-
Με 1-1.2Κ καθάρισα δηλαδή.. Πολύ μαλακία που δεν έχω παρέα Ελλάδα να πάμε για snow.. Θέλω να μάθω αλλά..
-
Να αποφύγεις όμως βουνά με πλατάνια...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με 1-1.2Κ καθάρισα δηλαδή.. Πολύ μαλακία που δεν έχω παρέα Ελλάδα να πάμε για snow.. Θέλω να μάθω αλλά..Σύνηθες φαινόμενο κάπως έτσι είμασταν και εμείς... αλλά μπήκα εδώ snowclub.gr/forums και φτιάξαμε πολύ καλή παρέα, είναι και ο leonp και ο Λάππας και πάμε παρέα στα βουνά! Δοκίμασε το αν θες
-
Thanks..
-
Να είσαι καλά!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αυτή η ησυχία στο βουνό όταν είναι όλα άσπρα είναι απίστευτη αίσθηση!!!
+1000
-
Πριν από πολλά χρόνια ένα περιοδικό είχε γράψει το εξής:
You get up and pack your things in the car. On the way to the mountain you're having fun with your mates. And it feels great, but it' not skiing.
You arrive at the mountain and put on your boots. You're starting to warm up, but that's still not skiing.
You take the first gondola. The view takes your breath away. But you're still not skiing.
You get to the top. You click your skis on and take a deep breath. You get ready to start. The adrenaline starts flowing in your system. But it's still not skiing.
You start down the mountain. That is skiing... and the world stops revolving...
Κάνω σκι από τα 24 μου. Τα πρώτα χρόνια μόνος μου, χωρίς παρέα, χωρίς δάσκαλο. Ακόμα και έτσι περνούσα καλά. Στα 29 μου πήρα το πρώτο μάθημα και συνειδητοποίησα ότι ότι έκανα ήταν λάθος. Άρχισα να ανεβαίνω επίπεδα και να απολαμβάνω γεωμετρικά περισσότερο το σκι μου σε μεγαλύτερη ποικιλία χιονιού και συνθηκών. Δεν έβρισκα παρέα, εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις που κατάφερνα να πείσω κάποια κοπέλα, ή κανένα φιλαράκι να έρθει μαζί.
Το 2003 φτιάξαμε το snowclub.gr και το σκι μου -η ζωή μου- άλλαξε για πάντα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πριν από πολλά χρόνια ένα περιοδικό είχε γράψει το εξής:You get up and pack your things in the car. On the way to the mountain you're having fun with your mates. And it feels great, but it' not skiing.
You arrive at the mountain and put on your boots. You're starting to warm up, but that's still not skiing.
You take the first gondola. The view takes your breath away. But you're still not skiing.
You get to the top. You click your skis on and take a deep breath. You get ready to start. The adrenaline starts flowing in your system. But it's still not skiing.
Κάνω σκι από τα 24 μου. Τα πρώτα χρόνια μόνος μου, χωρίς παρέα, χωρίς δάσκαλο. Ακόμα και έτσι περνούσα καλά. Στα 29 μου πήρα το πρώτο μάθημα και συνειδητοποίησα ότι ότι έκανα ήταν λάθος. Άρχισα να ανεβαίνω επίπεδα και να απολαμβάνω γεωμετρικά περισσότερο το σκι μου σε μεγαλύτερη ποικιλία χιονιού και συνθηκών. Δεν έβρισκα παρέα, εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις που κατάφερνα να πείσω κάποια κοπέλα, ή κανένα φιλαράκι να έρθει μαζί.
Το 2003 φτιάξαμε το snowclub.gr και το σκι μου -η ζωή μου- άλλαξε για πάντα...
σωστοτατο
θα προσθετα:
You are skiing in greece and it feels great but it is not skiing
You are skiing in austria and YES that's skiing -
The adrenaline starts flowing in your system. You start down the mountain... -
Κάνω σκι από τα 24 μου. Τα πρώτα χρόνια μόνος μου, χωρίς παρέα, χωρίς δάσκαλο. Ακόμα και έτσι περνούσα καλά. Στα 29 μου πήρα το πρώτο μάθημα και συνειδητοποίησα ότι ότι έκανα ήταν λάθος.Κι εγώ κάπως έτσι. Με τη διαφορά ότι στα 30 μου ακόμα δεν έχω πάρει κανένα μάθημα. Έχω την υποψία πως ό,τι κάνω είναι λάθος, αλλά δε βαριέσαι. Το σκέφτομαι βέβαια να πάρω κανένα δάσκαλο, γιατί εδώ όλοι ξέρουνε καλό σκι και ντρέπομαι λίγο να κάνω σκι σαν καθυστερημένο πεντάχρονο.
-
Να πάρεις. Όχι όμως για να μην δείχνεις χειρότερος από τους άλλους, αλλά γιατί καλύτερη τεχνική σημαίνει πολύ μεγαλύτερη απόλαυση.
-
Πριν από πολλά χρόνια ένα περιοδικό είχε γράψει το εξής:You get up and pack your things in the car. On the way to the mountain you're having fun with your mates. And it feels great, but it' not skiing.
.Kάνω snowboard 7 χρόνια,
πάντα έχω φωτογραφικη μαζί μου
αλλά μόλις ξεκιναω το snowboard den xarαμίζω ουτε 2 λεπτά για να βγάλω fotos!!
Me aποτέλεσμα να έχω μόνο 5 fotos!Όταν ξεκινάς τις κατεβασιές ξεχνάς τα πάντα είσαι εσύ η φύση και η αδρεναλίνη!
-
-
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στον Παρνασσό. Λιώσαμε!όλα φανταστικά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όλα φανταστικά
kai απο Καρπενήσι μια απο τα ίδια!!
-
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στον Παρνασσό. Λιώσαμε!ΣΟΚ και ΔΕΟΣ...!!! Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ...!!!! Πραγματικά πολύ τυχεροί όσοι βρεθήκατε στο βουνό...!!
-
Σάββατο στα Καλάβρυτα ήταν πολύ καλά ... και πλέον περιμένουμε τις πατσαβούρες της Τετάρτης και της Πεμπτής!!!!!!
Ελπίζω να μας κάτσει το βαρομετρικό!!!!!!!!!!!
-
Να μη πω τί μας έκατσε...!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Να μη πω τί μας έκατσε...!!!Τιιι εννοεις??
-
Δεν ξέρω για τα Καλάβρυτα, ο Παρνασσός πάντως έφαγε 20 γεμάτα ποντάκια και θα είναι τζετ! Σε κάθε περίπτωση, το snowclub θα είναι στο όμορφο Πήλιο αυτό το Σ.Κ. όπου και θα κόψει την πίτα του στα 30 επιπλέον ποντάκια που δέχτηκε το βουνό των Κενταύρων.
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?