-
Μη γραφετε τοσα πολλα για ds3 ρε παιδια..Βαρεθηκα να διαβαζω..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μη γραφετε τοσα πολλα για ds3 ρε παιδια..Βαρεθηκα να διαβαζω..καιρό έχω να δώ κανένα ds3 στο δρόμο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καιρό έχω να δώ κανένα ds3 στο δρόμο...
Ειναι τι προσεχεις στο δρομο βασικα.. Αυτα που σε ενδιαφερουν τα προσεχεις..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
οχι ρε , κάνει μπαμ... έχει τους φωτεινούς μαστόδοντες για να μην το μπερδεύεις...
αντίθετα c3 έχω δει πολλά... -
οχι ρε , κάνει μπαμ... έχει τους φωτεινούς μαστόδοντες για να μην το μπερδεύεις...
αντίθετα c3 έχω δει πολλά...Νεα c3? πολυ λιγοτερα απ οτι ds3..
Γενικα παντως συνηθως παρατηρεις αυτοικινητα ιδιας μαρκας με το δικο σου.. Παντα καρφωνομαι σε citroen και σε alfa γιατι εχομεν και μια συμπαθεια για αυτες.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
αντίθετα c3 έχω δει πολλά...Νεα c3? πολυ λιγοτερα απ οτι ds3..
Γενικα παντως συνηθως παρατηρεις αυτοικινητα ιδιας μαρκας με το δικο σου.. Παντα καρφωνομαι σε citroen και σε alfa γιατι εχομεν και μια συμπαθεια για αυτες..νέες c3 και οι περισσότερες έχουν την πανοραμική οροφή...
στα αλφα ρομέο και στα ντουκάτι σταματάω κιόλας αμα μπορώ...
-
ειδα ενα εχθες στο δρομο πολυ καλο φαινεται λιγο το πισω μερος τα φωτιστικα του ειαι καπως σε γενικες γραμμες ομορφο...
-
σήμερα είδα ένα ασπρο-γαλάζιο!
μέτριος ο χρωματικός συνδυασμός. -
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
γιατι το οδηγησες??
οχι εσυ ?
Εεε τοτε πως λες οτι είναι αχρωμο αγευστο και άνοστο?
εκτός αν οδηγάς κανένα clio rs ή κανενα type r.......Αναρωτιεμαι απο ποτε ενα VW εγινε διασκεδαστικο στον δρομο και απεκτησε προσωπικότητα στην εσωτερικη και εξωτερικη σχεδιαση του ? Σε τι ακριβως υπερτερει της QV , του Corsa OPC ή ενος Rs ? Τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτη η μικρογραφια του γκολφ ειναι καλυτερη ?
-
-
θα ξέρεις φαντάζομαι ότι τα αυτοκίνητα στα οποία αντιστοιχούν τα σαλόνια που παραθέσατε (οι εκδώσεις) έχουν στην αγορά 5-6 χιλιαρικάκια ευρώ διαφορά.. απλά σ ενημερώνω γιατί έχω ακούσει πως είσαι ακριβοδίκαιος και τέτοιες τακτικές δεν νομίζω πως ταιριάζουν στο προφίλ που έχεις διαμορφώσει..
και όχι μην παραθέσεις άλλες φωτογραφίες, ούτε με νοιάζει ποιο είναι το πιο όμορφο.. απλά κάνω αυτή την παρατήρηση
-
Με τρείς μήνες παράδοση λογικό είναι .
-
http://www.autoblog.com/2010/09/09/citr ... by-design/
τωρα στον 20χρονο γκαζιαρη θα αρεσουν αυτες οι αδερφιστικες Μ@λ@κιες????
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
θα ξέρεις φαντάζομαι ότι τα αυτοκίνητα στα οποία αντιστοιχούν τα σαλόνια που παραθέσατε (οι εκδώσεις) έχουν στην αγορά 5-6 χιλιαρικάκια ευρώ διαφορά.. απλά σ ενημερώνω γιατί έχω ακούσει πως είσαι ακριβοδίκαιος και τέτοιες τακτικές δεν νομίζω πως ταιριάζουν στο προφίλ που έχεις διαμορφώσει..και όχι μην παραθέσεις άλλες φωτογραφίες, ούτε με νοιάζει ποιο είναι το πιο όμορφο.. απλά κάνω αυτή την παρατήρηση
Παίζει να έχουν και παραπάνω..Εντάξει και εμένα μ'αρέσει περισσότερο το ds3 (δε παίζεται μέσα), αλλά το ένα είναι με οθόνη- navigator kαι οτι extra υπάρχει και το άλλο όσο πιο απλό γίνεται. Και το ds3 το απλό παίζει να είναι μάπα μέσα..
Να μια πιό αξιοπρεπής..Αν και πάλι προτιμώ το ds3. Δεν είναι άσχημο όμως το polo. Κλασικό θα έλεγα..
Σε αυτή τη τιμή, πραγματικά, είναι δελεαστικό το GTI.. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
http://www.autoblog.com/2010/09/09/citroen-ds3-by-kenzo-is-hipper-by-design/τωρα στον 20χρονο γκαζιαρη θα αρεσουν αυτες οι αδερφιστικες Μ@λ@κιες????
Υπάρχουν και γυναίκες που τρέχουν.Με τα γνωστα αποτελέσματα βεβαίως.
Σ' αυτές απευθύνεται μάλλον. -
α ενταξει τοτε
-
Γιατί μόνο στο turbo βγαίνει αυτό το σαλόνι?
-
Αν βγαίνει και στο 1.4 ακόμα καλύτερα για τις κυρίες και για εμάς.
-
για το Α1 παντως εβγαλαν πιο ανδρικά σχήματα ...αλλα και πιο καγκούρικα
anyway...καμια πληροφορια για το ποτε ερχεται η εκδοση με τα 200 αλογατα υπάρχει??
εκεινο ειναι ο,τι πρεπει λες και εβγαλε η Citroen μια μινι Reventon
-
Άστα να πάνε..Αυτό το 200άρι είναι πολύ καλό...........
Citroen DS3