-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θεϊκό το σποτάκιΤι την ήθελαν την συγκεκριμένη λεπτομέρεια δεν μπορώ να καταλάβω...
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Άρα απ'ότι κατάλαβα δε ξέρουμε πότε έρχεται και τι τιμή θα έχει..Το racing εννοώ.
Όχι δε ξέρουμε, αλλά τουλάχιστον στην Αγγλία που το δοκιμασαν, αποφάνθηκαν ότι το Clio RS είναι πιο καλό.
Ενδιαφέρον αυτό.. Φαντάζομαι σε αίσθηση θα έβγαλαν πιο καλό το Clio. Γιατί κατά τ'άλλα θα είναι πιο αργό παντού λογικά πάντα..
Και πιο αργό από το Clio το έβγαλαν.
The torrent of power being sent to the front wheels inevitably results in some torque steer. Ask for everything in second or third gear and, without any diff or equivalent electronic trickery, the excess torque will compromise steering precision. Between this and the understeer that regularly strikes when the tyres scrabble for traction on the exit of a corner, the DS3 fails to offer the front-end precision of, say, the Renaultsport Clio.
It’s a set-up that works well for sharper cornering, and the DS3 Racing is a far more settled B-road drive than the even firmer Abarth 500 Esseesse. Look for the same rounded capability as the Renaultsport Clio, though, and you’ll be looking for a long time.
The DS3 Racing has a relatively high list price and handling and performance that, while entertaining, fail to match those of cheaper and more established hot hatches. By all objective measures, this makes it unjustifiable.
So if driver reward and fine-tuned dynamics are at the top of your list, look elsewhere. But if you just want to have fun and feel good behind the wheel of a rapid and usable car, the DS3 Racing does it with flair. It may not be the best, but we’re glad it’s here.
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Roa ... ng/255942/
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησε να πωλείται το 10 το νέο c3 αλλά πέρσι πούλησε 2259 κομμάτια, όχι άσχημα ειδικά για το συγκεκριμένο.
το 2011 είναι 11ο σε πωλήσεις μοντέλο με 331 κομμάτια.11ο απ ολα τα μοντελα που εισαγονται εννοεις? γιατι νομιζω ειναι 5ο σε πωλησεις στην κατηγορια του.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησε να πωλείται το 10 το νέο c3 αλλά πέρσι πούλησε 2259 κομμάτια, όχι άσχημα ειδικά για το συγκεκριμένο.
το 2011 είναι 11ο σε πωλήσεις μοντέλο με 331 κομμάτια.11ο απ ολα τα μοντελα που εισαγονται εννοεις? γιατι νομιζω ειναι 5ο σε πωλησεις στην κατηγορια του.
Nαι γενικά. Στην κατηγορία του 5ο αν είναι δυνατόν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άρα απ'ότι κατάλαβα δε ξέρουμε πότε έρχεται και τι τιμή θα έχει..Το racing εννοώ.
Όχι δε ξέρουμε, αλλά τουλάχιστον στην Αγγλία που το δοκιμασαν, αποφάνθηκαν ότι το Clio RS είναι πιο καλό.
Ενδιαφέρον αυτό.. Φαντάζομαι σε αίσθηση θα έβγαλαν πιο καλό το Clio. Γιατί κατά τ'άλλα θα είναι πιο αργό παντού λογικά πάντα..
Και πιο αργό από το Clio το έβγαλαν.
The torrent of power being sent to the front wheels inevitably results in some torque steer. Ask for everything in second or third gear and, without any diff or equivalent electronic trickery, the excess torque will compromise steering precision. Between this and the understeer that regularly strikes when the tyres scrabble for traction on the exit of a corner, the DS3 fails to offer the front-end precision of, say, the Renaultsport Clio.
It’s a set-up that works well for sharper cornering, and the DS3 Racing is a far more settled B-road drive than the even firmer Abarth 500 Esseesse. Look for the same rounded capability as the Renaultsport Clio, though, and you’ll be looking for a long time.
The DS3 Racing has a relatively high list price and handling and performance that, while entertaining, fail to match those of cheaper and more established hot hatches. By all objective measures, this makes it unjustifiable.
So if driver reward and fine-tuned dynamics are at the top of your list, look elsewhere. But if you just want to have fun and feel good behind the wheel of a rapid and usable car, the DS3 Racing does it with flair. It may not be the best, but we’re glad it’s here.
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Roa ... ng/255942/
Και οι Γάλλοι του L'Automobile τα ίδια συμπεράσματα έβγαλαν και στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξαν, το οποίο δεν ειναι κακό IMHO αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Aλλα δημιουργήματα της Όρλας εδώΤο marketing το προωθεί στους οίκους μόδας.
Βy Yves Saint Laurant
By Kenzo
By Orla Kiely με κανονική οροφή αλλά 'στολισμένο' το κυρίως αμάξωμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι γενικά. Στην κατηγορία του 5ο αν είναι δυνατόν.
Ναι, το θεμα ομως ειναι οτι συνυπολογιζουν τις πωλησεις του νεου C3 με αυτες του παλιου.. Που ειναι ολα αυτα τα νεα C3..?
Αν προσεξεις θα δεις πολλα C3 πρωτης γενιας με πινακιδες 2010 και 2011 καποια.. Τα ξεχωριζεις επισης απο τα πλαινα πλαστικα που ειναι βαμενα και επισης προτιμαται σε ασπρο χρωμα.. Τα νεα C3 που εχουν κυκλοφορησει στα Χανια μαζι με της αντιπροσωπειας ειναι με το ζορι 5-6, αντιθετα απο το παλιο μοντελο στο αντιστοιχο διαστημα εχουν κυκλοφορησει τουλαχιστον 12-13.. Το ιδιο συμβαινει σε καπως πιο χαλαρο βαθμο και στη Αθηνα εννοώντας οτι δεν πουλιουνται πολύ περισσοτερα απο τα classic σε σχεση με τα καινούρια.. -
Eνα ενδιαφερον video για το DS3 THP:
http://www.youtube.com/watch?v=X4szJHFJjRQ
Απο την Ρουμανια, με αγαπη... -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ναι, το θεμα ομως ειναι οτι συνυπολογιζουν τις πωλησεις του νεου C3 με αυτες του παλιου.. Που ειναι ολα αυτα τα νεα C3..?
Αν προσεξεις θα δεις πολλα C3 πρωτης γενιας με πινακιδες 2010 και 2011 καποια.. Τα ξεχωριζεις επισης απο τα πλαινα πλαστικα που ειναι βαμενα και επισης προτιμαται σε ασπρο χρωμα.. Τα νεα C3 που εχουν κυκλοφορησει στα Χανια μαζι με της αντιπροσωπειας ειναι με το ζορι 5-6, αντιθετα απο το παλιο μοντελο στο αντιστοιχο διαστημα εχουν κυκλοφορησει τουλαχιστον 12-13.. Το ιδιο συμβαινει σε καπως πιο χαλαρο βαθμο και στη Αθηνα εννοώντας οτι δεν πουλιουνται πολύ περισσοτερα απο τα classic σε σχεση με τα καινούρια..Και στην Κομοτηνη.. Τουλαχιστον μεχρι τον Οκτωβριο εβλεπα αρκετα c3 classic
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Aλλα δημιουργήματα της Όρλας εδώ
Το marketing το προωθεί στους οίκους μόδας.
Βy Yves Saint Laurant
By Kenzo
By Orla Kiely με κανονική οροφή αλλά 'στολισμένο' το κυρίως αμάξωμα.
απα πα πα γτ χαλανε ενα τοσο ωραιο αμαξι
-
Στο DS3, αν το παραγγειλεις κι οχι αν το βρεις ετοιμοπαραδοτο, μπαινουν αισθητηρες παρκαρισματος περιμετρικα απο το εργοστασιο (οπως πχ εχω εγω στο C4);
-
Κι εκτος απο την απο πανω ερωτηση, DS3 THP σε κιτρινο ή σε σκουροχρωμο (πχ μαυρο σωμα με ασπρη οροφη);
-
Θα μεταφερω τα ερωτηματα σου στο gcc..
Σχετικα με το χρωμα δεν καταλαβα την ερωτηση σου..
-
Η κοπελα μου δεν μπορει να αποφασισει.
Το ειδε σε κιτρινο απο κοντα και της αρεσε, αλλα της αρεσει και σε μαυρο με ασπρη οροφη.
Τωρα εγω ειμαι της αποψης οτι το κιτρινο θα αρεσει σε καμια φιλη της κλπ κλπ (στο στυλ: ααα τι γλυκο, τι καλοοοοο), αλλα αφου αποφασισε να παρει το THP γνωμη μου ειναι οτι καποιο πιο σκουροχρωμο αντιπροσωπευει πιο πολυ τον GT χαρακτηρα του αυτοκινητου...
Και μου ζητησε να ρωτησω εδω και για αλλες αποψεις! -
Πηγαινε στη μεση της σελιδας 103 του θεματος και διαβασε με..
-
Χαχαχα, δεν το ειχα δει αυτο!
Τελος παντων, στην τελικη ας το αγορασει σε ο,τι χρωμα θελει, εγω πχ θα το αγοραζα στο ανθρακι-μπορντο (τι διαλα ειναι αυτα τα χρωματα ξερω γω).
Απλα σαν γνωμες παντα καλο ειναι να ακουγονται! -
Έχω δει και τους 2 συνδιασμούς από κοντά (κίτρινο με μαύρη οροφή - μαύρο με άσπρη οροφή) και ψηφίζω:Μαύρο με άσπρη οροφή, δερμάτινο σαλόνι και navi! Σε ένα τέτοιο έχω μπει και ήταν
-
Κοκκινο-μαυρο ή κοκκινο-ασπρο που εχω πετυχει ειναι πολυ ωραιο επισης..Ενα μαυρο-μαυρο που εχω δει σε ρεαλιστικες φωτογραφιες μ αρεσε ιδιαιτερα και εδειχνε και πολυ αγριο.. Κιτρινο-μαυρο ειναι το favorite αλλα και μαυρο-ασπρο μ αρεσει.. Το μονο σιγουρο ειναι πως δε μ αρεσει το ανθρακι-μπορντω που λες..
edit ορθογραφικο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το μονο σιγουρο ειναι πως δε μ αρεσει το ανθρακι-μπορντω που λες.. -
Νταξ γουστα ειναι ολα αυτα.
Πχ εγω θα το επαιρνα σε ανθρακι-μπορντω, σε ολο μαυρο, ή σε μαυρο και ασπρη οροφη.
Το κιτρινο (αν κι ειναι ωραιο) μου δειχνει αυτην την αισθηση που ειπα πριν, οτι θα ειναι για χα χα χα και χου χου χου.
Το κοκκινο και κατι μπλε και κατι τετοια δεν μ'αρεσουν στο αμαξι, νομιζω ειναι κριμα να μπει τετοιο χρωμα στο THP πχ.
Γι αυτο εγω ειπα για καποιο πιο σκουρο, κραταει λιγο την σπορτιφ αισθηση.
Citroen DS3