-
εκανα edit το i30 ηθελα να πω
εκτος αν ειναι μπατσικα γιατι αρχισα να βλεπω i30 κωλαδικα
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Και τωρα με τον 1.2 σκίζει .
Οσοι δε το έχουν αγοράσει 2-3 χρόνια με τους FSI πετυχαίνουν μεγάλες τιμές μεταπώλησηςτα fsi ειναι σχετικα λιγα.. τα ατμοσφαιρικα ειναι κυριως με τον 8v και τα 100 ασυγκρατητα αλογα
πουλαει ακομα παντως, μπραβο
-
Βρε ουστ απο το θεμα, παλι το νοθευσατε!
-
Είμαστε και ασχολούμαστε με απλές συσκευές αυτοκίνησης που μαγαρίζουν το συγκεκριμένο θέμα .
-
Sorry
-
Μια ενημερωση παντως για τους νεους αγοραστες, στο comfort pack θα πρεπει να εχετε νομιζω στο μπροστινο προφυλακτηρα και στην τεραστια εισαγωγη, το νικελο διακοσμητικο! Εχουν αναφερθει παγαποντιες!
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Mόνο ένας ?Δεν λέμε πάντως , συμπαθέστατα αυτοκινητάκια με σύγχρονη αισθητική και πρωτοποριακή εμφάνιση , ιδιαίτερα το εσωτερικό τους .
Αφήστε που κανένα νέο μοντέλο δεν μοιάζει με αυτό που αντικαθιστά .
Βέβαια έχουν να αντιμετωπίσουν την κακή διάθεση απέναντι τουε που έχει ο είδικός τύπος , αλλά δεν πειράζει .
Α και κάτι τελευταίο , έχουν παροιμιώδη αξιοπιστία , φτηνά ανταλλακτικά και σέρβις και πολύ μεγάλο δίκτυο με το οποίο αποκτάς και κοινωνικές σχέσεις .epic..
Το αμαξι ξαναγραφω εχει 5 μηνες που εχει ερθει ελλαδα και εχει πουλησει 276 κομματια και οι περισσοτεροι μηνες ειναι και καλοκαιρινοι.. Δεν παει εξαιρετικα και σιγουρα εγω περιμενω να δω τι θα κανει ακομα..Δε παει ομως κι ασχημα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
... Δεν παει εξαιρετικα...και έτσι να συνεχίσει
δεν χρειάζεται να το έχει και η κουτσή μαρία -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
... Δεν παει εξαιρετικα...
και έτσι να συνεχίσει
δεν χρειάζεται να το έχει και η κουτσή μαρίαΝαι οντως μη γινει και σα το rx8..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τοτε οι πωλησεις που δινει το ΣΕΑΑ ειναι πλασματικες!!!
τι λενε οι πωλησεις?
Διαβασε τες πριν σχολιασεις κατι! Θες να βγω και να πω οτι το Astra και το Auris δε τα πετυχαινω στο χωριο μου, οταν εχουν πουλησει τον κ@λο τους??? Θα μαι ακυρος τελειως!
Mito & DS3 πουλανε, τωρα αν δε τις βλεπεις εσυ εγω και ο ΑΛΛΟΣ δεν εχει να λεει κατι! Καπου αλλου θα κυκλοφορουν προφανως...πρωτα απο ολα στο χωριο μου κυκλοφορει ο,τι υπερτιμημενη μαλακια μπορεις να φανταστεις (σε μεγαλη μαλιστα ποσοτητα)..
τα Α3 ειναι τα golf, οι slk τα mx5 και οι porsche οι slkκι επειδη βρηκα τα στοιχεια του περασμενου μηνα
παρε αλλη μια φορα το Α3 (αυτοκινητο του 2003 εε?) να κανει 3πλασιες πωλησεις απο το ds3 και ηρεμησεviewtopic.php?f=5&t=35909&start=675
31 ολοκληρα αυτοκινητα πουλησε με κοροιδευεις?
Από ποιό χωριό είσαι Qsis ;
-
απο το glyfada
αν ειναι κατι να δεις κατι σπανιο εδω εχεις απο τις πιο μεγαλες πιθανοτητες να το δεις
(απο slr και 458 , μεχρι cuopen )επισης εδω βλεπεις αυτοκινητα σε αφθονια που δεν τα αγοραζουν σχεδον καθολου αλλου πολυ απλα γιατι ειναι (ή θεωρουνται οπως θες πεστο) υπερτιμημενα (mini, 500, smart, A3 , σειρα 1)
αν υπηρχαν αρκετα ds3, δε θα χα δει μονο 5-6
-
Παντως μην ξεχνατε οτι μπορει να εχουν δωθει παραγγελιες και οι παραδοσεις να γινονται 2,3 μηνες μετα
Ειδα ενα χθες στην Ξανθη σε λαδι με μαυρη οροφη!! Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε και τοσο ο συνδυασμος των χρωματων (αν και πρωτοτυπος) αλλα τα led σε συνδυασμο με τον συννεφιασμενο καιρο ηταν φοβερα!!!! -
-
τα νουμερα ομως με επαληθευουν φιλε μου
τεσπα, ας μην το χεσουμε το τοπικ σταματαω εδω
-
Τα νουμερα σε σχεση με τον πληθυσμο και την εκταση της χωρας λενε κατι?
Τα νουμερα σε σχεση με τον ανταγωνισμο και το ποτε ξεκινησε την καριερα του ενα μοντελο ομως λενε...Μ'αρεσει που συνεχιζεις να επιμενεις οτι επειδη δε το βλεπεις ΕΣΥ συγκεκριμενα=δεν πουλαει!
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Τα νουμερα σε σχεση με τον πληθυσμο και την εκταση της χωρας λενε κατι?
Τα νουμερα σε σχεση με τον ανταγωνισμο και το ποτε ξεκινησε την καριερα του ενα μοντελο ομως λενε...Μ'αρεσει που συνεχιζεις να επιμενεις οτι επειδη δε το βλεπεις ΕΣΥ συγκεκριμενα=δεν πουλαει!
πως να το κάνουμε , δεν είναι εμπορικό μοντέλο...
ούτε εγώ έχω δει στο δρόμο(βασικά έχω μέρες να δώ) και κινούμε σε όλα σχεδόν τα πλάτη της αττικής... -
Εδω που τα λεμε βρε qsis ειναι και λιγο θεμα τυχης..Εχει τυχει να δω 4 νεα ibiza cupra σε ενα απογευμα..
Ασε που 276 αμαξια για ολη τη χωρα σε μολις 5 μηνες ποσα θα ηθελες να εχεις δει δλδ? Λες για 31 κομματια το μηνα αυγουστο..δες ποσα πουλησαν και οι αλλοι (27 mini και 34 mito) και σκεψου οτι μιλαμε και για τον χειροτερο μηνα απο το 1998..
Εγω δε λεω οτι πουλαει..Λεω οτι πρεπει να περπατησει κι αλλο για να βγει συμπερασμα.. Και στην τελικη μαζι σου ειμαι vasilis..Δε θελω να βρωμισει και ο τοπος, ας παραμεινει και λιγο ξεχωριστο και ας μη καταληξει trendy γκατζετακι.. -
Trendy γκατζετακι ηταν το Saxo, μετα απο αυτο δε νομιζω να συμβει ποτε ξανα κατι τετοιο για τη Citroen και ποσο μαλλον με τη DS3
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πως να το κάνουμε , δεν είναι εμπορικό μοντέλο...Oυτε η ΜηνΤον ειναι!
Τα εμπορικα μοντελα ειναι γνωστα...δεν προσπαθω να πεισω κανεναν οτι ειναι εμπορικο...προσπαθω να του δωσω να καταλαβει οτι υπαρχουν 280 μοντελα σε ολη την Ελλαδα τους τελευταιους μηνες και 31 βγηκαν τον Αυγουστο στους δρομους! Ορεξη εχετε πια? -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Trendy γκατζετακι ηταν το Saxo, μετα απο αυτο δε νομιζω να συμβει ποτε ξανα κατι τετοιο για τη Citroen και ποσο μαλλον με τη DS3Trendy γκατζετακι τα saxo..?
Τα μισα τροπετα γινανε και τα αλλα μισα δινουν μαχες σε βουνα και φαναρια.. ενω οι απλες εκδοσεις κανουν δρομολογια στα χερια μαμαδων.. -
Το μεγεθος του ειναι τυπου γκατζετ, οι πωλησεις του το καναν τρεντι!
Citroen DS3