-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πριν από δύο βδομάδες στην Κρήτη έφαγα την τελευταία, 17 ευρώ χωρίς βαθμούς ποινής
΄
Τι κλήση είναι αυτή υπάρχει κλήση για ταχύτητα χωρίς βαθμούς ποινής?
να την επιδιώκουμε απο δω και πέραΠάντως επειδή το Κράτος δεν έχει έσοδα έχει βγει όλη η δύναμη της τροχαίας στους δρόμους μιλάμε για πολλά μπλόκα!!!
Ναι, μέχρι 20χλμ./ώρα πάνω από το όριο δεν βάζουν βαθμούς ποινής. Θέλει διαπραγμάτευση Μπορείς να τους πεις επίσης ότι τα 17 ευρώ θα τα πληρώσω, ενώ αλλιώς θα πάω δικαστήριο, που μπορεί να γίνει μετά από χρόνια κλπ κλπ
-
ρε πεδια οι τυπαδες δεν σου γραφουν ποσους ποντους τρως............
τουλαχιστον δεν το γραφει πανω στην κληση......... -
Σας παρακολουθώ να μιλάτε για κλήσεις υπερβολικής ταχύτητας με 20-30 χιλιομετρα πανω από το όριο (το οποίο δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά δεν επιμένω) με πρόστιμα των 30 ευρώ.
Υπάρχει κάπου πίνακας στον οποίο να αναγράφονται τα πρόστιμα ανάλογα με την ταχύτητα που αναγράφει το ραντάρ?
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Alex T. Great έγραψε:
Σας παρακολουθώ να μιλάτε για κλήσεις υπερβολικής ταχύτητας με 20-30 χιλιομετρα πανω από το όριο (το οποίο δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά δεν επιμένω) με πρόστιμα των 30 ευρώ.Υπάρχει κάπου πίνακας στον οποίο να αναγράφονται τα πρόστιμα ανάλογα με την ταχύτητα που αναγράφει το ραντάρ?
Ευχαριστώ
Τα λέει ο KOK, άρθρο 20:
*Σ' αυτόν πoυ υπερβαίνει τo ανώτατo όριo ταxύτητας έως 20 xλμ/ώρα επιβάλλεται πρόστιμo δέκα xιλιάδων (10.000) δραχμών. Για υπέρβαση τoυ ανώτατoυ oρίoυ ταxύτητας πάνω από 20 xλμ/ώρα επιβάλλεται πρόστιμo είκοσι xιλιάδων (20.000) δραxμών. Για υπέρβαση τoυ ανώτατoυ oρίoυ ταxύτητας πάνω από 40 xλμ/ώρα , ως και για κίνηση οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους με ταχύτητα πάνω από 140 χλμ/ώρα, στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας πάνω από 130 χλμ/ώρα και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο με ταχύτητα πάνω από 120 χλμ/ώρα, επιβάλλεται xρηματική πoινή τoυλάxιστoν πενήντα xιλιάδων (50.000) δραxμών και επί τόπoυ αφαίρεση της άδειας oδήγησης και των στoιxείων κυκλoφoρίας τoυ oxήματoς, από αυτόν πoυ βεβαιώνει την παράβαση, για τριάντα (30) ημέρες, σύμφωνα με τη διαδικασία τoυ άρθρoυ 103 τoυ παρόντoς Kώδικα. Σ' αυτόν πoυ oδηγεί με ταxύτητα κατώτερη τoυ ελάxιστoυ επιτρεπόμενoυ oρίoυ ταxύτητας, ως και σ' αυτόν πoυ παραβαίνει τη διάταξη της παραγράφoυ 9 τoυ άρθρoυ αυτoύ επιβάλλεται πρόστιμo είκοσι xιλιάδων (20.000) δραxμών. *
-
Με αυτούς που απλά βεβαιώνουν την παράβαση και σε στέλνουν δικαστήριο τι γίνεται? Το χειρότερο που μπορώ να περιμένω με ταχύτητα 133 χλμ/ώρα? (το όριο ήταν ή 100 ή 80) καθώς δεν ξέρω που με σημάδεψαν αλλά με σταμάτησαν παρακάτω...
Αφαίρεση διπλώματος και άδειας για 1 μήνα ισχύει αναδρομικά? Δηλ με έγραψαν πέρυσι όταν έρθει η κλήση θα μου πάρουν δίπλωμα κλπ? Μπορώ να ελπίζω σε παραγραφή? -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Με αυτούς που απλά βεβαιώνουν την παράβαση και σε στέλνουν δικαστήριο τι γίνεται? Το χειρότερο που μπορώ να περιμένω με ταχύτητα 133 χλμ/ώρα? (το όριο ήταν ή 100 ή 80) καθώς δεν ξέρω που με σημάδεψαν αλλά με σταμάτησαν παρακάτω...
Αφαίρεση διπλώματος και άδειας για 1 μήνα ισχύει αναδρομικά? Δηλ με έγραψαν πέρυσι όταν έρθει η κλήση θα μου πάρουν δίπλωμα κλπ? Μπορώ να ελπίζω σε παραγραφή? :Είσαι υπουργός ή εστω βουλευτης???
Αν οχι, δεν εχεις και πολλες ελπιδες....
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Αφαίρεση διπλώματος και άδειας για 1 μήνα ισχύει αναδρομικά? Δηλ με έγραψαν πέρυσι όταν έρθει η κλήση θα μου πάρουν δίπλωμα κλπ? Μπορώ να ελπίζω σε παραγραφή?Παίζει ρόλο το πόσο ήταν το όριο.....
Αν ήταν 100 δεν έχεις πρόβλημα και δεν πας δικαστήριο νομίζω... πρόστιμο και 3 ποντάκια
Αν ήταν 80 έχεις πρόβλημα γιατί είσαι 40+ οπότε πας δικαστήριο φαντάζομαι δικάζεσαι πόντους και έξοδα δικαστηρίου κανα 300 Euro
Γνωστός πάντως με 180 χλμ στην Κατερίνη πλήρωσε 800 euro -
Μα nass εγω πηγαινα με +35 και πηρα κληση 33 ευρω. Μηπως αλλαξε κατι γιατι συμφωνα με αυτο που λες θα επρεπε να παρω 60 ευρω. Οντως δε σου γραφουν πανω τους ποντους. Η διαφορα μεταξυ αντιρανταρ και jammer ειναι εμφανης ή θα εχω αντιρανταρ και θα με μπαγλαρωσουνε γιατι δε θα ξερουν τι ειναι; Οι τιμες για αντιρανταρ ποσο παιζουν; Υπαρχει κανενα site ή να παω να ρωτησω σε κανενα μαγαζι;
-
Αν φτάσεις/περάσεις τα 40 απο το όριο παιζει αφαίρεση πινακίδων,μεχρι εκεί ειναι 33 ευρώ και 3 πόντοι,οι μπάτσοι ενιότε κανουν εκπτώσεις στην ταχύτητα,αλλα αν πηγαίνεις με 50+ από το όριο δύσκολα θα στην χαρίσουν αφου τρέχεις κανονικότατα.
-
Μηπως εχει κανενας τον ΚΟΚ σε ηλεκτρονικη μορφη ή τουλαχιστον τις αντιστοιχιες σε ποντους και παραβασεις γιατι μου ειπε καποιος οτι παραβιαση κοκκινου ειναι 7 ποντοι και πορτοκαλι 3 ποντοι αλλα ποιος μπατσος ειναι αυτος που θα κρινει οτι ημουνα σε κατασταση, εγω και το αυτοκινητο μου, να σταματησω στο πορτοκαλι που μπορει να αναψε και ακριβως διπλα μου;
-
Που πηγε εκεινο το topic με τα μπλοκα των μπατσων ρε παιδιά;
-
Γνωστο μου τον επιασαν να πηγαινει με 170(!) σε οριο 50 (κατοικημενη περιοχη) και τελικα τον εγραψαν για 80 ωστε να μην παει δικαστηριο.
Εντωμεταξυ ο τυπος ηταν και πιωμενος αλλα δεν του εκαναν αλκοτεστ.
Μιλαμε για το χαρο τον ιδιο και τελικα καθαρισε με ενα προστιμο 33 ευρω αντι να παει κανα χρονο φυλακη -
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Γνωστο μου τον επιασαν να πηγαινει με 170(!) σε οριο 50 (κατοικημενη περιοχη) και τελικα τον εγραψαν για 80 ωστε να μην παει δικαστηριο.
Εντωμεταξυ ο τυπος ηταν και πιωμενος αλλα δεν του εκαναν αλκοτεστ.Εαν τον γραφαν για 170 ή εαν του καναν αλκοτεστ και το μηχανημα εκτυπωνε τα 'νουμερα' τα καλα, θα επρεπε να τον πανε αυτοφορο.Δε καταλαβαινεις??Ποιος τρεχει για αυτοφορα.Παρε μια κληση και φυγε και ευχαριστημενος.Στην πραγματικοτητα δε σου κανουν χαρη.Απλα ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ!!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Που πηγε εκεινο το topic με τα μπλοκα των μπατσων ρε παιδιά;Αν εννοεις το http://www.bloka.com ,πουθενα, στη θεση του ειναι! Εχει κ ωραια αρθρα οπως point system faq
BTW μηπως ξερει κανεις ποσοι ποντοι αναλογουν στην 'επικινδυνη οδηγηση'; Δεν μπορω να το βρω πουθενα! -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Που πηγε εκεινο το topic με τα μπλοκα των μπατσων ρε παιδιά;
Αν εννοεις το http://www.bloka.com ,πουθενα, στη θεση του ειναι! Εχει κ ωραια αρθρα οπως point system faq
BTW μηπως ξερει κανεις ποσοι ποντοι αναλογουν στην 'επικινδυνη οδηγηση'; Δεν μπορω να το βρω πουθενα!7!
Το maximum δηλαδη μαζι με το κοκκινο φαναρι και τους 'αυτοσχεδιους αγωνες' -
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Εντωμεταξυ ο τυπος ηταν και πιωμενος αλλα δεν του εκαναν αλκοτεστ.Εαν τον γραφαν για 170 ή εαν του καναν αλκοτεστ και το μηχανημα εκτυπωνε τα 'νουμερα' τα καλα, θα επρεπε να τον πανε αυτοφορο.Δε καταλαβαινεις??Ποιος τρεχει για αυτοφορα.Παρε μια κληση και φυγε και ευχαριστημενος.Στην πραγματικοτητα δε σου κανουν χαρη.Απλα ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ!!
Το ξερω οτι συνηθως ετσι γινεται αλλα στην προκειμενη περιπτωση ηταν ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ!!!
-
ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΛΚΟΤΕΣΤ.....
ΖΗΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΣΟΣΚΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΖΗΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΣΟΣΚΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣΑπο καθε αποψη απαραδεκτο.....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
ΖΗΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΣΟΣΚΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣΑπο καθε αποψη απαραδεκτο.....
Συμφώνω απόλυτα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΖΗΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΣΟΣΚΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣΣήψη παντού....
Οχι οτι αυτο δεν γινεται ποτέ σε άλλες Ευρωπαικές χώρες.
Αλλά το τραγικό είναι οτι μονο στην Ελλάδα υπάρχει περίπτωση να το κάνει κάποιος και να το περηφανεύεται μετά!!
Περί Κλήσεων....