-
γιατι ομως συγκρινουμε το golf 1,4 με 122 αλογα με το leon 1,8 με 160 αλογα αφου και το λεον βγαινει με κινητηρα 1,4 tsi 125 ?
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
γιατι ομως συγκρινουμε το golf 1,4 με 122 αλογα με το leon 1,8 με 160 αλογα αφου και το λεον βγαινει με κινητηρα 1,4 tsi 125 ?Προφανως η συγκριση βαση budget... ετσι οπως κανουμε ολοι...
-
οκ... αν και μου φαινεται λιγο παραξενο!
-
παντως εγω με λεον μου εχω παθει την πλακα μου
και μονο απο τη θεση οδηγησης φτιαχνεσαι
9000 χλμ εχω κανει σε ολα τα δικτυα (αστικα,εθνικα,επαρχιακα)
αν θες κατι συγκεκριμενο απλα ρωτα με -
Οδήγησε και τα 2 και αγόρασε το Λεόν! Το test drive θα σε πείσει.
-
Ο χρήστης drcool έγραψε:
Ευχαριστώ όλους τους φίλους της αυτοκίνησης που συμμετέχουν στην κουβέντα παραθέτοντας τα επιχειρήματα τους..καποιοι λένε ότι δεν θέλουν να με επηρεάσουν ενώ κάποιοι άλλοι ότι οι γνώμες τους δεν είναι αντικειμενικές γιατί έχουν το τάδε αυτοκίνητο. Ε...λοιπόν όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και εγώ θέλω πραγματικά να επηρεαστώ από επιχειρήματα και οπτικές που δεν είχα υπόψιν, αλλιώς δεν θα έγραφα στο forum.
Προσπαθώ για την ώρα να κλέψω λίγο χρόνο ούτος ώστε να κάνω test drive στα αμάξια. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν με κατευθύνατε σε κάποιους εμπόρους(από αυτές τις δυο μάρκες) που δεν θα είχαν πρόβλημα να μου δώσουν ένα αμάξι για καμιά ώρα τουλάχιστον.
Τώρα για να ρίξουμε λίγο λάδι στην....κουβέντα! Μα καλά πόσο χειρότερο μπορεί να είναι το Leon σε όλους τους τομείς πλην ισχύος που κάνει τόσους πολλούς συνφορουμιτες να επιλέγουν το golf. Θέλω την inside sight που έχει κάποιος που οδηγεί το αυτοκίνητο κάποιο καιρό γιατί πιστεύω ότι ένα test drive δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία ενός κατόχου σε καμία περίπτωση.
Παρατήρησα δε ότι οι κάτοχοι leon δεν είναι και τόσο ενθουσιώδεις όσο οι κάτοχοι golf, γιατί άραγε;(μπορεί να είναι και λάθος εντύπωση)έχοντας κάνει test drive το Λεον 1.8TSI. εχω να πώ ότι ... δεν φτιάχνεσαι από το σχεδιασμό του εσωτερικά και την ποιότητα των πλαστικών του, με τις 17ρες κοπάναγε περισσότερο, από αυτό που ήμουν διατεθειμένος να υποστώ στους ελληνικούς δρόμους (γι αυτό και δεν το αγόρασα), άλλα ο κινητήρας του είναι θεϊκός. Το σασμάν του δεν είχε καλή αίσθηση (χειροκίνητο) , αλλά νομίζω ότι αξίζει η αγορά του DSG. Ο τρόπος που επιταχύνει από τα 120 με 6η σε όποια ταχύτητα θες, ως την τελική είναι μοναδικός, πολύ αγχολυτικός
-
Στο λεον δε μου αρεσαν 2 πραγματα:
Η ανεση της αναρτησης παει περιπατο.
Με τη σπορ αναρτηση και 17ρες, ειναι πολυ σκληρο και κοπαναει.
Και το λεω εγω που οδηγω ενα 206 300 κιλα ελαφρυτερο, με κοϊλοβερ αναρτηση, 280 λιμπρες ελατηρια, ραβδους πισω κλπ.
ε το 206 ειναι πιο ανετο και πιο γρηγορο(πχ στην πανεπιστημιου με το αθλιο οδοστρωμα στην Πατρα)
Το αλλο που δε μου αρεσε ειναι η ορατοτητα προς τα εξω, πολυ κεκλιμενο παρμπριζ για τα γουστα μου και κλειστοφοβικα παραθυρα.Στο γκολφ 6 οδηγωντας την comfortline εκδοση, εκτιμησα την ανεση που σου δινει την αισθηση οτι παταει σε σινεμπλοκ μεγεθους εφεδρανου γεφυρας
Παρολαυτα δεν ηταν τοσο χαλια οδηγικα οπως πχ το τρεντλαϊν 5 γκολφ.
Πιστευω πως το χαϊλαϊν με τη σπορ αναρτηση θα ειναι ιδανικα σφιχτο και ανετο.Αρα καταληγω πως το μονο πλεονεκτημα να παρει καποιος λεον, ειναι αν πραγματικα χρειαζεται τις κορυφαιες επιδοσεις.
σε ολα τα αλλα ψηφιζω γκολφ με σπορ αναρτηση και 17ρες! -
Καλημέρα,
Χθες ήμουν στην SEAT περίπου 3 ώρες!...!
Πήγα για το Cordoba (όχι για μένα! αλλά για τον father!) που βγαίνει σε ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΕΣ τιμές!...!Τέλος πάντων, είδα κα το LEON για άλλη μία φορά. Είδα το Cupra (σε λευκό με μαύρη ζάντα), το TSI Sport Up Force (ωραίο!) και το TSi Sport Up.
Kαι τα τρία κοστίζουν πάνω από 21450 χωρίς χρώμα. Πήρα τιμοκαταλόγους κλπ...
Ωστόσο βρήκα κάτι περίεργα πράγματα ρε παιδιά.
Τόσα λεφτά και στο εξοπλισμό δεν έχουν υποβραχιόνιο;
Τόσα λεφτά και στο εξοπλισμό δεν έχουν USB ενώ στα φυλλάδια το αναφέρουν κανονικά;Και όχι μόνο δεν έχουν USB αλλά λέει ότι μόνο με ειδική παραγγελία μπαίνει διαφορετικά λέει θα πρέπει να περάσουν μία Ελληνική πατέντα σε κάποιον με ηχητικά ώστε να μπει η USB Ελλάδα (κόστος 250euro!)
Kαι κάτι άλλο ρε παιδιά!
Η SEAT σταμάτησε την παραγωγή αυτοκινήτων;
Μας είπαν ότι δεν δέχονται παραγγελίες ώστε να έρθει το αυτοκίνητο από Ισπανία αλλά δίνουν μόνο ότι υπάρχει σε στοκ.Το ίδιο και για το LEON το ίδιο και για το Cordoba.
Για το LEON έχουν ως καραμέλα ότι ΘΑ γίνει facelift και η SEAT δεν δέχεται παραγγελίες.
Για το Cordoba λένε ότι ενώ θα συνεχίσει κανονικά να πουλείται η Seat έχει λέει περιορίσει την παραγωγή και βγάζει συγκεκριμένα μοντέλα με εξοπλισμό και χρώματα.
Π.χ. για Ελλάδα μόνο ασημένιο και μαύρο...Τελικά τι γίνεται; Μπλέξιμο...
**Ο πατέρας μου όμως θα χτυπήσει από ότι φαίνεται ένα ασημένιο Cordoba 1.4/16V την βδομάδα αυτή με 11500euro φουλ-φουλ-φουλ εξτρά... Μέχρι και Cruise Control και αναδιπλούμενους καθρέπτες έχει...και τι δεν έχει!... Πάντως ποιο πολλά από το LEON!!! **
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... Η SEAT σταμάτησε την παραγωγή αυτοκινήτων;
Μας είπαν ότι δεν δέχονται παραγγελίες ώστε να έρθει το αυτοκίνητο από Ισπανία αλλά δίνουν μόνο ότι υπάρχει σε στοκ.
Το ίδιο και για το LEON το ίδιο και για το Cordoba...Το ίδιο άκουσα και εγώ σε καναδυο άλλες εταιρίες πριν λίγες μέρες ιδίως για θέμα χρώματος διστάζουν να κάνουν παραγγελίες ... ελέω κρίσης θέλουν να αδιάσουν τις αποθήκες απο τα ετοιμοπαράδοτα. Μία πουλούσε και το εκθεσιακό της αν ήθελα ... επι τόπου.
-
Εμένα τώρα γιατί μου άρεσε το Cordoba ποιο πολύ μέσα - έξω σε σχέση με το Leon ;
Ωραίο αυτοκίνητο. Ζάντες, πράγματα, προσφέρει τα πάντα με 4 πόρτες και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πορτμπαγκάζ (485 λίτρα!) ... Με ένα καλό κινητήρα που το πηγαίνει και καλά.
Αυτή πράγματι είναι μία καλή ευκαιρία!....Μέσα το Cordoba μου άρεσε ποιο πολύ. Ίσως επειδή είναι σκουρόχρωμα με κλασσικό συντηρητικό ταμπλό και κεντρική κονσόλα και είναι ποιο 'μαζεμένο' εσωτερικά. Το Leon είναι σίγουρα κάπως περίεργο μέσα... ειδικά με κάτι μπεζ ανοιχτόχρωμα πλαστικά που σε κάποια σημεία φαίνονται και ψιλοψεύτικα.
Εγώ πάντως ψήφισα Cordoba ...
-
Μεχρι στιγμής εχω βγάλει το συμπέρασμα οτι το leon κοπανάει αρκετά(ειδικά στην Πάτρα.. οπου ειναι και η πόλη που πιανω εργασία προσεχώς), περισσότερο ίσως και απο ένα σχετικά αγωνιστικά στημενο αυτοκινητο αν κατάλαβα καλά! Αρα η ανεση παει περίπατο.
Τώρα απο ηχομονωση και ποιοτητα κυλισης που βρισκεται σε σχεση με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία; (γιατι το golf απο οτι κατάλαβα δεν το πιάνει εκεί με τπτ.)
Σε ότι αφορά τώρα την παυση παραγωγης ένεκα της ελεύσεως του facelifting.... ενταξει ας αφησουν λίγο την παπάτζα οι αντιπροσωποι και ας πουν για μια φορά την αλήθεια στην ζωη τους. Οτι δλδ έχουν κλάσει μέντες με την κρίση και οι πωλήσεις έχουν πέσει τουλάχιστον 40%...και κάνουν ότι είναι δυνατό για να ξεστοκιάσουν! Σε όποια αντιπροσωπεια και να πας σου λενε οτι αυτοι δεν έχουν τα πρόβληματα που έχουν οι άλλοι( σας θυμιζει κάτι;). -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλημέρα,
Τόσα λεφτά και στο εξοπλισμό δεν έχουν υποβραχιόνιο;
Τόσα λεφτά και στο εξοπλισμό δεν έχουν USB ενώ στα φυλλάδια το αναφέρουν κανονικά;Και όχι μόνο δεν έχουν USB αλλά λέει ότι μόνο με ειδική παραγγελία μπαίνει διαφορετικά λέει θα πρέπει να περάσουν μία Ελληνική πατέντα σε κάποιον με ηχητικά ώστε να μπει η USB Ελλάδα (κόστος 250euro!)
[/b]Σε αυτό με το υποβραχιονιο έχεις δίκιο αλλά αν πατατηρησεις πως έιναι σχεδιασμένο το leon στο σημείο που τοποθετειται το υποβραχιονιο θα καταλάβεις και τον λόγο.
Τώρα για το USB. Μα ουτε και το Golf έχει(εκτος και αν κάνω λάθος) αλλά ούτε και τα περισσοτερα αυτοκινητα παραγωγης αυτη την στιγμη σε αυτή την κατηγορία ακομα και στις πιο π[λουσιες εκδόσεις! -
αυτο που θα σε βοηθησει πολυ ειναι το ενσωματωμενο bluetooth για το τηλεφωνο.
για να βαλεις τον εξοπλισμο του leon σε golf/a3/tt θα γελασεις με την τελικη τιμη.παρε καμια προσφορα και βαλε και τις διαφορες στα επιτοκια και παιρνεις κουπρα...
υποβραχιονιο δεν εχεις αναγκη (τουλαχιστον οχι εγω).η κονσολα εκει ειναι υπερυψωμενη.για το κοπανημα..ναι ειναι σκληρο αυτοκινητο (οχι και απο αγωνιστικο ρε μαγκες,ειπαμε),για αυτο και στριβει ετσι,για αυτο και το κανεις ο,τι θελεις στην στροφη,για αυτο και στριβεις με τελικες με το ενα χερι.
κατι εντυπωσιακο που παρατηρησα 'κυνηγωντας' αλλα αυτοκινητα σε στροφες και επαρχιακους δρομους,αυτοκινητα που θεωρουνται (και ειναι καλοστημενα).οταν πετυχαιναμε ανωμαλια πανω στο απεξ (πιεσμενα τα αυτοκινητα),ενω τα προπορευομενα καναν ενα αποτομο χασιμο της ουρας (οχι αναποδο,μεγαλη ταλαντωση αριστερα-δεξια),το λεον περνουσε χωρις να καταλαβει τιποτα! (και τα υπολοιπα ηταν με multilink πισω)παντως,οσον αφορα,ποιοτητα κυλισης και κοπανημα,ο καθενας μας εχει τα δικα του ορια για το τι ειναι ανεχτο,αρα,κανεις δεν μπορει να σου πει τιποτα.
-
Λόγω κρίσης σε όλες σχεδόν τις μάρκες οι αντιπροσωπείες σήμερα κάνουν προσφορές όχι απλά γιατί έχουν πέσει οι πωλήσεις αλλά και γιατί οι αντιπρόσωποι έχουν μείνει από ρευστό - έχοντας στοκάρει αυτοκίνητα , γι' αυτό και θέλουν να πουλήσουν αυτά πρώτα. Αυτό βέβαια έχει να κάνει όχι φυσικά με τη μάρκα αλλά με τον καθένα έμπορο χωριστά και με τα ανοίγματα που έχει κάνει. Το τί δικαιολογίες βρίσκει για να δώσει πρώτα τα στοκαρισμένα ('Η SEAT σταμάτησε την παραγωγή αυτοκινήτων' όταν πχ το Ibiza ευρωπαϊκά πάει πολύ καλά ειδικά εν μέσω κρίσης), χωρίς σχόλιο. Έτσι κι αλλιώς εμείς οι καταναλωτές βγαίνουμε ευνοημένοι όταν αγοράζουμε φτηνότερα...
Τώρα όπως οι περισσότερες (αν όχι όλες οι μάρκες) που έχουν ανακοινώσει είτε ότι βάζουν οριστικό λουκέτο σε εργοστάσια είτε ότι απολύουν προσωπικό είτε ότι περιστέλλουν την παραγωγή για κάποιο διάστημα , έτσι και η SEAT είχε πει εδώ και πολλές βδομάδες ότι για συγκεκριμένο διάστημα σε συγκεκριμένες βάρδιες της γραμμής παραγωγής αναλόγως το μοντέλο θα προγραμμάτιζε να διακόψει την παραγωγή (όντως μέσα στο Φλεβάρη, νομίζω από 1-3 βδομάδες).
Ειδικά για το USB υπάρχει σαν εργοστασιακός εξοπλισμός στη SEAT και θα υπάρχει σίγουρα στο facelift Leon αλλά ειναι προφανές ότι θέλουν να πουλήσουν πρώτα τα αμάξια που είναι στοκαρισμένα στην Ελλάδα και τα οποία μάλλον ήρθαν χωρίς αυτό (και χρονικά μάλλον έχουν παραχθεί προτού γίνει καν η πρόβλεψη από το εργοστάσιο έστω και για προαιρετικό USB, γι' αυτό και χρειάζεται πατέντα με εξωεργοστσιακό kit) . Ανεξάρτητα από αυτό , η SEAT πάντα έδινε υπερπλήρη εξοπλιμό οπότε...
Για το θέμα της ανάρτησης δεν έχω άποψη, αλλά στην Trendline έκδοση του Golf είναι σαφώς πιο σκληρή από την Comfortline και αν δε τη δεις στο δρόμο δε μπορείς να ξέρεις πώς θα είναι σε σχέση με το ομόσταυλο και μηχανολογικά πανομοιότυπο Leon.
Πράγματι το Cordoba ήταν πολύ αξιόλογο , ποιοτικά αρκετά προσεγμένο - πολύ περισσότερο από το προηγούμενο Ibiza στο οποίο βασίζεται παρολο που σχεδιαστικά μέσα και έξω είναι ίδια - με γερμανική τεχνολογία και ισπανική κατασκευή (άλλωστε και το Polo στην Ισπανία φτιάχνεται, ενώ και κάποια Polo πέρασαν μέσα από τη γραμμή παραγωγής των Ibiza/Cordoba στη SEAT!) και συνολικά πολύ καλό αυτοκίνητο ειδικά για την τιμή που προσφέρεται και όχι μόνο ... Κρίμα γιατί αυτό δε φάνηκε τόσο προς τα έξω όταν στην αγορά υπήρχαν χειρότερες προτάσεις σε ακριβότερες τιμές, αυτοκίνητα για τα οποία όμως λέγονταν πολύ καλύτερα λόγια. Αποδεικνύεται τελικά ότι η SEAT πληρώνει τις αμαρτίες για τα κακά πλαστικά στο εσωτερικό του Leon2 και του προηγούμενου Ibiza, γι' αυτό και το facelift Leon αναμένεται να έχει μια ποιοτική βελτίωση στο σαλόνι. Πάντως ενώ παλιότερα έλεγαν ότι το Cordoba δε θα έχει διάδοχο μοντέλο φαίνεται τελευταία ότι μελλοντικά θα υπάρξει αντικαταστάτης του πάνω στο σημερινό Ibiza.
-
Ο χρήστης drcool έγραψε:
Σε αυτό με το υποβραχιονιο έχεις δίκιο αλλά αν πατατηρησεις πως έιναι σχεδιασμένο το leon στο σημείο που τοποθετειται το υποβραχιονιο θα καταλάβεις και τον λόγο.
Τώρα για το USB. Μα ουτε και το Golf έχει(εκτος και αν κάνω λάθος) αλλά ούτε και τα περισσοτερα αυτοκινητα παραγωγης αυτη την στιγμη σε αυτή την κατηγορία ακομα και στις πιο πλουσιες εκδόσεις!Το υποβραχιόνιο για ταξιδιάρικα αυτοκίνητα το θεωρώ δεδομένο εξοπλισμό.
USB. Δεν το κάνω σύγκριση με το Golf. Απλά με χάλασε που μου είπαν ότι δεν μπορεί να μπει παραγγελία εργοστασιακή με USB αλλά ότι πρέπει να το βάλουν το USB εδώ στην Ελλάδα με 'πατέντα'...
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν βγαίνει ακόμα το προηγούμενο IBIZA...
Π.χ. το IBIZA CUPRA βγαίνει; ή το IBIZA FR; ή το IBIZA TOP GUN;
Δηλ. κάποιος με 18990 αγοράζει το CUPRA με 180 άλογα;
Και αυτά τα 115 άλογα που βλέπω παρακάτω σε κάποιες εκδόσεις πως προέκυψαν;Τιμοκατάλογος Seat
1.2 70HP REFERENCE 3D € 9.990,00
1.2 70HP REFERENCE 5D € 10.390,00
1.4 101HP SPORTRIDER 3D € 11.490,00
1.4 101HP COMFORT PACK 5D € 11.490,00
1.4 101HP STYLANCE 5D € 12.190,00
1.4 115 HP SPORT 3D € 12.290,00
1.4 115HP FORMULA SPORT 3D € 12.490,00
1.4 115 HP FORCE (FORMULA SPORT) 3D € 13.490,00
1.4 115 HP TOP GUN (FORMULA SPORT) 3D € 13.990,00
1.8 180HP CUPRA PACK RED CALLIPER SUNROOF 3D € 18.990,00
1.2 70 HP VAN € 11.100,00 -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και αυτά τα 115 άλογα που βλέπω παρακάτω σε κάποιες εκδόσεις πως προέκυψαν;
Τιμοκατάλογος Seat
1.2 70HP REFERENCE 3D € 9.990,00
1.2 70HP REFERENCE 5D € 10.390,00
1.4 101HP SPORTRIDER 3D € 11.490,00
1.4 101HP COMFORT PACK 5D € 11.490,00
1.4 101HP STYLANCE 5D € 12.190,00
1.4 115 HP SPORT 3D € 12.290,00
1.4 115HP FORMULA SPORT 3D € 12.490,00
1.4 115 HP FORCE (FORMULA SPORT) 3D € 13.490,00
1.4 115 HP TOP GUN (FORMULA SPORT) 3D € 13.990,00
1.8 180HP CUPRA PACK RED CALLIPER SUNROOF 3D € 18.990,00
1.2 70 HP VAN € 11.100,00Κοίτα, με λίγη φαντασία και καλή διάθεση, γίνονται και θαύματα....
Τα άλογα αυτά 'υπάρχουν' μόνον μπας και τσιμπήσουν κάνα πελάτη, σε αναμονή των καινούριων μοτερ (βλ. TSI....).Απλά προσπερνάς ή περιμένεις... Το σκέφτεσαι για σένα; Άκυρη τελικά η 116;
(Παρεπιμπτόντως, εγώ είμαι απολύτως υπέρ της 116, ειδικά στις τιμές που τις βρίσκεις στην αγορά... Στη θέση σου θα περίμενα 1-2 μήνες ακόμη που θα σφίξουν κι άλλο οι κ λοι για ρευστό και θα πήγαινα καρφί! Οι επιδόσεις είναι υπερ-επαρκείς! Θα είναι μια αναβάθμιση συνολική από το Coupe και θα την ευχαριστηθείς! Περισσότερο από το Leon ή άλλες τέτοιες επιλογές... Ταπεινή μου γνώμη...)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
(Παρεπιμπτόντως, εγώ είμαι απολύτως υπέρ της 116, ειδικά στις τιμές που τις βρίσκεις στην αγορά... Στη θέση σου θα περίμενα 1-2 μήνες ακόμη που θα σφίξουν κι άλλο οι κ λοι για ρευστό και θα πήγαινα καρφί!
Αυτή η άποψή σου είναι λάθος.
Και χρηματοδότηση να κάνει πάλι ισοδυναμεί με μετρητά καθώς η τράπεζα θα αποδώσει στον έμπορο τα χρήματα τις επόμενες ημέρες συν την προμήθειά του. Συνεπώς, δεν ισχύει αυτό που λες πως θα κάνουν τούμπες για αγορά τοις μετρητοίς.
Όπως επίσης το γεγονός ότι δεν μπορεί να στο πουλήσει χωρίς κέρδος. Μεγαλύτερη έκπτωση ίσως μπορέσεις να πετύχεις, αλλά να στο δώσει με χασούρα δεν παίζει.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
(Παρεπιμπτόντως, εγώ είμαι απολύτως υπέρ της 116, ειδικά στις τιμές που τις βρίσκεις στην αγορά... Στη θέση σου θα περίμενα 1-2 μήνες ακόμη που θα σφίξουν κι άλλο οι κ λοι για ρευστό και θα πήγαινα καρφί!
Και χρηματοδότηση να κάνει πάλι ισοδυναμεί με μετρητά καθώς η τράπεζα θα αποδώσει στον έμπορο τα χρήματα τις επόμενες ημέρες συν την προμήθειά του. Συνεπώς, δεν ισχύει αυτό που λες πως θα κάνουν τούμπες για αγορά τοις μετρητοίς.
Μπα, δεν κατάλαβες μάλλον... Δεν μίλησα για μετρητοίς ή δόσεις! Όταν εννοώ ρευστό, αναφέρομαι στην πλευρά του εμπόρου: να δώσει φτηνότερα κάποια αυτοκίνητα της μάντρας, ώστε να πάρει στα χέρια του χρήμα. Όσο τα αυτοκίνητα μένουν απούλητα, τόσο θα ζορίζονται και το πιθανότερο είναι να ρίξουν τις τιμές τους.
-
Μπα, δεν κατάλαβες μάλλον... Δεν μίλησα για μετρητοίς ή δόσεις! Όταν εννοώ ρευστό, αναφέρομαι στην πλευρά του εμπόρου: να δώσει φτηνότερα κάποια αυτοκίνητα της μάντρας, ώστε να πάρει στα χέρια του χρήμα. Όσο τα αυτοκίνητα μένουν απούλητα, τόσο θα ζορίζονται και το πιθανότερο είναι να ρίξουν τις τιμές τους.
Αν εννοείς μεταχειρισμένο εκεί ενδέχεται να στο πουλήσει σχεδόν όσο το πήρε (αν του έχει μείνει πολύ καιρό και θέλει να το ξεφορτωθεί). Αν μιλάς για καινούργιο, να στο δώσει κάτω από την προμήθειά του είναι δύσκολο.
-
[Κοίτα, με λίγη φαντασία και καλή διάθεση, γίνονται και θαύματα....
Τα άλογα αυτά 'υπάρχουν' μόνον μπας και τσιμπήσουν κάνα πελάτη, σε αναμονή των καινούριων μοτερ (βλ. TSI....).Απλά προσπερνάς ή περιμένεις... Το σκέφτεσαι για σένα; Άκυρη τελικά η 116;
(Παρεπιμπτόντως, εγώ είμαι απολύτως υπέρ της 116, ειδικά στις τιμές που τις βρίσκεις στην αγορά... Στη θέση σου θα περίμενα 1-2 μήνες ακόμη που θα σφίξουν κι άλλο οι κ λοι για ρευστό και θα πήγαινα καρφί! Οι επιδόσεις είναι υπερ-επαρκείς! Θα είναι μια αναβάθμιση συνολική από το Coupe και θα την ευχαριστηθείς! Περισσότερο από το Leon ή άλλες τέτοιες επιλογές... Ταπεινή μου γνώμη...)
Eγώ πάντως δεν έχω καταλάβει.
Το IBIZA Cupra και FR τελικά υπάρχει ακόμα;
Η Seat δίνει ακόμα το προηγούμενο μοντέλο;Πάντως μεταξύ μας, χθες είδα και πήρα δύο προσφορές για cordoba και leon και όταν είδα τον εξοπλισμό του Cordoba φρίκαρα... Μέχρι και 16άρες ζάντες με ελαστικό 205/45/16 ...
Mp3 player με 6 ηχεία!
Parking assistance!
Συναγερμό
Cruise Control
Yπολογιστή ταξιδίου
Αναδιπλούμενοι ηλεκτρικοί/θερμενόμενοι καθρέπτες!
Δισκόφρενα πίσω και Clima διζωνικό!
Ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω!
και φυσικά ΟΛΑ τα υπόλοιπα, τα γνωστά!
Πολύ καλοί χώροι μέσα, τεράστιο πορτμπαγκάζ 4 πόρτες.Υπάρχει άλλο 1400άρι που να δίνει τόσα με 11500euro;;;;
Ο πατέρας μου θα χτυπήσει ένα, θα το παραλάβει σε 20 μέρες.
Θα το δω και εγώ και αν μου γεμίσει το μάτι θα χτυπήσω και εγώ ένα!... ...Το LEON δεν το κοιτώ. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.
Ποιο πολύ μου αρέσει το Cordoba. Είμαι και βιτσιόζος!...Για την 116 θα γράψω στο θέμα που έχω ανοίξει. Δεν θέλω να χαλάσω το θέμα του φίλου.
Αγορά μεταξύ Golf 1.4tsi/122ps και Leon 1.8tsi/160ps