-
Ο χρήστης stavroswow έγραψε:
Για πειτε γνωμες,ακουσματα,εντυπωσεις,αποψεις για το νεο crossover της nissan!http://www.google.gr/imgres?q=nissan+ju ... 9,r:21,s:0
από τώρα τοπικό?? μέχρι να κυκλοφορήσει έχουμε πολύ καιρό...
-
εγω πηγα ηδη σημερα να το δω απο κοντα γιατι ενδιαφερομουν να το τσιμπησω...
-
Και η συνεχεια? Χρειαστηκες σοδες η ηταν ελαφρυ το κολατσιο?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης stavroswow έγραψε:
Για πειτε γνωμες,ακουσματα,εντυπωσεις,αποψεις για το νεο crossover της nissan!http://www.google.gr/imgres?q=nissan+ju ... 9,r:21,s:0
48 σελίδες να υποθέσω πως δεν σε ικανοποιούν.
-
Δεν βλέπω λόγο ύπαρξης στα 2 τελευταία post [Mod]
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και η συνεχεια? Χρειαστηκες σοδες η ηταν ελαφρυ το κολατσιο?Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Κοιτα εμενα σαν αμαξι με τρελενει!Απο κοντα εντυπωσεις:1.Τρομερο ντιζαιν,ανετο μεσα (1.76 το υψος μου)
και γενικα οι χωροι του!(υποκειμενικο)εχω κλεισει τεστ ντραιβ κ περιμενω να το ανοιξω να πω εντυπωσεις!!!! -
Καντο test drive. Να σου επιστήσω την προσοχή σε κάποια σημεία κατα την διαρκεια της δοκιμής σου.
Χωροι και πρόσβαση πίσω, ποιοτητα και συναρμογή καποιων πλαστικών μερών στο εσωτερικο, πορτμπαγκαζ, ορατότητα πίσω και στο πλάι, συμπεριφορά (ιδιως του πίσω μερους) στις εγκάρσιες ανωμαλίες του δρόμου και αποκριση γκαζιού (στο 1,6 117ΗΡ).
Κακό δεν είναι αλλα σίγουρα δεν είναι και απο τα κορυφαία σε supermini. -
ευχαριστω πολυ!!!αυριο θα επιστρεψω με εντυπωσεις!!!!
-
-
Καλησπέρα παιδιά. Παραγγέλνω μέχρι την Παρασκευή το juke acenta sport pack. Επιτέλους...Μου είπαν από αντιπροσωπεία μέχρι 3 μήνες αναμονή...μου φάνηκε πάρα πολύ για να περιμένω....και σκέφτομαι μήπως παραγγείλω την ασέντα...να πω την αλήθεια με την σπορτ πακ κόλλησα με τον κόκκινο διάκοσμο...τα φιμέ δεν με πολυενδιαφέρουν....και μία ερώτηση αν μπορείτε να μου απαντήσετε το φιμέ τζάμι στο πίσω παρμπρίζ εμποδίζει την ορατότητα? Με φοβίζει ότι επειδή έχει και σχετικά μικρόπαρμπρίζ με το φιμέ θα περιοριστεί επικίνδυνα η ορατότητα. Δεν γνωρίζω. Και κατά δεύτερον περιμένω τις απόψεις σας για το εάν θα είναι καλύτερα να παραγγελιλω την ασέντα που είναι διαθέσιμη ως έκδοση ή την ασέντα πόρτ πάκ με τον κίνδυνο να περιμένω τόσο πολύ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
-
ξέχασα να γράψω την ντίζελ έκδοση
-
Ο χρήστης johnathan έγραψε:
....και μία ερώτηση αν μπορείτε να μου απαντήσετε το φιμέ τζάμι στο πίσω παρμπρίζ εμποδίζει την ορατότητα? Με φοβίζει ότι επειδή έχει και σχετικά μικρόπαρμπρίζ με το φιμέ θα περιοριστεί επικίνδυνα η ορατότητα. Δεν γνωρίζω.Μέρα δεν έχει πρόβλημα αλλά νύχτα με λίγο φωτισμό δεν βλέπεις τίποτα.
-
Σε σχέση με το άλλο τί προτείνεις?
-
Βαλε καμερα ή αισθητήρα παρκαρισματος
-
-
Ο κινητηρας 1.6 βενζινης χωρις τουρμπο, του Juke εχει καποιο τεχνολογικο πλεονεκτημα? ως προς αυτον του QQ??
-
Απ' ότι γνωρίζω είναι ολοιδιος. Ο 1,6 με τα 117ΗΡ και Euro5.
-
στο παρακατω λινκ λεει οτι εχει διαφορες... η πιο σημαντικη απο τις οποιες ισως ειναι οτι εχει διπλο injector πανω απο τις βαλβιδες εισοδου... και μεταβλητο χρονισμο... αν ειναι ετσι τοτε το QQ ειναι πλεον απηρχιομενο εκτος και αν σε νε εκδωση του βαζουν αυτον τον κινητηρα... HR
http://www.andrewnoakes.com/car-news/35 ... nical.html
-
Υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με τον 1,6 115ΗΡ Euro4 που είχε το QQ περίπου ως τον χειμώνα του 2010. Μετα το Juke έβαλαν τον ίδιο και στο QQ που ήρθε εδω (στην Ελλάδα) αρχές του 2011.
-
A!!! ομορφα τοτε... οικονομια και οικολογια.. σε ολη τη γκαμα των ατμοσφαιρικων 1.6
Nissan Juke