-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λοιπόν, φεύγω για Καλάβρυτα. Οι συνθήκες, ειδικά αύριο, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες . Σας φιλώ σταυρωτά, και ευελπιστώ ότι δεν θα ακούσετε για μας στις ειδήσεις των 12.Καλά να περάσεις Χρήστο.
-
Λοιπόν, φεύγω για Καλάβρυτα. Οι συνθήκες, ειδικά αύριο, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες . Σας φιλώ σταυρωτά, και ευελπιστώ ότι δεν θα ακούσετε για μας στις ειδήσεις των 12.Με το παραπέντε έφυγες Χρήστο; (από τη ταράτσα)
Με τέτοιο αέρα σε μια ώρα θα είσαι Καλάβρυτα, όλο και κάποιο γνωστό θα βρεις να σε γυρίσει.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:rant:εσύ να κάτσεις καλά για να γιάνει το πόδι σου......
-
και εγω φανατικος του χειμερινου σκι!!! ειμαι 20 χρονων αλλα εχω ξεκινησει απο πολυ μικρη ηλικια λογω του οτι η θεια μου εκανε πρωταθλητισμο οποτε μου εμαθε!! Σπουδαζω στην Ναουσα οποτε ειμαι πολυ συχνα στα 3-5 πηγαδια!! Τα χριστουγεννα ειχα και την ευκαιρεια να παω Αυστρια στο kitzbuhel για σκι οπου ηταν πραγματικα απιστευτα!!!!
-
Συγκεντρώσου!!![kouk]
-
Καταπληκτικό διήμερο στην Βασιλίτσα (Πέμπτη - Παρασκευή)! Απίστευτη ηλιοφάνεια, θερμοκρασίες άνω του μηδενός και καταπληκτικό χιόνι! Από σήμερα φαίνεται πως το σκηνικό άλλαξε μιας και νωρίς το πρωί είχε δυνατό αέρα και χιόνιζε αρκετά!
-
Λοιπόν, φεύγω για Καλάβρυτα. Οι συνθήκες, ειδικά αύριο, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες . Σας φιλώ σταυρωτά, και ευελπιστώ ότι δεν θα ακούσετε για μας στις ειδήσεις των 12.Ρίσκο τα Καλάβρυτα με τέτοιο αέρα. Τε σπα, μη σε γκαντεμιάζω
-
-
ποιό χκ είναι?
-
Ένα πολύ μικρό στην κεντρική Ελβετία. Brunni το λένε. Δεν είναι γνωστό, αλλά μου αρέσει γιατι έχει πολύ ευκολες πίστες και είναι κοντά στο σπίτι.
-
Τέλεια Από lifts αυτή την άγκυρα έχει μόνο? Πολύ ωραία τοπία αν είναι και κοντά στο σπίτι σου είσαι τυχερός
-
Αυτό το τμήμα έχει 2 άγκυρες, μία κάτω και μία πάνω. Γενικά σε εκείνη την περιοχή σε κάθε πλαγιά έχουν βάλει και από μια άγκυρα/πιατάκι, αλλά δυστυχώς δε συνδέονται μεταξύ τους.
-
Να είσαι γερός να απολαμβάνεις αυτά τα ωραία τοπία. Καμιά φορά όσο πιο μικρό τόσο πιο ζεστό φίλε!
-
-
Επιστρέφοντας από μια πολύ ξεχωριστή εκδρομή!Χρήστο ασχολείσαι επαγγελματικά με το σκι?
-
Προσπαθεί αλλά τον κόβουν στις εξετάσεις
-
Είσαι κακός!
-
-
Για να το ρίξω και δώ... γιατί στην αυτοκίνηση δεν πέρασε
-
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?