-
εμενα τουλαχιστον δε με μπερδεψε
με πρωτη στο κιβωτιο και το δαχτυλο να ακουμπησεις στο δισκο του συμπλεκτη το αυτοκινητο δεν εχει να παει πουθενα για λογικες συνηθεις κλισεις .
απλα δεν πατας γκαζι και εχεις τον συμπλεκτη μολις να ακουμπα
μηπως ξεχνατε τις απωλειες-τριβες οι οποιες ειναι και στατικες στην συγκεκριμενη περιπτωση?μολις αναψει πρασινο πατας γκαζι χωρις να αφησεις αμεσως τον συμπλεκτη για να μη σβησει (εκει οι απωλειες ειναι εναντιον και οχι υπερ) και εφυγες
και μη πει κανενας ελα να μας δειξεις στο λυκαβητο
προφανως εκει δεν γινεται
ειπαμε συνηθεις κλισεις
π.χ. ακαδημιας -
Ο χρήστης predator έγραψε:
με πρωτη στο κιβωτιο και το δαχτυλο να ακουμπησεις στο δισκο του συμπλεκτη το αυτοκινητο δεν εχει να παει πουθενα για λογικες συνηθεις κλισεις .
μηπως ξεχνατε τις απωλειες-τριβες οι οποιες ειναι και στατικες στην συγκεκριμενη περιπτωση?Πιστεύεις ότι έτσι δεν χαλάς το αυτοκίνητο σου δηλαδή!?
Εκτός ότι «τρως» το δίσκο-πλατώ αργά και σταθερά επιπλέον χωρίς γκάζι στο φανάρι ρίχνεις και τις στροφές του μοτέρ όποτε είσαι στο φανάρι και περιμένεις με λιγότερες στροφές από το ρελαντί.Στατικές τριβές? Που?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
μηπως ξεχνατε τις απωλειες-τριβες οι οποιες ειναι και στατικες στην συγκεκριμενη περιπτωση?Πιστεύεις ότι έτσι δεν χαλάς το αυτοκίνητο σου δηλαδή!?
Εκτός ότι «τρως» το δίσκο-πλατώ αργά και σταθερά επιπλέον χωρίς γκάζι στο φανάρι ρίχνεις και τις στροφές του μοτέρ όποτε είσαι στο φανάρι και περιμένεις με λιγότερες στροφές από το ρελαντί.Στατικές τριβές? Που?
λοιπον
με 2 μοιρες κλιση δρομου (ειναι ηδη πολυ-στο χιλιομετρο εχουμε ανεβει ηδη >6 οροφους-) μονο ~30 απο τα 1000 π.χ. κιλα του αυτοκινητου σπρωχνουν προς τα πισω
αυτο σημαινει ~9Κgm ροπης στον τροχο αρα ~2 στον συμπλεκτη εξω οι τριβες που υπαρχουν στα λαστιχα,τα ρουλεμαν,το διαφορικο,το κιβωτιο...
σκεψου οτι πουθενα δεν ειναι απολυτα ευθεια ομως το αμαξι μπορει να ειναι σε σταση χωρις βοηθεια ακομα και οταν βλεπεις με το ματι οτι δεν ειναι τελιως οριζοντιααπο προσωπικη εμπειρια αμαξι με 130.000Km τα 50+ δικα μου δεν εχει πει κιχ ο συμλεκτης ενω τα δισκοφρενα π.χ. εχουν μεινει slice
α, και σε βουνο ε ,οποτε απο κλισεις αλλο τιποταδεν καταλαβα πιο ειναι το προβλημα να περιμενεις στο φαναρι με λιγες στροφες
αφου μπορεις με ενα απλο πατημα να ανεβασεις και να φυγεις χωρις μαλιστα να χρειαζεται να ζυγισεις τον συμπλεκτη αφου ειναι ηδη σε καταλληλη θεση -
Μπερδεύτικα...
δεν καταλαβα πιο ειναι το προβλημα να περιμενεις στο φαναρι με λιγες στροφες
αφου μπορεις με ενα απλο πατημα να ανεβασεις και να φυγεις χωρις μαλιστα να χρειαζεται να ζυγισεις τον συμπλεκτη αφου ειναι ηδη σε καταλληλη θεση- δεν χρειαζεται τιποτα στο γκαζι , φτανει ο συμπλεκτης
-
το πρωτο αναφερεται στην εκκινηση (... και να φυγεις...)
και τα αλλα δυο στη σταση και λενε -αυτα τα δυο - το ιδιο ακριβως πραγμα
-
το πρωτο αναφερεται στην εκκινηση (... και να φυγεις...)και τα αλλα δυο στη σταση και λενε -αυτα τα δυο - το ιδιο ακριβως πραγμα
Ναι αλλά μέχρι την εκκίνηση δεν θα είσαι στο ρελαντί!
Λες να ανοίξουμε ένα νέο topic ? -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
το πρωτο αναφερεται στην εκκινηση (... και να φυγεις...)
και τα αλλα δυο στη σταση και λενε -αυτα τα δυο - το ιδιο ακριβως πραγμα
Ναι αλλά μέχρι την εκκίνηση δεν θα είσαι στο ρελαντί!
Λες να ανοίξουμε ένα νέο topic ?καλη ιδεα
αλλα προφανως οχι εδω
στα τεχνικα
κανε μια εισηγηση για να ειναι πληρες το θεμα και ακολουθω -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Mια και θα αρχίσετε να λέτε για τις γυναίκες οδηγούς,ρίξτε και μια ματια στο αντίστοιχο παλιότερο θέμα:Μπα, όχι Σαλώμη δεν θα άρχιζα, τουλάχιστον εγώ. Το είχα διαβάσει το θέμα αυτό και δε νομίζω ότι έχω κάτι να προσθέσω. Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί πολλές γυναίκες είναι τόσο απίστευτα τσαμπουκαλούδες.
Επίσης να πω πως ξέρω αρκετές γυναίκες που οδηγούν σωστά χωρίς να το παίζουν 'γρήγορες' καθώς και γυναίκες που θέλουν να μάθουν για το αυτοκίνητο αν όχι από ενδιαφέρον τουλάχιστον από ευσυνειδησία και δεν μπορούν γιατί κανένας άνδρας δεν παίρνει το ενδιαφέρον τους στα σοβαρά.
-
[list:2iwwhiuy]Ενα απ τα πολλα ευτραπελα [/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]Το περασμενο καλοκαιρι ανεβαινοντας για φαγητο το μεσημερι, λεω να το πλακωσω τερμα τα γκαζια [/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]Φτανοντας στα στροφιλικα περναω ενα αυτοκινητο(προσπεραση) και ν ασου μπροστα μια με μαγιω γυριζε απ τις παραλιες πιτα το μοτερ στον κοσμο με ενα Fiat Punto.Αφου ειδα οτι φταναμε στον κομβο του χωριου δε με επερνε για προσπεραση και καθομαι απο πισω υπομονετικα αλλα κολλημενος πισω της χωρις διαθεση για προσπεραση.Σε καποια φαση τη βλεπω απ τον καθρεφτη...................να κοπανιετε και με πιανουν τα γελια [/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]Φτανουμε στον κομβο οπου εχει και σαμαρι και σταματαει η γυναικα να ελεγξει μηπως ερχεται κανενας απο κατω για φυγει.Σταματαω κι εγω απο πισω περιμενοντας κρατωντας και τη συνηθισμενη αποσταση(πιστεψτε με οχι κολητα, ηταν και λιγο ανηφορικα)[/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]Ελα ομως που αρχισε να την παιρνει το 'εργαλειο' πισω [/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]Ε δε γινετε λεω.......θα αφησει το συμπλεκτη και θα φυγει[/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]Ξαφνικα το μπαμ [/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]Τιποτα απο ζημια ομως, ισα ισα που φιληθηκαμε Και ανοιγει ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ρε παιδια..........................ΧΑΛΕΣ [/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]'Τι κολας απο πισω ρε- πανε μαθε να οδηγας-κομπλεξικε κλπ κλπ κλπ κλπ'[/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]Απο πισω μου αυτοκινητα.Κατεβαινω κατω.....................'βρε κοτα του κερατα που πηρες και αυτοκινητο, αφου ο συμπλεκτης νομιζεις οτι κανει κατι αλλο το φρενο τουλαχιστον δεν εμαθες τι δουλεια κανει?Αμα ηταν ρεμα απο πισω σου τι θα εκανες?[/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]'ααααα97563οπγβ965500ο150778.......ακους τι σου λεω εγωωωωωωωωωωωωω?(τσιριχτα) [/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]Εδωσα ρεστα ομως με μια γυναικα με ενα Astra 1.4.H γκομενα ειχε (μαλλον) τον αντρα της μεσα και το πηγαινε παιδια με τις πορτες [/list:u:2iwwhiuy][list:2iwwhiuy]Τον πηγενε βολτα τον 'κοιμαμενο' [/list:u:2iwwhiuy]
-
βρε παιδια όταν σε πνίγει το δίκιο δεν θα διαμαρτυρηθείς???
εντάξει στην περίπτωση σου G60 η κοπέλα ήταν υπερβολική, το έπαιζε 'η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση'.
εγώ έκανα την εξής γκάφα την περασμένη εβδομάδα.
εν μέσω συνεδρίου στον αστέρα, χρειάστηκε να κατέβω επειγόντος στη στουρνάρη να αλλάξω κάτι στο moultirama. καθώς δεν υπήρχε πάρκιν, διπλοπαρκάρα ακριβώς απ'έξω. είμαι μέσα στο άνχος αν θα μου άλλαζαν το computer που είχα πάει γιατι ήταν σάββατο, αλλά και το χρειαζόμουν πίσω στο ξενοδοχείο για το συνέδριο. με το χέρι πάντα σε νάρθηκα, μπαίνω στο μαγαζί πάω στο τεχνικό τμήμα όπου αρχίζω να δίνω μάχη, μεταξύ οδυρμού και τσαμπουκά για να μου κάνουν την δουλειά μου. μετά απο 10 λεπτά με φωνάζουν οτι το αυτοκίνητο μου εμποδίζει.βγαίνω έξω και τι να δώ...ακριβώς απέναντι μου σταματημένο στην ίδια ευθεία λεωφορείο και άλλο λεωφορείο ανάμεσα μας να μην χωράει να περάσει και να έχει κλείσει το δρόμο.
πανικόβλητη εγώ γιατι μάλλον παιζόταν το σκηνικό αρκετή ώρα και τα ζώα απο το μαγαζί δεν μου το είχαν πεί παώ προς το αυτοκίνητο, οπού αρχίζουν να μου πέφτουν 'φραστικά' καμια δεκαριά τραμπουκο-παπούδες, με εκφράσεις του στύλ 'μαλακ@@@μενη', 'δεν ντρέπεσαι' και απειλές όπως 'μην την αφήσετε να φύγει', 'να φωνάξουμε το 100' κλπ.
και λέω εγώ τώρα,- αρχίζω τα γα@@στ@@@δια σε όλους και αν μου την πέσουν τους ρίχνω
και μια με το νάρθηκα? - τους λέω καμια φράση του στύλ 'δεν πάς καλύτερα να πεθάνεις?'
- ή του στύλ 'σέβομαι την ηλικία σου και δεν ξαποστέλνω'
- η τους ρίχνω μια απειλητική ματιά το βουλώνω και φεύγω???΄
προτίμησα το 4 με την προοπτική ότι μόλις γύριζά θα έβρισκα κάποιον να του τα χώσω...και να ξεσπάσω
Σίγουρα οι σκέψεις που έκανα δεν ήταν οι σωστές, και είχα και άδικο καθώς είχα διπλοπαρκάρει παράνομα, απο την άλλη όμως, πιστεύω οτι δεν θα είχα την ίδια αντιμετώπιση αν ήμουν άντρας...
Και σε τελική ρε γαμώτη μου έτρεχα για δουλειά, ενώ όλοι αυτοί οι κωλ@@γεροι ήταν εκεί για την πλάκα τους.
- αρχίζω τα γα@@στ@@@δια σε όλους και αν μου την πέσουν τους ρίχνω
-
Εγω έβαλα στοίχημα για το 1!!...έχασαααα!!!!
Πάντως και άντρας να ήτανε στην θέση σου τα ίδια θα άκουγε σε άλλη version!!
-
Μπράβο!!!! 5 σελίδες (και τι σελίδες) σε λίγες ωρίτσες ....
Για να είμαι ειλικρινής δεν άντεξα να διαβάσω προσεκτικά όλα τα προηγούμενα και έτσι μπορεί να πώ κατι που ειπώθηκε. Sorry γι αυτό.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η με δυο μετρα και δυο σταθμά κριτική που γίνεται εις βάρος των γυναικών.
Αν όχι κάθε ημέρα τότε σχεδόν κάθε ημέρα θα μας βρίσει κάποιος άντρας οδηγός (αν όχι περισσότεροι) και ενίοτε θα τον βρίσουμε και εμείς γιατί κατά τη γνώμη μας έκανε κάποια μαλακία, αλλά δεν είδα κανέναν να ανοίγει thread γι αυτό. Aν μας βρίσει όμως ΜΙΑ έστω γυναίκα γίνεται ολόκληρο θέμα.
Γιατί άραγε; Από θέμα αισθητικής δεν είναι ότι καλλίτερο αλλά μήπως είναι καλλίτερο θέαμα το να βρίζομαι με έναν 'λιμενεργάτη' όπως παρομοιάστηκε σε προηγούμενο post;
Επομένως που είναι το πρόβλημα; Μήπως ότι δεν ανεχόμαστε να μας βρίζουν οι γυναίκες; Μήπως έτσι θεωρούμε ότι θιγόμαστε πολύ περισσότερο και εμμέσως και σε άλλους τομείς;
Και επιπλέον μέσα από ένα thread για τη συμπεριφορά των γυναικών βγήκε και το θέμα για το πόσο άσχημα οδηγούν οι γυναίκες.
Προσωπική μου γνώμη; Η μέση ελληνίδα οδηγός οδηγεί κατά βάση ψιλοχάλια αλλά ο μέσος έλληνας άνδρας οδηγός οδηγεί ακόμα χειρότερα.
Γενικά, πιστεύω ότι οι καλές ελληνίδες οδηγοί είναι πολύ λίγες και σαφώς λιγότερες αναλογικά από τους καλούς άντρες οδηγούς, αλλά οι κακοί άντρες οδηγοί είναι πολύ περισσότεροι αναλογικά από τις κακές γυναίκες οδηγούς. Και οδηγούν και πολύ πιο επικίνδυνα .... Και η επικίνδυνη οδήγηση είναι κακή οδήγηση.
Οι ελληνίδες γυναίκες άρχισαν κατά βάση να οδηγούν σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία από τους αντίστοιχους άντρες και αυτό εξηγεί πολλά.
Επίσης οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται κατά βάση για την οδήγηση αλλά για τη μετακίνηση. Ενώ οι άντρες ενδιαφέρονται κατά βάση για τη μαγκιά. Πέστε σε κάποιον ότι δεν οδηγεί καλά και θα παρεξηγηθείτε στη στιγμή.
Πείτε το ίδιο σε μια γυναίκα και θα σας πεί ότι 'μια χαρά πηγαίνω'.
Επίσης οι γυναίκες γενικά οδηγούν πιο αργά αλλά και πιο στρωτά ενώ εμείς.....Γενικά τα λάθη των γυναικών είναι προβλέψιμα και σχεδόν πάντα τα ίδια. Χαζεύουν οδηγώντας, χάνουν τον δρόμο, αλλάζουν λωρίδα γιατί ' ...έτσι...', έχουν πρόβλημα στο παρκάρισμα και άλλα παρόμοιας υφής. Δεν μου έχει τύχει όμως γυναίκα στα είκοσι χρόνια που οδηγώ που να προσπαθήσει να με αφήσει στο αντίθετο ρεύμα επιταχύνοντας επειδή τσαντίστηκε που πήγα να την προσπεράσω, ούτε καμμιά που μπήκε μπροστά μου και κοκκάλωσε γιατί ' ... ήθελε να μου εξηγήσει δυο πράγματα...'. Ούτε βέβαια γυναίκα που σε ψιλοκοντρίτσα να κοκκαλώσει στην κορυφή στροφής γιατί 'δεν έπρεπε' να με αφήσει να περάσω παρόλο που ήμουν πιο γρήγορος και μπήκε ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ και πολύ πιο γρήγορα απ' ότι μπορούσε. Και μετά να μου ζητάει και το λόγο!!!!!
Ας αφήσουμε λοιπόν τα περι κακών γυναικών οδηγών και καλών αντρών και ας μιλήσουμε για καλούς και κακούς οδηγούς. Ασχέτως φίλου...Και κάτι επιπλέον που ξέχασα να γράψω (παρακολουθώ και τη ματσάρα ταυτόχρονα, όση ώρα γράφω το post, μπήκαν 4 γκόλ....).
Πολλοί έλληνες οδηγοί φέρονται στο δρόμο σαν να μην υπάρχει άλλος. Η διαφορά ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες είναι ότι οι μεν γυναίκες φέρονται έτσι γιατί πιθανόν δεν έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχουν και άλλοι, ενώ οι άντρες γιατί αυτοί είναι οι καλλίτεροι και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ!^%$&*#. Και μόλις μπήκε και το 4-3. Δεν το πιστεύω.... -
Åßíáé ïðùóäÞðïôå ÷Üëéá ç éêáíüôçôÜ ôùí ãõíáéêþí óôçí ïäÞãçóç êáé áêüìá ðéï Üó÷çìåò ïé âñéóéÝò ðïõ ëÝíå ÏÊ
ÁëëÜ ðïéüò ôéò Ýìáèå íá ïäçãïýí Ýôóé ??
Ðïéïýò áêïýíå êáé ôé áêïýíå ðñßí ðÜñïõí ôéìüíé óôá ÷Ýñéá ôïõò ????
ÕðÜñ÷ïõí êÜðïéïé/åò ðïõ äñïýí ìå áðþëåéá áßóèçóçò êéíäýíïõ êáé õðåõèõíüôçôáò .Ôñï÷ïöüñïé Ôüìá÷ùê -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Υπάρχουν κάποιοι/ες που δρούν με απώλεια αίσθησης κινδύνου και υπευθυνότητας .Τροχοφόροι Τόμαχωκ
ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!
Καλα, δεν ξερω τι σκεφτονται οταν παιρνουν το τιμονι! Τις προαλλες, πηγαινα στο σπιτι μου και πετυχαινω μια μανταμ με μια τζιπουκλα ΝΑ... και να πηγαινει με... κλειστους τους καθρεφτες! Επειδη πηγαινε σε στυλ 'οδηγω και σε σκεφτομαι' ηθελα να την περασω... αλλα σκεφτομουν πως η θυλικη Σουμαχερ μπορει ξαφνικα να με κοψει καμια απο τα αριστερα θελοντας να στριψει πουθενα και να μαζευω τα σπασμενα.
Εν τω μεταξυ, δεν πα να τις επαιζα τις προβολεις... στην κοσμαρα της! Ειπα μια να την κορναρω μπας και ξυπνησει, αλλα... ασε λεω μην φαω κανα βρισιμο...Παντως ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ κατα ποσο αυτη η μανταμ εκανε χρηση των καθρεφτων. Μαλλον μονο τον καθρεφτη του σκιαδιου θα εχει υποψην της. Δεν ξερω... αλλα ο πλεον κοινος ανθρωπος οταν ξεπαρκαρει το αμαξι και παει να βγει στον δρομο... αυτο που κοιταζει ειναι ο καθρεφτης... μην τον κολλησει κανενας απο πισω.
Ειναι ωρες ωρες που θα ηθελα να ημουν Στρουμφ... και να της πατουσα μια την σειρηνα και να αρχισω... παρε αυτη την κληση, και αυτην και την αλλην, παρε να χεις... να κανεις συλλογη.
Το χειροτερο παντως ειναι πως και γυναικες του συγγενικου μου περιγυρου επιδεικνυουν μια φοβερη αισθηση ανευθυνοτητας στο τιμονι. Δεν καταλαβαινουν πως καποιες ενεργιες τους μπορει να αποβουν μοιραιες γι αλλους, και ειλικρινα οσο και να θελω δεν μπορω να καταλαβω πως το κανουν!
Απλα απιστευτα πραγματα...
-
Ο χρήστης kirimis έγραψε:
.....
Ôï ÷åéñïôåñï ðáíôùò åéíáé ðùò êáé ãõíáéêåò ôïõ óõããåíéêïõ ìïõ ðåñéãõñïõ åðéäåéêíõïõí ìéá öïâåñç áéóèçóç áíåõèõíïôçôáò óôï ôéìïíé. Äåí êáôáëáâáéíïõí ðùò êáðïéåò åíåñãéåò ôïõò ìðïñåé íá áðïâïõí ìïéñáéåò ãé áëëïõò, êáé åéëéêñéíá ïóï êáé íá èåëù äåí ìðïñù íá êáôáëáâù ðùò ôï êáíïõí!
Áðëá áðéóôåõôá ðñáãìáôá...
Ðñéí êáéñü ðçãáßíïíôáò ìå áñêåôÜ ÷éëéüìåôñá (~100) áðï ðáñÜäñïìï ðåôÜãåôáé êõñßá áñìåíßæïõóá óå Üëëï ðëáíÞôç ìå áðüôåñï óêïðü íá ìïõ ãíùñßóåé ôïõò ðñïãüíïõò ìïõ.ÊáôáöÝñíù íá öñåíÜñù ìåñéêïýò ðüíôïõò áðï ôçí ðüñôá ôçò ,ìå êïéôÜåé ìå ýöïò .Êáôåâáßíù êáé ôçí ñùôÜù áí êáôÜëáâå ôé Ýêáíå.
Äåí ôçí ðÞñå íá ìå âñßóåé ãéáôé êáôÝâçêá ìå ðïëý áãñéåò äéáèÝóåéò ,êáé ç áðÜíôçóç ðïõ ðÞñá:** Åãù âãÞêá ...................................** -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Είναι οπωσδήποτε χάλια η ικανότητά των γυναικών στην οδήγηση και ακόμα πιο άσχημες οι βρισιές που λένε ΟΚ
Αλλά ποιός τις έμαθε να οδηγούν έτσι ??
Ποιούς ακούνε και τι ακούνε πρίν πάρουν τιμόνι στα χέρια τους ????Α, Γιάννη, εδώ θα διαφωνήσω! Μερικά πράγματα δεν χρειάζονται PhD για να τα καταλάβεις, απλή κοινή λογική χρειάζεται. Όπως το ότι δεν είσαι μόνος σου στο δρόμο για να αλλάζεις λωρίδα όποτε σε βολεύει, ότι όταν μιλάς στο συνοδηγό σου δεν πρέπει να παίρνεις τα μάτια σου από το δρόμο, ότι όταν διπλοπαρκάρεις έξω από μαγαζί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δημιουργήσεις πρόβλημα, ότι δεν σου φταίει ο άλλος τίποτα αν εσύ δεν μπορείς να παρκάρεις και άλλες γυναικείες (εντάξει, και όχι μόνο) συνήθειες.
Ας μην τις δικαιολογούμε λοιπόν επειδή 'από άνδρες τα έμαθαν'. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του.
ΥΓ: Γιάννη (gvala), το θέμα είναι παλιό. Εγώ το έφερα μπροστά με το post μου σ'αυτή τη σελίδα.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:u9qfy4o3]: Και ανοιγει ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ρε παιδια..........................ΧΑΛΕΣ [/list:u:u9qfy4o3][list:u9qfy4o3]' [/list:u:u9qfy4o3]ΧΑΛΕΣ ΒΡΕ ΣΥ???
ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ!!!!
ΑΚΟΥ...ΧΑΛΕΣ -
Φάση που έγινε χθες, ώρα 16:00 γυρνώντας από την αντιπροσωπεία, που πήρα τις πινακίδες, μετά την δουλειά.
Ταρίφας με Mερτσεντέ 20ετίας κολλημένος στην αριστερή λωρίδα με 70 Εγώ με 100 στη δεξιά (σύνολο 3 λωρίδες - Ε.Ο. Θεσ/νίκης Μουδανιών) και έχω βγάλει φλας για να στρίψω στην έξοδο δεξιά.
Ξαφνικά ο τάριφμαν αποφασίζει να στρίψει και αυτός δεξιά. Οπότε κάνει το απλούστατο: Βγάζει φλας και κόβει απότομα (εννοείται χωρίς να κοιτάξει ) τέρμα δεξιά. Ευτυχώς το Peugeotακι έχει (πολύ) γερά φρένα, διότι αλλιώς θα είμουν ακόμα παγιδευμένος στις λαμαρίνες του, ανάμεσα στη Μερτσέντα και την μπαριέραΚαι μετά μου λέτε ότι οι γυναίκες οδηγούν άσχημα...
Αν και οι ταρίφες είναι εκτός συναγωνισμού
-
Προχθες ημουν στην Θηβων (δυο λωριδες) και σε καποια φαση πηγαινα διπλα σε εναν ταριφα. Σε καποια φαση ηταν ενα φορτηγο παρκαρισμενο στην ακρη του δρομου, οποτε ο Ομαρ Ταριφ δεν χωραγε να περασει (ηταν στην δεξια λωριδα). Τι κανει λοιπον, ενω προφανως με βλεπει γιατι ειμαι ακριβως διπλα του, αρχιζει να κοβει προς εμενα για να ερθει στην αριστερη λωριδα (δηλαδη πανω μου!). Με το γνωστο θρασυδειλο υφακι 'βγαινω σιγα σιγα ενω ξερω οτι ειναι αλλος διπλα μου και κανω οτι δεν τον βλεπω. Εδω να σημειωσω οτι ημουν ακριβως διπλα του και οχι πιο πισω, που σε αυτη την περιπτωση θα εκοβα και θα τον αφηνα να μπει. Οταν ειδε οτι πηγαινε να γινει το μπαμ (εγω απο μεσα μου ελεγα ελα αμα θες και θα σε εμβολισει το Lada για να χασεις πορτα φτερο κλπ, ετσι κι αλλιως εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος να πλακωθω στα φρενα για να τον αφησω να περασει επειδη ετσι του την εδωσε), και ενω ειχε πλησιασει απειλητικα το παρκαρισμενο φορτηγο, πλακωνεται στα φρενα και αρχιζει να κορναρει! Ερχεται μετα διπλα μου και αρχιζει εποικοδομητικο μονολογο του στυλ γιατι δεν κανεις ακρη να περασω, οπου του απανταω οτι δεν εχω καμμια υποχρεωση να κανω κατι τετοιο, αφου δεν χωραει πρεπει να κοψει και να περασει απο πισω μου.
Ταριφας :Τι λες αγορακι μου, ποσα χρονια εχεις διπλωμα?
Κacey : 4, εσυ ποσα χρονια εχεις διπλωμα?
Ταριφας : Εγω οδηγω 20 χρονια (με υφος ικανοποιησης)
Κacey : 20 χρονια ετσι σαν μαλακας οδηγας?
Ταριφας : ....(σχεδον εγκεφαλικο)Και οι επιβατες του να εχουν σκασει στα γελια με αυτο που ειπα
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Åßíáé ïðùóäÞðïôå ÷Üëéá ç éêáíüôçôÜ ôùí ãõíáéêþí óôçí ïäÞãçóç êáé áêüìá ðéï Üó÷çìåò ïé âñéóéÝò ðïõ ëÝíå ÏÊ
ÁëëÜ ðïéüò ôéò Ýìáèå íá ïäçãïýí Ýôóé ??
Ðïéïýò áêïýíå êáé ôé áêïýíå ðñßí ðÜñïõí ôéìüíé óôá ÷Ýñéá ôïõò ????Á, ÃéÜííç, åäþ èá äéáöùíÞóù! ÌåñéêÜ ðñÜãìáôá äåí ÷ñåéÜæïíôáé PhD ãéá íá ôá êáôáëÜâåéò, áðëÞ êïéíÞ ëïãéêÞ ÷ñåéÜæåôáé. ¼ðùò ôï üôé äåí åßóáé ìüíïò óïõ óôï äñüìï ãéá íá áëëÜæåéò ëùñßäá üðïôå óå âïëåýåé, üôé üôáí ìéëÜò óôï óõíïäçãü óïõ äåí ðñÝðåé íá ðáßñíåéò ôá ìÜôéá óïõ áðü ôï äñüìï, üôé üôáí äéðëïðáñêÜñåéò Ýîù áðü ìáãáæß åßíáé ó÷åäüí óßãïõñï üôé èá äçìéïõñãÞóåéò ðñüâëçìá, üôé äåí óïõ öôáßåé ï Üëëïò ôßðïôá áí åóý äåí ìðïñåßò íá ðáñêÜñåéò êáé Üëëåò ãõíáéêåßåò (åíôÜîåé, êáé ü÷é ìüíï) óõíÞèåéåò.
Áò ìçí ôéò äéêáéïëïãïýìå ëïéðüí åðåéäÞ 'áðü Üíäñåò ôá Ýìáèáí'. Ï êáèÝíáò åßíáé õðüëïãïò ôùí ðñÜîåþí ôïõ.
ÕÃ: ÃéÜííç (gvala), ôï èÝìá åßíáé ðáëéü. Åãþ ôï Ýöåñá ìðñïóôÜ ìå ôï post ìïõ ó'áõôÞ ôç óåëßäá.
Åííïïýóá ôá Æùíôüâïëá ðïõ Ý÷ïõí êÜíåé ôï áõôïêßíçôï ðñïÝêôáóç ôçò ôïõáëÝôáò êáé ôï ïäÞãçìá ôïõ áõíáíéóìïý .
Åðñåðå íá ãßíù ðéï óõãêåêñéìÝíïò.
Γυναίκες οδηγοί...