-
Και συνεχίζω να γράφω Απο το όργανο του Steve χωρίς να έχω πιει καφέ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωχ το θεματακι μου!
Νεος με DS3 1.6 THP ψαχνει....συμφορουμιτη για ανταλλαγη εντυπωσεων!καλοστριφτο
και τι κανείς εδώ;;
Πήγαινε έξω να το χάσεις...χαρείς ήθελες να πεις...αλλά είχε πλάκα
γράφω Απο μηλοφωνο και μου αν δεν το τσεκαρω ,στο τέλος μου εχει αλλάξει τις μισές λέξεις ...
Φίλε μην τι χάσεις... Κοιτά να το χαρεις ...
Τον τόνο το κοίτα έχασες
Σε νιώθω red_monster...όσες φορές έχω γράψει απ'το iPhone στο φόρουμ αφενός δε βάζω τόνους και τα κάνω σαλάτα...
-
@qsis: στο ψ2 σου δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά στο 207 RC και 308 GT κλεινει εντελώς και μένει εκτός ό,τι μαλακία και να κάνεις. Ειδικά για το πρώτο έχω εμπειρία από πρώτο χέρι καθώς αγοράσαμε ένα κράσπεδο και ένα τεμαχιάκι μούρλια
-
Φίλε DS3, καλοτάξιδο και να το χαρείς
-
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Ευχαριστω φιλαρακι, να σαι καλα!να ενας απο του 17- 19!!
αν ειναι αυτο στις φωτο τελειο χρωμα...
καλοταξιδο
ατρακαριστο. -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Ευχαριστω φιλαρακι, να σαι καλα!
να ενας απο του 17- 19!!
αν ειναι αυτο στις φωτο τελειο χρωμα...
καλοταξιδο
ατρακαριστο.Να το χαίρεσαι!
Συμφωνώ για το χρώμα. Στο γκρι σκούρο δείχνει πολύ όμορφο. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ειδικά για το πρώτο έχω εμπειρία από πρώτο χέρι καθώς αγοράσαμε ένα κράσπεδο και ένα τεμαχιάκι μούρλιαΣε χαλάνε οι παρέες με τον Μάρκο εσένα...
-
-
Μη τα βαζεις ετσι αυτα γιατι θα λιποθυμησει κανας Διας απο την ασχημια..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κινητήρας , φρένα και τιμόνι είναι μισό κλικ κάτω Απο την Ιταλίδα και 1,5 κάτω Απο κούπερ σ και κλιο ρς...
Τιμόνι μισό κλικ κάτω από την mito; Αφού η mito δεν φημίζεται για το τιμόνι της, εξάλλου ένα πολυτελές punto είναι. Βάλε 1,5 κλικ πάνω την ds3 στο θέμα τιμόνι-στρίψιμο.
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Κινητήρας , φρένα και τιμόνι είναι μισό κλικ κάτω Απο την Ιταλίδα και 1,5 κάτω Απο κούπερ σ και κλιο ρς...
Τιμόνι μισό κλικ κάτω από την mito; Αφού η mito δεν φημίζεται για το τιμόνι της, εξάλλου ένα πολυτελές punto είναι. Βάλε 1,5 κλικ πάνω την ds3 στο θέμα τιμόνι-στρίψιμο.
Γιατί η DS3 είναι ξεχωριστό μοντέλο;;;
Ένα πολυτελές C3 δεν είναι;
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
-
1.000km με τη DS3
Μια απο αυτες τις μερες θα παω και για αλλαγη λαδιων! -
Ο χρήστης gre έγραψε:
έχεις οδηγήσει κανένα Απο τα 2;
-
Εγω εγω!
-
Λετε να βαλω τα Amsoil 5-30? Πολλοι μου τα χουν προτεινει γι αυτο το μοτερ!
-
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Λετε να βαλω τα Amsoil 5-30? Πολλοι μου τα χουν προτεινει γι αυτο το μοτερ!Οντως ειναι πολυ καλη επιλογη και στο greekcitroenclub κατοχοι του thp τα προτεινουν..Αυστηρα 5-30 επισης αυτο το μοτερ.
Εχεις και pm. -
Ναι το διαβασα και γω αυτο καπου, μειωνει και αυτο το 'κροταλιασμα' στις κρυες εκκινησεις!
Μηπως φρικαρουν οι μηχανικοι της Citroen? Ισως και να μαι ο πρωτος που κανει αλλαγη λαδιων σε DS3 -
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Ναι το διαβασα και γω αυτο καπου, μειωνει και αυτο το 'κροταλιασμα' στις κρυες εκκινησεις!
Μηπως φρικαρουν οι μηχανικοι της Citroen? Ισως και να μαι ο πρωτος που κανει αλλαγη λαδιων σε DS3Καλα κανεις και τα διωχνεις τα πρωτα νωρις νωρις..Αν και θα περιμενα αλλα 500-1000 χιλιομετρα εγω..
Citroen DS3