-
Για αυτό διευκρίνισα Άρη ότι μόνο αν έχει πάνελ με μοκέτα που καλύπτει πλήρως το γυάλινο τμήμα, δεν θα έχεις πρόβλημα με τον ήλιο. Αν όμως δεν έχει τέτοιο πλήρως αδιαφανές κάλυμμα, ετοιμάσου να νιώσεις όπως το αρνί το Πάσχα! Σε κάθε περίπτωση, μια ηλιοροφή που ανοίγει είναι προτιμότερη καθώς οι σταθερές είναι χρήσιμες μόνο τη νύχτα ή στην συννεφιά και πάλι δεν χαίρεσαι τον καθαρό αέρα παρά μόνο βλέπεις τον ουρανό μέσα από το τζάμι.
-
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και πονοραμικες χωρίς πανελ. Και στο μικρό c3 έχει νομίζω το ίδιο πάνελ.
Το μόνο πρόβλημα που ίσως εντοπιζω είναι οι τυχόν μικρότριγμοί του πάνελ ( στο μεγάλο πικασσο αν δεν κάνω λάθος είχε και θήκες για μικροαντικείμενα) και το κόστος αντικατάστασης. Πέρα από αυτά είναι φοβερή αίσθηση, να έχεις λίγο ουρανό πάνω ακόμα και αν δε φυσάει/ βρέχεσαι ( το οποίο δεν είναι πάντα κακό). Επίσης αν ξεχάσουμε το πάνω κομμάτι, και μόνο που έχεις τη δυνατότητα να σηκώσεις το βλέμμα και να δεις λίγο πάνω από τον ορίζοντα είναι ανεκτίμητο ειδικά σε επαρχιακούς δρόμους με υψομετρικες διάφορες. Επίσης όλα τα πιτσιρίκια το λατρεύουν.- Το θέμα του βάρους, από τη στιγμή που δεν μπαίνει σε γυμνό rallye με ξηλωμένες τις μονώσεις αλλά σε βαριά αυτοκίνητα, δε με απασχολεί τόσο. -
και εγω με ηλιοροφη το ηθελα αλλα τι σημασια εχουν οι ηλιοροφες?το αυτοκινητο ειναι ετσι κι αλλιως ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
-
Το Qashqai έχει αδιαφανές κάλυμμα που κλείνει. Επιπλέον ο υαλοπίνακας είναι φιμέ και 'αθερμικός'. Στο +2 διαπίστωσα πάντως μια διαφορά μέχρι και 2, 3 βαθμών Κελσίου εσωτερικής θερμοκρασίας πέρσι το καλοκαίρι (παρα την κλειστό κάλυμμα) σε σχέση με άλλο QQ που δεν είχε. Εκείνο δε που με ενόχλησε κιόλας είναι ότι με ανοιχτά παραθυρα και κλειστό το κάλυμμα ο αέρας την τρανταζε!
Ο μόνος λόγος που θα ήθελα σταθερή ηλιοροφή, κοινώς σκέτο τζάμι θα ήταν μόνο για να αποφύγω ηλεκτρικές βλάβες και πιθανή μελλοντική εισροή υγρασίας και ίσως για την όμορφη εμφάνιση ενός συννεφιασμένου ουρανού ... πάνω απο το κεφάλι μου. Στην αρχή εντυπωσιάζει ενώ δείχνει και όμορφη αισθητικά αλλα θα προτιμούσα την παραδοσιακή ηλιοροφή και μάλιστα με το 'μεταλλικό' βαμμένο κάλυμμα και όχι τζάμι.
Στο Primera μας όταν χάλασε απλώς κολλήθηκε περιμετρικά με σιλικόνη και όλα ήταν μια χαρα! Απλώς δεν είχαμε πλέον ηλιοροφή. -
υπάρχει κανα νέο για το πότε έρχονται τα αυτοκίνητα? στο site της hyundai γιατί δεν υπάρχουν τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου? καλά τι κάνουν εκεί Ά επίσης ξέχασα να σας χαιρετίσω,ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
οσον αφορα το site της hyundai(αλλα και την προωθηση-διαφημιση του ix35)αυτο ακριβως που ειπες .
τα αμαξια, παρολα αυτα, εχουν ερθει.εγω το εχω παραλαβει πριν 10 μερες περιπου -
Tο site της hyundai είναι τελείως παρατημένο εδώ και μήνες Ντροπή,λες και δεν τον νοιάζει το Δαβάρη αν θα πουλήσει(προωθεί μόνο την κια τελευταία).Το i10 f/l δεν το έχει ενημερώσει.Με το i30 f/l τι γίνεται,εδω παρουσιάστικε η νέα γενιά Το ix25? Τα veloster-i40 θα τα φέρει άραγε,ή μετα από κανένα χρόνο?
-
κεσάτια
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
οσον αφορα το site της hyundai(αλλα και την προωθηση-διαφημιση του ix35)αυτο ακριβως που ειπες .
τα αμαξια, παρολα αυτα, εχουν ερθει.εγω το εχω παραλαβει πριν 10 μερες περιπουποία εκδοσή πήρες ? εμένα δεν με ειδοποίησαν για να πάρω να δω τι γίνετε!Πες μου εντυπώσεις please!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kαλοτάξιδο -
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Tο site της hyundai είναι τελείως παρατημένο εδώ και μήνες Ντροπή,λες και δεν τον νοιάζει το Δαβάρη αν θα πουλήσει(προωθεί μόνο την κια τελευταία).Το i10 f/l δεν το έχει ενημερώσει.Με το i30 f/l τι γίνεται,εδω παρουσιάστικε η νέα γενιά Το ix25? Τα veloster-i40 θα τα φέρει άραγε,ή μετα από κανένα χρόνο?Φέεεταααα
-
Μου ειπανε σε αντιπροσωπεια οτι απο αρχες 2012 ολες οι εκδοσεις θα ερχονται και στην ελλαδα, ακομα και η premium
Αναμενω test drive λοιπον...
-
Ο χρήστης teooooos έγραψε:
τα αμαξια, παρολα αυτα, εχουν ερθει.εγω το εχω παραλαβει πριν 10 μερες περιπουποία εκδοσή πήρες ? εμένα δεν με ειδοποίησαν για να πάρω να δω τι γίνετε!Πες μου εντυπώσεις please!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kαλοτάξιδοκαταρχην,ευχαριστω!πηρα την εκδοση style,εσυ?
για εντυπωσεις δεν εχω πολλα να σου πω γιατι
-δεν ξερω πολλα απο αμαξια,οποτε τα περι υποστροφης,υπερστροφης και...διαστροφης μου φαινονται κινεζικα
-λογω δουλειας αυτην την εποχη πηζω και δεν το εχω οδηγησει αρκετα.για να καταλαβεις,το εχω 2 εβδομαδες και εχω κανει 80 χλμ.σ αυτα τα λιγα ομως εχω ξετρελαθει.και η περιφημη ψηλη θεση οδηγησης..ολα τα λεφτα.επισης ενα ειναι σιγουρο:το αμαξι τραβαει τα βλεμματα και σε εμφανιση σκιζει.κυριλα και πανεμορφο(παρεμπιτοντως κανεις δεν ξερει ποιο μοντελο ειναι και ολοι εντυπωσιαζονται οταν δουν hyundai.γιατι δεν το διαφημιζουν καθολου?)
-τι κριτικη να κανεις,φιλε μου, οταν εισαι ερωτευμενος .ολα μου φαινονται τελεια. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΜΑΞΙ!!! -
εγώ έχω παραγγείλει τη comfort.πήρα σήμερα τηλ. και μου είπε σε 2 εβδομάδες θα το έχω. άντε να δούμε! Ημερομηνία της παραγγελίας μου ήταν 2/5.Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν το Mitsubishi colt czt αλλά είχα ένα ατύχημα(χωρίς να φταίω) και τέλος το αμάξι.Από τότε είπα ότι θα πάρω κάτι πιο ψηλό.Και τελικά το βρήκα
-
εννοειται οτι συμφωνω απολυτα με την επιλογη σου . σε τι χρωμα το πηρες?
-
εννοειται οτι συμφωνω απολυτα με την επιλογη σου . σε τι χρωμα το πηρες?Στην αρχή πήγα για άσπρο αλλά τελικά το πήρα σε ασημί καφέ.(αυτό που έχουν στην αντιπροσωπία).το cruise control πως σου φαίνεται ?
-
δεν ξερω καν πως λειτουργει
-
δεν ξερω καν πως λειτουργεικαλά οταν το παρελαβες δεν σου έδειξαν το αυτοκινητο?
-
δεν ξερω καν πως λειτουργει
καλά οταν το παρελαβες δεν σου έδειξαν το αυτοκινητο?
Δύσκολο να τα θυμασαι όλα ... σε μια στιγμή που στα δείχνουν. Μια ώρα και σεμινάριο είχα και εγώ και δεν θυμώμουν τίποτα.
Εμπειρικά μετα τα έμαθα.
Δοκίμασε το cc σε άδειο δρόμο εχοντας διαβασει το μανουαλ τι ακριβώς κάνουν τα κουμπιά.
Αυτη την στιγμή και μετα απο πολλά χιλιόμετρα χρήσης του μόνα τους πανε τα δάχτυλα στα κουμπιά και τις απαραίτητες κινήσεις. -
αυτο ακριβως που λεει ο cosneo.οπως σου ειπα το εχω οδηγησει ελαχιστα-κι αυτο γυρω απ το σπιτι μου.υπομονη...
-
εγώ έχω παραγγείλει τη comfort.πήρα σήμερα τηλ. και μου είπε σε 2 εβδομάδες θα το έχω. άντε να δούμε! Ημερομηνία της παραγγελίας μου ήταν 2/5.Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν το Mitsubishi colt czt αλλά είχα ένα ατύχημα(χωρίς να φταίω) και τέλος το αμάξι.Από τότε είπα ότι θα πάρω κάτι πιο ψηλό.Και τελικά το βρήκατο πηρες τελικα η ακομα περιμενεις?
Hyundai ix35 2011