-
greo, skye
Όταν βγήκαν οι u2 για την προώθηση του τότε νέου τους δίσκου παίζοντας πάνω σε ανοιχτό φορτηγάκι, έκλεισε το Μανχάτταν. Άν ίσχυει το wannabe πείραμα, θα τους είχαν γράψει στα παπάκια τους. Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.
-
Τον βιολιστή τον πλήρωσε η ένωση καλλιτεχνικών πρακτόρων για να πείσει τους άγνωστους καλλιτέχνες να τα χώσουν χοντρά σε μάνατζερς.
-
Ασχετο, δεν υπαρχουν γυναικες στο φορουμ ?
ή δεν γραφουν τις αποψεις τους ή δεν εχουν αποψεις ή εχουν περιορισμενα ενδιαφεροντα ? (για να προβοκαρω) -
Yπάρχουν αλλά δυστυχώς δεν γράφουν συχνά
(ξέρω θα αναφέρετε και το ατυχές παράδειγμα της εκ Κρήτης ορμώμενης αλλά αυτό ήταν ειδική περίπτωση)Αν έχεις γκόμενα γράψτην
-
Ελάχιστοι στο φόρουμ κάναν το λάθος να αφήσουν τις συμβίες να γραφτούν. Ακόμα πιο ελάχιστοι ζουν μετά.
Ένας από αυτούς είναι το παιδαρέλι, ο Tazioς...
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Ασχετο, δεν υπαρχουν γυναικες στο φορουμ ?
ή δεν γραφουν τις αποψεις τους ή δεν εχουν αποψεις ή εχουν περιορισμενα ενδιαφεροντα ? (για να προβοκαρω)Μπελάδες θέλεις? Καλά έχουμε την ησυχία μας εδώ
-
Γυναικες δεν εχουμε που να μιλανε αρκετα...εχουμε γυναικοτους ομως...το κιντ και τον πασκο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν έχεις γκόμενα γράψτην
Εχω καποιο λογο να το κανω ?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αμ το αλλο; το 'ενα απ'τα πιο ομορφα κομματια του κοσμου';;;
κρινοντας συμφωνα με ποια κριτηρια; αυτου που εχει παει ωδειο; του αστεγου νεοϋορκεζου; της εργατικης ταξης; της γιαγιας μου;
δεν ηξερα οτι ολοι οι ανθρωποι ανεξαιρετως συμφωνουν πως το χ κομματι ειναι ωραιοΤο αρθρο περιεχει διαφορες μ@λακιες. Δεν το εβαλα ως υποδειγμα αρθρου (οσον αφορα στην αναλυση και στα συμπερασματα του) , αλλα για να σχολιασθει το γεγονος αυτο καθεαυτο.
Φυσικα δεν ειναι δυνατον σε ολους να αρεσουν τα ιδια πραγματατο , θα ηταν τραγικο εως φρικιαστικο. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ελάχιστοι στο φόρουμ κάναν το λάθος να αφήσουν τις συμβίες να γραφτούν. Ακόμα πιο ελάχιστοι ζουν μετά.Ένας από αυτούς είναι το παιδαρέλι, ο Tazioς...
Συμφωνω, ειναι μεγαααλο λαθος.
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Αν έχεις γκόμενα γράψτην
Έχεις, όσο πιο πολύ την γράφεις τόσο πιο πολύ κολλάει
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
greo, skyeΌταν βγήκαν οι u2 για την προώθηση του τότε νέου τους δίσκου παίζοντας πάνω σε ανοιχτό φορτηγάκι, έκλεισε το Μανχάτταν. Άν ίσχυει το wannabe πείραμα, θα τους είχαν γράψει στα παπάκια τους. Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.
Το happening στο οποιο αναφερεσαι , εγινε (αν θυμαμαι καλα) οταν οι U2 ηταν ηδη πολυ γνωστοι και η μουσικη τους πολυ αναγνωρισιμη (μεχρι και η ελληνικη τηλεοραση, στις ειδησεις, εδειξε οπτικο υλικο) , συν το οτι εγινε για την προωθηση του αλμπουμ τους (δλδ οι U2 δεν εμφανιστηκαν και τοσο ινκογκνιτο).
Και η απηχηση της ροκ ειναι πολλαπλασια αυτης της κλασσικης.Off topic : Εκτος απο πειραγμενη κλασσικη, κυκλοφορει και hip hop με samples απο κλασσικη. Η σειρα λεγεται 'hip hop meets classic' και ενα CDακι που θυμαμαι ειναι το 'The Rapsody overture'. Αν το βρεις ,ακουσε το. Αρκετα καλο , ιδιως οταν συνδιαζεται με καλοκαιρι, ωραια θεα, παγωμενες βοτκες και ωραιες παρουσιες.
-
Ε, ναι ρε παιδιά. Αν εμφανιζόταν στο Σύνταγμα Ντάτσουν με τη Βίσση να τραγουδάει στην καρότσα, δεν θα μαζεύονταν μερικές χιλιάδες τριγύρω; Ενώ αν έκανε το ίδιο η Πίτσα Γυφτουδάκη, θα της πέταγαν κέρματα για να σκάσει.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αν έχεις γκόμενα γράψτην
Ήμουν έτοιμος να απαντήσω, αλλά πού πάω ο δυστυχής
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
...(ξέρω θα αναφέρετε και το ατυχές παράδειγμα της εκ Κρήτης ορμώμενης αλλά αυτό ήταν ειδική περίπτωση)Δεν τη ξερω την ιστορια. Τι εγινε ?
-
Ήταν ένα αστέρι στο φόρουμ πριν απο κάνα χρόνο.
Άμα ψάξεις το τόπικ με τα ανέκδοτα και το όνομα chalp1989 (κάπως έτσι) θα καταλάβεις -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αν έχεις γκόμενα γράψτην
Μα δεν θελω να μου προσκολληθει περισσοτερο απο οτι εχει ηδη
-
Καλά, βάζεις απο κουβέντα τον Τάσο για γκόμενες?
Θες να σου προκύψει κανένα κουτσούβελο σπάιντερμαν?
-
Αν ήταν η Πετρούλα με μπικίνι θα την πρόσεχαν όμως και ας μην επαιζε βιολί
Άρα δεν έχουμε αλλοτριωθεί (αυτό πως γράφεται άραγε;) τόσο όπως βλέπετε
Το να ξυπνήσουμε τα αισθητήρια της ποιοτικής μουσικής θέλει και κάποιον χρόνο, πως να το κάνουμε, ένω κάποια άλλα αισθητήρια ξυπνάνε αμέσως. -
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΒΑΛΩ