-
Προσωπικά για μένα, το τραγικότερο όλων είναι η αδυναμία της αριστεράς να ορθώσει φωνή και να ξεχωρίσει λαϊκές εξεγέρσεις με τακτικές τέτοιου είδους.
Που φοβάται να ορθώσει τη φωνή της για να προλάβει τα χειρότερα.
Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνονται άκρως προβοκατόρικα όλα τούτα και το παιχνίδι που παίζεται πολύ βρώμικο,
Αδυνατώ να καταλάβω πως και τί, απο πού δλδ ξεκινάν τα νήματα, αλλά τα αποτελέσματα αν δεν βγουν μπροστά θα είναι τραγικά -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
και καθώς η 6η Δεκεμβρίου είναι κοντά....
Τι θα γίνει τότε?
Η επέτειος της δολοφονίας Γρηγορόπουλου... ακούγεται στον αέρα ότι ετοιμάζονται όλοι...
Λύση:
μεταφορά των εορτών των Χριστουγέννων 20 μέρες νωρίτερα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι αστυνομικοί όμως ρε παιδιά πως και δεν αντέδρασαν καθόλου;
Τι να αντιδρασουν αφου στα καλα καθουμενα αρχισε μια βροχη απο σφαιρες,ουτε ο Τσακι Τσαν δεν προλαβαινει να κανει κατι εκεινη την ωρα παρα μονο κοιταει να φυλαχτει,τουλαχιστον αυτο το εκαναν και ετσι δεν ειχαμε πτωματα.
Άμα ήταν ο Τσακ Νόρις εκεί θα είχαν κολλήσει τα μισά Καλάσνικοφ των Βαλκανίων απο το πολύ κλωτσίδι
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
και καθώς η 6η Δεκεμβρίου είναι κοντά....
Τι θα γίνει τότε?
Η επέτειος της δολοφονίας Γρηγορόπουλου... ακούγεται στον αέρα ότι ετοιμάζονται όλοι...
Κυριακη πεφτει.Για λιγο το χασαμε το τριημερο
Οι αστυνομικοί όμως ρε παιδιά πως και δεν αντέδρασαν καθόλου;
Τι να αντιδρασουν αφου στα καλα καθουμενα αρχισε μια βροχη απο σφαιρες,ουτε ο Τσακι Τσαν δεν προλαβαινει να κανει κατι εκεινη την ωρα παρα μονο κοιταει να φυλαχτει,τουλαχιστον αυτο το εκαναν και ετσι δεν ειχαμε πτωματα.
Άμα ήταν ο Τσακ Νόρις εκεί θα είχαν κολλήσει τα μισά Καλάσνικοφ των Βαλκανίων απο το πολύ κλωτσίδι
Κατι τετοια ακουγα και στην τηλεοραση.Μα καλα τι νομιζουν οι δημοσιογραφοι,οτι θ'αρχιζαν οι αστυνομικοι τις slow mo-ζεμπεκιες σαν τον Neo απο το Matrix,και θ'απεφευγαν τις σφαιρες? Ασχετοι
Το περιεργο ειναι γιατι δεν βγηκαν αλλοι αστυνομικοι μεσα απο το τμημα για ν'ανταποδωσουν τα πυρα,στα δευτερολεπτα που διηρκεσε η επιθεση.Αιφνιδιαστηκαν κι αυτοι αραγε?Η προτιμησαν να μην το ρισκαρουν?
-
Αυτό ακριβώς!
Σε όλες τις επιθέσεις αυτού του στυλ, είτε της Σέχτας, είτε του Ε.Α, είτε την τωρινή δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόδοση πυρών.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αυτό ακριβώς!Σε όλες τις επιθέσεις αυτού του στυλ, είτε της Σέχτας, είτε του Ε.Α, είτε την τωρινή δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόδοση πυρών.
Περα απο τον αιφνιδιασμό, τη σύντομη διάρκεια του σκηνικού και τα σχετικά, έχε υπ' οψιν σου πως είναι αλλο 5-6 εγκληματιές να πυροβολούν προς ένα αστυνομικό τμήμα κι αλλο 10-15 αστυνομικοί να βγουν στα παράθυρα και να αρχίσουν να πυροβολούν προς κατοικημένη περιοχή στην οποία βρίσκονται οι τρομοκράτες....Μαζί μ΄αυτούς μπορεί να 'φύγουν' και 3-4 περαστικοί πολίτες ή άλλοι 2-3 απο την απέναντι πολυκατοικία την ώρα που τρώνε τη φασολάδα τους ας πούμε....(χωρίς να γνωρίζω τις εν λόγω περιοχές, αν κι εχω την εντύπωση οτι πρόκειται για αστικό ιστό.....). Εκει να δεις τί εχει να γίνει μετά.....Αυτό νομίζω οτι το γνωρίζουν και οι τρομοκράτες και ως ενα βαθμό βέβαια, το αξιοποιούν....
-
Δεν νομίζω οτι κάποιος λογικός άνθρωπος θα έβγαινε έξω την ώρα που πέφτουν πυροβολισμοί.
Ναι, υποτίθεται οτι είναι εκπαιδευμένοι κλπ κλπ, αλλά αν ο άλλος είναι μέσα στο τμήμα, σιγά μην είναι ετοιμοπόλεμος, δεν είναι δα και στρατιωτική βάση.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Δεν νομίζω οτι κάποιος λογικός άνθρωπος θα έβγαινε έξω την ώρα που πέφτουν πυροβολισμοί.Δε θα εβγαινε την ωρα που πεφτουν οι πυροβολισμοι, θα ηταν ηδη εξω.. μιλαμε για δρομο με σχετικη κινηση, αυτο φαινεται αλλωστε κ απο το γεγονος οτι υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες.
Αλλα περα απο αυτο, ο,τι εκπαιδευση και να εχεις, οταν δεχεσαι πυρα απο αυτοματα οπλα (που ειναι 'οποιον παρει ο χαρος') πρωτα κοιτας να καλυφθεις καπως και μετα να ανταποδωσεις, και πρεπει να ξερεις απο που σου'ρχονται οι σφαιρες προφανως, εκτος αν αρχισεις και συ να ριχνεις κ οποιον παρει ο χαρος... οταν σε γαζωνουν με 100 σφαιρες δεν ειναι τοσο ευκολο εκτος αν εισαι στο Χολλυγουντ βεβαιως.
Εξ αλλου το αυτοματο ειναι πολυ ικανο οπλο για τρομοκρατικη ενεργεια (αν μπορεις να το καλυψεις μεχρι να φτασεις στην επιθυμητη τοποθεσια), γιατι ακομα κ στον αερα να ριξεις θα πεσει μια πολη κατω. -
Ρε mlk skye τί υπογραφή είναι αυτή
-
Έπρεπε να είχαν κάνει ντου οι αστυνομικοί, όχι να καλυφθούν σαν κυρίες.
Απαράδεκτα πράγματα.
-
-
-
Σωστή κίνηση. Άμα κατασκευάσει και πολεμίστρες στα παράθυρα, θα είναι ακόμα πιο ασφαλείς οι αστυνομικοί-σφραγιδοκράτορες.
Να ένα πρότυπο αστυνομικού τμήματος του μέλλοντος: -
-
Χωρίς εξωτερική σκοπιά και τους αστυνομικούς κλειδαμπαρωμένους στο τμήμα θα ζήσουμε στιγμές http://www.imdb.com/title/tt0074156/
Θα δίνουν όπλα σε μπράβους/πιστολέρο/κτλ που είναι στα κρατητήρια μήπως και τους βοηθήσουν να σωθούν!
-
για να καταλαβω,καταργωντας τα φυλακια των φρουρων θα μειωθουν οι επιθεσεις,σωστα?Μηπως να καταργουσαμε εντελως τα Α.Τ. να λυθει το προβλημα?
Τωρα θα μπορει οποιος θελει να εχει ανεξελεγκτη προσβαση εντος των Α.Τ?
οχι πως ηταν ιδιαιτερα αποτρεπτικος ο ρολος των σκοπων
-
Μου φαίνεται σαν σπασμωδική κίνηση. Προφανώς φοβάται ο Χρυσοχοϊδης πως θα υπάρξει και νέο χτύπημα κάποια στιγμή και σου λέει από το να φάω κράξιμο ότι σκοτώθηκε αστυνομικός και δεν είναι οργανωμένη η αστυνομία κλπ κλείστους μέσα. Αδιέξοδο μου κάνει
Κρίμα και τον θεωρούσα ικανό ή τουλάχιστον αποφασισμένο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σωστή κίνηση. Άμα κατασκευάσει και πολεμίστρες στα παράθυρα, θα είναι ακόμα πιο ασφαλείς οι αστυνομικοί-σφραγιδοκράτορες.
Να ένα πρότυπο αστυνομικού τμήματος του μέλλοντος:Στην Αρεόπολη κάπως έτσι είναι το κτήριο που στεγάζονται οι δημόσιες υπηρεσίες, μεταξύ αυτών και το Α.Τ.!
-
Νομίζω καλή η κίνηση να καταργηθούν οι φρουρές, δεν είναι τράπεζες να τα φυλάμε μην τα κλέψουνε.
Ακόμα καλύτερα να μειώσουν τον αριθμό τους που λέγανε. -
Η αποφαση αυτη ειναι για να κατευνασει τις αντιδρασεις των αστυνομικων,αν γινοταν οργανωμενα η ολη ιστορια θα μπορουσε να υπαρχει και προθαλαμος με καμερα (καπως σαν τις τραπεζες).Βεβαια επισημως πλεον τα αστυνομικα τμηματα θα γινουν πεδια βολης για ρουκετες!
ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ:
Έκρηξη ωρολογιακού μηχανισμού σημειώθηκε στις 4:32 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην είσοδο της πολυκατοικίας της ευρωβουλευτού της ΝΔ Μαριέττας Γιαννάκου.Αυτο παλι τι ειναι,επιθεση στην καρικατούρα,την ακροδεξια Mrs. Doubtfire;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]