-
Οχι...οπου φυγει φυγει!
Ποιος ξερει τι λαδια εχει μεσα και ποσο καιρο ηταν σε τελωνια κτλ, ακουνητη μηχανη...
Ασε καλυτερα τωρα, ετσι κι αλλιως καλο κανει, κακο δεν εκανε ποτε φρεσκο λαδακι, ετσι δεν ειναι?
Ελπιζω να μη του αρεσει πολυ και το πιει , εγω το βαζω για να δουλευει καλα, οχι για να τεμπελιαζει και να το πινει!Αχ πολλα ειπα παλι...
-
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Ναι το διαβασα και γω αυτο καπου, μειωνει και αυτο το 'κροταλιασμα' στις κρυες εκκινησεις!
Μηπως φρικαρουν οι μηχανικοι της Citroen? Ισως και να μαι ο πρωτος που κανει αλλαγη λαδιων σε DS3Γιατί να φρικάρουν; Το μοτέρ αυτό φοριέται ήδη στο C4, C5. (+207, 308, φτου κ βγαίνω...)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι το διαβασα και γω αυτο καπου, μειωνει και αυτο το 'κροταλιασμα' στις κρυες εκκινησεις!
Μηπως φρικαρουν οι μηχανικοι της Citroen? Ισως και να μαι ο πρωτος που κανει αλλαγη λαδιων σε DS3Γιατί να φρικάρουν; Το μοτέρ αυτό φοριέται ήδη στο C4, C5. (+207, 308, φτου κ βγαίνω...)
Εννοει να φρικαρουν επειδη θα αλλαξει λαδια τοσο νωρις..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εννοει να φρικαρουν επειδη θα αλλαξει λαδια τοσο νωρις..
Πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να φρικάρουν....(ο Καψής είμαι )
Οι περισσότεροι τουρμπάτοι που διαβάζω στα φόρα αλλά κ γνωρίζω προσωπικά αυτό κάνουν (Σεατ, VW, Skoda, Fiat κτλ). Θέλουν προδερμ οι σαλίγκαροι.
-
Στη citroen και στα peugeot δε το κανουνε..Δε σπανε αυτα..
Ισως η χρησιμοποιηση της λεξης 'φρικαρουν' ειναι ατυχης..Μη κολλας.. -
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Μηπως φρικαρουν οι μηχανικοι της Citroen? Ισως και να μαι ο πρωτος που κανει αλλαγη λαδιων σε DS3γιατί να άλλαξει κανείς τα λάδια ρονταρισματος τόσο γρήγορα;;
Μετά τις 4000 km... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μηπως φρικαρουν οι μηχανικοι της Citroen? Ισως και να μαι ο πρωτος που κανει αλλαγη λαδιων σε DS3γιατί να άλλαξει κανείς τα λάδια ρονταρισματος τόσο γρήγορα;;
Μετά τις 4000 km...+1
-
Εγώ πειράζει που τα άλλαξα πολύυυ πιο μετά;
-
Μετά τις 4000 km...λάδια ρονταρίσματος ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι όμως υπάρχουν και τέτοια
-
Σωστά το λέει το παιδί!!!
Βγαίνει απο το Ροτάρισμα και το Λιωντάρισμα (απο το λιωνταρίζω, απο το λιωντάρι)
Ροτάρισμα είναι οταν στρώνετε το μοτέρ και λιωντάρισμα, λόγο του σήματος της μαμά εταιρίας!
Ροτάρισμα συν Λιωντάρισμα = Ροντάρισμα!
Και πάμε παρακάτω.
Το Λιωνταρισμα εχει άθρισμα 11, το Ροτάρισμα 8, το Ροντάρισμα 88.
Άρα 11888 τίποτα δεν είναι τυχαιο!
-
Rodage=στρωσιμο στα Γαλλικα. Ελληνοποιώντας το γίνεται ροντάρισμα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σωστά το λέει το παιδί!!!Βγαίνει απο το Ροτάρισμα και το Λιωντάρισμα (απο το λιωνταρίζω, απο το λιωντάρι)
Ροτάρισμα είναι οταν στρώνετε το μοτέρ και λιωντάρισμα, λόγο του σήματος της μαμά εταιρίας!
Και πάμε παρακάτω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
που το είδες το αστείο??
-
δεν το ειδε ,το ακουσε
-
-
Κινητήρας , φρένα και τιμόνι είναι μισό κλικ κάτω Απο την Ιταλίδα και 1,5 κάτω Απο κούπερ σ και κλιο ρς...
Τιμόνι μισό κλικ κάτω από την mito; Αφού η mito δεν φημίζεται για το τιμόνι της, εξάλλου ένα πολυτελές punto είναι. Βάλε 1,5 κλικ πάνω την ds3 στο θέμα τιμόνι-στρίψιμο.
έχεις οδηγήσει κανένα Απο τα 2;
Όχι αλλά το λένε όλα τα περιοδικά και τα site που έχω διαβάσει. Πάντως μην μου πεις ότι τα παίρνουν κτλ. γιατί όλοι καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα. Δηλαδή ότι η mito δεν είναι τόσο σπορ και ότι το τιμόνι της δεν είναι από τα καλύτερα.
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Κινητήρας , φρένα και τιμόνι είναι μισό κλικ κάτω Απο την Ιταλίδα και 1,5 κάτω Απο κούπερ σ και κλιο ρς...
Τιμόνι μισό κλικ κάτω από την mito; Αφού η mito δεν φημίζεται για το τιμόνι της, εξάλλου ένα πολυτελές punto είναι. Βάλε 1,5 κλικ πάνω την ds3 στο θέμα τιμόνι-στρίψιμο.
έχεις οδηγήσει κανένα Απο τα 2;
Όχι αλλά το λένε όλα τα περιοδικά και τα site που έχω διαβάσει. Πάντως μην μου πεις ότι τα παίρνουν κτλ. γιατί όλοι καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα. Δηλαδή ότι η mito δεν είναι τόσο σπορ και ότι το τιμόνι της δεν είναι από τα καλύτερα.
επειδή τα έχω οδηγήσει και τα 2 άσε με να έχω προσωπική άποψη...
πως το έβγαλες το 1,5 κλικ ,από τα περιοδικά θα μας τρελάνεις??
το τιμόνι του ds3 είναι αργο για τα δεδομένα της κατηγορίας. -
Σωστά το λέει το παιδί!!!Βγαίνει απο το Ροτάρισμα και το Λιωντάρισμα (απο το λιωνταρίζω, απο το λιωντάρι)
Και πάμε παρακάτω.
Nαι και με βενζινη 118 οκτανιων το λιοντάρι γεμίζει με 88 ευρώ....
Άρα 11888...
-
Και εμένα δεν μου άρεσε το τιμόνι του ds3, δεν ήταν 'κοφτερό' και ήταν αρκετά ελαφρύ στις υψηλές ταχύτητες, αλλά όλα θέμα συνήθειας είναι. Δεν έχω οδηγήσει MiTo για να συγκρίνω, απλά σε σχέση με όλο το υπόλοιπο πακέτο του ds3, το τιμόνι μου φάνηκε μικρή παραφωνία.
Citroen DS3