-
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Ευγένιος Σπαθάρης
*Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο Ευγένιος Σπαθάρης, έπειτα από πτώση κατά την οποία τραυματίστηκε στο κεφάλι.Ο 85χρονος καραγκιοζοπαίκτης νοσηλεύεται με αιμάτωμα στο κεφάλι και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη.
Ο Ευγένιος Σπαθάρης είχε ατύχημα στις σκάλες του Ινστιτούτου Γκαίτε, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν του.
Σύμφωνα με τους γιατρούς του θεωρείται κλινικά νεκρός.*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253 -
Κρίμα, κριμα!
Νομίζω η γενιά μου (27 χρονων σήμερα) είμαστε οι τελευταίοι που θυμόμαστε Καραγκιόζη σαν αναπόσπαστο μέρος της παιδικής μας ηλικίας
-
Για δες απο πού τη βρήκε ο άνθρωπος
Βάλε και τους 25αρηδες μέσα, αν και οριακά μάλλον (η αδερφή μου δε νομίζω να τα εχει ζήσει)(Στην Νετ βέβαια, τρομπάρουν http://www.tvxs.gr/v11118 )
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κρίμα, κριμα!Νομίζω η γενιά μου (27 χρονων σήμερα) είμαστε οι τελευταίοι που θυμόμαστε Καραγκιόζη σαν αναπόσπαστο μέρος της παιδικής μας ηλικίας
Ορισμένα γεγονότα σου υπενθυμίζουν τον χρόνο που κυλάει σαν νερό....
Αυτή η ιστορία με τα πετρέλαια αποδεικνύει περίτρανα ότι σαν έθνος βρισκόμαστε 30 χρόνια πίσω... Τα σύγχρονα ευέλικτα κράτη δηλώνουν ότι μέχρι το 2012 θα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από το πετρέλαιο και εμείς εν έτη 2009 θα κάνουμε έρευνες για κοιτάσματα πετρελαίου.
Ότι πρέπει δηλαδή για να υποβαθμίσουμε το φυσικό πλούτο της χώρας (ακόμη περισσότερο!) εξορύσσοντας ένα προϊόν που σε λίγα χρόνια θα θεωρείτε ξεπερασμένο άρα άχρηστο ή εξευτελιστικά φτηνό.
Το ζήτημα είναι να ελαχιστοποίησουμε τη χρήση πετρελαιοειδών και να αποκομίσουμε πολλαπλά οφέλη από όλη αυτή την προσπάθεια προωθώντας τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. (Έρευνα στα πανεπιστήμια, θέσεις εργασίας στις μονάδες παραγωγής ενέργειας και στις μονάδες κατασκευής, βελτίωση του φυσικού περιβάλλοντος κτλ)
Μια ζωή χάνουμε το τρένο της προόδου και επιβιβαζόμαστε στον επόμενο συρμό με την προαναφερθείσα καθυστέρηση....
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Αυτή η ιστορία με τα πετρέλαια αποδεικνύει περίτρανα ότι σαν έθνος βρισκόμαστε 30 χρόνια πίσω... Τα σύγχρονα ευέλικτα κράτη δηλώνουν ότι μέχρι το 2012 θα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από το πετρέλαιο και εμείς εν έτη 2009 θα κάνουμε έρευνες για κοιτάσματα πετρελαίου.
quoted for truth
-
Μόλις διάβασα στην εφημερίδα ότι θα απαγορεύσουν το paintball στη Γερμανία, με αφορμή τον θάνατο των παιδιών στο σχολείο πριν λίγο καιρό.
-
Τί θα γίνει το 2012 (σε 3 χρόνια απο τώρα δηλαδή) και δέν θα χρειαζόμαστε πετρέλαιο? Τα αυτοκίνητα θα κινούνται με νεράκι? Θα πάψουμε να χρησιμοποιούμε πλαστικά και συνθετικά υλικά?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί θα γίνει το 2012 (σε 3 χρόνια απο τώρα δηλαδή) και δέν θα χρειαζόμαστε πετρέλαιο? Τα αυτοκίνητα θα κινούνται με νεράκι? Θα πάψουμε να χρησιμοποιούμε πλαστικά και συνθετικά υλικά?Οι Σκανδιναβοί, με πρωτεργάτες τους Σουηδούς, το έθεσαν σαν στόχο και από ότι φαίνεται βαδίζουν δυναμικά προς την επίτευξη του. Αν μπεις στο κόπο να κάνεις μία μικρή έρευνα θα διαπιστώσεις ότι οι πολιτισμένοι λαοί έχουν τη γνώση, τη θέληση και τις ικανότητες να πραγματοποιούν αυτό που σε εμάς φαντάζει ουτοπικό!
-
Μόνο αν έρθουν οι Ε.
-
Κρίμα, κριμα!Νομίζω η γενιά μου (27 χρονων σήμερα) είμαστε οι τελευταίοι που θυμόμαστε Καραγκιόζη σαν αναπόσπαστο μέρος της παιδικής μας ηλικίας
+1
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κρίμα, κριμα!
Νομίζω η γενιά μου (27 χρονων σήμερα) είμαστε οι τελευταίοι που θυμόμαστε Καραγκιόζη σαν αναπόσπαστο μέρος της παιδικής μας ηλικίας
+1
Εγω την φωνη του την εχω συνδεσει με τον Καραγκιοζη,αν ακουσω αλλη φωνη σε θεατρο σκιων μου φαινεται καπως ασχημο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
:hmmm:Μόνο αν έρθουν οι Ε.
το 2012 οχι αλλά έχει μπεί ως στόχος/κατεύθυνση για τα επόμενα χρόνια
-
Δυστυχώς πρώτα θα κάψουμε όλο το κάρβουνο, τα δάση και το πετρέλαιο που υπάρχει στη γη (ή θα έχουμε προλάβει να καταστρέψουμε τον πλανήτη) και μετά θα χρησιμοποιούμε ενέργεια από άλλες πηγές.
Τα πλούσια κράτη (που έχουν γίνει πλούσια επειδή κατέστρεψαν το περιβάλλον τους) μπορεί να χρησιμοποιούν λιγότερο πετρέλαιο αλλά οι φτωχοί λαοί θα καίνε χωρίς κανένα προβληματισμό το πετρέλαιο. Όταν γίνουν κι αυτοί πλούσιοι, τότε μπορεί να σκεφτούν να προστατεύσουν το περιβάλλον.
-
Και εγώ τον θυμάμαι να τον βλέπω στην τηλεόραση, όχι ρε φίλε...
Καλά λένε, ή από χέσιμο ή από πέσιμο... -
Θυμάμαι επίσης πλανόδιους Καραγκιοζοπαίχτες στο χωριό τα καλοκαίρια. Έβγαιναν με τις ντουντούκες στο χωριό και το βράδυ πλακώναμε όλη η πιτσιρικαρία με ένα κατοστάρικο για εισητήριο και βλέπαμε Καραγκιόζη στην αυλή του σχολείου
-
Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε ο Χρίστος Βερελής
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί θα γίνει το 2012 (σε 3 χρόνια απο τώρα δηλαδή) και δέν θα χρειαζόμαστε πετρέλαιο? Τα αυτοκίνητα θα κινούνται με νεράκι? Θα πάψουμε να χρησιμοποιούμε πλαστικά και συνθετικά υλικά?Μην ξεχνάμε και τα αυτοκίνητα που κινούνται με αέρα κοπανιστό ... (συμπιεσμένο δλδ)
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε ο Χρίστος ΒερελήςΠως τον λυπάμαι, τον συνέτριψε η πολιτική ευθύνη του σκανδάλου.
Όμως η παραγραφή της ποινικής ευθύνης θα τον κάνει να τρώει με όρεξη τα εκατομμυριάκια του.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε ο Χρίστος ΒερελήςΆντρας με παντελόνια η κάτι άλλο;
Γιατί μου είναι γνωστό το επώνυμο; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κρίμα, κριμα!
Και εγώ τον θυμάμαι να τον βλέπω στην τηλεόραση, όχι ρε φίλε...
**Καλά λένε, ή από χέσιμο ή από πέσιμο...**
διαμαρτύρομαι εντόνως !!!!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]