-
Πηγα και εγω σημερα και την ειδα εδω στη πατρα..Το αυτοκινητο ειναι απαιχτο πραγματικα..Κανα τεταρτο το περιεργαστηκα και πραγματικα δε βρηκα κατι να με ξενισει..Τα χρηματα τα θεωρω καλα ιδιως για ενα αυτοκινητο που εχει πρωμοταριστει εντονοτατα και ειναι εντελως καινουργιο και ποιοτικα κορυφαιο.Ειχα βγαλει φωτογραφια τον εξοπλισμο του εκθεσιακου σημερα ο οποιος ειναι υπερπληρης οταν λεμε υπερπληρης ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ακομα και δερματα φουλ με τιμη στα 21.500 χωρις το green bonus!! Απλα εκανα μπανιο το κινητο το μεσημερι και δε μπορω να τη βαλω.. Επειδη δεν ειμαι 100% σιγουρος αν μπορεις επιβεβαιωσε ή διορθωσε με Blanc.
Επισης να τονισω οτι προσφερεται και μια εκπτωση απο τις τιμες καθε εκδοσης το γνωστο green bonus το οποιο ειναι 1000ικο για τη ds3 και στο οποιο δε χρειαζεται να δωσεις αυτοκινητο ανταλλαγη-αποσυρση απ οτι μου ειπε ο πωλητης. Και κατι σχετικα με τον πωλητη. Σκασαμε μυτη 3 καγκουραιοι με ενα φτιαγμενο saxo vts και ο τυπος μας ειχε με το σεις και με το σας απαντωντας στα παντα κυριολεκτικα με κεφι και γενικα εχωντας ορεξη για κουβεντουλα ακομα και γενικως περι citroen. Πολυ καλος και κεφατος!!Ευγε!
Εριξα ενα βλεφαρο και στο νεο c3. Το εκθεσιακο 1.4 95ps ειχε τιμη 15.200 περιπου με το πανοραμικο παρμπριζ και 8 αεροσακους. Απιστευτο το πανοραμικο παρμπριζ. Ποιοτικοτατη και η c3.-
Κοκκινο τερας κανονισε να βγαλεις καλυτερη τη mito.. Για πες και που βρηκες test drive γιατι εδω κατω θα αργησει για λιγο. By the way αναλυτικο review λιγο δυσκολο οσο και να θελεις εσυ , εκτος και αν σε αφησει να το στριψεις πατησεις φρεναρεις και βασικα το οδηγησεις για κανα μισαωρο..Αν δε κανω αυτα ποτε δε γραφω στο 'Οδηγησα' και ουτε εχω πληρη αποψη για ενα αυτοκινητο..
Επισης τα χαρωπα μερικων για την alfa romeo κουραζουν ακομα και σιτροενακια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πηγα και εγω σημερα και την ειδα εδω στη πατρα..Το αυτοκινητο ειναι απαιχτο πραγματικα..Κανα τεταρτο το περιεργαστηκα και πραγματικα δε βρηκα κατι να με ξενισει..Τα χρηματα τα θεωρω καλα ιδιως για ενα αυτοκινητο που εχει πρωμοταριστει εντονοτατα και ειναι εντελως καινουργιο και ποιοτικα κορυφαιο.Ειχα βγαλει φωτογραφια τον εξοπλισμο του εκθεσιακου σημερα ο οποιος ειναι υπερπληρης οταν λεμε υπερπληρης ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ακομα και δερματα φουλ με τιμη στα 21.500 χωρις το green bonus!! Απλα εκανα μπανιο το κινητο το μεσημερι και δε μπορω να τη βαλω.. Επειδη δεν ειμαι 100% σιγουρος αν μπορεις επιβεβαιωσε ή διορθωσε με Blanc.Επισης να τονισω οτι προσφερεται και μια εκπτωση απο τις τιμες καθε εκδοσης το γνωστο green bonus το οποιο ειναι 1000ικο για τη ds3 και στο οποιο δε χρειαζεται να δωσεις αυτοκινητο ανταλλαγη-αποσυρση απ οτι μου ειπε ο πωλητης. Και κατι σχετικα με τον πωλητη. Σκασαμε μυτη 3 καγκουραιοι με ενα φτιαγμενο saxo vts και ο τυπος μας ειχε με το σεις και με το σας απαντωντας στα παντα κυριολεκτικα με κεφι και γενικα εχωντας ορεξη για κουβεντουλα ακομα και γενικως περι citroen. Πολυ καλος και κεφατος!!Ευγε!
Εριξα ενα βλεφαρο και στο νεο c3. Το εκθεσιακο 1.4 95ps ειχε τιμη 15.200 περιπου με το πανοραμικο παρμπριζ και 8 αεροσακους. Απιστευτο το πανοραμικο παρμπριζ. Ποιοτικοτατη και η c3.-
Κοκκινο τερας κανονισε να βγαλεις καλυτερη τη mito.. Για πες και που βρηκες test drive γιατι εδω κατω θα αργησει για λιγο. By the way αναλυτικο review λιγο δυσκολο οσο και να θελεις εσυ , εκτος και αν σε αφησει να το στριψεις πατησεις φρεναρεις και βασικα το οδηγησεις για κανα μισαωρο..Αν δε κανω αυτα ποτε δε γραφω στο 'Οδηγησα' και ουτε εχω πληρη αποψη για ενα αυτοκινητο..
Επισης τα χαρωπα μερικων για την alfa romeo κουραζουν ακομα και σιτροενακια..
είναι φίλος μου ο γιος του επισ αντιπροσώπου...
δεν θα το δώ για 10 λεπτά... όλο το απόγευμα θα το βιάζουμε...
το έχω δει από κοντά , έχω μπεί μέσα και έχουμε κάνει 2-3 κύκλουςδεν το έχω οδηγήσει για να έχω σαφή άποψη , κάτι που λογικά θα κάνω αύριο αν το πάρει νωρίς από την έκθεση...
η άποψη μου για το ντιζαι του δεν αλλάζει... από την αρχή δεν μου άρεσε, και δεν το κρύβω...
χαρούμενο ναι... όμορφο στα μάτια μου σίγουρα όχι...
τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις... μην αρχίσεται τα περίεργαγια την ιστόρία ο φίλος μου το περίμενε πως και πως... και τελικά από εβδομάδα παραγγέλνει την qv...
-
Ε τοτε πιστευω θα το κανεις το review..
Εμενα απο την αλλη μ αρεσει ιδιαιτερα εμφανισιακα..Μη σου πω περιμενα να μ αρεσει λιγοτερο..Επισης μου φανηκε πολυ καλος ο χωρος για τους πισω ενω και το πορτμπαγκαζ μου φανηκε καλο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εμενα απο την αλλη μ αρεσει ιδιαιτερα εμφανισιακα..Μη σου πω περιμενα να μ αρεσει λιγοτερο..Επισης μου φανηκε πολυ καλος ο χωρος για τους πισω ενω και το πορτμπαγκαζ μου φανηκε καλο.O εξοπλισμος μπορει να ειναι καλος, δεν λεω αλλα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ!
Δεν εχει φωτα xenon ουτε στον προαιρετικο εξοπλισμο!!! -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εμενα απο την αλλη μ αρεσει ιδιαιτερα εμφανισιακα..Μη σου πω περιμενα να μ αρεσει λιγοτερο..Επισης μου φανηκε πολυ καλος ο χωρος για τους πισω ενω και το πορτμπαγκαζ μου φανηκε καλο.O εξοπλισμος μπορει να ειναι καλος, δεν λεω αλλα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ!
Δεν εχει φωτα xenon ουτε στον προαιρετικο εξοπλισμο!!!Αμαν τα xenon τα ξεχασα εχεις δικιο.. οελληνας θα το λυσε ιστο πι και φι..Κινεζικα πανω και κακορυθμισμενα σιγουρα και να πανε να γαργαληθουν οι απεναντι..
Προσωπικα τον θεωρω τελειως ανουσιο λλογο να προτιμησω αλλο αμαξι για εναν τετοιο λογο αλλα τεσπα..Εξαιρεση βεβαια αν καποιος ταξιδευει για καποιους λογους μονο νυχτα..
-
@nonos
Αμα εχεις συνηθισει να οδηγεις με xenon τα τελευταια 7 χρονια,
μπορεις να πας, σε γρηγοροτερο μαλιστα αυτοκινητο και να μην τα βαλεις?
Δεν ξερω μπορει και να ειμαι περιεργος, αλλα μου φαινεται αδιανοητο, συν του οτι
δεν θα νιωθω την ψυχολογικη και οχι μονο ασφαλεια που ειχα πριν... -
Να στο θεσω λιγο αλλιως..
Αν εχεις απεναντι σου 2 αυτοκινητα και κολλας μονο στο θεμα xenon ενω το θεωρεις κατα τα αλλα καλυτερη επιλογη δε συνεχιζεις να κολλας..Το αγοραζεις και βαζεις aftermarket..
Ποτε δε καταλαβα το νονο του μικρου μου αδερφου οταν το '95 πηρε carina αντι xantia επειδη ειχε μεγαλυτερο ντουλαπακι συνοδηγου.. Θελω να πω οτι εγω προσωπικα τα βρισκω αστεια λιγο αυτα..
Δε το θεωρω λογο να αποκλεισω ενα οποιοδηποτε αυτοκινητο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να στο θεσω λιγο αλλιως..
Αν εχεις απεναντι σου 2 αυτοκινητα και κολλας μονο στο θεμα xenon ενω το θεωρεις κατα τα αλλα καλυτερη επιλογη δε συνεχιζεις να κολλας..Το αγοραζεις και βαζεις aftermarket..
Ποτε δε καταλαβα το νονο του μικρου μου αδερφου οταν το '95 πηρε carina αντι xantia επειδη ειχε μεγαλυτερο ντουλαπακι συνοδηγου.. Θελω να πω οτι εγω προσωπικα τα βρισκω αστεια λιγο αυτα..
Δε το θεωρω λογο να αποκλεισω ενα οποιοδηποτε αυτοκινητο.Οσο και αν φαινεται για μερικους ανουσιο-αστειο-γελοια λεπτομερεια, ειναι επειδη μαλλον
δεν εχουν μαθει, δεν επελεξαν, δεν οδηγουν με τετοιο φωτισμο (εργοστασιακα xenon ).
Μιλαμε για αυξημενα επιπεδα ενεργητικης ασφαλειας, οχι για χωρητικοτητα-ποιοτητα
στο ντουλαπακι του συνοδηγου, αν εχει κλειδαρια πχ το ντουλαπακι ή οχι, και αναλογως
να το επιλεξω , και κυριως σε ενα αυτοκινητο ΓΡΗΓΟΡΟ με πολυ καλες επιδοσεις...
Anyway, οπως λεει το ρητο: 'ακομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον εγραψαμε'...
Να το δουμε απο κοντα, να το παμε καμμια βολτα και μετα βλεπουμε. -
Ε αυτο το τελευταιο κυριως..
-
Πανέμορφο μέσα-έξω για τα γούστα μου
-
Μπόρεσα και το είδα από κοντά σήμερα το πρωί απέξω, πάνω στην Κηφισιά στα σύνορα με την Ερυθραία (δεν θυμάμαι το όνομα της έκθεσης), δεν είχα χρόνο να μπω μέσα και να ρωτήσω. Είχε ένα για test drive, μαύρο με λευκή οροφή. Οι φωτογραφίες το αδικούν, δείχνει πιο όμορφο και πιο ογκώδες
-
Το ειδα και εγω απο κοντα, στα πεταχτα δυστυχως γιατι δεν ειχα χρονο, ηταν ενα γκρι σκουρο με μπορντω οροφη, που βρισκοταν εξω απο εκθεση, εχει ωραιες γραμμες, καποιες απο τις οποιες δεν φαινονται τοσο καλα απο εικονες, ειναι ΦΑΡΔΥ και σχετικα χαμηλο, δειχνει πολυ ποιοτικο, και το εσωτερικο δινει μια funky ωραια αισθηση.
-
Κόκκινο τέρας περιμένουμε αναφορά από την οδήγηση του DS3 τι κάνεις τόση ώρα;
-
Άσε τώρα την Ψιτροέν... περιμένουμε αναφορά από το test drive του avatar σου!!!
-
Έχεις μείνει άναυδος;
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Έχεις μείνει άναυδος;Άναυδος και Αμιλήτου γωνία (αν και είμαι φανατικά υπέρ του ξανθού...)...
-
το τουρμπάτο ήταν στην αλλη αντιπροσωπεία... οπότε οδηγησα το 1.4...
το οποιο είχε το μοτέρ του 207 1.4, το κιβώτιο του 207 , το cdpalyer του 207 ...
την δευτέρα όμως θα έχω το τουρμπίδιο όλο το βράδυ...το εσωτερικό του 'φτωχού' 1,4
το εσωτερικό του 1.6t
1,6
http://briefcases.pathfinder.gr/zoom/ko ... 231/617540
http://briefcases.pathfinder.gr/zoom/ko ... 231/617538τα λέντ μπροστά ανάβουν μόνο την ημέρα αυτόματα, τη νύχτα σβήνουν μόνα τους...
τρομερά ωραία σε αίσθηση καθίσματα, φουλ μπάκετ που αγκαλιάζουν ιδανικά το σωματοτυπό μου (1.83 , 80kg)
ωραίο τιμόνι , αρκετά ακριβες (θα το ήθελα πιο γρήγορο)
το κιβώτιο το γνωστό του 207
έξυπνος σχεδιασμός στο ντουλαπάκι του συνοδηγού που ακόμα και τέρμα να τραβήξεις το κάθισμα δεν ενοχλούν τα πόδια...
μια αίσθηση πολυτέλειας μέσα , και μια εικόνα ξεχωριστή και προτότυπη
όπως καταλαβαίνεται επικεντρώθηκα σε άλλες λεπτομέρειες γιατί το 1,4 δεν πολυέλεγε...περισσότερα την τρίτη
-
Εχει οντως ενα χερουλι για τους πισω επιβατες?
-
Εχει ενα χερουλι ωστε οι πισω να κρατιονται απο αυτο κατα την εισοδο και εξοδο απο το αυτοκινητο..Τρομερα πρακτικο και εξυπνο.Το διαπιστωσα οταν εκατσα πισω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχει ενα χερουλι ωστε οι πισω να κρατιονται απο αυτο κατα την εισοδο και εξοδο απο το αυτοκινητο..Τρομερα πρακτικο και εξυπνο.Το διαπιστωσα οταν εκατσα πισω.Χώρεσες πίσω;; Εγώ πάντως όχι (και δεν είμαι και κανένα πρώτο μπόι-1,81-). Εντάξει, δεν έχει και τόση σημασία θα μου πεις...
Να πω και 'γω, πως μόλις έμπαινα στην έκθεση (Συγγρού 100) για να το δω (ένα σκούρο γκρι με χρώματος παστέλ μπλε οροφή, καθρέπτες και ...κεντρικά διακοσμητικά ζαντών ), έβγαινε όλο καμάρι ένας κύριος κοντά στα 60, που μόλις το 'χε 'κλείσει'...
Citroen DS3