες απόψε . από την άλλη δε νομίζω ότι θα μείνω ξάγρυπνος να πενθήσω. το κάθε επάγγελμα έχει και τα ρίσκα του. το συγκεκριμένο έχει τα δικά του .
-
Ας ελπίσουμε να γίνουν καλά οι τραυματίες αστυνομικοί.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
το 'μπατσοτραυματίες' δε σημαίνει ντε και καλά ότι θα ανοίξω σαμπάνιες απόψε . από την άλλη δε νομίζω ότι θα μείνω ξάγρυπνος να πενθήσω. το κάθε επάγγελμα έχει και τα ρίσκα του. το συγκεκριμένο έχει τα δικά του .
Επειδή το κάθε επάγγελμα έχει τα ρίσκα του δε σημαίνει ότι δεν θα λυπηθώ τους τραυματισμένους αστυνομικούς. Κανένας δεν επέλεξε κάποια δουλειά για να πάει να πεθάνει. Και κάθε φορά που οδηγούμε ξέρουμε ότι παίρνουμε ένα ρίσκο (και μάλιστα σοβαρό), αλλά φυσικά κάθε φορά που ακούω για κάποιο τροχαίο με πιάνει η καρδιά μου.
Από την άλλη φυσικά και δεν θα μείνουμε ξάγρυπνοι να πενθήσουμε δεν είναι συγγενείς μας ή φίλοι μας. Αν ήταν όμως... άλλη ιστορία.Ιδεολογίες της κακιάς ώρας που βασίζονται στην βία για να επιβληθούν, δεν έχουν χώρο σε αυτό τον κόσμο. Τόσοι αγώνες έγιναν στο παρελθόν για να μπορούμε εμείς σήμερα να λέμε ελεύθερα την γνώμη μας, κινδυνεύουν σήμερα να υπονομευτούν από πανηλίθιους που νομίζουν ότι βρίσκονται στην Γαλλική Επανάσταση.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]