-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κοιτα απο ατομα που κανουν σαν τρελα στα φορα και ατομα που ειναι ετοιμα να αγορασουν εχουμε χορτασει (οι περιπτωσεις ειναι πολλες δε χρειαζεται να τις απαριθμησω)
αν δε τα δουμε στο δρομο ο,τι και να λεμε δεν εχει σημασια και το θεμα ειναι οτι και απλα ds3 βλεπω υπερβολικα σπανια
+1
-
+2
-
Τοτε οι πωλησεις που δινει το ΣΕΑΑ ειναι πλασματικες!!!
-
Θα τους δώσω την Berli που είναι συλλεκτική και θα μου δώσουν ένα τέτοιο... και καπάκι δώρο τα πατάκια...
-
Με το Saxo της μάνας μου λέτε να έχω καμιά έκπτωση 50%;
-
Το RCZ με τον 200άρη ξεκινάει από 36000 και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ περιορισμένης παραγωγής .
Το μίνι με το 200άρι ξεκινάει επίσης από 36000 και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ περιορισμένης παραγωγής .
Αν τώρα έρθουν 5-10-20 200αρια περιορισμένης παραγωγής με ειδικό στήσιμο και χρώματα που δεν μπερδεύονται με άλλα , πόσά λέτε να βγούν στις εκθέσεις γιά πούλημα ?Εγώ νομίζω ότι αν είναι 20 μόνο τα 5 θα βγούν στις εκθέσεις .
Τα άλλα θα κρατηθούν από κάποιους που έχουν φράγκα και θέλουν να διαφέρουν .
Νομίζετε ότι δεν υπάρχουν 15 τέτοια άτομα φίλοι του Συγγελίδη ?
Μόνο οι ίδιοι οι μεγαλέμποροι θα τα κρατήσουν .Αν εγώ ήμουνα Συγγελίδης θα το πήγαινα στις 40.000 , αφού ουσιαστικά δεν θα το πούλαγα ,αλλά θα πούλαγα μούρη
-
Εγω παντως που ετοιμαζομαι για αγορα αυτοκινητου συζηταγα με ενα φιλο μου κ λεγαμε ''αν ερθει το ds3 γυρω στα 25 χιλιαρικα θα το κοιταξω σοβαρα για αγορά''...........
αλλα τωρα στα 30-35 χιλιαρικα ειναι πραγματικα απλησιαστο........
μονο για φραγκατους που δεν ξερουνε τι να τα κανουν τα λεφτα τους........
(σ αυτα τα λεφτα θα επαιρνα ενα scirocco r !)
-
Φίλε μου το DS3 με τα 155 είνα ένα αξιόλογο αυτοκίνητο .
Αν θέλεις τώρα να ξέρεις ότι ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 5-10 στην Ελλάδα κυκλοφορείτε με ένα συγκεκριμένο αμάξι τότε πρέπει να το πληρώσεις .
Ειναι απλό το θέμα και δεν μπαίνει σε σύγκριση με βαγγελοκουβάδες .Το αυτοκίνητο είναι ειδικό και θα έχει διαφορετική ανάρτηση , φρένα , λάστιχα , μετατρόχια και χρώματα από τα άλλα .
Και γιά να πάψετε να κάνετε άτοπες συγκρίσεις και όνειρα .
Στην Γαλλία θα διατεθούν φέτος 800 από τα 2000 που θα παραχθούν .
Ανακοινώθηκε λοιπόν η παραγωγή του και χωρίς καμμία διαφήμιση τα 800 αυτοκινητάκια ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ -2- ΜΈΡΕΣ .
Ετσι αν θέλετε DS3R θα ελπίζετε αν βρείτε κάποιο στην παραγωγή του 2011 .
Και μετά μου λέτε πόσο θα κάνουν 5-10 αυτοκίνητα που θα έρθουν στην Ελλάδα , άντε 20 . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Φίλε μου το DS3 με τα 155 είνα ένα αξιόλογο αυτοκίνητο .
Αν θέλεις τώρα να ξέρεις ότι ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 5-10 στην Ελλάδα κυκλοφορείτε με ένα συγκεκριμένο αμάξι τότε πρέπει να το πληρώσεις .
Ειναι απλό το θέμα και δεν μπαίνει σε σύγκριση με βαγγελοκουβάδες .Το αυτοκίνητο είναι ειδικό και θα έχει διαφορετική ανάρτηση , φρένα , λάστιχα , μετατρόχια και χρώματα από τα άλλα .
Και γιά να πάψετε να κάνετε άτοπες συγκρίσεις και όνειρα .
Στην Γαλλία θα διατεθούν φέτος 800 από τα 2000 που θα παραχθούν .
Ανακοινώθηκε λοιπόν η παραγωγή του και χωρίς καμμία διαφήμιση τα 800 αυτοκινητάκια ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ -2- ΜΈΡΕΣ .
Ετσι αν θέλετε DS3R θα ελπίζετε αν βρείτε κάποιο στην παραγωγή του 2011 .
Και μετά μου λέτε πόσο θα κάνουν 5-10 αυτοκίνητα που θα έρθουν στην Ελλάδα , άντε 20 .o βαγγελοκουβας ειναι το scirocco r??
-
ή αλλιως Τσιροτο!
Cruiser +100000
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
ή αλλιως Τσιροτο!Cruiser +100000
Κάποιος είναι αντι-vagikos εδώ...??lol
-
Eγω παντως οχι, μερικα μοντελα τους ειναι σκετα ζαχαρωτα στα ματια μου! Αλλα μη μαμαμε το θεμα...DS3 λεει!
-
Τοτε οι πωλησεις που δινει το ΣΕΑΑ ειναι πλασματικες!!!τι λενε οι πωλησεις?
-
Mόνο ένας ?
Δεν λέμε πάντως , συμπαθέστατα αυτοκινητάκια με σύγχρονη αισθητική και πρωτοποριακή εμφάνιση , ιδιαίτερα το εσωτερικό τους .
Αφήστε που κανένα νέο μοντέλο δεν μοιάζει με αυτό που αντικαθιστά .
Βέβαια έχουν να αντιμετωπίσουν την κακή διάθεση απέναντι τουε που έχει ο είδικός τύπος , αλλά δεν πειράζει .
Α και κάτι τελευταίο , έχουν παροιμιώδη αξιοπιστία , φτηνά ανταλλακτικά και σέρβις και πολύ μεγάλο δίκτυο με το οποίο αποκτάς και κοινωνικές σχέσεις . -
τι λενε οι πωλησεις?
Διαβασε τες πριν σχολιασεις κατι! Θες να βγω και να πω οτι το Astra και το Auris δε τα πετυχαινω στο χωριο μου, οταν εχουν πουλησει τον κ@λο τους??? Θα μαι ακυρος τελειως!
Mito & DS3 πουλανε, τωρα αν δε τις βλεπεις εσυ εγω και ο ΑΛΛΟΣ δεν εχει να λεει κατι! Καπου αλλου θα κυκλοφορουν προφανως... -
τι λενε οι πωλησεις?
Διαβασε τες πριν σχολιασεις κατι! Θες να βγω και να πω οτι το Astra και το Auris δε τα πετυχαινω στο χωριο μου, οταν εχουν πουλησει τον κ@λο τους??? Θα μαι ακυρος τελειως!
Mito & DS3 πουλανε, τωρα αν δε τις βλεπεις εσυ εγω και ο ΑΛΛΟΣ δεν εχει να λεει κατι! Καπου αλλου θα κυκλοφορουν προφανως...πρωτα απο ολα στο χωριο μου κυκλοφορει ο,τι υπερτιμημενη μαλακια μπορεις να φανταστεις (σε μεγαλη μαλιστα ποσοτητα)..
τα Α3 ειναι τα golf, οι slk τα mx5 και οι porsche οι slkκι επειδη βρηκα τα στοιχεια του περασμενου μηνα
παρε αλλη μια φορα το Α3 (αυτοκινητο του 2003 εε?) να κανει 3πλασιες πωλησεις απο το ds3 και ηρεμησεviewtopic.php?f=5&t=35909&start=675
31 ολοκληρα αυτοκινητα πουλησε με κοροιδευεις?
-
Λογικο βρε, στην Ελλαδα βρισκομαστε!
Αγαπαμε οτιδηποτε γερμανικο...
-
και κορεατικα, μην τα ξεχναμε
σκιζει κωλους το i30
-
και ιαπωνικα, μην τα ξεχναμεσκιζει κωλους το auris
Γιατί το Yaris τι κάνει?
-
Και τωρα με τον 1.2 σκίζει .
Οσοι δε το έχουν αγοράσει 2-3 χρόνια με τους FSI πετυχαίνουν μεγάλες τιμές μεταπώλησης
Citroen DS3