-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
απο την μια μας λες την αρχικη τιμη του κουβα και απο την αλλη της μιτο με ενα σκασμο εξτρα? Βαλε στο πολο τον εξοπλισμο της μιτο και τα ξαναλεμε...
Δν σου αρεσε το εσωτερικο κου εβο και σου αρεσε του πολο?? Σε γιατρο πηγες?Αν το punto evo εχει καλυτερο εσωτερικο απο το polo τοτε εγω ειμαι ο Δαλαι Λαμα.......
τα πλαστικα του punto evo ειναι λες κ ειναι απο παιχνιδακι fischer price.....
Kαι σιγα το μιτο το φερραρικο να πουμε που δεν συγκρινεται με polo gti.......
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εγω έκανα μια βόλτα απο τον Παζαρόπουλο στην Πειραιώς να δώ το Punto Evo Abarth (δεν υπήρχε τελικά, την επόμενη εβδομάδα φέρνουν, το εσωτερικό απο ένα απλό Punto Evo ήταν όλα τα λεφτά και απο εμφάνιση και απο ποιότητα ) και το 500αρακι Abarth.
Καλα ειχα παει κ εγω για να δω το abrth evo κ εριξα μια ματια στο punto evo το απλο.........
ελεεινο και τρισαθλιο εσωτερικα.........ποιοτητα sang yong ying tsong!!!
με ενα φιλο μου γελαγαμε καμμια ωρα με την τιμη που το πουλαγανε..........δεν πανε καλα!
mito qv με 23.500 ???καλα χριστουγεννα πες τους.......
εδω η vw πουλαει το polo gti με dsg 19.390
????
το πολο ειναι σαν τον ατμοσφαιρικο αερα , Αχρωμο-Αοσμο-Αγευστο , με εξαιρεση το DSG δεν εχει να προσφέρει τιποτα καλυτερο του ανταγωνισμου.
γιατι το οδηγησες??
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
απο την μια μας λες την αρχικη τιμη του κουβα και απο την αλλη της μιτο με ενα σκασμο εξτρα? Βαλε στο πολο τον εξοπλισμο της μιτο και τα ξαναλεμε...
Δν σου αρεσε το εσωτερικο κου εβο και σου αρεσε του πολο?? Σε γιατρο πηγες?Αν το punto evo εχει καλυτερο εσωτερικο απο το polo τοτε εγω ειμαι ο Δαλαι Λαμα.......
Φίλε karnezis επειδή έχω περάσει πολλές φορές από τον Παζαρόπουλο για να δω το Punto Evo Abarth αλλά δεν τύχαινε να το έχει, απο περιέργεια έμπαινα στο απλό Punto Evo.
Αν θεωρείς ότι το εσωτερικό του δεν είναι ποιοτικό, ακόμα και συγκρινόμενο με αυτό του Polo (δεν θίγω το αισθητικό μέρος μιας και είναι προσωπικό γούστο του καθένα) τότε κάποιο πρόβλημα έχεις με το συγκεκριμένο γκρουπ και όταν πήγες να το δεις μάλλον φορούσες γάντια του σκι καθώς και τέρμα μαύρα γυαλιά.
Δεν μπορώ να καταλάβω... τις παρωπίδες τις μοιράζουν πουθενά δωρεάν?????
Τώρα για οδηγική συμπεριφορά δεν νομίζω οτι το Polo έχει να ζηλέψει κάτι από το EVO αλλά ούτε και το EVO έχει να ζηλέψει κάτι απο το Polo σε κανένα τομέα.
-
γιατι το οδηγησες??
οχι εσυ ?
-
-
η ποιοτητα του punto evo μαλλον δεν ειναι η κορυφαια στην κατηγορια , το ειδα και εγω απο κοντα το μοντελο.
το fiesta,207, polo,''c3'',ds3 ειναι καλυτερα στο φινιρισμα και στα υλικα του εσωτερικου.
εξαιρεση στο κεντρο του ταμπλο το υλικο που ειχε ωραια αισθηση στην αφη και στο ματι. -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
207πλάκα με κάνεις??
-
το 207 δειχνει την ηλικια του στο εσωτερικο του , ειναι φανερο πια, αλλα το φινιρισμα και τα πλαστικα του ειναι ( η τουλαχιστον δειχνουν) στο ματι πιο ακριβα. Ξεγελαει και το μεγαλο ημιμαλακο ταμπλο σε ολο το πανω μερος και οχι σε μικρα σημεια στα προτυπα μεγαλυτερης κατηγοριας.
Το Polo εχει πιο καλη ποιοτητα , στην αφη και στο ματι στο πανω μερος του ταμπλο -
το 207 δειχνει την ηλικια του στο εσωτερικο του , ειναι φανερο πια, αλλα το φινιρισμα και τα πλαστικα του ειναι ( η τουλαχιστον δειχνουν) στο ματι πιο ακριβα. Ξεγελαει και το μεγαλο ημιμαλακο ταμπλο στα προτυπα μεγαλυτερης κατηγοριας.
Το Polo εχει πιο καλη ποιοτητα , στην αφη και στο ματι στο πανω μερος του ταμπλοστο δικό μας 207 ξεφτάει το πλαστικό στις 2 πόρτες στο μέρος που έχει σαν θηκούλες για κέρματα και πάνω από το ραδιο/σιντι... δεν το λες και κορυφαίο για αυτοκίνητο
-
τωρα που το σκεφτομαι ψηλοθυμαμαι οτι εχω δει σε ενα 207 αυτο που λες πανω απο το στερεο.
το αυτοκινητο ανηκει σε γυναικα και με τα νυχια το κατεστραψε το υλικο.
τα κουμπακια στα στερεο με τους σταθμους ξεβαφουν αμεσως
και το ταμπλο μετα απο χρονια στην θεση του συνοδυγου κανει γραμμες του αεροσακου.
Αλλα αυτο το εχω συναντησει και σε αλλα πιο ακριβα αυτοκινητα.
οπως εχω δει αλλα σε punto ...
Σ αυτην την κατηγορια ολο και κατι θα εχει , αλλα στην γενικη εικονα το 207 ειναι καλυτερο σε φινιρισμα και την οπτικη εικονα στο πανω μερος του ταμπλο.
Σε βαθος χρονου δεν ξερω τιποτα για το evo -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
γιατι το οδηγησες??
οχι εσυ ?
Εεε τοτε πως λες οτι είναι αχρωμο αγευστο και άνοστο?
εκτός αν οδηγάς κανένα clio rs ή κανενα type r.......
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Φίλε karnezis επειδή έχω περάσει πολλές φορές από τον Παζαρόπουλο για να δω το Punto Evo Abarth αλλά δεν τύχαινε να το έχει, απο περιέργεια έμπαινα στο απλό Punto Evo.
Αν θεωρείς ότι το εσωτερικό του δεν είναι ποιοτικό, ακόμα και συγκρινόμενο με αυτό του Polo (δεν θίγω το αισθητικό μέρος μιας και είναι προσωπικό γούστο του καθένα) τότε κάποιο πρόβλημα έχεις με το συγκεκριμένο γκρουπ και όταν πήγες να το δεις μάλλον φορούσες γάντια του σκι καθώς και τέρμα μαύρα γυαλιά.
Τώρα για οδηγική συμπεριφορά δεν νομίζω οτι το Polo έχει να ζηλέψει κάτι από το EVO αλλά ούτε και το EVO έχει να ζηλέψει κάτι απο το Polo σε κανένα τομέα.
To ότι βρέθηκα στην αντιπροσωπεία της abarth πάει να πει οτι ενδιαφέρομαι να αγοράσω.....δεν πάω για να περάσω την ώρα μου!
κ ξαναλέω αν το εσωτερικό του punto evo ειναι ποιοτικότερο και καλύτερο απο το εσωτερικο του polo τότε
μάλλον εχουμε διαφορετικο τρόπο αντίληψης.........τι να μιλήσουμε για πλαστικά??για φινίρισμα?για τι?
εδω μπήκα στο 500 abarth το προηγουμενο κ μόλις είδα αυτά τα εμετικά ηχεία στις πόρτες λέω καλά είναι δυνατόν μας κάνουνε πλάκα........όχι οτι το polo ειναι καμμιά bentley αλλά στα πλαστικά κ στο φινίρισμα ειναι πολυ καλυτερο!
Κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο γκρουπ......έχω τιποτα ποσοστά στην vw ή μηπως εχω να χωρισω τιποτα χωράφια με την abarth??
Ελπιζω το abarth evo να έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα απο την απλή εκδοση!
και παραθετω φωτος απο τα εσωτερικα των 2 αυτοκινητων........
http://www.automobilebox.com/2009/03/10 ... aks-cover/
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11138
-
To ότι βρέθηκα στην αντιπροσωπεία της abarth πάει να πει οτι ενδιαφέρομαι να αγοράσω.....δεν πάω για να περάσω την ώρα μου!
κ ξαναλέω αν το εσωτερικό του punto evo ειναι ποιοτικότερο και καλύτερο απο το εσωτερικο του polo τότε
μάλλον εχουμε διαφορετικο τρόπο αντίληψης.........τι να μιλήσουμε για πλαστικά??για φινίρισμα?για τι?
εδω μπήκα στο 500 abarth το προηγουμενο κ μόλις είδα αυτά τα εμετικά ηχεία στις πόρτες λέω καλά είναι δυνατόν μας κάνουνε πλάκα........όχι οτι το polo ειναι καμμιά bentley αλλά στα πλαστικά κ στο φινίρισμα ειναι πολυ καλυτερο!
Κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο γκρουπ......έχω τιποτα ποσοστά στην vw ή μηπως εχω να χωρισω τιποτα χωράφια με την abarth??
Ελπιζω το abarth evo να έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα απο την απλή εκδοση!
και παραθετω φωτος απο τα εσωτερικα των 2 αυτοκινητων........
http://www.automobilebox.com/2009/03/10 ... aks-cover/
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11138
βάλε την απλή έκδοση του πόλο και όχι το gti...
-
εμετός μου ήρθε...
και μετά μας λές για ποιότητα ...
-
Έφυγα για τις εκθέσεις VW!!!!Αυτά είναι πλαστικά!
Πέρα απο την πλάκα το GTi μια χαρά θα το αγόραζα όπως και το Punto EVO...
-
Το θεμα ειναι για την Citroen DS3 ,ας επιστρεψουμε on topic [mod]
-
edit mod
-
edit mod
-
τωρα που το σκεφτομαι ψηλοθυμαμαι οτι εχω δει σε ενα 207 αυτο που λες πανω απο το στερεο.το αυτοκινητο ανηκει σε γυναικα και με τα νυχια το κατεστραψε το υλικο.
τα κουμπακια στα στερεο με τους σταθμους ξεβαφουν αμεσως
και το ταμπλο μετα απο χρονια στην θεση του συνοδυγου κανει γραμμες του αεροσακου.
Αλλα αυτο το εχω συναντησει και σε αλλα πιο ακριβα αυτοκινητα.
οπως εχω δει αλλα σε punto ...
Σ αυτην την κατηγορια ολο και κατι θα εχει , αλλα στην γενικη εικονα το 207 ειναι καλυτερο σε φινιρισμα και την οπτικη εικονα στο πανω μερος του ταμπλο.
Σε βαθος χρονου δεν ξερω τιποτα για το evoΤο δικό μου πάντως (207) κοντεύει 2 χρόνια και είναι αψεγάδιαστο. Ούτε κουμπάκια έχουν ξεφτίσει, ούτε πόρτες, ούτε τίποτα.. Νομίζω οτι έχει να κάνει και με τη χρήση που κάνεις σε ένα αμάξι. Εγώ το προσέχω.Τώρα αν άλλος το βαράει με οτι ναναι μέσα (κλειδιά, μπουκάλια, ποτηροθήκες, νύχια και δε ξέρω τι άλλο) και bmw να είναι θα ξεφτίσει..Επίσης μπορεί να είναι σχετικά λιτό (207) και όχι οτι να'ναι μέσα, αλλά οτι δείχνει παλιό σαν σχέδιο δε θα το έλεγα. Ίσα ίσα μ'αρέσει περισσότερο από το punto γιατί είναι πιο σοβαρό και κυριλέ μέσα και σου βγάζει μια περισσότερη 'χλιδή'. Το ds3 σπό την άλλη, μιας και γι'αυτό είναι το θέμα, το θεωρώ καλύτερο από το Punto και μέσα και έξω. Αισθητικά τουλάχιστον είναι αλλού για μένα..(Έχω δεί όμως μόνο το turbo τα άλλα δε ξέρω)
Μια γεύση.
207 (δικό μου)
Punto
DS3
-
φυσικα παιζει σημαντικο ρολο η χρηση.
Citroen DS3