-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τι? Δεν θα σου πάρει αυτοκίνητο ο μπαμπάς? Θα σε αφήσει να κυκλοφορείς με σαράβαλο?...
Η θέση του ήταν ξεκάθαρη: 'Πλήρωσα τα λεφτά για το δίπλωμα σου, αν θες αυτοκίνητο δούλεψε να το πάρεις, δούλεψε και να το συντηρήσεις...'
Δεν είναι διατεθειμμένος να δώσει ούτε μισό ευρώ για την ακρίβεια!Γι' αυτό το λόγο και η μόνη πιθανότητα να πάρω καινούριο είναι αν κερδίσω το ΤΖΟΚΕΡ!
-
Κοίτα, δεν θέλω να γίνω κακός με τους γαλλόφιλους, αλλά και δουλειά να πιάσεις, ίσως δεν σου φτάσουν τα λεφτά για να συντηρήσεις ένα γαλλικό αμάξι 8 ετών.
Κοίτα καλύτερα προς σχιστομάτηδες (και δεν μιλάω μόνο για τους Τζαπανέζους ) πλην honda λόγω Σαρακάκη. Αξιόπιστα, ό,τι πρέπει για νέο οδηγό, πάμφθηνα ανταλλακτικά και service. Μέχρι σήμερα δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που ν'αποχωρίστηκε εύκολα σχιστομάτικο αμαξάκι. -
Τα γιαπωνέζικα δεν έχουν πάμφθηνα ανταλλακτικά... Για γνήσια καινούρια ανταλλακτικά το αντίθετο θα έλεγα...
-
Γιατί δεν κοιτάς εναλλακτικά και Cinque/Seicento Sporting,τα οποία είναι ενδιαφέροντα οδηγικά,σβέλτα,οικονομικά και με φθηνά ανταλλακτικά...με λίγα λόγια,είναι καλύτερα από αυτά που σκέφτεσαι για νέους στην ψυχή και ρηχούς στα πορτοφόλια...
-
Ο χρήστης meng έγραψε:
Τι? Δεν θα σου πάρει αυτοκίνητο ο μπαμπάς? Θα σε αφήσει να κυκλοφορείς με σαράβαλο?
...Η θέση του ήταν ξεκάθαρη: 'Πλήρωσα τα λεφτά για το δίπλωμα σου, αν θες αυτοκίνητο δούλεψε να το πάρεις, δούλεψε και να το συντηρήσεις...'
Δεν είναι διατεθειμμένος να δώσει ούτε μισό ευρώ για την ακρίβεια!Γι' αυτό το λόγο και η μόνη πιθανότητα να πάρω καινούριο είναι αν κερδίσω το ΤΖΟΚΕΡ!
Αχ-βαχ...μου θυμίζει κάποιον άλλο πατέρα, πριν 15 χρόνια . Καλό μου έκανε βέβαια! Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα όταν παίρνεις το πρώτο σου αυτοκίνητο (ότι και εάν είναι αυτό) με τα δικά σου λεφτά!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τα γιαπωνέζικα δεν έχουν πάμφθηνα ανταλλακτικά... Για γνήσια καινούρια ανταλλακτικά το αντίθετο θα έλεγα...Χμμ, ειδικά για τα γιαπωνέζικα, νομίζω ότι λίγοι βάζουν γνήσια ανταλλακτικά (τουλάχιστον αναλώσιμα, όπως τακάκια) μετά από τόσα χρόνια. Άσε που σπάνια ζητάνε κάτι. Πάντως περισσότερο κάποιον Κορεάτη είχα στο μυαλό μου.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τα γιαπωνέζικα δεν έχουν πάμφθηνα ανταλλακτικά... Για γνήσια καινούρια ανταλλακτικά το αντίθετο θα έλεγα...Εγώ πάλι πιστεύω οτι στα γνήσια καινούργια, όλοι είναι ακριβοί, από την Peugeot μέχρι την Toyota. Αλλά στο μεταχειρισμένο σχεδόν ποτέ δεν θα βάλεις καινούργιο ή μαμά.
Χμμ, ειδικά για τα γιαπωνέζικα, νομίζω ότι λίγοι βάζουν γνήσια ανταλλακτικά (τουλάχιστον αναλώσιμα, όπως τακάκια) μετά από τόσα χρόνια. Άσε που σπάνια ζητάνε κάτι. Πάντως περισσότερο κάποιον Κορεάτη είχα στο μυαλό μου.
Και όσον αφορά τα τακάκια, ο γιαπωνέζος τουλάχιστον παει και 60-70 χιλ. χλμ.! Μιλάω για καινούργια τακάκια, γιαπωνέζικα αλλά όχι μαμά.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Γιατί δεν κοιτάς εναλλακτικά και Cinque/Seicento Sporting,τα οποία είναι ενδιαφέροντα οδηγικά,σβέλτα,οικονομικά και με φθηνά ανταλλακτικά...με λίγα λόγια,είναι καλύτερα από αυτά που σκέφτεσαι για νέους στην ψυχή και ρηχούς στα πορτοφόλια...πες τα
πέρα από όλα τα άλλα, είναι ένα από τα ελάχιστα μη αποστειρωμένα αυτοκινητάκια που και θα το διασκεδάσεις και δεν θα το πληρώσεις χρυσάφι σε αγορά και κόστος ανταλλακτικών (με 3.000 ευρώ μπορείς να πετύχεις κάποιο πολύ καλό cinque, ενώ με λίγο ψάξιμο, υπομονή, και βοήθεια από μηχανικό σίγουρα θα βρεις και πολύ φτηνότερο).
-
skeftomai na agorasw ena grigoro mikro metaxeirismeno gia na to exw san deutero autokinito ..to poli mexri 17 000 euro..kserw oti isos einai arketa ta leuta gia metaxeirismeno alla thelw na einai kati kalo kai na krataei kai timi..
-
Γράφε ελληνικά.
-
Ο χρήστης tsan tsun έγραψε:
skeftomai na agorasw ena grigoro mikro metaxeirismeno gia na to exw san deutero autokinito ..to poli mexri 17 000 euro..kserw oti isos einai arketa ta leuta gia metaxeirismeno alla thelw na einai kati kalo kai na krataei kai timi..Αν σε ενδιαφέρει διθέσιο κάτι σε Mazda ΜΧ5 που είχα και εγώ πριν 4 χρόνια, για δευτερο και για ... παιχνίδι ή το προηγούμενο Mitsubishi Colt με τα 150ΗΡ.
Ακόμα και καινούριο θα έπαιζε Peugeot 207 Rallye, Suzuki Swift Sport, Colt Ralliart ή κανένα Abarth ή με λιγότερα κυβικά και χρήματα Renault Twingo GT.Το ... να κρατάει τιμή ... τι εννοείς? Κάτι σε premium τύπου mini κλπ?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοίτα, δεν θέλω να γίνω κακός με τους γαλλόφιλους, αλλά και δουλειά να πιάσεις, ίσως δεν σου φτάσουν τα λεφτά για να συντηρήσεις ένα γαλλικό αμάξι 8 ετών.
Κοίτα καλύτερα προς σχιστομάτηδες (και δεν μιλάω μόνο για τους Τζαπανέζους ) πλην honda λόγω Σαρακάκη. Αξιόπιστα, ό,τι πρέπει για νέο οδηγό, πάμφθηνα ανταλλακτικά και service. Μέχρι σήμερα δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που ν'αποχωρίστηκε εύκολα σχιστομάτικο αμαξάκι.καμια σχεση ομως, αλλά μιλάω για γαλλικό 16ετιας και όχι 8ετίας. αλλα όπως και να'χει ο καθενας λεει οτι γουστάρει
-
Το εσβησα Travelman..
-
Ας διαβάζουμε και τις ημερομηνίες των πόστ λιγάκι...
Θέλω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο