-
Θέλω τον Τζίμη Πανούση πρωθυπουργό,τον Χάρρυ Κλύν υπουργό οικονομικών και το Νίκο Δήμο στο Εξωτερικών.
Άντε και την Κανέλλη στο Δημόσιας τάξης. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Θέλω τον Τζίμη Πανούση πρωθυπουργό,τον Χάρρυ Κλύν υπουργό οικονομικών και το Νίκο Δήμο στο Εξωτερικών.
Άντε και την Κανέλλη στο Δημόσιας τάξης.kai τον Μητσηκωστα , Τυπου
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
εγω δε παω να ψηφισω. οι καθηγητες λενε πηγαινε να ψηφισεις οτι ναναι αλλα πηγαινε τουλαχιστον.
οχι δε παω γιατι δε γουσταρω αυτη τη μαλακια. ολοι να ειναι κομματοσκυλα(χωρις να το λενε βεβαια).τι εννοω? ενας δαπιτης κατα 90% δεν προκειται ποτε να ψηφισει αλλο κομμα απο ΝΔ(αντε και καρατζαφερη),το ιδιο ισχυει και για τους αλλους. δηλαδη οι μελλοντικες τους ψηφοι ειναι προκαθορισμενοι.
γιατι? επειδη η δαπ εχει τις καλυτερες γκομενες και η πασπ κανει τα καλυτερα παρτυ και ενα σωρο αλλες μαλακιες.το αλλο αστειο ειναι πως ο καραμανλης και ο παπανδρεου εχουν συμφωνησει για ιδιωτικα πανεπιστημια κλπ αλλα δαπ και πασπ κανουν τις παπιες.
αυτο που παραδεχομαι στα κουμουνια ειναι οτι ειναι οι μονοι που μιλουν για πολιτικη.αλλα γιατι μια φοιτητικη παραταξη να εχει σχεση με πολιτικα κομματα και πολιτικη????????????ΔΑΠ και ΠΑΣΠ είναι κατά των ιδιωτικών, αλλά είναι υπέρ των μη-κρατικών
Η ΠΑΣΠ είναι υπέρ της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης.Ο Παπανδρέου είναι υπέρ των μη κρατικών πανεπιστημίων...
Αυτά,απλά για διευκρίνηση.
Η ΔΑΠ είναι ότι λέει η ΝΔ. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Άντε και την Κανέλλη στο Δημόσιας τάξης.Αν αφαιρέσεις απο το 'άντε' και μετά, μαζί σου!
-
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα... Αλλο οι πολιτικές και κοινωνικες ανησυχιες, που ειναι απαραιτητες σ' ενα νεο πολίτη κι άλλο οι τραμπουκισμοί από τους λογιων-λογιων Βουλγαρακηδες, που νομιζω οτι εφευρεθηκαν μονο και μονο για να τις ακυρωνουν εντεχνα...
Καποιες φοιτητικες παραταξεις προσεφεραν πολλά στην κοινωνια και μας εδωσαν κι ενα Πολυτεχνειο (άλλο αν μετα το πουλήσαμε κι αυτο... )
-
Φοιτητικές Εκλογές: Αποτελέσματα.
http://www.pks.gr/analytika_2006_aei.pdf -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Φοιτητικές Εκλογές: Αποτελέσματα.
http://www.pks.gr/analytika_2006_aei.pdfΒρε δεν πείρατε χαμπάρι ότι ούτε αποτελέσματα δεν έχει??
Ο καθένας βγάζει τα δικά του!!
Μιλάμε για πολιτική επίπεδου δημοτικού.
Και βέβαια το πρωι οι εφημερίδες την κάνουν πολιτική επιπέδου (δημοσιεύοντας βέβαια η καθεμία τα αποτελέσμα της φοιτ. παράταξης που την βολεύουν ανάλογα με το κόμμα που στηρίζουν).
Βέβαια τι να πεις σε μία χώρα που μέχρι και η πλειοψηφία των 'δημοσιογράφων' είναι στρατευμένοι,
-
Η ΔΑΠ γιατί βαράει στ' αυτιά; Μόνο επειδή έχει 'πιο καλοντυμένες γκόμενες';
Είναι πραγματικά περίεργο που σε ηλικίες αμφισβήτησης μια παράταξη με δεξιές καταβολές κάνει θραύση στις εκλογές. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που τα 'αποτελέσματα' αυτά προέρχονται από την Πανσπουδαστική.Υποθέσεις:
- οι φοιτητές είναι στην πλειοψηφία τους για τα πανηγύρια. Δώστους θεαθήναι και βουρ στο ψητό.
- οι φοιτητές στην πλειοψηφία τους προέρχονται από πιο συντηρητική κοινωνική διαστρωμάτωση.
- οι ΠΑΣΠίτες είναι γραφικοί, κάτι σαν Λαλιώτηδες και Βασούλες μείον 30 χρόνια.
- η ιδεολογία της επανάστασης έδωσε τη θέση της στην ιδεολογία του Ανδριανόπουλου.
-
Αλήθεια πόσους φοιτητές έχουμε (όχι τους αιώνιους αλλά κανονικούς) και πόσοι ψήφισαν;
Μια έρευνα που να δείχνει τι ψήφισαν αν ψήφισαν στις φοιτητικές και τι θα ψήφιζαν σε πιθανές βουλευτικές θα είχε ενδιαφέρον. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι πραγματικά περίεργο που σε ηλικίες αμφισβήτησης μια παράταξη με δεξιές καταβολές κάνει θραύση στις εκλογές. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που τα 'αποτελέσματα' αυτά προέρχονται από την Πανσπουδαστική.Υποθέσεις:
- οι φοιτητές είναι στην πλειοψηφία τους για τα πανηγύρια. Δώστους θεαθήναι και βουρ στο ψητό.
- οι φοιτητές στην πλειοψηφία τους προέρχονται από πιο συντηρητική κοινωνική διαστρωμάτωση.
- η ιδεολογία της επανάστασης έδωσε τη θέση της στην ιδεολογία του Ανδριανόπουλου.
Κυρίως το 1ο είναι πιστεύω. Άρτος και θέαμα. Σημειώσεις, συναυλίες πάρτυ κλπ..
Όλα τα λεφτά είναι η καταμέτρηση πάντως. Να έχει χωριστεί το αμφιθέατρο στην μέση και να ανταλλάσουν συνθήματα γηπέδου όπως 'π...τσα πάλι π...τσα πάλι οε οε' , 'όλε' όταν έβγαινε θετική για την εκάστοτε παράταξη ψήφος και διάφορα άλλα
-
Και όλα αυτά φυσικά να συνεχίζονται μεχρί τις πρώτες πρωινές ώρες
Δεν ξεχάσω το σόκ όταν πήγα την επομένη των εκλογών για καφέ (φρεσκότατος ών - 11 η ώρα!) και αντίκρυσα τις νυσταγμένες φάτσες των εξουθενωμένων κομματόσκυλων
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν το παιδί μεγαλώνει με τη σκέψη 'παίρνω ένα πτυχίο και μετά βρίσκω δουλειά σε μεγάλη εταιρία ή διορίζομαι στο Δημόσιο κι αράζω', ο όρος 'αμφισβήτηση' παίρνει τελείως διαφορετική έννοια.
Ο όρος 'συντήρηση', επίσης... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όταν το παιδί μεγαλώνει με τη σκέψη 'παίρνω ένα πτυχίο και μετά βρίσκω δουλειά σε μεγάλη εταιρία ή διορίζομαι στο Δημόσιο κι αράζω', ο όρος 'αμφισβήτηση' παίρνει τελείως διαφορετική έννοια.
Ο όρος 'συντήρηση', επίσης...οι περισσοτεροι φοιτητες βρισκουν το κομμα σαν παρεα. δλδ τους πλησιαζει ο ταδε αρχιζουν μιλαν , γινονται φιλοι, βγαινουν εξω..
οποτε λεει ας ψηφισω τον φιλο μου τον δημητρη και δεν σκεφτεται οτι θα ψηφισει ΔΑΠ.επισης ενα μεγαλο μερος που δεν κατεβαινει στις εκλογες αν κατεβαινε δεν θα ψηφιζε ΔΑΠ η ΠΑΣΠ.
με λιγα λογια πιστευω οτι στις εκλογες τελικα δεν γινεται καταμετρηση ψηφων, αλλα καταμετρηση φιλων
-
Πάντως φέτος στην ΑΣΟΕΕ έβλεπα γέρους, κυριολεκτικά γέρους, να πηγαίνουν και να ψηφίζουν ΠΑΣΠ. Οι ΠΚΣίτες είχαν κόμπλεξ με τους ΕΑΑΚίτες και τους την έπεσαν 20 ΠΚΣίτες σε 2 (!!!) ΕΑΑΚίτες. Οι αναρχικοί (ΕΝΕΔΡΑ) ψήφισαν και αυτοί, Δίκτυο. Τους ΔΑΠίτες δεν τους είδα να κάνουν τπτ αλλά σε κάποια δόση είδα μια γριά γυναίκα να ρώταει που είναι η αίθουσα για να ψηφίσει ΔΑΠ.
-
Ρε παιδιά,
έχει κάτσει κανείς να ακούσει σοβαρά τι λέει ο Λεβέντης;
Έκατσα την κυριακή το βράδυ να ακούσω την εκπομπή του στο EXTRA, και κάπως εντυπωσιάστηκα. Δεν είπε καμιά σοφία, αλλά μιλάει με την κοινή λογική, λιγο πολύ έχει τις απόψεις που πολλοί έχουν εκφράσει και εδω μέσα και που ενας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα εξέφραζε εαν τον ρωτούσε κάποιος.
Σε αντιδιαστολή με τους κλασσικούς πολιτικούς, που σίγουρα θα έχετε και εσείς αναρωτηθεί απο ποιον πλανήτη κατέβσηκαν ή αν πιστεύουν στο ελάχιστο όσα λένε.Ξέρω οτι κουβαλάει κάποια 'σταμπα΄ο Λαβέντης, του γραφικού (να μην πω τίποτα περισσότερο) , υπάρχει όμως κάποιος που να τον έχει ακούσει πραγματικά να μου πεί τη γνώμη του;
Αντιμετωπίζω πραγματικά πρόβλημα εναλλακτικών για τις επόμενες εκλογές ('άσε, έχω δοκιμάσει τα πάντα...') και αυτή τη στιγμή φαίνεται μια λογική επιλογή.
-
Ανεξαρτήτως του τι είναι ο Λεβέντης, τα μέσα κοινωνικοπολιτικού εξοστρακισμού που διαθέτουν τα μεγάλα κόμματα με προεξέχοντα τα ΜΜΕ είναι τόσο ισχυρά που όλους θα μας έκαναν μέσα σε λίγες ημέρες κωμικές φιγούρες πολύ εύκολα.
Αν ο Λεβέντης είχε μείνει στους κόλπους κάποιου κόμματος, σήμερα θα είχε υπουργοποιηθεί χαλαρά και ενδεχομένως θα ήταν αρκετά δημοφιλής.
Εντούτοις είναι ο αστείος τύπος με τον φραπέ, γιατί έτσι τον παρουσίασαν οι έγκριτοι δημοσιογράφοι, που δοξάζουν παράλληλα άτομα σαν τον Κουλούρη, τον Κατσιφάρα, τον Πολύδωρα και όλους τους περίεργους που μας κυβερνούν. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ρε παιδιά,
έχει κάτσει κανείς να ακούσει σοβαρά τι λέει ο Λεβέντης;
Έκατσα την κυριακή το βράδυ να ακούσω την εκπομπή του στο EXTRA, και κάπως εντυπωσιάστηκα. Δεν είπε καμιά σοφία, αλλά μιλάει με την κοινή λογική, λιγο πολύ έχει τις απόψεις που πολλοί έχουν εκφράσει και εδω μέσα και που ενας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα εξέφραζε εαν τον ρωτούσε κάποιος.
Σε αντιδιαστολή με τους κλασσικούς πολιτικούς, που σίγουρα θα έχετε και εσείς αναρωτηθεί απο ποιον πλανήτη κατέβσηκαν ή αν πιστεύουν στο ελάχιστο όσα λένε.Ξέρω οτι κουβαλάει κάποια 'σταμπα΄ο Λαβέντης, του γραφικού (να μην πω τίποτα περισσότερο) , υπάρχει όμως κάποιος που να τον έχει ακούσει πραγματικά να μου πεί τη γνώμη του;
Αντιμετωπίζω πραγματικά πρόβλημα εναλλακτικών για τις επόμενες εκλογές ('άσε, έχω δοκιμάσει τα πάντα...') και αυτή τη στιγμή φαίνεται μια λογική επιλογή.
Ανασταση
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εντούτοις είναι ο αστείος τύπος με τον φραπέ, γιατί έτσι τον παρουσίασαν οι έγκριτοι δημοσιογράφοι, που δοξάζουν παράλληλα άτομα σαν τον Κουλούρη, τον Κατσιφάρα, τον Πολύδωρα και όλους τους περίεργους που μας κυβερνούν.
Κάποιος από αυτούς σήμερα είναι υπουργός και το παίζει και σοβαρός όταν παλαιότερα γελοιοποιούσε ένα, λιγάκι αθώο, άνθρωπο μπροστά σε μια ολόκληρη χώρα μέσα από το κανάλι που εργαζόταν(ή με τη συννενόηση του ίδιου καναλιού, σημασία έχει ότι έγινε). Νομίζω ότι κατάλαβε την βλακεία που έκανε, αλλά θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.
-
-
γμτ τα αγγλιά μου λέω εγώ...σε μερικές αδυνατώ να απαντήσω...
Πολιτικά, που στέκεστε;