-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
dinoaka συμφωνω απολυτα μαζι σου.εφτασα ενα βημα πριν να παραγγειλω το asx.αλλα το σταματησα φοβουμενος οτι θα μετανιωσω-αν και οταν-δω το ix35.παντως αληθεια ειναι οτι την βαρεθηκα αυτη την ιστορια.Οπως και σε ολα τα πραγματα στη ζωη, προτιμω να μετανιωσω για κατι που εκανα(πηρα αλλο αυτοκινητο) παρα για κατι που δεν εκανα (και απλα περιμενα το ix35...!!).
Δεν χαριζω σε κανενα κυριο Δαβαρη άλλο χρονο απο τη ζωη μου (λεμε τωρα!!)
Αυτο το καλοκαιρι θα οδηγαω SUV και δε θα ειμαι 'ομηρος' των ορεξεων της αντιπροσωπειας της hyundai.Ετσι και αλλιως το μοντελο που σκοπευα (2λιτρο πετρελαιο, τετρακινητο, με 184 ιππους) ειναι απιθανο να ερθει ελλαδα και αν ερθει ποτε, πιθανοτατα να ειναι αρκετα ακριβο.
Το πολυ πολυ να δουμε κανενα προσθιοκινητο 1.6
Ακομα και το διλιτρο βενζινης ειναι αμφιβολο αν ερθει και πάλι εχω αμφιβολιες για την αποδοση του (θα επρεπε να περιμενω τεστ απο περιοδικα κλπ κλπ)
Οποτε οχι πια αναμονη για μενα...Το μονο καλο, οταν πια αρχισει να πωλειται το ιχ35 στην Ελλαδα, ειναι πως θα ειναι καινουργιο μοντελο(στην ελληνικη αγορα) αλλα ηδη δοκιμασμενο (απο το εξωτερικο) και θα εχει πιθανοτατα ξεπερασει τα οποια παιδικα του προβληματα. Τελικα για εμας δουλευει ο Δαβαρης βρε κουτα που παραπονιεστε!!!
-
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
...
Αυτο το καλοκαιρι θα οδηγαω SUV και δε θα ειμαι 'ομηρος' των ορεξεων της αντιπροσωπειας της hyundai.
...Ποιο σκέφτεσαι τελικά; Έχεις καταλήξει;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως αν και 'Πειραιώτης κόκκινος' είμαι βαμμένος Κορεάτης και προηγείται το Group ...Οπότε ελπίζω η Hyundai σύντομα να φέρει όλα τα μοντελάκια που τόσο καιρό όλοι περιμένουμε ...
Παρατα την ελπιδα και ψαξε για καμια Ελπιδα
Πιθανοτερο ειναι να γνωρισεις φινο γκομενακι που να το λενε ΕΛπιδα, παρα η ελπιδα πως θα δεις τα μοντελα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Αυτο το καλοκαιρι θα οδηγαω SUV και δε θα ειμαι 'ομηρος' των ορεξεων της αντιπροσωπειας της hyundai.
...Ποιο σκέφτεσαι τελικά; Έχεις καταλήξει;
Αν και όπως έγραψα παραπάνω, δε θα ηθελα να αναφερθω στο συγκεκριμενο topic(λιγο εκτος θεματος...), ουτε να το μετατρεψω σε 'δημοψηφισμα' ποιο ειναι καλυτερο κλπ...
Ωστόσο δεν ειναι μυστικό τι θα πάρω τελικα!
Προκειται να πάρω ενα Tiguan 1.4 R-line 150 PS (τιμη τιμοκαταλογου χωρις εξτρα 29200)
Εμφανισιακα σίγουρα προτιμουσα (και προτιμώ ακόμα) το ix35. Δυστυχως ομως στα υπολοιπα (τιμή, εκδοσεις, εξοπλισμο, απτή ποιοτητα, οδικη συμπεριφορα, επιδοσεις κλπ) αποτελει αγνωστη ποσοτητα.
Παρολο λοιπον που δε με τρελαινει με την εμφανιση του (αν και στην εκδοση R-line εχει καποιες ενδιαφερουσες προσθηκες εμφανισιακα), το Tiguan αποτελει μια αναγνωρισμενη και δοκιμασμενη λυση. Και παροτι μονο 1400 κυβικα (λογω διπλης υπερτροφοδοτησης) αντιμετωπιζει στα ισια ή και υπερτερει(συμφωνα με τα περιοδικα) απο ολο τον ανταγωνισμο με ατμοσφαιρικους κινητηρες. Οπως εγραψα και παραπανω (οσο και αν φαινεται αρχικα παραδοξο) η εκδοση του ix35 που θεωρουσα ανταγωνιστική και ηθελα(και μαλλον θα υπερεχει σε αποδοση κινητηρα) ειναι το 2.0 πετρελαιο με 184 PS. Ομως ειναι αμφιβολο αν εισαχθει και σε ποια τιμη τελικα.
Στα υπολοιπα, πλην της εμφανισης, δε νομιζω πως το Tiguan θα με απογοητεύσει και μαλλον υπερτερει σε οδικη συμπεριφορα (εχει και ηλεκτρονικα ρυθμιζομενες αναρτησεις DCC στο βασικο εξοπλισμο).
Για την εμφανιση, μπορω να ζησω και ετσι και φανταζομαι πως οτι και αν παρω τελικα θα το αγαπησω!
Αλλωστε δε με ενδιαφερει να περιμενω ουτε καν το facelift του Tiguan που θα ειναι διαθεσιμο σε μερικους μηνες.
Η ουσια δε βρισκεται τοσο στην εμφανιση και οπως ειπα και παραπανω τη ζωη μας πρεπει να τη ζουμε και να μην ειμαστε στην 'αναμονη'!!
Συγγνωμη αν σας κουρασα με ζητηματα (μερικώς) off topic. -
Ο χρήστης kopritis έγραψε:
Παρατα την ελπιδα και ψαξε για καμια ΕλπιδαΠιθανοτερο ειναι να γνωρισεις φινο γκομενακι που να το λενε ΕΛπιδα, παρα η ελπιδα πως θα δεις τα μοντελα.
Πολύ ποιο πιθανό, έχω να αγοράσω το i30 /1600 facelift πριν το φέρει ο Δάβαρης, παρά να γνωρίσω γκομενάκι στην Ελλάδα.
Γκομενάκι στην Ελλάδα; ... καλό ...
Για πιθανότητα ριξίματος γκομενακίου (παντός τύπου) απαιτείται μουράτο αυτοκινητάκι ...
-
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
...
Συγγνωμη αν σας κουρασα με ζητηματα (μερικώς) off topic.Δεν κούρασες. Και η επιλογή σου πολύ καλή. Σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Αυτό για αυτούς που έχουν την αίσθηση πως Hyundai είναι μόνο τα i10, 120, i30
Επίσης η Hyundai κατασκευάζει εκσκαφείς,βαρέως και ελαφρού τύπου,γερανούς -επίγειους και θαλάσσης-,ηλεκτρικές γεννήτριες,ιατρικά μηχανήματα κοκ...Αυτά γιατί να μην τα αναφέρουμε;
...έλα τώρα...πλάκα κάνω...
-
Ο χρήστης thanosanesthetist έγραψε:
Αυτό για αυτούς που έχουν την αίσθηση πως Hyundai είναι μόνο τα i10, 120, i30
Επίσης η Hyundai κατασκευάζει εκσκαφείς,βαρέως και ελαφρού τύπου,γερανούς -επίγειους και θαλάσσης-,ηλεκτρικές γεννήτριες,ιατρικά μηχανήματα κοκ...Αυτά γιατί να μην τα αναφέρουμε;
...έλα τώρα...πλάκα κάνω...
Είναι forum για αμάξια κύριε
-
συμφωνα με τον τρακουσέλλη, στο πρωτο θεμα, το ix35 βρισκεται στο τελωνειο και αναμενεται στις αντιπροσωπειες αμεσα.αληθεια η ακομη ενα επεισοδιο στο σιριαλ ?θα σας γελασω...
-
Εντοπίστηκε ένα από τα περίφυμα λευκά ix 35 με αθηναϊκές πινακίδες το Σάββατο 26/3/2011 σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας με αλάρμ στα δεξιά του δρόμου.Έτοιμος ήμουν να σταματήσω να ρωτήσω τον 'εκλεκτό' οδηγό 'τί θα γίνει ρε φίλε'...
-
Γι' αυτό τα έφεραν? Να τα δίνουν στο προσωπικό της εταιρίας για τις προσωπικές εκδρομές τριημέρου στα όρη και στα βουνά?
Ας διοργανώνουν τουλάχιστον και κανένα event στις πλατείες των χωριών για προώθηση και γνωριμία! -
Ο χρήστης thanosanesthetist έγραψε:
Εντοπίστηκε ένα από τα περίφυμα λευκά ix 35 με αθηναϊκές πινακίδες το Σάββατο 26/3/2011 σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας με αλάρμ στα δεξιά του δρόμου.Έτοιμος ήμουν να σταματήσω να ρωτήσω τον 'εκλεκτό' οδηγό 'τί θα γίνει ρε φίλε'...Το ίδιο πρέπει να είδα κι εγώ! Σάββατο, πριν τα διόδια της Τραγάνας, άσπρο, με αθηναϊκές πινακίδες.
Λίγο , αλλά σαν μαλ@#ας πήγαινε, έτρεχε και κόλλαγε πίσω από τα άλλα αυτοκίνητα μέχρι αυτά να κάνουν δεξιά! -
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Εντοπίστηκε ένα από τα περίφυμα λευκά ix 35 με αθηναϊκές πινακίδες το Σάββατο 26/3/2011 σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας με αλάρμ στα δεξιά του δρόμου.Έτοιμος ήμουν να σταματήσω να ρωτήσω τον 'εκλεκτό' οδηγό 'τί θα γίνει ρε φίλε'...
Το ίδιο πρέπει να είδα κι εγώ! Σάββατο, πριν τα διόδια της Τραγάνας, άσπρο, με αθηναϊκές πινακίδες.
Λίγο , αλλά σαν μαλ@#ας πήγαινε, έτρεχε και κόλλαγε πίσω από τα άλλα αυτοκίνητα μέχρι αυτά να κάνουν δεξιά!Μ@λάκες είναι αυτοί που του ανοίγουν δρόμο. Αν έχουν τα @ρχίδι@ ας μην κάνουν διότι δεν είναι κανείς υποχρομένος να κάνει άκρη επειδή ο από πίσω είναι βλάκας. σόρρυ για το
-
στη βιτρινα ποτε θα το δουμε ρε παιδια;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Το ίδιο πρέπει να είδα κι εγώ! Σάββατο, πριν τα διόδια της Τραγάνας, άσπρο, με αθηναϊκές πινακίδες.
Λίγο , αλλά σαν μαλ@#ας πήγαινε, έτρεχε και κόλλαγε πίσω από τα άλλα αυτοκίνητα μέχρι αυτά να κάνουν δεξιά!Μ@λάκες είναι αυτοί που του ανοίγουν δρόμο. Αν έχουν τα @ρχίδι@ ας μην κάνουν διότι δεν είναι κανείς υποχρομένος να κάνει άκρη επειδή ο από πίσω είναι βλάκας. σόρρυ για το
αρκει να μην εισαι στην αριστερη..........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αν πηγαίνεις με το όριο και στη αριστερή να είσαι δεν χρειάζεται να κάνεις άκρη.
Τεσπά... είμαι σίγουρος πως ένα δημοφιλές πρωταπριλιάτικο γιά φέτος θα είναι η άφιξη/διάθεση του ix35.
-
ΣΩΣΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Αν πηγαίνεις με το όριο και στη αριστερή να είσαι δεν χρειάζεται να κάνεις άκρη.
Τεσπά... είμαι σίγουρος πως ένα δημοφιλές πρωταπριλιάτικο γιά φέτος θα είναι η άφιξη/διάθεση του ix35.
Κανεις λαθος, διαβασε τον ΚΟΚ για να δεις. Η αριστερη ειναι για προσπερασμα.
-
Το ιχ35 το ειδα από κοντά στο σαλόνι αυτοκίνητου στο βελιγραδι, starting price 18800e εκεί, καλοι χώροι μέσα, ανεβασμένη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με ότι κορεατικό εχω δει, σε γενικές γραμμές άρεσε αν κρίνω από τον κόσμο που μαζεύτηκε στο περίπτερο της χιουνται!
Sent from my Desire HD using Tapatalk
-
Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες της zougla.gr, το ix35 δεν θα λανσαριστεί ούτε το καλοκαίρι αλλά τον ερχόμενο Οκτώβριο. Και αυτό διότι οι άνθρωποι της ελληνικής αντιπροσωπείας επιθυμούν να το φέρουν μαζί με την έκδοση των 1,6 λίτρων που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όσο η δίλιτρη έκδοση, γεγονός που οφείλεται στα πρόσθετα φορολογικά μέτρα που έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση. Να σημειώσουμε ότι η έκδοση 1,6 αποδίδει 140 ίππους (η δίλιτρη 166) και θα είναι διαθέσιμη μόνο με κίνηση στους δύο τροχούς (4x2). Η τιμή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αν και υπολογίζεται ότι θα κυμανθεί κάτω από τα 20.000 ευρώ.
Hyundai ix35 2011