-
[quote='spameras']Να ρωτήσω, οι τιμές που αναφέρετε είναι χωρίς πινακίδες + PDI, ή με το κλειδί στο χέρι?
Γιατί ακόμα και χωρίς το 500άρικο του μεταλλικού σε λευκό, 22700 τελική για style, δεν έχω βρει πουθενά εντός ή εκτός Αττικής και με απόσυρση!!
Το standard που παίζει στην πρώτη επίσκεψη είναι: 24100+500(πινακίδες+PDI)+500 μεταλλικό-1430απόσυρση=23670 [ή 23170 σε άσπρο). 'Χάνω' κάτι ?οχι,αυτην ειναι η τιμη(πανω κατω).φανταζομαι κατα λαθος γραφτηκε το 22700
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
Να ρωτήσω, οι τιμές που αναφέρετε είναι χωρίς πινακίδες + PDI, ή με το κλειδί στο χέρι?
Γιατί ακόμα και χωρίς το 500άρικο του μεταλλικού σε λευκό, 22700 τελική για style, δεν έχω βρει πουθενά εντός ή εκτός Αττικής και με απόσυρση!!
Το standard που παίζει στην πρώτη επίσκεψη είναι: 24100+500(πινακίδες+PDI)+500 μεταλλικό-1430απόσυρση=23670 [ή 23170 σε άσπρο). 'Χάνω' κάτι ?οχι,αυτην ειναι η τιμη(πανω κατω).φανταζομαι κατα λαθος γραφτηκε το 22700
Αρχικά στα πρώτα κομμάτια δεν υπήρχε και μια έκπτωση 'γνωριμίας' περίπου στο 1000€?
Κάτι τέτοιο νομίζω έχει γραφεί σε προηγούμενες σελίδες όταν πρωτοήρθε. -
αν εννοεις αυτο,εγω εγραψα για 1000 ευρω εκπτωση, αποσυρσης ομως(δεν ειχα δικο μου αμαξι να αποσυρω και μου 'κοψανε' αυτοι το 1000ρικο απο δικη τους αποσυρση)
-
Πιθανό! Νόμιζα υπάρχει ξεχωριστή έκπτωση από την εταιρία για τα πρώτα κομμάτια και ξεχωριστά η έκπτωση της (πραγματικής/πλασματικής) απόσυρσης.
-
Το ειδα απο κοντα στην εκθεση της Λαμδα στην Κηφησια . Το αμαξι ειναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ καμια σχεση με τα huyndai των προηγουμενων ετων !
Τo desing εσωτερικα και εξωτερικα ειναι απαιχτο -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Το ειδα απο κοντα στην εκθεση της Λαμδα στην Κηφησια . Το αμαξι ειναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ καμια σχεση με τα huyndai των προηγουμενων ετων !
Τo desing εσωτερικα και εξωτερικα ειναι απαιχτοthanks drunkard!!θελω να τ ακουω...
-
το ειδα και εγω το σαββατο στην παραλιακη εν κινηση και επαθα πλακα με την χλιδα που αποπνεει......ισως βοηθησε και το λευκο χρωμα
-
Τo desing εσωτερικα και εξωτερικα ειναι απαιχτοthanks drunkard!!θελω να τ ακουω...
καλα εσυ την εκανες την πατατα σου και θα τ ακουσεις σιγουρα χαχαχχαααα
αντε βρε με το καλο να το παρεις και καλοταξιδο -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
καλα εσυ την εκανες την πατατα σου και θα τ ακουσεις σιγουρα χαχαχχαααα
αντε βρε με το καλο να το παρεις και καλοταξιδοαπολαυσε εσυ το σουπερford σου(και τα δωρα που πηρες) και ασε με εμενα με το ταπεινο μου hyundai
-
το hundai μονο ταπεινο δεν ειναι!!!! το κραξιμο ξερεις γιατι το ακους... μην τα ξαναλεμε , απληστε καταναλωτη χαχαχαχαχα
τωρα εδω που τα λεμε θα εισαι κι απο τους πρωτους που θα το κυκλοφορησουν , θα το κανεις το εφε σου παλι!!!! ολα τα βλεματα θα ναι πανω σου!!!
αν το παρεις νωρις ελα να το κανω κι εγω ενα test drive!!! (υποσχέθηκα σε μια φίλη να τις πω εντυπώσεις) -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
το hundai μονο ταπεινο δεν ειναι!!!! το κραξιμο ξερεις γιατι το ακους... μην τα ξαναλεμε , απληστε καταναλωτη χαχαχαχαχα
τωρα εδω που τα λεμε θα εισαι κι απο τους πρωτους που θα το κυκλοφορησουν , θα το κανεις το εφε σου παλι!!!! ολα τα βλεματα θα ναι πανω σου!!!
αν το παρεις νωρις ελα να το κανω κι εγω ενα test drive!!! (υποσχέθηκα σε μια φίλη να τις πω εντυπώσεις)εσενα τι σε χρειαζομαστε?ας ερθει η φιλη σου για το test drive
-
αρχισαν τα ξεκαπνισματαααααααα
-
τι εγινε παιδες,ουδεν νεωτερον?
-
ναι ρε παιδιά, κανείς δεν το οδήγησε?
Θα μας φάει το περίμενε για το test drive. Κάτι άκουσα ότι στις Σέρρες υπήρχε αυτοκίνητο για test drive. Κανείς από εκεί να μας πει? -
Απ' ότι μου είπαν σε 2 αντιπροσωπείες, τα test drives στην Αττική άρχισαν από προχτές!
Ομολογουμένως το αυτοκίνητο μου άφησε συνολικά πολύ καλές εντυπώσεις.
Αξιοσημείωτο -, ένας αρκετά noticeable αεροδυναμικός θόρυβος (μάλλον από τους μεγάλους καθρέπτες?) πάνω από τα 130.
Αξιοσημείωτα +, η συνολική αίσθηση οδήγησης και η ανάρτηση (που ήταν αρκετά ισορροπημένη και με μάλλον 1 τικ πιο μαλακή ρύθμιση απ' ότι την περίμενα). Επίσης συνολικά αρκετά αθόρυβο, τόσο σαν κινητήρας, όσο και ως προς τι έρχεται στην καμπίνα.
Επίσης, αν και αρκετά μακρύ κιβώτιο, με 6η στα 130, τις είχε τις 3500 στροφούλες του... -
εχει δει κανεις το ix35 σε μαυρο ?εντυπωσεις?
-
εχει δει κανεις το ix35 σε μαυρο ?εντυπωσεις?Είναι σκούρο.
-
Σε μαυρο υπάρχει εδώ και μια εβδομάδα ένα με ξένες πινακίδες στα Φλογητά παρέα με ένα επίσης μαυρο νέο Sportage.
Μ' αρεσε σε μαυρο. Του 'μαζευει' λίγο τις διαστάσεις. Αντίθετα στο Sportage δεν μπορώ να πω πως αυτό το χρώμα με εντυπαωσίασε. -
καλως ηρθαν!!! τα ix35 βρισκονται πλεον επι ελληνικου εδαφους...
-
παίδες πήγα χτες στην αντιπροσωπεία και το έφαγα το ξενέρωμα. Δεν θα φέρουν λέει τα 2 ακριβότερα μοντέλα (Style και Premium). Οπότε όσοι ζαχαρώναμε την γυάλινη οροφή καλύτερα να την ξεχάσουμε!!!!
Το έκανα και test drive. Μου άρεσε πολύ η θέση οδήγησης, νοιώθεις πολύ ψηλά, μου άρεσε η οδηγική συμπεριφορά. Ίσως να ήθελα λίγο παραπάνω γκάζι (ποτέ δεν ήμουν της ταχύτητας απλά μου φάνηκε ότι χωρούσε λίγο επιτάχυνση παραπάνω)
Hyundai ix35 2011