-
στο drive το tsi 160 dsg7 έκανε ένα 8άρι στο 0-100 (όσο λέει το εργοστάσιο)... το mito όπου και αν το έχω δει βγάζει χειρότερο χρόνο από τον εργοστασιακό.
4Τροχοί 8.3sec
Car&Driver 9.3secAυτό το έχω παρατηρήσει ανεξαιρέτως σε πολλά ιταλικά τελευταία (bravo 150, delta 150, punto tjet 120--8.9sec ναι καλά)... δε μας τα λένε καλά οι Ιταλοί...
Φαίνεται ότι το golf είναι πιο γρήγορο αυτοκίνητο παρά τα μόλις 5 θεωρητικά άλογα περισσότερα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
:ysterical:
Εχω πεθανει στο γελιο!Ο Βusso σε αλλο θεμα προτεινει Γερμανικο, και τωρα ο Nikos120i προτεινει Ιταλικο...
μετα τη συνεργασια bmw-fiat θα ενωσουν το αιμα τους , θα ονομαστουν αδερφια και θα θαψουν για παντα το τσεκουρι του πολεμου!
ουγκ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:ysterical:
Εχω πεθανει στο γελιο!Ο Βusso σε αλλο θεμα προτεινει Γερμανικο, και τωρα ο Nikos120i προτεινει Ιταλικο...
μετα τη συνεργασια bmw-fiat θα ενωσουν το αιμα τους , θα ονομαστουν αδερφια και θα θαψουν για παντα το τσεκουρι του πολεμου!
ουγκ
Και μετά θα κλείσει το φόρουμ γιατί δε θα υπάρχουν πλέον διαφωνίες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η αληθεια ειναι πως εχουν τραγικες διαφορες
η ΜΙΤΟ μαλιστα εχει τοσο κακους χωρους που ακομα και το ιδιας κλασης corsa φανταζει λιμουζινα.
ουτε το χερι σου δεν εχεις που να ακουμπησεις,ουτε καν μερος να αφησεις ενα κινητο
ακομα και το ντουλαπακι με το maual και μονο γεμισεκι αμα κατσεις πισω την εβαψες
μπορει εξωτερικα να εχει μεγαλες διαστασεις,εσωτερικα ομως δε νιωθεις καθολου αυτο τον ογκοποτε δε καταλαβα γιατι οι αλφα πρεπει να ειναι τοσο κλειστοφοβικες
Το μονο πραγμα που μου την εσπαγε πιτσιρικας στην 156 φιλου του πατερα μου ηταν οτι σε σχεση με το δικο μας ενιωθα στριμωξιδι και τεντωνομουνα για να δω εξω
Τα ιδια και η ΜΙΤΟ και η 159 και γενικως. -
Κάποια συμφωνία πρέπει να έχετε κάνει για να δίνετε ψήφους ο ένας στον άλλο...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
στο drive το tsi 160 dsg7 έκανε ένα 8άρι στο 0-100 (όσο λέει το εργοστάσιο)... το mito όπου και αν το έχω δει βγάζει χειρότερο χρόνο από τον εργοστασιακό.4Τροχοί 8.3sec
Car&Driver 9.3secAυτό το έχω παρατηρήσει ανεξαιρέτως σε πολλά ιταλικά τελευταία (bravo 150, delta 150, punto tjet 120--8.9sec ναι καλά)... δε μας τα λένε καλά οι Ιταλοί...
Φαίνεται ότι το golf είναι πιο γρήγορο αυτοκίνητο παρά τα μόλις 5 θεωρητικά άλογα περισσότερα...
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... a2842db3b9
-
-
ναι υπαρχει παγκοσμια συνομοσια...
παρτε το χαμπαρι.. η ιταλια ειναι ωραια για τη βενετια τις πιτσες και τα γκο
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
στο drive το tsi 160 dsg7 έκανε ένα 8άρι στο 0-100 (όσο λέει το εργοστάσιο)... το mito όπου και αν το έχω δει βγάζει χειρότερο χρόνο από τον εργοστασιακό.
4Τροχοί 8.3sec
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... a2842db3b9
You blew your cover
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
ναι υπαρχει παγκοσμια συνομοσια...παρτε το χαμπαρι.. η ιταλια ειναι ωραια για τη βενετια τις πιτσες και τα γκο
βγαλε τις πιτσες....
βαλε μοδα Βενετια και γκο....
εξπιριενς σπικινγκ...
-
Σας χαλάνε οι Ferrari, Lamborghini, Maserati, το Κολοσσαίο και όλα τα άλλα μνημεία δηλαδή στην Ιταλία; Πάρτε το χαμπάρι ότι τα κολλήματα δεν κάνουν καλό! Καλά αυτοκίνητα βγαίνουν από όλες τις χώρες.
-
Βασικα αν δεν ηταν η ιταλια δεν ξερω απο ποια χωρα θα αντεγραφαν οι ναζι...οι γερμανοι ηθελα να πω.Ψηνομαι να ανοιξω τοπικο για συζητηση.Να αντεγραφαν αραγε απ τους γιαπωνεζοι;
-
για να τελειωσω το οφ τοπικ να αναφερω τα εξης.
1.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οταν μιλαμε για Ιταλια σεβομαστε Ρωμη Βενετια Φλωρεντια ,την πολιτιστικη τους κληρονομια(απο το 1000 και μετα...)την φινετσα τους σε ορισμενα πραγματακια και αυτοκινητοβιομηχανιες τυπου Λαμπο Μασερατι Αλφα Ρομεο κλπ.
2.αν θελετε να το τραβηξω επειδη ζω Ιταλια ,προς το παρον, ειναι και πολυ μπροστα σε θεματα υγειας οργανωσης υποδομων κλπ...(ειδικα στη Βορεια Ιταλια που ειμαι ειναι πολυ μα πολυ μπροστα)
3.αν ειναι ομως να αναφερομαστε ειδικα σε καθε ποστ που κανουμε να ξερω να γραφω εργασια...
μια καλοπροαιρετη απλη απαντηση σε ενα αστειο ποστ του scirocco δεν πρεπει να μας κανει να σκεφτομαστε για κολληματα....
επιστρεφωντας στο τοπικο και εγω πιστευω οτι οι μετρησεις 0 100 ειναι λιγο αναξιοπιστες...
αναλογα με τον εξοπλισμο και τα ελαστικα(διαστασεις) του καθε αυτοκινητου αλλα και τις συνθηκες οδοστρωματος εχουμε πιστευω και διαφορετικα αποτελεσματα.οπως εχω γραψει εμενα προσωπικα ΔΕΝ μου αρεσει η ΜΙΤΟ...πιστευω δε οτι μια 149 με αυτο το σχεδιαμο θα ηταν πραγματικα πανεμορφο αυτοκινητο γιατι αυτο το σχεδιακι θελει μηκος για να εκδηλωθει...
στα 4,35μ η 149 τουλαχιστον σχεδιαστικα θα πεταει αν ειναι καπως σαν την ΜΙΤΟ.για τωρα ομως GOLF
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βασικα αν δεν ηταν η ιταλια δεν ξερω απο ποια χωρα θα αντεγραφαν οι ναζι...οι γερμανοι ηθελα να πω.Ψηνομαι να ανοιξω τοπικο για συζητηση.Να αντεγραφαν αραγε απ τους γιαπωνεζοι; -
για να ξεκαθαρισω τα πραγματα το αστειο μου ποστ αναφεροταν σε ενα ακομα πιο αστειο πιο πανω του gb...
αλλα προφανως κανεις δεν το ειδε..δεν εχω τιποτα με την ιταλια.. ισα ισα π μ αρεσει σαν χωρα πολυ.. ειδικα η κουζινα της
εκνευριζομαι ομως με το κομπλεξ καποιων απεναντι στα γερμανικα αυτοκινητα,,,,,,
-
για να ξεκαθαρισω τα πραγματα το αστειο μου ποστ αναφεροταν σε ενα ακομα πιο αστειο πιο πανω του gb...
αλλα προφανως κανεις δεν το ειδε..δεν εχω τιποτα με την ιταλια.. ισα ισα π μ αρεσει σαν χωρα πολυ.. ειδικα η κουζινα της
+1.....
-
Εχε στο νου σου 'Οσα δε φτανει η αλεπου κλπ κλπ ' and you will be ok
-
τα φτάνει η Βίκυ Κουλιανού?
-
-
λενε και το αλλο , οποιος εχει τη μυγα λεει....
Alfa Romeo MiTo (155) vs Golf VI TSI 160