-
Ο χρήστης zero_IQ έγραψε:
Ο κινητήρας είναι ένα μέρος από τις μηχανολογικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε ένα αυτοκίνητο. Και η συναρμολόγηση είναι κατά την γνώμη μου πολύ σημαντική. Οι Άγγλοι είναι κορυφαίοι στα σχέδια αλλά μέτριοι στην υλοποίηση (για να μην μιλήσουμε για τους Ιταλούς, από τους οποίους είμαι καμμένος δις).Για πες...
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Άραγε ο 1.2 με τον κομπρέσορα θα μπει στο Juke ή μονο για το Micra είναι;Ο HR12DDR ή 1,2 DiG ξεκινά απο την άνοιξη του 2011 στο Micra σύμφωνα με την Νissan. Σαν συμπαραγωγή με την Renault και με χαρακτηριστικά τα χαμηλα καυσαέρια και την χαμηλή κατανάλωση σίγουρα θα αξιοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα στο μέλλον και μάλλον (δική μου άποψη) πάει να αντικαταστήσει και τον 1,2 TCe.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Άραγε ο 1.2 με τον κομπρέσορα θα μπει στο Juke ή μονο για το Micra είναι;
Ο HR12DDR ή 1,2 DiG ξεκινά απο την άνοιξη του 2011 στο Micra σύμφωνα με την Νissan. Σαν συμπαραγωγή με την Renault και με χαρακτηριστικά τα χαμηλα καυσαέρια και την χαμηλή κατανάλωση σίγουρα θα αξιοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα στο μέλλον και μάλλον (δική μου άποψη) πάει να αντικαταστήσει και τον 1,2 TCe.
Δεν νομίζω να αντικατασταθεί ο TCE τόσο γρήγορα.3 ετών μοτέρ είναι και έχει δώσει πολύ καλά στοιχεία στα μοντέλα που εχει τοποθετηθεί.Δεν νομίζω να τον αντικαταστήσουν.Απλά πιστεύω ότι θα συνυπάρχουν οπως τα 1.6 μοτερ των 2 εταιριών.Μα τι λαλακία αυτή ολόκληρος όμιλος και έναν κοινό βενζινοκινητήρα εκτός του 2.0 με τα 140 άλογα να μην έχει.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Άραγε ο 1.2 με τον κομπρέσορα θα μπει στο Juke ή μονο για το Micra είναι;
Ο HR12DDR ή 1,2 DiG ξεκινά απο την άνοιξη του 2011 στο Micra σύμφωνα με την Νissan. Σαν συμπαραγωγή με την Renault και με χαρακτηριστικά τα χαμηλα καυσαέρια και την χαμηλή κατανάλωση σίγουρα θα αξιοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα στο μέλλον και μάλλον (δική μου άποψη) πάει να αντικαταστήσει και τον 1,2 TCe.
Δεν νομίζω να αντικατασταθεί ο TCE τόσο γρήγορα.3 ετών μοτέρ είναι και έχει δώσει πολύ καλά στοιχεία στα μοντέλα που εχει τοποθετηθεί.Δεν νομίζω να τον αντικαταστήσουν.Απλά πιστεύω ότι θα συνυπάρχουν οπως τα 1.6 μοτερ των 2 εταιριών.Μα τι λαλακία αυτή ολόκληρος όμιλος και έναν κοινό βενζινοκινητήρα εκτός του 2.0 με τα 140 άλογα να μην έχει.
Υποθέσεις κάνω αλλά φαντάζομαι ότι και η υπόλοιπη Ευρώπη θα έχει 'θέμα' ότι ο 1,2 DiG 95hp της Nissan εκπέμπει 95gr/CO2 όταν ο 1,2 Tce της Renault 137gr (και το Twingo GΤ 140gr(?)) παρά τις Eco2 προδιαγραφές τους. Θα δούμε τι θα γίνει με το επόμενο Clio.
Εννοείται ότι έφερε το Juke τον 1,6 DiG με τα 190 άλογα που και αυτός σε συνεργασία με την Renault είναι όπως και στα ατμοσφαιρικά 1,6 αλλά ... .
'Μπερδεμένες' οι τακτικές τους και αν μπει και η Mercedes στις μικρές κατηγορίες (mini/supermini/μικρομεσαία) με κοινά πατώματα μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι πρόκειται να κάνουν! -
Το θετικό είναι ότι έχουμε τουλάχιστον κοινά κιβώτια ταχυτήτων
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ο κινητήρας είναι ένα μέρος από τις μηχανολογικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε ένα αυτοκίνητο. Και η συναρμολόγηση είναι κατά την γνώμη μου πολύ σημαντική. Οι Άγγλοι είναι κορυφαίοι στα σχέδια αλλά μέτριοι στην υλοποίηση (για να μην μιλήσουμε για τους Ιταλούς, από τους οποίους είμαι καμμένος δις).
Για πες...
Για τα ιταλικά μου, για να μην βγούμε από το θέμα της παρούσας συζήτησης δές εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=39993&start=137
Αυτό που μου είπαν για το 4κινητο είναι ότι δεν θα υπάρξει ετοιμοπαραδοτο. Μόνο με παραγγελία θα έρχεται. Αυτή την ενημέρωση έχουν από τον εισαγωγέα. Αυτό που θα υπάρχει όμως θα είναι το 2κίνητο με τα 190ΗΡ.
Δυστυχώς θύμα του φόρου πολυτελείας στην τιμή του (Όπως και το 4κίνητο 1,6 Mini Countryman που φτάνει πάνω απο 33.000€).Ναι, το 4κίνητο μόνο με παραγγελία από την Ιαπωνία, χωρίς να μπορείς να παραγγείλεις τίποτε έξτρα ή τουλάχιστον δεν είναι ενήμεροι ακόμη θέλω να ελπίζω. Για test drive μου πρότεινε το προσθιοκίνητο με τα 190 αλόγατα, το περιμένει σε ένα μήνα περίπου. Θα πάρω μια γεύση από τον κινητήρα αλλά όχι και από την συμπεριφορά του αμαξιού αφού έχουν διαφορετική ανάρτηση πίσω το 2κίνητο από το 4κίνητο, άλλο βάρος και τετρακίνηση με torque vectoring Αυτό ήταν και το χαρακτηριστικό στο οποίο τσίμπισα.
-
Το θετικό είναι ότι έχουμε τουλάχιστον κοινά κιβώτια ταχυτήτωνΚαι τα θεωρώ καλά κιβώτια. Στο QQ μου θυμίζει του Megane χωρίς το τίναγμα που έφτιαχνε ο λεβιές όταν πατούσα το γκάζι. Φαντάζομαι στα τωρινά Megane δεν το κάνει. Καλή αίσθηση και πολύ καλό κούμπωμα, λίγο πιο σφιχτό όμως θα το ήθελα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το θετικό είναι ότι έχουμε τουλάχιστον κοινά κιβώτια ταχυτήτων
Και τα θεωρώ καλά κιβώτια. Στο QQ μου θυμίζει του Megane χωρίς το τίναγμα που έφτιαχνε ο λεβιές όταν πατούσα το γκάζι. Φαντάζομαι στα τωρινά Megane δεν το κάνει. Καλή αίσθηση και πολύ καλό κούμπωμα, λίγο πιο σφιχτό όμως θα το ήθελα.
Στα Renault τώρα είναι σχεδόν ίδια η αίσθηση με το Nissan σου σε όλα τα αυτοκίνητα.Το τίναγμα όμως στα Renault το έκανε μέχρι να φύγει η προηγούμενη γενιά από τα τωρινά
Κι εμένα μ' αρέσουν ειδικά αυτό το πράγμα που μπορείς να αλλάζεις ταχύτητες με το μικρό δαχτυλάκι έχει πολύ πλάκα
Το αλλο που άφηνες το γκάζι με πέμπτη μέσα και ο λεβιές κουνιόταν σαν τρελός και μόλις το ξαναπάταγες πέτρωνε
(Μήπως να φτιάχναμε ένα Renault-Nissan Alliance Forum ) -
(Μήπως να φτιάχναμε ένα Renault-Nissan Alliance Forum )Ασε, να φαινόμαστε πολλοί! Ξεχωριστά Renault, ξεχωριστά Nissan, ξεχωριστά Dacia, ξεχωριστά Mercedes, όπως ... VAG!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
(Μήπως να φτιάχναμε ένα Renault-Nissan Alliance Forum )
Ασε, να φαινόμαστε πολλοί! Ξεχωριστά Renault, ξεχωριστά Nissan, ξεχωριστά Dacia, ξεχωριστά Mercedes, όπως ... VAG!!!
Μην το πεις στους Mercedakηδες όμως ότι είμαστε όμιλος θα φάμε
-
Ε όχι και να μας !!! Α class στην μικρομεσαία κατηγορία έχουν να δώσουν!
Εξάλλου ... οι υπογραφές μπήκαν, τα χέρια έσφυξαν και υπάρχουν συμβόλαια!Σε αναμονή λοιπόν του ... Nissan Juke 1,4Tce '14'AMG limited edition 2011 και για προσιτή τιμή ... ρουμάνικης κατασκευής!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ε όχι και να μας !!! Α class στην μικρομεσαία κατηγορία έχουν να δώσουν!
Εξάλλου ... οι υπογραφές μπήκαν, τα χέρια έσφυξαν και υπάρχουν συμβόλαια!Σε αναμονή λοιπόν του ... Nissan Juke 1,4Tce '14'AMG limited edition 2011 και για προσιτή τιμή ... ρουμάνικης κατασκευής!!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=rhkVKrBn-GY&feature=player_embedded και είναι πεντακάθαρο!!!
-
οντως πεντακαθαρο παντως θελουν τουλαχιστον 5 κιλακια ακομα για να δειξουν καλυτερα τις αρετες τους
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
οντως πεντακαθαρο παντως θελουν τουλαχιστον 5 κιλακια ακομα για να δειξουν καλυτερα τις αρετες τουςΑρχικά έπρεπε να χωράνε στο Juke ως επιβάτες που είναι και λίγο στενούτσικο πίσω. Γι' αυτό αυτή η επιλογή σωματότυπου.
-
http://www.youtube.com/watch?v=rhkVKrBn-GY&feature=player_embedded ...
Τι ρόλο βαράει αυτή η διαφήμιση;
Το ξεφτίλισαν το juke
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το ξεφτίλισαν το juke
Δεν θα το ελεγα ,
εδω σε αυτη την διαφημιση δειχνουν στο τελος ενα τραβελι http://www.youtube.com/watch?v=PSOgGhZL9t4&feature=related
, οποτε ασυζητητί τα κοριστακια ειναι μια χαραεπίσης υπαρχει και αυτη εδω η διαφημιση
-
Νέα ήθη και έθιμα!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Το ξεφτίλισαν το juke
Δεν θα το ελεγα ,
εδω σε αυτη την διαφημιση δειχνουν στο τελος ενα τραβελι http://www.youtube.com/watch?v=PSOgGhZL9t4&feature=relatedΤα κορίτσια είναι διαφήμιση κροατική ή σλοβένικη αν θυμάμαι καλά. Όσο για τον συμβολισμό με το 'τραβέλι' για όσους δεν το έπιασαν είναι cross-dresser όπως λέμε cross-over. Ο ρόλος του Juke είναι λίγο τραβεστί, λίγο από όλα. Είναι προφανές ότι οι διαφημίσεις του Juke και το ίδιο το αμάξι απευθύνεται σε άτομα χωρίς προκαταλήψεις.
Nissan Juke