-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ποσοι χεράδες από εδώ μέσα (εκτός από μερικά εξώγαμα του σένα , όχι παιδία της αδερφής του ε ) θα καταλάβουν την διαφορά με μια καλορυθμισμένη ανάρτηση ?
Λαθος ερωτηση εκανες.
Ποσοι οδηγοι golf εννοεις...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
ποιοι οδηγοί ποιων μοντέλων έχουν το απαραίτητο dna?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποσοι χεράδες από εδώ μέσα (εκτός από μερικά εξώγαμα του σένα , όχι παιδία της αδερφής του ε ) θα καταλάβουν την διαφορά με μια καλορυθμισμένη ανάρτηση ?
Λαθος ερωτηση εκανες.
DNA... μονο οι κάτοχοι Alfa Romeo. Κακα τα ψέμματα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Λαθος ερωτηση εκανες.
+BMW θα συμπλήρωνα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λαθος ερωτηση εκανες.
+BMW θα συμπλήρωνα.
-
-
Kαποιες φημες(?) απο το Aγγλικο Autocar, για -ειδικη-, ελαφρυτερη εκδοση 'carbon GTI' μεχρι το 2014...
http://www.autocar.co.uk/car-news/2013- ... ti-planned
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Golf VII R
http://www.autoevolution.com/news/spyshots-2014-volkswagen-golf-vii-r-drops-camo-49341.htmlΚύλινδρος και μπούκα..... Μπας και είναι οκτακύλινδρο???
-
για το καλό τους εύχομαι η εξάτμιση αυτή να συνοδεύει μόνο το πρωτότυπο...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Kαποιες φημες(?) απο το Aγγλικο Autocar, για -ειδικη-, ελαφρυτερη εκδοση 'carbon GTI' μεχρι το 2014...http://www.autocar.co.uk/car-news/2013- ... ti-planned
... και βασική τιμή όσο το Audi TTS
-
του μοιαζει λιγο ή μου φαινεται; :?:
sent from my Nexus -
Δημήτρη όσο μοιάζω εγώ στον Brad Pitt, άλλο τόσο μοιάζει το Evo 9 με το Golf 7.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δημήτρη όσο μοιάζω εγώ στον Brad Pitt, άλλο τόσο μοιάζει το Evo 9 με το Golf 7.με το R μοιαζουν λιγο.....
sent from my Nexus
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Δημήτρη όσο μοιάζω εγώ στον Brad Pitt, άλλο τόσο μοιάζει το Evo 9 με το Golf 7.
με το R μοιαζουν λιγο.....
sent from my Nexus
Ο Brad Pitt?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Golf VII R
http://www.autoevolution.com/news/spyshots-2014-volkswagen-golf-vii-r-drops-camo-49341.htmlΚύλινδρος και μπούκα..... Μπας και είναι οκτακύλινδρο???
Eνώ οι ψεύτικες εφετζίδικες είναι καλύτερες ε; Για να ξεκολλάμε λίγο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Golf VII R
Eνώ οι ψεύτικες εφετζίδικες είναι καλύτερες ε; Για να ξεκολλάμε λίγο...
Οντως...
-
Το VAG το κάνει. Από εκεί ξεκίνησε το θέμα. Αλλοι το παίζουν υπεράνω και χασκογελάνε αλλά δεν βλέπουν τα χάλια της φίρμας τους. (Honda)
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το 'θέμα' για τις τετραπλές απολήξεις. Στο 90% των αυτοκινήτων (εκτός κι αν έχεις V8 ας πούμε) οι απολήξεις έρχονται από ένα τελικό καζανάκι, οπότε το τελικό οπτικό αποτέλεσμα είναι καθαρά 'εφετζίδικο'.
Ή ακόμα και αυτοί οι λίγοι που έχουν δύο ξεχωριστά καζανάκια πίσω, ξέρουν πόσους καταλύτες έχουν?
Ξεχνάμε επίσης ότι το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα είναι επίπλαστο σε ΟΛΑ τα σημερινά αυτοκίνητα και ότι υπάρχει τεχνικός ήχου όπου προσπαθεί να πετύχει (ο τεχνικός) τον ήχο από το μοτέρ ο οποιός αντιπροσωπεύει το αμάξι.... (καμία σχέση με το πόσα άλογα βγάζει ή πόσο μεγάλο κινητήρα έχει)
Το σχολιάζω απλά και μόνο γιατί όλο αυτό με τις εξατμίσεις μου θυμίζει συζήτηση 10χρονων παιδιών που κοιτάνε το τελευταίο νούμερο στο καντράν για να δούνε πόσα πιάνει το εκάστοτε αμάξι ή ανάλογα με το πόσες εξατμίσεις έχει, καταλαβαίνουν πόσα άλογα βγάζει.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Το σχολιάζω απλά και μόνο γιατί όλο αυτό με τις εξατμίσεις μου θυμίζει συζήτηση 10χρονων παιδιών που κοιτάνε το τελευταίο νούμερο στο καντράν για να δούνε πόσα πιάνει το εκάστοτε αμάξι ή ανάλογα με το πόσες εξατμίσεις έχει, καταλαβαίνουν πόσα άλογα βγάζει.
Ξέρεις πόσα άτομα που γνωρίζω κοιτάζουν το κοντέρ και λένε π.χ. ααααα αυτό πιάνει 240 το άλλο 260 .Δεν ήξερα ότι το polo,αμάξι 1200 κιλά με 105 άλογα πιάνει τα 240 ( )ή ότι το 1000 picanto,το προηγούμενο τα 220! .
Καλά, σίγουρα υπάρχουν παντού και οι άσχετοι αλλά και 'σχετικοί' (άσχετοι που το παίζουν γνώστες).
Το θέμα είναι ότι δεν περίμενα να γίνει 'ντόρος' εδώ μέσα, σε αυτό το φορουμ.*[spoiler:1sqyk8q0]Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και δικό μου φταίξιμο, θεωρώντας δεδομένο κάποιο επίπεδο γνώσης για τους χρήστες του 4Tforum.[/spoiler:1sqyk8q0]
-
Εγω δεν καταλαβα που ειδες τον ντορο βεβαια, αλλα δεν πειραζει.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και δικό μου φταίξιμο, θεωρώντας δεδομένο κάποιο επίπεδο γνώσης για τους χρήστες του 4Tforum.Προσωπικά σχολίασα μία παρατήρηση συνφορουμά που του φάνηκε παράξενη και εφετζίδικη η διάταξη της εξάτμισης του Golf R. Κανένας ντόρος, καμία υπερβολή. Το σχόλιο σου για τις τελικές των κοντέρ ήταν παντελώς άκυρο. Το σχόλιο που κουοτάρω πιο πάνω είναι και προσβλητικό.
VW Golf VII