-
Μα καγκούρικο είναι (αν και ωραίο καγκούρικο ), αλλά το ηλικιακό target group του έχει σαφώς μεγαλύτερα όρια πριν θεωρήσει κάτι καγκουριά. Η Μ3 απευθύνεται σε 30+ ενώ το DS3 παίζει στο 18-30, που θα εντυπωσιαστούν απ την πορτοκαλιά ζάντα και το 'σούπερ ουάο' αυτοκόλλητο στα έξτρα που γράφει DS3 στο φτερό και σε κάνει ξεχωριστό προσδίδοντας προσωπικότητα και αναγνωρισιμότητα στο αυτοκίνητό σου μεταξύ των συμφοιτητών σου (γιατί για τέτοια ηλικία μιλάμε)
-
αρχιζουν να ανεβαινουν πολυ τα αλογα...υπαρχει καποιο ηλεκτρονικο διαφορικο στην νεα ds3r ???
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μα καγκούρικο είναι (αν και ωραίο καγκούρικο ), αλλά το ηλικιακό target group του έχει σαφώς μεγαλύτερα όρια πριν θεωρήσει κάτι καγκουριά. Η Μ3 απευθύνεται σε 30+ ενώ το DS3 παίζει στο 18-30, που θα εντυπωσιαστούν απ την πορτοκαλιά ζάντα και το 'σούπερ ουάο' αυτοκόλλητο στα έξτρα που γράφει DS3 στο φτερό και σε κάνει ξεχωριστό προσδίδοντας προσωπικότητα και αναγνωρισιμότητα στο αυτοκίνητό σου μεταξύ των συμφοιτητών σου (γιατί για τέτοια ηλικία μιλάμε)+1
Aκριβώς αυτό. Η αποδοχή ή όχι του όρου 'καγκουριά' έχει σχέση με τις διαφορετικές ηλικίες που στοχευουν αυτά τα 2!
Ποιο ευκολα αποδεχεται κάποιος ένα Corsa OPC να το δει στο δρόμο, το δικαιολογεί σαν νεανικό στυλ, 'αυτοκίνητο για πιτσιρικάδες' και αλλιώς μια γκριζοπορτοκαλί Μ3 που κοστίζοντας μια περιουσία δεν ξέρεις αν θα το δεις σαν 'εκκεντρικό' ή 'κακογουστιά'! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μα καγκούρικο είναι (αν και ωραίο καγκούρικο ), αλλά το ηλικιακό target group του έχει σαφώς μεγαλύτερα όρια πριν θεωρήσει κάτι καγκουριά. Η Μ3 απευθύνεται σε 30+ ενώ το DS3 παίζει στο 18-30, που θα εντυπωσιαστούν απ την πορτοκαλιά ζάντα και το 'σούπερ ουάο' αυτοκόλλητο στα έξτρα που γράφει DS3 στο φτερό και σε κάνει ξεχωριστό προσδίδοντας προσωπικότητα και αναγνωρισιμότητα στο αυτοκίνητό σου μεταξύ των συμφοιτητών σου (γιατί για τέτοια ηλικία μιλάμε)
+1
Aκριβώς αυτό. Η αποδοχή ή όχι του όρου 'καγκουριά' έχει σχέση με τις διαφορετικές ηλικίες που στοχευουν αυτά τα 2!
Ποιο ευκολα αποδεχεται κάποιος ένα Corsa OPC να το δει στο δρόμο, το δικαιολογεί σαν νεανικό στυλ, 'αυτοκίνητο για πιτσιρικάδες' και αλλιώς μια γκριζοπορτοκαλί Μ3 που κοστίζοντας μια περιουσία δεν ξέρεις αν θα το δεις σαν 'εκκεντρικό' ή 'κακογουστιά'!Δεν διαφωνώ με το πνεύμα του σχολίου, αλλά το Corsa OPC με τα άθλια βράγχια και τα συναφή είναι ότι πιο καγκουρέ μαμίσιο έχει παραχθεί τα τελευταία 20 χρόνια! Δύσπεπτο...
-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Καγκουριά και κακογουστιά θα το θεωρήσω!
Δεν μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους όμως. Η Μ3 είναι μεσαίο πανακριβο ειδικό αυτοκίνητο επιδόσεων χωρίς κάτι το εκκεντρικό στην εμφάνιση (κάτι αναλογο με μια AMG) ενώ το άλλο είναι ένα supermini που θα το πάρει πολύ μικρότερο ηλικιακά target group που θα 'παιξει' και με την εμφάνιση!Ακομα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο το DS3R δεν θα ειναι καγκουρικο ενω η Μ3 Team-orange kangoor ( ) θα ειναι...Το segment και το target group αλλαζει τον ορο καγκουρια/κακογουστια ?
Ακριβώς αυτό που εννοώ και σε δύο ακραίες περιπτώσεις, καγκουριές ίσως και τα δύο, εργοστασιακές ή απο ακριβές επώνυμες εταιρίες μετατροπών για 2 διαφορετικές ηλικίες και τσέπες ... αλλά υπάρχει το εκκεντρικό (με τη καλή εννοια) ή κιτς (με την κακή έννοια):
υπάρχει και το χαριτωμένο, το νεανικό, το 'τρελιάρικο':
-
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/RoadTestsHistory/Citroën-DS3-1.6-THP-150-DSport/247915/
Μετα το EVO ακόμα ένα πολύ θετικό τέστ από τους Άγγλαρες -
DS3 R μικρη παρουσιαση..
Youtube Video -
-
Αυτή η μαλακία δουλεύει σε κανέναν γιατί είμαι επί 10 λεπτά να κουνάω μπροστά από την οθόνη μου 2 εκτυπωμένα Α4 και να μην έχει λειτουργίσει τίποτα... Να χε... τα γαλλικά σάιτ...
-
Αυτή η μαλακία δουλεύει σε κανέναν γιατί είμαι επί 10 λεπτά να κουνάω μπροστά από την οθόνη μου 2 εκτυπωμένα Α4 και να μην έχει λειτουργίσει τίποτα... Να χε... τα γαλλικά σάιτ...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αυτή η μαλακία δουλεύει σε κανέναν γιατί είμαι επί 10 λεπτά να κουνάω μπροστά από την οθόνη μου 2 εκτυπωμένα Α4 και να μην έχει λειτουργίσει τίποτα... Να χε... τα γαλλικά σάιτ...Ναι, ανοίγει η σελίδα κανονικά!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ναι, ανοίγει η σελίδα κανονικά!Kαι εκτύπωσες και σου παίζει κανονικά?
-
Σε εσένα δεν θα δουλέψει που να χτυπάς το κεφάλι σου στην πεταλίερα του Ibiza!
Το γράφει, είναι διαδραστικό!
Αμέσως καταλαβαίνει τι αμάξι έχεις! -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι, ανοίγει η σελίδα κανονικά!
Kαι εκτύπωσες και σου παίζει κανονικά?
Α! Λες η εικονική πραγματικότητα? Μου ζηταει κάτι ActiveX που δεν ξέρω τι είναι ...
Νόμιζα για την διαμόρφωση έλεγες! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σε εσένα δεν θα δουλέψει που να χτυπάς το κεφάλι σου στην πεταλίερα του Ibiza!Το γράφει, είναι διαδραστικό!
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σε εσένα δεν θα δουλέψει που να χτυπάς το κεφάλι σου στην πεταλίερα του Ibiza!Το γράφει, είναι διαδραστικό!
Video της DS3R με πολλες λεπτομερειες του εσωτερικου..by gcc..
Youtube Video -
Πολυ καλο..
Youtube Video -
μπηκα στο c3 το καινουργιο.
παρα πολυ καλο εσωτερικο ποιοτικα αν και το πανω μερος ειναι ψευτομαλακο.
αλλο το αφρωδες και αλλο το να εχει μια στρωση μαλακου πλαστικου πανω απο το σκληρο (κατι σαν καλυμα
του σκληρου) οποιος το πιασει θα με καταλαβει.
( ειμαι αντικειμενικός )
ειναι στριμωχτά λιγο στην θεση οδηγησης κατι που μ εκανε να σκεφτομαι πως θα ειναι η θεση του ds3 .... -
Ακομα πιο πολεμικα..
Citroen DS3