-
Εκεινος ο κινητηρας μεταβλητης συμπιεσης τι εγινε?
-
καλησπερα σε ολου ς τους...saabisti... ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος ενος saab 9 3 turbo convertible ΜΥ2000.οι σουηδεζες μας σιγουρα δεν ειναι καποιο γρηγορο GTI παρολαυτα εχουν αλλη φιλοσοφια οσα αλογα και να βγαζουν..οπως ειπε και ενας φιλος..ειναι κυριλε γκαζι...δεν θα την δεις σε πλατειες ουτε στην παραλιακη να κανει κοντρες..οταν ομως χρειαστει δειχνουν τα δοντακια τους!!!
Αυτο το διαστημα ψαχνομαι να βαλω μια σκαστρα της forge για καλυτερη λειτουργια-αποδοση του turbo.ελπιζω μονο να μην κανει σαν κανενα WRX(δεν εχω τιποτα μαζι τους!)γιατι δεν ταιριαζει καθολου στην παρουσια τους,νομιζω ομως οτι θα βοηθησει πολυ.η forge ειναι μια εταιρια που χρησιμοποιουν οι saabisti γενικα και γιαυτο εδειξα καποιο ενδιαφερον για αυτη την εταιρια.δεν ξερω αν εχει να προτεινει καποιος κατι καλυτερο...απο θεμα αξιοπιστιας κ μονο.απο οτι διαβασα και απο οτι ειδα ανοιγοντας το καπο μου...η αντικατασταση της πρεπει να ειναι plug n play οπως ειδα την εργοστασιακη δηλαδη.
εχει κανει καποιος αυτη την αναβαθμιση???τα φωτα σας!!! -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εκεινος ο κινητηρας μεταβλητης συμπιεσης τι εγινε?Eaten by the marmanga κατά πάσα πιθανότητα... Και χίλια κρίμα.
Βέβαια είχα ακούσε σε κάποια φάση ότι είχε προβλήματα στεγανοποίησης των κυλίνδρων που δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν εύκολα... Καλή φάση θα ήταν αν και μάλλον ο 1,6Τ με 180 άλογα που βγάζει παρόμοια ιπποδύναμη / ροπή και στα χαρτιά δίνει αρκετά χαμηλή κατανάλωση + την οικονομική κρίση σφράγισαν το φέρετρό του. Προς το παρόν βέβαια... Ελπίζω να βγει κάτι τέτοιο στην παραγωγή για να δούμε τι ψάρια πιάνει στους τομείς οικονομία, απόδοση και αξιοπιστία.
-
Γνωμες - αποψεις για το 9-3Χ?
Καποιος ιδιοκτητης? -
Re: Saab Forum
Δημοσίευσηαπό portole » 29/07/09 1:26
Σημερα το παρελαβα το XWD μαγκες....το ετρεξα στον περιφερειακο της πολης μου και οι 1ες εντυπωσεις μου ειναι πολυ θετικες...και τραβηγμα,και κρατημα,και σωστη ηχομονωση!οπως ακριβως στο test drive! αν ηξερα τον τροπο πως να ανεβασω καμια φοτο θα το κανα....Αγαπητε portole, καλοταξιδο και καλορυζικο!
Το τελευταιο μηνα δοκιμασα καποια μοντελα επειδη ενδιαφερομαι για αυτοκινητο,δηλαδη τα Α4 (αλλα και Α3 Sportsback), Passat CC 1.8 tfsi και BMW 320i...Έκανα ενα test drive με ένα 9-3 Sedan XWD 2.0t και έπαθα την πλάκα μου! Το συγκεκριμένο βέβαια ηταν αναβαθμισμένο στα 240hp αλλα δεν νομιζω οτι θα απεχει πολυ απο το 210hp.πηγαινε σαν τρενο. για να μην πολυλογω...το έκλεισα! έιναι πανεμορφο, μεταλλικό χρώμα titan grey, οι ζαντες ALU79 που φοράει απο τη μαμά είναι χαρμα οφθαλμών, πολύ ανετο και ευρυχωρο, σκανδιναβικά κομψό, +pack1 εξοπλισμο.σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, για του λόγου το αληθές το αντιστοιχο Α4 2,0TFSI Quattro 6-ταχ το θεωρω λίγο ανώτερο ΑΛΛΑ...ξεκινάει απο τα 41.οοο ευρω και υστερεί και σε εξοπλίσμο (αυτό είναι ελεεινό γεγονος με τα AUDI, πας να πάρεις αμάξι 40Κ ευρω και στο ξεκινάνε να έχει έως και τάσια!!!!..με τον αντοιστοιχο εξοπλισμο του XWD ερχοταν στα 43k+...αντε γειά!) SAAB! ΤΕΛΟΣ!δεν βλέπω την ώρα...
Όσο για αναβαθμηση, αφου στρωθεί το αμάξι, θα ήθελα να πληροφορηθώ σωστά και μετά να κάνω κίνηση. Ενημερωτικά, Ο HIRSCH μόλις έβγαλε πακέτο και αναβαθμισης και κινητηρα και εσω/εξω αισθητικο στυλ για το 9.3 2.0 XWD 210hp----->στα 270hp και 38 ροπή....με 3.200 ευρώπουλα αν δίαβασα σωστά.
Χαιρετω όλους τους πιλότους SAAB -
-
ακουσα οτι τα αυτοματα saab εμφανιζουν προβληματα... ισχυει? Επισης τριζουν τα saab μετα απο καποια συγκεκριμενη ταχυτητα?
-
Παιδια πως σας φαινεται_?
http://www.saabcentral.com/forums/showt ... p?t=169562
αντε να κανονισουμε και εμεις μια βολτα. Αν καποιος εχει μια γνωμη ποτε μπορει να γινει ασ το πει....Πιστευω μια κυριακη καπου εξω απο αθηνα με φαγητο θα ηταν ωραια
-
Ο χρήστης someone έγραψε:
ακουσα οτι τα αυτοματα saab εμφανιζουν προβληματα... ισχυει? Επισης τριζουν τα saab μετα απο καποια συγκεκριμενη ταχυτητα?Τριζουν ναι...και χανουν μπουλονια πανω απο τα 70...προχτες που πηγαινα με 90 μαλιστα μου φυγαν και οι καθρεπτες...ο ευρων αμοιφθησεται!!
-
CAR interviews Christian von Koenigsegg on the future of Saab
http://www.carmagazine.co.uk/News/Searc ... e-of-Saab/
-
μετα απο μια αποπειρα να κανω το 9-3 σκαφος περνωντας μεσα απο πλημμυρισμενο δρομο κατεληξα στο συνεργειο για αλλαγη αισθητηρα ρελαντι κ αισθητηρα αερα,κοστος μαζι με μπουζι 450 ευρωπουλα(μεταχειρισμενα).
-
http://www.autoblog.com/2009/11/24/brea ... future-up/
άσχημα τα πράγματα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.autoblog.com/2009/11/24/breaking-koenigsegg-backs-out-of-saab-purchase-brand-future-up/άσχημα τα πράγματα
Κριμα.
-
den kinesisk kommer
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
den kinesisk kommerΤι ειπε!Ουρτ!
-
μα καλά γιώργο παιδί μου δεν ξέρεις σουηδικά ??
οι κινέζοι έρχονται σημαίνει
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
μα καλά γιώργο παιδί μου δεν ξέρεις σουηδικά ??οι κινέζοι έρχονται σημαίνει
Το ξερω τι ειπες απλα ηταν σχολιασμος το παρακατω....
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
e αφού έρχονται τι να κάνουμε
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
e αφού έρχονται τι να κάνουμε
ΟΧΙΟΧΙΟΧΙΟΧΙ ΟΧΙ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.autoblog.com/2009/11/24/breaking-koenigsegg-backs-out-of-saab-purchase-brand-future-up/άσχημα τα πράγματα
Μα είχε πιστέψει κανείς στα σοβαρά ότι αυτή η υποτιθέμενη αγοραπωλησία θα μπορούσε να έχει αίσιο τέλος;Ήταν πολύ πιθανότερο ο Wile Coyote να εξαγοράσει την ACME.
Toυς ήρθε κεραμίδα βέβαια στη GM.Tώρα ή θα αποφασίσουν να την θάψουν (εξάλλου ευρωπαϊκή μάρκα έχει να ενταφιαστεί εδώ και πολλά χρόνια...από την περίοδο της Rover)ή το πιθανότερο να την κάνουν συμπληρωματική μάρκα,δίπλα στην Opel ή απλά να χρησιμοποιούν μόνο το λογότυπό της για να διαθέτουν σε κάποιες αγορές τα προϊόντα της Opel (όπως στη περίπτωση των Vauxhall,Buick κλπ).
Saab Forum