-
Meτά από αυτό :
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πραγματικα πιστευω πως πρεπει να επανελθει η χουντα και να ξεκινησουν οι εκτελεσεις με συνοπτικες διαδικασιες... Το παραχεσαμε με την δημοκρατια και τα Ασυλα των αναρχικων...αυτό :
πλεον χρειαζοματε ενα αστυνομικο κρατος το οποιο θα ριχνει ξυλο αλυπητα... γιατι πλεον εχουμε ΞΕΦΥΓΕΙ.
αυτό :
Παντως μια φορα... επι Μπαμπουλοκρατιας... κοιμοσουν με τα παραθυρα ανοιχτα, ενω τωρα πλεον παιρνεις και security. Βλεπεις υπηρχαν και καποια καλα αναμεσα σε ολα τα κακα. Και οταν μιλαω για Χουντα... δεν ειναι αναγκη να το παιρνεις τοις μετρητοις, απλα καποτε πρεπει να σφιξουν λιγο οι κwλοι για το καλο ολων μας. Πρεπει να επιστρεψουμε λιγο στις εποχες οπου φοβοσουν να κοιταξεις καταματα τον χωροφυλακα... και στους νομους περι τεντιμποισμου... γιατι η κατασταση εχει εκτραχηνθει (δεν νομιζω να διαφωνει κανεις πως ειμαστε πλεον κρατος α-νομο)
και βέβαια αυτό :
φίλε και κάθε 4 χρόνια που ψηφίζουμε μήπως είναι βλακεία?
τζάμπα χαμένος χρόνος απο την παραγωγή! καλύτερα να αποφασίζουν καμιά 30αριά άτομα για όλους. ξέρεις ΧΟΥΝΤΑ το λένεΕαν ειναι η Χουντα να μας ξανακανει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, τοτε ΝΑΙ, ας ειναι...
λόγικο επόμενο είναι να ψηφίζεις εκεί που ψηφίζεις.
Συμπλέοντας με τις απόψεις του συμφορουμίτη 'corsair' παραθέτω και άλλους λόγους που -πιθανότατα- δικαιολογούν την ψήφο του (οσονούπω και τη δική μου)
-Η Πατρίς ευρίσκεται εν κινδύνω. Βάλλεται πανταχόθεν.Οι ανθέλληναι έχουν αφανίζουν τα πάντα. Τα όσια και τα ιερά μας.'Στην Ακρόπολη θα υψώσουν στο σφυροδρέπανο, στο Λευκό Πύργο τη σημαία της Κίνας, στη μητρόπολη τη φωτογραφία του Γιαρουζέλσκι και στο στάδιο Καραϊσκάκη τη σημαία της Δυναμό Μόσχας'
-Αι ένοπλαι δυνάμεις πρέπει να δραστηριοποιηθούν και να σταματησουν τη φαυλοκρατία.'Ιτε παιδες Ελλήνων, υπερ βωμών και εστιών, υπερ πατρίδος και θεών, υπερ αναπαύσεως των ψυχών ημών, υπεραγορά super-market elecktic, υπερprisunic Μαρινόπουλος'.
-Η ορθοδοξία δέχεται βαναύσους επιθέσεις.
-Το σαπούνι έχει ακριβύνει απελπιστικά. Ειδικά εκείνο το ρημάδι, που είναι έτοιμος αφρός. Πρέπει να αναζητηθούν εναλλακτικοί τρόποι παρασκευής του.
-Η νεολαια έχει καταντησει το όνειδος του Εθνους μας. Τα κωλόπαιδα αντί να διαβάζουν, 'μπας και γίνουν αθρώποι' γυριζουν εις τα καταγώγεια ,με αμφιβόλλου ηθών άτομα του άλλου φύλου, που με τη σειρά τους εμφανίζονται ενώπιόν μας , ενδεδυμένες 'φύλλου συκής'.(oι παλιοκαργιόλες)
Αναφωνήσατε μετ' εμού (και του συμφορουμίτη 'corsair') Ελληνες :
-'Κάτω η φαυλοκρατία'
-'Κάτω η ψευδής διανόησις'
-'Κάτω Τούμπα'
-'Κάτω Πετράλωνα'
-'Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια'
-Ζήτω ο βασιλεύς.
-Ζήτω ο στρατός.
-Ζήτω το Εθνος.
-Ζήτω η Επανάστασις.
-'Ζήτω ο Κούδας'
Γρηγορείτε Ελληνες!!!
Ψηφίστε Καρατζαφέρη. -
Αληθεια,πιστευετε οτι υπαρχουν πολιτικες ιδεολογιες?
Ιδεολογια σημερα ειναι το χρημα και οποια πολιτικη παραταξη κι αν κυβερνα(στα πλαισια του καπιταλισμου παντα,σοσιαλιστης η δεξιος-ποιο βολικος στο κεφαλαιο-μονο οι ταμπελες και τα Α η Β συμφεροντα εξυπηρετουν)οι κυβερνησεις με τους μεγαλοκαρχαριοαπατεωνες ειναι αρηκτα συνδεδεμενοι, ΠΑΝΤΟΥ σε ολους τους δηθεν ανεπτυγμενους.Απλα εμεις εδω εχουμε ακομα μια πληγη.Τα εθνικα μας προβληματα για τα οποια φροντιζουν να αποσιωπουν οι ρασοφοροι(οι οποιοι μην ξεχναμε οτι συνκυβερνουν) οι καθε ειδους καρεκλοκενταυροι και καρεκλοδιαιτοι πανεπιστημιακοι καθηγηταδες, επιστημονες κλπ κλπ(υπαρχουν κι εξαιρεσεις βεβαια,αλλα ποιος βολεμενος τολμαει να παει κοντρα στο κατεστημενο?) και οι πουλημενοι μας πολιτικοι.Πολυ απλα δεν υπαρχει ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικος γι αυτον τον τοπο.
Οι ιδεολογιες υπηρχαν πριν απο 50 χρονια οταν ο καπιταλισμος (και ο κοσμος πολυ περισσοτερο) εψαχνε τροπο να ανασυγκροτηθει.Σημερα οποιος ανηκει φανατικα καπου, δυο ειναι οι εξηγησεις.Η ειναι ταγμενος καπου γιατι γινεται η δουλεια του (αμεσο η εμεσο οικονομικο οφελος κυριως) η ειναι φανατικος(ο φανατικος δε σημαινει απαραιτητα οτι εκδηλωνετε κι ολας η ερχετε σε αντιπαραθεση,οταν ομως ακους τον αλλον να σου λεει εγω τοσα αυτον ψηφιζω αυτον ξερω....) γενεαλογικα εξυπηρετωντας τα οποια κοματοσκυλα να παιζουν το παιχνιδι τους.
Αν εχετε προσεξει, και οι δυο μεγαλοι σε καθε εκλογικη αναμετρηση παιζουν για το (σκεπτομενο ας πουμε,οι οποιοι πεφτουν παλι στην παγιδα τους) περιπου 5% αφου το υπολοιπο 37% περιπου που τους αναλογει εχουν καταφερει να το φανατισουν υπηρετωντας τα συμφεροντα των πολυ λιγων και βολεμενων.Απο το 37% ας πουμε οτι το 5 η 10% εχει αμεσο η εμεσο συμφερον και τρεχει και καλα κανει.Τα αλλα τα προβατα μπορειτε να μου πειτε γιατι φωναζουν και μετα τις εκλογες βριζουν?
Δεν προκειτε να ξαναψηφισω στον αιωνα τον απαντα μεγαλο κομμα(δεν γινομαι συνεργος πλεον στα εγκληματα τους,πολιτικα,οικονομικα και εθνικα) και θα χαρω πολυ να ξυπνησει καποτε ο ραγιας, ο κοιμησμενος ο ελληνας και να δωσει απο 15% στον Καρατζαφερη το ΚΚΕ και τον ΣΥΝ.
Δεν ασπαζομαι τον κομουνισμο ουτε τον καπιταλισμο, θεωρω ομως οτι καποια ατομα απ το ΚΚΕ πρεπει να παρουν πολυ μεγαλυτερη δυναμη στη βουλη μπας και ανατραπει κανα φασιστικο νομοσχεδιο απο αυτα που κανονιζουν οι 'διανοουμενοι' της πολιτικης αλλα και για θεματα που δεν εχει τ @ρχιδι@ να θιξει κανεις.Κι αν πουν μερικοι οτι μπλιαχ,κομουνισμο θα ψηφισω??Πως περιμενουν καποιοι αλλαγη σ αυτον τον τοπο?Μεταπηδωντας απ τον εναν κλεφτη στον αλλο?Η φοβαστε να μην ερθει ο Σταλιν?Στο κατω κατω ας στηριξουμε κι αλλα μικρα κομματα.Εμεις εχουμε την δυναμη να τους ανεβασουμε, να τους δοκιμασουμε και να τους αποριψουμε.
Απλα ο ελληνας εχει φανατιστει, και θρησκευτικα (βλ μεσο εξουσιας) και πολιτικα.Απο που περιμενουμε να αλλαξουν τα πραγματα?
-
Καρφί για τα funniest quotes!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Pathos, αν μας πεις τι νόημα μπορεί να έχει η συζήτηση αυτή, μπορεί να σου απαντήσουμε με τρόπο που κι εσύ θα θεωρήσεις σοβαρό.
Γιατί εμείς μάλλον σοβαρές θεωρήσαμε ότι ήταν οι απαντήσεις που σου δώσαμε.Εγώ απλά ενδιαφέρομαι να δώ γενικός που στέκονται τα members του φόρουμ των 4Τ τπτ παραπάνω. Αν γίνει και μια καλή πολιτισμένη συζήτηση μετάξυ ατόμων διαφορετικών ιδεολογιών ακόμα καλύτερα.
-
Όπου να'ναι κλείνει...
Ίσως το θέμα αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί στο τί πρεσβεύουν τα κόμματα,αν όντως υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους κλπ,αλλά φοβάμαι ότι πάλι κατά ένα περίεργο τρόπο θα καταλήξουμε στους Αλβανούς και στο ξύλο που πρέπει να φάνε.
Οπτέριε δεν χρειάζεται να δηλώσει κάποιος τί ψηφίζει για να καταλάβουμε που βρίσκεται πολιτικά.Πίστεψέ από τις διάφορες συζητήσεις που γίνονται όλοι έχουμε δώσει τα διαπιστευτήριά μας,οπότε ο λόγος που ίσως δεν έχει νόημα να πούμε τί χρώμα προτιμάμε είναι ότι το έχουμε ήδη κάνει γνωστό έστω και εμμέσως.Όταν κάποιος αναφέρεται στους αριστερο-ψευτοκουλτουριάρηδες για παράδειγμα και στο ξύλο που πρέπει στους Αλβανούς δεν χρειάζεται να το πει κι εδώ τί ψηφίζει,είναι ήδη γνωστό... -
Όχι ρε παιδιά, γιατί να κλείσει
Εχει να πέσει πολύ γέλιο Θα βγάλουμε μια χαρά βδομάδα. Ελικρινά το λέω.
Αφού από κανένα δεν έχει φανεί η διάθεση να βρίσει, γιατί να κλείσει;; -
.
Δεν εξυπηρετεί ΤΙΠΟΤΑ αυτό το νήμα...
.
-
Φίλε G60Power συμφωνώ μαζί σου σε μερικά πράγματα αλλά αν ήταν να στιρίξω κάποιο αριστερό κόμμα τοτε αυτό θα ήταν ο ΣΥΝ. Το ΚΚΕ δε μ' αρέσει καθόλου γιατί τα στελέχη του είναι Σταλινικοί και όλοι ξέρουμε οτι ο Στάλιν με το σύστημα που είχε εφαρμόσει δεν ήταν αληθινά κομμουνιστικό. Βασικά αυτό που έκανε είναι μέσω του κομμουνισμού να έχει σε πλήρη ελεγχό τον λαό της Σοβιετικής Ένωσης και αν δεν του άρεσε κάποιος ή αν καποιος δεν ήταν κομμουνιστης θα τα αφερούνταν πολλά δικαιώματα ή ακόμα θα έχανε την ζωή του, ας μην ξεχνάμε και την KGB που ήταν ουσιαστικά μια Ρωσική Gestapo/CIA.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
-Η Πατρίς ευρίσκεται εν κινδύνω. Βάλλεται πανταχόθεν.Οι ανθέλληναι έχουν αφανίζουν τα πάντα. Τα όσια και τα ιερά μας.'Στην Ακρόπολη θα υψώσουν στο σφυροδρέπανο, στο Λευκό Πύργο τη σημαία της Κίνας, στη μητρόπολη τη φωτογραφία του Γιαρουζέλσκι και στο στάδιο Καραϊσκάκη τη σημαία της Δυναμό Μόσχας'
-Αι ένοπλαι δυνάμεις πρέπει να δραστηριοποιηθούν και να σταματησουν τη φαυλοκρατία.'Ιτε παιδες Ελλήνων, υπερ βωμών και εστιών, υπερ πατρίδος και θεών, υπερ αναπαύσεως των ψυχών ημών, υπεραγορά super-market elecktic, υπερprisunic Μαρινόπουλος'.
-Η ορθοδοξία δέχεται βαναύσους επιθέσεις.
-Το σαπούνι έχει ακριβύνει απελπιστικά. Ειδικά εκείνο το ρημάδι, που είναι έτοιμος αφρός. Πρέπει να αναζητηθούν εναλλακτικοί τρόποι παρασκευής του.
-Η νεολαια έχει καταντησει το όνειδος του Εθνους μας. Τα κωλόπαιδα αντί να διαβάζουν, 'μπας και γίνουν αθρώποι' γυριζουν εις τα καταγώγεια ,με αμφιβόλλου ηθών άτομα του άλλου φύλου, που με τη σειρά τους εμφανίζονται ενώπιόν μας , ενδεδυμένες 'φύλλου συκής'.(oι παλιοκαργιόλες)
Αναφωνήσατε μετ' εμού (και του συμφορουμίτη 'corsair') Ελληνες :
-'Κάτω η φαυλοκρατία'
-'Κάτω η ψευδής διανόησις'
-'Κάτω Τούμπα'
-'Κάτω Πετράλωνα'
-'Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια'
-Ζήτω ο βασιλεύς.
-Ζήτω ο στρατός.
-Ζήτω το Εθνος.
-Ζήτω η Επανάστασις.
-'Ζήτω ο Κούδας'
Γρηγορείτε Ελληνες!!!
Ψηφίστε Καρατζαφέρη.Kι επίσης TRAVELLER, ας μην ξεχνούμε:
-'Προ της επαναστάσεως ήμεθα εις το χείλος του γκρεμού! Πλέον κάναμε ένα βήμα εμπρός!'
-
ναι, ναι
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγώ είμαι ακραίος GeorgeTabsιστής!!
Μια ερώτηση αν επιτρέπεται και αν δε βαριέσαι απαντάς.(μια και μιλάμε για πολιτικά)
Τι γίνεται με την υπόθεση να μπει η C.H στην Ε.Ε;; Πώς αντιδρά ο κόσμος εκεί;; θέλει; δε θέλει; μοιρασμένοι;
Ειχα δει ένα ρεπορταζ με γνωμες 'υπερ' και 'κατά' αλλά έχει περάσει πολύς καιρός.Οι Ελβετοί (οι βέροι, όχι οι πολιτογραφημένοι που σε λίγο πάντως θα είναι πλειοψηφία) είναι μάλλον ρατσιστές. Ό,τι ξένο ίσον κακό, και το δικό μας είναι καλύτερο! Τα ελβετικά προϊόντα το λένε και το ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ! Σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βαθμό!!!
Αντίστοιχα ισχύει και για τους ανθρώπους. Μάλιστα είναι ρατσιστές και μεταξύ τους. Κάτι σαν το χαμουτζήδες-βούλγαροι, αλλά ΠΟΛΥ πιο βαθύ και ουσιώδες...
Αυτοί λοιπόν οι Ελβετοί όχι είναι εναντίον της ΕΕ, αλλά ΟΥΤΕ να ακούσουν!! Ούτε ΕΕ, ούτε ΝΑΤΟ, μάλιστα και στον ΟΗΕ σε ετούτο το μιλένιο μπήκανε, κι αυτό με διασταγμούς και απόρριψη από τους πιο μεγάλους σε ηλικία!!
Ο ΦΠΑ εδώ είναι 7,6% και αν μπούν στην ΕΕ θα γίνει χαλαρά 2-3 φορές μεγαλύτερος, και δεν το θέλουν με τίποτα! Όλο λένε πως οι μισθοί στην ΕΕ είναι μικροί, και οι φόροι μεγάλοι. Κι έχουν δίκιο!! Είναι η μόνη χώρα που ένα κατάστημα μπορεί να επιβιώνει με τόσους πελάτες όσο και προσωπικό... Δυστυχώς αυτό αλλάξει όσο περνάει ο καιρός, αλλά εν πάσει περιπτώσει είναι καλύτερα οικονομικά από ότι με την ΕΕ. Αυτό σε ατομικό επίπεδο.
Σε εθνικό τώρα επίπεδο, αν μπούν θα είναι η πλουσιότερη χώρα και με τις μικρότερες ανάγκες υποδομής. Θα πληρώνει για ΚΠΣ, αλλά δε θα δει δίφραγκο. Θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ να αλλάξει το τραπεζικό σύστημα για να αποφεύγεται το χρηματοπλυντήριο, και η κυβέρνησή τους τα γνωρίζει όλα αυτά. Και φυσικά κάνει το κορόιδο, γιατί δεν την συμφέρει να μπει στην ΕΕ...
Όσον αφορά την ίδια την ΕΕ, λογικά ούτε αυτή θέλει την Ελβετία. Οι περσσότεροι πολιτικοί της ΕΕ είναι διεφθαρμένοι και με κρυφούς λογαριασμούς στην Ελβετία. Πού να τρέχουν τώρα στα Κέιμαν που η Ελβετία είναι δίπλα και βολική; Πάντως όσο πλούσια χώρα και να είναι, είναι τόσο μικρή που ΔΕ θα βελτιώσει το επίπεδο της ΕΕ. Άρα μάλλον άχρηστη είναι...
Απεναντίας έχουν κλείσει πολλές συμφωνίες με την ΕΕ στον εργασιακό και φοιτητικό τομέα και μόλις φέτος ψηφίστηκε να υπογράψουν στο Σέγκεν. Τώρα αν θα ισχύει από το νέο έτος ή πιο μετά δεν το ξέρω, πάντως ψηφίστηκε πριν το καλοκαίρι.
Παρόλα αυτά δες ποιοι ψήφισαν για αυτό...
Στην Ελβετία για ψύλλου πήδημα κάνουν δημοψίφισμα. Συνήθως μάλιστα ψηφίζουν 4-5 πράγματα πακέτο, ενώ η αποχή είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ!! Κατά τεράστιο λόγο μόνο οι συντηρητικοί παππούδες ψήφιζαν...Έτσι έγινε και με το θέμα του Σέγκεν.
Σε ΑΥΤΗΝ την περίπτωση όμως, το έβαλαν παρέα με το 'Θέλετε να έχουν ίσα δικαιώματα (και στο γάμο αν θυμάμαι καλά) με τα στρέιτ ζευγάρια και τα γκέι ζευγάρια;'.
Έτσι χαλαρά ώθησαν ΟΛΟΥΣ τους γκέι να ψηφίσουν, οι οποίοι γενικά αναμένεται να είναι πιο φιλελεύθεροι και πιο νέοι από τους κλασσικούς συντηρητικούς παππούδες ψηφοφόρους.
Το θέμα με τους γκέι πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία (80-20 αν θυμάμαι καλά!!!), αποδεικνύοντας αυτό που έλεγα παραπάνω για το ποιος ψήφισε, ενώ το θέμα του Σέγκεν πέρασε με ένα ΟΡΙΑΚΟ 45-55!! Παρότι ψήφισαν τόσοι περισσότεροι φιλελεύθεροι, στο ζήτημα με τους αλλοδαπούς παρολίγον να μην πέρναγε ακόμη και έτσι!!Οπότε εκτίμησή μου είναι πως δε θα δούμε την Ελβετία στην ΕΕ ποτέ (αν μη τι άλλο όχι εμείς...).
-
Εγω ειμαι
-Αντιαμερικανος
-ΑντιΠασοκΟλα τα αλλα τα συζηταω......
Υ/Γ:
Οχι και Καρατζαφερη ρε παιδια
Λιγη σοβαροτητα δε βλαφτει -
δεν ψηφιζω, και ας υπαρχουν κυρωσεις!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
δεν ψηφιζω, και ας υπαρχουν κυρωσεις!Ωχ...ωχ...ωχ...
Αναμείνατε τεράστια φιλοσοφική συζήτηση...
-
Γιώργο, πολύ ενδιαφέροντα αυτά που είπες για την Ελβετία. Φαντάζομαι ότι λίγο πολύ το ίδιο ισχύει και για την Νορβηγία...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Οπτέριε δεν χρειάζεται να δηλώσει κάποιος τί ψηφίζει για να καταλάβουμε που βρίσκεται πολιτικά.Πίστεψέ από τις διάφορες συζητήσεις που γίνονται όλοι έχουμε δώσει τα διαπιστευτήριά μας,οπότε ο λόγος που ίσως δεν έχει νόημα να πούμε τί χρώμα προτιμάμε είναι ότι το έχουμε ήδη κάνει γνωστό έστω και εμμέσως.Όταν κάποιος αναφέρεται στους αριστερο-ψευτοκουλτουριάρηδες για παράδειγμα και στο ξύλο που πρέπει στους Αλβανούς δεν χρειάζεται να το πει κι εδώ τί ψηφίζει,είναι ήδη γνωστό...
Σωστότατος!
Όχι ρε παιδιά, γιατί να κλείσει
Εχει να πέσει πολύ γέλιο Θα βγάλουμε μια χαρά βδομάδα
Χάρυ Κλυνν (σε ερώτηση ιδεολογικά που στέκεστε κτλ): Εγώ που ανέκαθεν 'δικαιολογητικά' με τον ατρομητο περιστεριου ήμουνα, στο μπάσκετ όμως είμαι με τον Πανιώνιο
Εγώ πάντως είμαι ένωση οικολόγων ή κάτι τέτοιο. Αλλά ποτέ δεν ψηφίζω. Αλλά μπορεί να διαβάσω στην εφημερίδα γι'αυτούς. όπως με τις ομάδες, είμαι ολυμπιακός, αλλά σιγά μην τρέχω στα γήπεδα. Ειδήσεις στην TV βλέπω από το 902 όμως γιατί γουστάρω (κρυφο-κομμούνι). Βασικά πάω μέχρι την κάλπη για το καλαμπούρι και επειδή γουστάρω το τζέρτζελο ρε παιδί μου με ξαδέρφια κτλ.
Είμαι αναρχοδημοκράτης (ρισπεκτ)
και αντι-Καναδός..
ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει αυτή η χώρα..
έχετε ακούσει να βγήκε πότε κάτι καλό απ'τον Καναδά, εκτός από χιόνι και boards of canada? -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
δεν ψηφιζω, και ας υπαρχουν κυρωσεις!
Ωχ...ωχ...ωχ...
Αναμείνατε τεράστια φιλοσοφική συζήτηση...
Μπα δεν θα κατσω να εξηγησω σε κανενα ουτε να συζητησω με κανενα γιατι το κανω η γιατι ειναι λαθος!
τους γραφω ολους! αμα θελουν ας κανουν 34 σελιδες οι αλλοι -
- Κατά των βλακών (γενικώς)
- Αντιπασόκ
- Αντιχουντικός
- Υπέρ της Άμεσης Δημοκρατίας
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
- Κατά των βλακών (γενικώς)
Ρατσιστή!
-
Είμαι, είμαι!!!
Δηλαδή είναι ρατσιστικό που σιχαίνομαι τη Λούσυ, τους ομοίους της, τους βλάκες που πετάνε αποτσίγαρα αναμμένα στα δάση κλπ κλπ κλπ;
ΟΚ, ρατσιστής είμαι! Κι αν σκεφτείς ότι μπορεί να αντιπαθήσω κάποιον απ'τη φάτσα του...
Είμαι και ΦΑΤΣΙΣΤΑΣ!!!
Πολιτικά, που στέκεστε;