-
ελαααα μην αρχίζετε και δω περα τα ίδια! ειρήνη ημίν!
ορίστε pittas σου βρήκα λύση!!
είναι σαν να λές Heidi Klum
ή Εφη Θώδη
-
τη χαιντι ειχα στο μυαλο μου..
-
-
Γιαυτό ήταν κουρασμένη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιαυτό ήταν κουρασμένη; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
θα βαλω τους γνωστους μου να σε κανουν ban..στο λεω εδω μπροστα σε ολη την ιερη μας κοινοτητα..ουτε πμ ουτε τπτ...
υγ. το ξες οτι διαβαζα χαιντι μικρος σε πληρες σκοταδι? dont mess with me..
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αγοραστης φιατ?
-
Φίλε pittas, άλλο τι λες, και άλλο πως το λες. Όταν λίγο-πολυ γράφεις ότι θεωρείς μ@λ@κ@ όποιον διαλέγει i30 αντί του Leon, τι αντίδραση περιμένεις?
Και άλλοι φίλοι θεώρησαν το i30 κατώτερη επιλογή και το εξέφρασαν αυτό, αλλά κανείς τους δεν ειρωνεύτηκε τον δημιουργό του θέματος (εν προκειμένω εμένα), ούτε τον προσέβαλε με τέτοιον έμεσο τρόπο. Αν έχεις στην πλάτη σου τις δεκαετίες που ισχυρίζεσαι τότε θα έπρεπε να είσαι πιο συγκρατημένος όταν επικοινωνείς απρόσωπα με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.
-
Ζηταω ειλικρινα συγγνωμη αν νομιζεις οτι σε ειρωνευτηκα ευθεως
Λεγοντας οτι για εμενα προσωπικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ των 2 αυτοκινητων δεν ειχα σκοπο να σε ειρωνευτο , αυτο με ολη την ειλικρινεια.
Απο εκει και περα το πιστευω ακραδαντα οτι το λεον ειναι πολυ ανωτερο σαν αυτοκινητο απο το ι30, αλλα στην τελικη εσυ καλεισαι να αποφασισεις τι θα αγορασεις.
Οδηγησε εστω και το ι30 που σου δινεται η ευκαιρια (1.4) , μια ιδεα θα την παρεις για τι χαωδη διαφορα μιλαμε.
Εν προκειμενω οχι να συγκρινεις επιδοσεις μια και δεν τιθεται θεμα ι30 1.4 και λεον 1.4 ....αλλα ποιο απο τα 2 θα σου αρεσε να οδηγεις καθε πρωι πηγαινοντας στη δουλεια σου.
Βαλε στην ακρη τα περι εξοπλισμου , δωρεαν σερβις και λοιπες παγιδες κι απαντησε στον εαυτο σου ποιο αυτοκινητο γουσταρεις περισσοτερο -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Εν προκειμενω οχι να συγκρινεις επιδοσεις μια και δεν τιθεται θεμα ι30 1.4 και λεον 1.4 ....αλλα ποιο απο τα 2 θα σου αρεσε να οδηγεις καθε πρωι πηγαινοντας στη δουλεια σου.
Βαλε στην ακρη τα περι εξοπλισμου , δωρεαν σερβις και λοιπες παγιδες κι απαντησε στον εαυτο σου ποιο αυτοκινητο γουσταρεις περισσοτεροΈχω δώσει ήδη την απάντηση στον εαυτό μου, υπέρ του Leon.
-
είμαι κάτοχος ι30 1.6 εδώ και ένα χρόνο. Το αυτοκίνητο είναι απίστευτο σε χώρους, σε ευκολίες, σε ποιότητα κατασκευής και κυρίως σε οδική συμπεριφορά σε όλα τα είδη των δρόμων. Άν κάποιος δεν το έχει οδηγήσει δεν μπορεί να ξέρει. Η κατανάλωσή του στην πόλη είναι (σύμφωνα με τον υπολογιστή ταξιδίου) 8,5-9,5 lt/100km και εκτός πόλης 6,0-8lt/100km ανάλογα με την οδήγηση. Με ταχύτητα 130χλμ είναι 7,5 λίτρα. Το leon δεν το ξέρω. Πάντως αν το αυτοκίνητο το θέλεις κυρίως για κίνηση εντός πόλης πόλης θα πρότεινα το ι30 1.4 με τον ίδιο εξοπλισμό που είναι 2000€ φθηνότερο και οικονομικότερο από πλευράς κατανάλωσης. Επίσης και ο θόρυβός του είναι λιγότερος στις υψηλές στροφές.
-
Δεν πρέπει να εμπιστεύεσε τύπους που έχουν οδηγήσει μόνο στο colin macray for windows και δεν έχουν ιδέα από πραγματικότητα. Πήγαινε και δες και τα δύο και αποφάσισε σε ποιό νοιώθεις πιο όμορφα όταν κάθεσε στο τιμόνι. Τα τούρμπο και οι επιταχύνσεις είναι για τις γκόμενες. Αν νομίζεις ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται για να επιβεβαιωθείς ως άντρας πάρε Leon(Seat?!!!). Αν θέλεις αυτοκίνητο εργαλείο πάρε το ι30
-
Ο χρήστης rulis έγραψε:
Δεν πρέπει να εμπιστεύεσε τύπους που έχουν οδηγήσει μόνο στο colin macray for windows και δεν έχουν ιδέα από πραγματικότητα. Πήγαινε και δες και τα δύο και αποφάσισε σε ποιό νοιώθεις πιο όμορφα όταν κάθεσε στο τιμόνι. Τα τούρμπο και οι επιταχύνσεις είναι για τις γκόμενες. Αν νομίζεις ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται για να επιβεβαιωθείς ως άντρας πάρε Leon(Seat?!!!). Αν θέλεις αυτοκίνητο εργαλείο πάρε το ι30Υπερβάλλεις λιγάκι.
Η επιλογή έχει γίνει, και η παραγγελία το ίδιο, και είναι το Seat Leon.
Ωστόσο το κριτήριό μου δεν ήταν η επιβεβαίωση μου ως άντρας. Απλώς θεώρησα το Leon πιο ωραίο αμάξι στην οδήγηση, και βάση αυτού έκανα και την επιλογή μου.
Ξέρεις, όταν έβλεπα τα δύο αμάξια στα χαρτιά, καθόμουν και ψείριζα το κάθε παραμικρό, πραγματικά. Όταν μπήκα στο i30, πριν το οδηγήσω άρχισα να ψαχουλεύω χώρους, ντουλαπάκια, κουμπιά, ηχοσύστημα κλπ. Το οδήγησα, και όταν σταμάτησα άρχισα να ασχολούμαι πάλι με τον εξοπλισμό, τους χώρους κλπ. Τελικά όμως, όταν μπήκα στο Leon και ξεκίνησα το testdrive, κατάλαβα πως εντελώς ακούσια η προσοχή μου στράφηκε σε τιμόνι-δρόμο-ηχοσύστημα, και όλα τα υπόλοιπα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Και γι' αυτό επέλεξα το Leon, γιατί μου άλλαξε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο έθετα τα κριτήρια στην αγορά αμαξιού, και αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμενα.Don't take me wrong, θεωρούσα και ακόμα θεωρώ το i30 ένα εξαιρετικό αμάξι. Αλλά το κλικ μου το'κανε το Leon.
-
Ο χρήστης rulis έγραψε:
Τα τούρμπο και οι επιταχύνσεις είναι για τις γκόμενες. Αν νομίζεις ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται για να επιβεβαιωθείς ως άντρας πάρε Leon(Seat?!!!). Αν θέλεις αυτοκίνητο εργαλείο πάρε το ι30Έτσι, μαλακί@ και τα Seat και τα τούρμπο. Από την Ισπανία μόνο πορτοκάλια
Εγώ πιστεύω ότι και το i30 και το Leon είναι λάθος επιλογές, έπρεπε να πάρει Tiida.-
Όχι απλά αμάξι-εργαλείο, ελβετικός σουγιάς μεταμορφωμένος σε αμάξι είναι: έχει κύρος, γκάζια, στρίβει, έχει χώρους, σχεδίαση ελκυστική μέσα έξω, ποιότητα υπεράνω κριτικής και αίσθηση αγωνιστικού. -
Ο χρήστης rulis έγραψε:
Δεν πρέπει να εμπιστεύεσε τύπους που έχουν οδηγήσει μόνο στο colin macray for windows και δεν έχουν ιδέα από πραγματικότητα. Πήγαινε και δες και τα δύο και αποφάσισε σε ποιό νοιώθεις πιο όμορφα όταν κάθεσε στο τιμόνι. Τα τούρμπο και οι επιταχύνσεις είναι για τις γκόμενες. Αν νομίζεις ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται για να επιβεβαιωθείς ως άντρας πάρε Leon(Seat?!!!). Αν θέλεις αυτοκίνητο εργαλείο πάρε το ι30Τα γράφεις σοβαρά αυτά;
τελικά οι Χιουνταϊστι είναι χειρότεροι κ από τους Σκοντιστι, Αλφιστι, κτλ κτλ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν πρέπει να εμπιστεύεσε τύπους που έχουν οδηγήσει μόνο στο colin macray for windows και δεν έχουν ιδέα από πραγματικότητα. Πήγαινε και δες και τα δύο και αποφάσισε σε ποιό νοιώθεις πιο όμορφα όταν κάθεσε στο τιμόνι. Τα τούρμπο και οι επιταχύνσεις είναι για τις γκόμενες. Αν νομίζεις ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται για να επιβεβαιωθείς ως άντρας πάρε Leon(Seat?!!!). Αν θέλεις αυτοκίνητο εργαλείο πάρε το ι30
Τα γράφεις σοβαρά αυτά;
τελικά οι Χιουνταϊστι είναι χειρότεροι κ από τους Σκοντιστι, Αλφιστι, κτλ κτλ.
-
αφού αυτό το αυτοκίνητο σου άρεσε έκανες την καλύτερη επιλογή. Το σημαντικότερο είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει και να νοιώθεις εσύ όμορφα. Καλοτάξιδο. Εξάλλου οι διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα της κατηγορίας είναι υποκειμενικές και εγώ ως εμπειρος οδηγός τις θεωρώ αμελητέες.
-
κοιτα εγω αυτο που θα κοίταζα ειναι την αξιοπιστία των tsi εχω ακουσει παααααααααααααααρα πολλα αρνητικά στο θεμα αυτο αν και ομολγω πως εχω ακουσει και αρκετά θετικά... τωρα απο σχεδιαση δεν πιστευω να τίθεται θεμα υπερ παντα του leon ... θα κοιταζα επίσης την στρεπτικη ακαμψια καθε μοντελου σε απόλυτα νουμερα (nm/degree) κατι το οποιο σου δινει αίσθηση στιβαρότητας σε στροφες καθως και την ποιότητα στο εσωτερικο που εκει το i30 είναι ανώτερο....
-
Επειδή είμαι καμμένος από την εταιρεία του λαού της Γερμανίας ίσως είμαι υποκειμενικός. Πάντως πριν ένα χρόνο που έψαχνα για αυτοκίνητο το ι30 ήταν η καλύτερη πρόταση της αγοράς.
Αγορά καινούργιου αμαξιού: Leon 1.4 tsi vs. i30 1.6