-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
ναι ΟΚ, αλλά μήπως είναι το ίδιο σκαρί με το agila? ίδια εταιρία είναι εξάλουΕγώ τουλάχιστον έχοντας το Splash ... το βρήκα εξαρχής εμφανησιακά σχεδόν αντίγραφο του αλλά δεν έχουν καμία σχέση κατασκευαστικά και η ύπαρξη του Agila είναι συμπτωματική.
Το μόνο κοινό με το Agila (αδερφάκι του Splash) είναι ότι το μεν είναι Opel, το δε Spark είναι Chevrolet και η συγγένεια που υπάρχει μεταξύ τους ως εταιρίες.
Η δε Opel έχει σκέψεις για κατασκευή κάτι αντίστοιχου με το Spark, βασισμένο σε αυτό, μικρότερο του Agila. -
καλησπερα.επειδη σκοπευω να αγορασω το σπαρκ θα ηθελα να ρωτησω για οποιον ξερει η οποιος θελει ας πει τη γνωμη του σχετικα με τη διαφορα τιμης στη βασικη εκδοση και την λιγο πιο ακριβη.το ερωτημα ειναι αν αξιζει να δωσει κανεις σχεδον 500 ευρω επιπλεον απο τα 8980 (η μετα πιο ακριβη 9480) για να εχει κεντρικο κλειδωμα και εταζερα αποσκευων?αναρωτιεμαι και οποιος γνωριζει απανταει ποσο εχει το κεντρικο κλειδωμα και η εταζερα να τα παρεις μετα την αγορα του αυτοκινητου. που πιστευω θα στοιχισουν φτηνοτερα.δεν ειναι πολλα 500 επιπλεον μονο για κεντρικο κλειδωμα και μια εταζερα?δεν ξερω ισως να κανω λαθος.ποια η γνωμη σας θα τα δινατε?και οποιος ξερει αν τα βαλω μετα στοιχιζουν ακριβοτερα η φτηνοτερα?θα εχω προβλημα να τα βαλω μετα?ευχαριστω
-
θα ελεγα να πας στην 1,2 εκδοση, την βασικη (ls)! πιο ολοκληρομενο αυτοκινητο .το 1,0λ θα το μετανιωσεις
-
ευχαριστω για τη απαντηση σου αλλα πιστευω δε θα το μετανιωσω γιατι ειχα ματιζ 800 κυβ και το 1,2 ειναι πολυ ακριβο.οποτε οποιος θελει να μου πει τη γνωμη του σχετικα με το ερωτημα μου ακομη και εσυ θα χαρω να παρω γνωμες
-
Ο χρήστης akaliptos369 έγραψε:
καλησπερα.επειδη σκοπευω να αγορασω το σπαρκ θα ηθελα να ρωτησω για οποιον ξερει η οποιος θελει ας πει τη γνωμη του σχετικα με τη διαφορα τιμης στη βασικη εκδοση και την λιγο πιο ακριβη.το ερωτημα ειναι αν αξιζει να δωσει κανεις σχεδον 500 ευρω επιπλεον απο τα 8980 (η μετα πιο ακριβη 9480) για να εχει κεντρικο κλειδωμα και εταζερα αποσκευων?αναρωτιεμαι και οποιος γνωριζει απανταει ποσο εχει το κεντρικο κλειδωμα και η εταζερα να τα παρεις μετα την αγορα του αυτοκινητου. που πιστευω θα στοιχισουν φτηνοτερα.δεν ειναι πολλα 500 επιπλεον μονο για κεντρικο κλειδωμα και μια εταζερα?δεν ξερω ισως να κανω λαθος.ποια η γνωμη σας θα τα δινατε?και οποιος ξερει αν τα βαλω μετα στοιχιζουν ακριβοτερα η φτηνοτερα?θα εχω προβλημα να τα βαλω μετα?ευχαριστωΠιστεύω ότι είναι καλύτερα-φθηνότερα να τα βάλεις μετά. Είχα ρωτήσει πριν 3 χρόνια για να βάλω κεντρικό κλείδωμα σε 5θύρο subaru vivio που είχα τότε και μου είχαν πει κόστος 120€ με την τοποθέτηση δωρεάν. Στην αντιπροσωπεία της subaru μου είχαν ζητήσει 180€(αν θυμάμαι καλά χωρίς τοποθέτηση).
-
Όμορφα τα βραζιλιάνικα photoshops για υπερυψωμένο Spark ...
http://www.flickr.com/photos/area75/4061870663/ -
Πάντως με τέτοια κίνηση στους δρόμους και εκεί που θα φτάσει η βενζίνη τέτοια αυτοκινητάκια είναι ότι πρέπει για μέσα στην Αθήνα.Ειδικά στην έκδοση 1.2 που δεν έχει και αμιγώς αστικό χαρακτήρα είναι μαζί με το i10 αρκετά δελεαστικό με αυτή την τιμή.Και η chevrolet θέλοντας επιτέλους να βάλει λεφτά στα ταμεία της και να πάρει μερίδιο στην αγορά(όπως και η ΚΙΑ με το ceed) πιστεύω να το προσέξει σε όλους τους τομείς.Αναμένουμε λοιπόν...
-
Ο χρήστης kagouras έγραψε:
...Και η chevrolet θέλοντας επιτέλους να βάλει λεφτά στα ταμεία της και να πάρει μερίδιο στην αγορά(όπως και η ΚΙΑ με το ceed) πιστεύω να το προσέξει σε όλους τους τομείς.Αναμένουμε λοιπόν...Αρκεί να το καταλάβει και να κινηθεί διότι άλλαξαν οι εποχές και ο ανταγωνισμός ... δεν ζούνε σε εποχές που το Matiz (ιδίως πρώτης γενιάς και f/l) που πουλούσε μόνο του και να μην 'χαλαρώσουν' στα καλά λόγια του ειδικού τύπου.
Το value for money απο μόνο του δεν αρκεί, θέλει μια 'καλή' γκάμα με προσωπικότητα και ποιοτική (αυτή τη στιγμή έχει αξιόλογο mini, μικρομεσαίο και SUV) και ακόμα καλύτερο έως και παροιμιώδες aftersales. -
Από αύριο στα καταστήματα οι πρώτες παραλαβές...
-
Νομίζω οτι είναι ώρα να μεταφερθεί στους κατασκευαστές...
-
Πάντως απογοητεύτηκα που δεν έρχετε αυτόματο, για καινούργιο μικρό το βρίσκω μεγάλη παράληψη, επίσης στις φωτογραφίες που παρέθεσαν μερικοί και φαίνεται ένα αυτόματο είναι παλιάς τεχνολογίας. Για αστικό αυτοκίνητο απαράδεκτο που δεν έρχετε αυτόματη έκδοση που είναι ανακούφιση στο μποτιλιάρισμα (έστω και επί παραγγελίας).
-
το ειδα σημερα στο δρομο και δεν εχει καμια σχεση με το μικρο-παλιο ματιζ,ομορφο σχεδιο με εξαιρεση τα πισω φωτα που με χαλασε ο εντονος καθρεφτης(γουστα ειναι αυτα)
-
Μεταφερθήκαμε στους 'Κατασκευαστές'
-
Το πήρε κανείς? Εντυπωσεις?
-
Ο χρήστης Dimitris Gr. έγραψε:
Το πήρε κανείς? Εντυπωσεις?Σκέφτομαι να δώσω το Aveo μου και να πάρω το Spark.Αξίζει;
πολύ σύντομα θα γραφτεί και στο forum ένας ακόμα Chevroletάκιας.Είναι ένας φίλος μου που δουλεύει και σε αντιπροσωπεία Chevrolet και θα μας λύσει τυχόν απορίες.Να τον καλοσωρίσουμε.
έχω και νέα για την υπόθεση aveo.μου στείλαν γράμμα απο το euroncap και μου είπαν οτι δεν χρείαζεται να το ξαναδοκιμάσουν γιατί έχει την ίδια πλατφόρμα με το Chevrolet Kalos του 2006 που είναι δοκιμασμένο.Η δική μου απάντηση:
http://www.youtube.com/watch?v=IiYiTZM42mA
ακούστε στο 0:09 και 0:13.
Περισσότερα νεα για όλα τα Chevrolet απο τον φίλο μου που δουλεύει car salesman στην Daewoo/Chevrolet απο το 1998 και ξέρει πολλά. -
έντιτ στο έντιτ σου: Μάκηδεγκρέϊτ είσαι θεός.
-
Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
πολύ σύντομα θα γραφτεί και στο forum ένας ακόμα Chevroletάκιας.Είναι ένας φίλος μου που δουλεύει και σε αντιπροσωπεία Chevrolet και θα μας λύσει τυχόν απορίες.Να τον καλοσωρίσουμε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τρίπολη μένεις ρε;
Εγώ μετακομίζω,φευγω απο την Αθήνα,πάω Πάτρα.Να δω πως θα φέρω και τα 2 αυτοκίνητα. -
Eγώ είμαι ο καινούριος που σας έλεγε ο Μάκης.Σας καλησπερίζω όλους!
-
Ο χρήστης ChevroletFan98 έγραψε:
:iconcool: Eγώ είμαι ο καινούριος που σας έλεγε ο Μάκης.Σας καλησπερίζω όλους!Και ο Μακης που ειναι;Πηγε για τσιγαρα;
Chevrolet Spark