-
ωρε, τι γκαζοτενεκεδες ειναι αυτοι?
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
αρκει να μην εισαι στην αριστερη..........
Αν πηγαίνεις με το όριο και στη αριστερή να είσαι δεν χρειάζεται να κάνεις άκρη.
Τεσπά... είμαι σίγουρος πως ένα δημοφιλές πρωταπριλιάτικο γιά φέτος θα είναι η άφιξη/διάθεση του ix35.
Κανεις λαθος, διαβασε τον ΚΟΚ για να δεις. Η αριστερη ειναι για προσπερασμα.
Απ' όσο βλέπω στον ΚΟΚ (http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf) σχετικά με την αριστερή λωρίδα (δεν ξέρω αν υπάρχει καμιά νεότερη version):
================================================================
Η ακραία αριστερή λωρίδα χρησιμοποιείται από επιβατηγά οχήματα ή μο-
τοσικλέτες ως λωρίδα προσπέρασης και καθίσταται και αυτή λωρίδα κυκλο-
φορίας, εφόσον οι υπόλοιπες λωρίδες τελούν υπό καθεστώς κυκλοφοριακής
συμφόρησης.Η αριστερή είναι όντως για προσπέρασμα, αλλά δεν αναφέρει πουθενά ότι νομιμοποιείσαι να τρέχεις πάνω απ' το όριο. Άρα για μένα είναι αδικαιολόγητος αυτός που σου παίζει τα φώτα στην αριστερή, εφόσον τη χρησιμοποιείς για προσπέραση. Ειδικά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι κάτι καταστάσεις που ο μάγκας από πίσω σε πιέζει να φύγεις απ' την αριστερή όταν η αμέσως πιο δεξιά είναι κατηλειμμένη στο σημείο που βρίσκεσαι και είναι φανερό πως δε γίνεται ν' αλλάξεις λωρίδα πριν προσπεράσεις. Δηλαδή τι ακριβώς περιμένει ο από πίσω; Να κολλήσεις στο διπλανό;
Anyway, sorry για τη μικρή παρένθεση και το off topic...
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Αν πηγαίνεις με το όριο και στη αριστερή να είσαι δεν χρειάζεται να κάνεις άκρη.
Τεσπά... είμαι σίγουρος πως ένα δημοφιλές πρωταπριλιάτικο γιά φέτος θα είναι η άφιξη/διάθεση του ix35.
Απ' όσο βλέπω στον ΚΟΚ (http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf) σχετικά με την αριστερή λωρίδα (δεν ξέρω αν υπάρχει καμιά νεότερη version):
================================================================
Η ακραία αριστερή λωρίδα χρησιμοποιείται από επιβατηγά οχήματα ή μο-
τοσικλέτες ως λωρίδα προσπέρασης και καθίσταται και αυτή λωρίδα κυκλο-
φορίας, εφόσον οι υπόλοιπες λωρίδες τελούν υπό καθεστώς κυκλοφοριακής
συμφόρησης.Η αριστερή είναι όντως για προσπέρασμα, αλλά δεν αναφέρει πουθενά ότι νομιμοποιείσαι να τρέχεις πάνω απ' το όριο. Άρα για μένα είναι αδικαιολόγητος αυτός που σου παίζει τα φώτα στην αριστερή, εφόσον τη χρησιμοποιείς για προσπέραση. Ειδικά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι κάτι καταστάσεις που ο μάγκας από πίσω σε πιέζει να φύγεις απ' την αριστερή όταν η αμέσως πιο δεξιά είναι κατηλειμμένη στο σημείο που βρίσκεσαι και είναι φανερό πως δε γίνεται ν' αλλάξεις λωρίδα πριν προσπεράσεις. Δηλαδή τι ακριβώς περιμένει ο από πίσω; Να κολλήσεις στο διπλανό;
Anyway, sorry για τη μικρή παρένθεση και το off topic...
Φίλε στην αριστερή προσπερνάς πηγαίνοντας ακριβώς στο όριο. Δηλαδή στη μεσαία και στη δεξία με πόσα να πηγαίνεις με 60; Άρα ο νόμος έχει κενά άλλα όντως είναι αυτό που αναφέρεις. Ο μάγκας με τα φώτα ας κάτσει από πίσω. Πρόβλημα του πως θα με περάσει. Αν πηγαίνω με 130 στην αριστερή άσχετα από το τι κάνουν οι άλλοι είμαι νόμιμος βάση νόμου.
-
Μέχρι να έρθει μπορούμε να συζητήσουμε για τον ΚΟΚ, την κρίση, την οικολογία ακόμα και να ανταλλάξουμε συνταγές μαγειρικής ή τρόπους να βγούμε απο την κρίση.
Αρκεί το κάθε ποστ να ξεκινά με 'Περιμένοντας το ιχ35 ...' για να μην είμαστε
-
Σωστα.Νομιμος θα εισαι,αλλα για λογους στοιχειωδους ευγενειας θα πρεπει να τον αφησεις να περασει και ας ειναι παρανομος πηγαινωντας με περισσοτερα χιλιομετρα απο οσα επιτρεπεται.Ισως να εχει καποιον πολυ σοβαρο λογο για να τρεχει με μεγαλη ταχυτητα.
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Σωστα.Νομιμος θα εισαι,αλλα για λογους στοιχειωδους ευγενειας θα πρεπει να τον αφησεις να περασει και ας ειναι παρανομος πηγαινωντας με περισσοτερα χιλιομετρα απο οσα επιτρεπεται.Ισως να εχει καποιον πολυ σοβαρο λογο για να τρεχει με μεγαλη ταχυτητα.Δεν έχεις άδικο άλλα οι περισσότεροι από αυτούς δεν βιάζονται άλλα διασκεδάζουν σπάζοντας τα νεύρα των υπολοίπων. Και αυτοί είναι πιο αγενείς φυσικά.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Μάλλον μου ξέφυγε το σημείο του ΚΟΚ που αναφέρει πως επιτρπεται να κινείσαι άνω του ορίου άπαξ και προσπερνάς...
-
απο μαιο-λενε τωρα-η αφιξη του ix35
αληθεια,εκεινη η ψυχη,ο sugarman τι απεγινε? -
Ποια άφιξη; Πως είπατε;
Προς το παρόν ο φίλος μας ο Δάβαρης ψάχνει φράγκα για την πράσινη ΠΑΕ... και τρέχει για αυτήν...
Οπότε τι συζητάμε για Hyundai και ΚΙΑ;
Καμμένα χαρτιά και οι δύο εταιρείες...http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=91162
υ.γ. ψάχνει περίπου στα 450.000euro για την μετοχική αύξηση...
-
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ SUGARMAN? ΧΑΘΗΚΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ix35 ΚΑΙ SPORTAGE;
-
Ελπίζω σε έναν χρόνο απο τώρα να έχει κυκλοφορίσει το IX35 το matrixaki έχει ήδη 5 χρονάκια πάνω του και 80000χλμ... εάν όχι τότε το νισσαν κασκαι και άσε το Δάβαρη να σκαει... εκτός και εάν το φέρω απο τη γερμανία...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 -
Ο χρήστης lazaros έγραψε:
Ελπίζω σε έναν χρόνο απο τώρα να έχει κυκλοφορίσει το IX35 το matrixaki έχει ήδη 5 χρονάκια πάνω του και 80000χλμ... εάν όχι τότε το νισσαν κασκαι και άσε το Δάβαρη να σκαει... εκτός και εάν το φέρω απο τη γερμανία...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
-
σιγα μην σκασει. αυτοι εχουν τωρα αλλες προτεραιοτητες. προσπαθουν να βρουν λεφτα για να διατηρηθει ο βαζελος στην..2η θεση(η πρωτη ετσι κι αλλιως ειναι γι αλλον)
-
Νομίζω πως όχι άμα το παραγείλεις από μεσάζοντα εισαγωγέα 'θα βγάλει και αυτός το κατιτις του'...βέβαια γενικά δεν βάζω δόσεις αυτή την εποχή... λόγω των υψηλών επιτοκίων ... δεν συμφέρει!!!!
-
Ο χρήστης lazaros έγραψε:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1Θα σου ελεγα να περιμενες καλυτερα το hyundai.To nissan qashqai θα βγαλει σε 2 χρονια το νεο μοντελο (2012).Ειχα το μοντελο του 2007 καλο αυτοκινητο γενικα αλλα η ποιοτητα κατσκευης τουλαχιστον εκεινης της περιοδου σηκωνε συζητηση (πισω αναρτησεις,ξεφουδισματα,πισω θορυβοι..κτλ).Παντως ετσι οπως το παει ο δαβαρης παει να εισαγει το fl.Μου αρεσει κ εμενα το ix35 .Εγω προσωπικα θα περιμενω να δω το νεο mazda cx5 αρχες 2011 που λεγεται οτι εκτος απο τον διλιτρο θα φοραει και 1.6 τεχνολογιας skyaktiv καθως και τα νεα ford kuga k qashqai του 2012
-
Ο χρήστης qash70 έγραψε:
το νεο mazda cx5 αρχες 2011τέλος Μαρτίου του 2011 ήμαστε τώρα. μήπως εννοείς του 2012?
-
Φίλοι και φίλες (αν υπάρχουν!)...
Αισίως έχουμε φτάσει τις 46 σελίδες και τα 6140 σχόλια στο συγκεκριμένο Topic-Forum για ένα αμάξι που ακόμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!!
Φανταστείτε τι έχει να γίνει με το που πάρει κάποιος από εμάς το αυτοκίνητο ή με το που θα εμφανιστεί κάποιος επίσημος εκπρόσωπος της Hyundai Hellas στο Forum και στη συζήτηση...
Έχει περάσει πάνω από 1 χρόνος που ακούμε για το μοντέλο...ότι παρουσιάστηκε, έρχεται, ήρθε (!), δεν ήρθε...θα έρθει...ίσως να μην έρθει...(και όλα με τη σειρά που τα λέω)Τα γράφω όλα αυτά με την ελπίδα να συγκινηθεί κάποιος επίσημος εκπρόσωπος και να αναφερθεί στο θέμα ξεκαθαρίζοντας τη θέση της Hyundai Hellas.
Είδωμεν...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το νεο mazda cx5 αρχες 2011
τέλος Μαρτίου του 2011 ήμαστε τώρα. μήπως εννοείς του 2012?
Ουπς λαθος εχεις δικιο αρχες 2012 ηθελα να γραψω αχ γεραματα το cx5 και τελη 2012 με αρχες 2013 το νεο qashqai k kuga
-
Ο χρήστης TimosP έγραψε:
Τα γράφω όλα αυτά με την ελπίδα να συγκινηθεί κάποιος επίσημος εκπρόσωπος και να αναφερθεί στο θέμα ξεκαθαρίζοντας τη θέση της Hyundai Hellas.
Φίλε Τίμο, δυστυχως τα έχουμε γραψει επανειλημενα και απάντηση δεν πηραμε... Δυστυχως ακόμα ειναι αστείο (ή ίσως τραγικό!!) αυτο που συμβαινει, να ειναι τοσο καιρο στα μελλοντικα μοντελα αυτο το τοπικ, ενω στην Ευρωπη κυκλοφορει πανω απο χρονο...
Ουπς λαθος εχεις δικιο αρχες 2012 ηθελα να γραψω αχ γεραματα το cx5 και τελη 2012 με αρχες 2013 το νεο qashqai k kuga
Φίλε μου, χωρις να θέλω να σε απογοητευσω ή να σε αποτρεψω να περιμενεις τα αυτοκινητα που θελεις, να σου θυμισω (οχι πως χρειαζεται!!) πως εδω ακομα περιμενουμε το ix35!! Θελω να πω πως μπορει να υπαρχουν απροβλεπτες καθυστερησεις, ειδικα σε μοντελα που εχουν παρουσιαστει μονο ως πρωτοτυπα. Ειδικα το CX5 και νεο Kuga φαινονται πολυ καλα, κυριως με τους νεους turbo κινητηρες, που πιθανον θα μοιραζονται κιολας! Ομως δυστυχως έχουμε δει μονο τα πρωτοτυπα τους και η διασικασια μεχρι να παρουσιαστει το μοντελο παραγωγης, να αρχισει τελικα η παραγωγη και να φτασουν και στην ελλαδα, ειναι λιγο χρονοβορα και απροβλεπτη.
Παντως πολυ καλα αυτοκινητα(απο τα στοιχεια που διαφαινονται...), που κατα τη γνωμη μου θα χτυπουν κατευθειαν την κορυφη της κατηγοριας, με την εμφανιση τους, την τεχνολογια τους, τις επιδοσεις (με τους νεους κινητηρες που ειπαμε) και την καλη οδικη συμπεριφορα που παραδοσιακα και η Ford και η Mazda διαθετουν. Και γω αυτα θα περιμενα, αν δεν ειχα κουραστει να περιμενω!! Βλεπεις αργουν ακομα, οπως ειπα παραπανω και ακομα ως ολοκαινουργια μοντελα, ισως θα ειναι σκοπιμο να μεινουν λιγο στην παραγωγη για να ξεπερασουν τις 'παιδικες ασθενειες', πριν τα παρει καποιος. Ομως η ζωη προχωραει και προσωπικα(οπως εχω γραψει και σε προηγουμενη σελιδα) δεν μπορουσα να περιμενω αλλο και προχωρησα σε μια δοκιμασμενη αλλα καπως 'παλια' λυση σε αυτη την κατηγορια, που αν μην τι αλλο δε διαθετει τοσο συγχρονη εμφανιση (βλέπε Tiguan και δεν περιμενα καν το facelift που βγαινει σε λιγους μηνες!). Μετα απο ενα χρονο αναμονη του ix35, 'επρεπε' να δωσω λυση, αν και ειμαι σιγουρος πως θα ζηλεψω οταν βγουν τα CX5 και Kuga!!
Οσο για το ix35 (για να επιστρεψω on topic!!!), το έχω απλα ξεγραψει... Ειναι κοροιδια αυτο που γινεται και δε θα με ενεδιεφερε ακομα και αν εβγαινε αυριο και 'τσαμπα'!! Δεν μπορουν να μας αντιμετωπιζουν ετσι και να τους επιβραβευουμε κιολας με τις αγορες μας! Επρεπε να υπαρχει τουλαχιστον μια ενημερωση. Να βγουν τιμες, εξοπλισμοι κλπ και ας ερχοταν σε καποιους μηνες.
Εδω το Range Rover Evoque, παρουσιασθηκε σε εκθεσεις, ενω το ix35 ηδη πουλιοταν (στην Ευρωπη βεβαιως βεβαιως) και η ελληνικη αντιπροσωπεια της Rover ηδη ανακοινωσε τιμες για το καλοκαιρι που θα ερθει. Παρεμπιπτοντως το Evoque ειναι η απολυτη και κορυφαια λυση στην κατηγορια αλλα πανακριβο (αχ και να ηταν λιγο ή μαλλον πολυ φθηνότερο)!!Υ.Γ. Παιδια αυριο να θυμισω ειναι πρωταπριλια!! Αν δειτε πουθενα πως το ix35 κυκλοφορει θα ειναι πρωταπριλιατικο!!
-
ρε dinoaka μας χάλασες τη πλάκα που ετοιμάζα ρε φίλε
ήμαρτον, να μαρτυρήσεις προκαταβολικά.
τι σαι συ ρε!
Hyundai ix35 2011