-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ρε Γαβρίλ βλέπεις ότι πάνε τα πράγματα να ησυχάσουν κι εσύ εκεί..
Ενώ είχες ανοιχτά μέτωπα σε 2 τόπικς και γινοταν της κακομοίρας,πας καπάκι και ανοίγεις τόπικ για τα πιο ακριβά γυναικεία εσώρουχα.. για να προκαλέσεις το έκανες,δεν χρειάζεται να το φιλοσοφήσουμε ιδιαίτερα.Εκτός αν έχεις καούρα πόσο κάνει το πιο ακριβό κυλοτάκι στο Παρίσι ή στην Αριζόνα...τί περίμενες δηλαδή να σου απαντήσουν οι υπόλοιποι εδώ μέσα;
Αν διαβάσεις φίλε μου τον κανονισμό χρήσης αναφέρει ότι τα θέματα προς συζήτηση πρέπει να αφορούν την αυτοκίνηση ή να σχετίζονται με αυτήν.Το ότι ο αντίλογος περιλαμβάνει λίγο πιο ευρεία γκάμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ξεφτιλιζεις εντελώς.Γιατί με το βάλεις θέμα με τα πιο ακριβά γυναικεία εσώρουχα το ξεφτιλίζεις το φόρουμ και δείχνεις ότι δεν το σέβεσαι.Αν σε ενδιαφέρουν τα γυναικεία εσώρουχα και πόσο κάνουν υπαρχουν άλλα φόρουμς,ελεύθερος είσαι να πας και να γράψεις ό,τι θέλεις.
Βλέπω όμως ότι πατάς πάνω στο οτι οι μοντς είναι ανεκτικοί και συνεχίζεις να προκαλείς.
Δεν πας να γράψεις σε αμερικάνικο φόρουμ για αυτοκίνητα,για γυναικεία εσώρουχα;Θα σου κρεμάσουν κουδούνια και θα σε πετάξουν εκτός μέχρι να πεις USAGTI πρωτον, εισαι μοντ ή αντμιν του φορουμ?
Διοτι το οτι εχεις κατι πρσωπικο μαζι μου ειναι σιγουρο. Εαν νομιζεις οτι ανοιξα θρεντ για να προκαλω, τοτε οποιος εχει την μυγα μιγιαζεται. Εαν δεν σε αφορα ενα τοπικ, τοτε μην γραφεις σε αυτο και μην καν το διαβαζεις. Τι εισαι? The thread police?
Είναι χρήστης και δικαιούται να πει τη γνώμη του, όπως όλοι. Πείσε τον (και μένα μαζί) για το αντίθετο αν μπορείς!
-
Ρε Γαβρίλ βλέπεις ότι πάνε τα πράγματα να ησυχάσουν κι εσύ εκεί..
Ενώ είχες ανοιχτά μέτωπα σε 2 τόπικς και γινοταν της κακομοίρας,πας καπάκι και ανοίγεις τόπικ για τα πιο ακριβά γυναικεία εσώρουχα.. για να προκαλέσεις το έκανες,δεν χρειάζεται να το φιλοσοφήσουμε ιδιαίτερα.Εκτός αν έχεις καούρα πόσο κάνει το πιο ακριβό κυλοτάκι στο Παρίσι ή στην Αριζόνα...τί περίμενες δηλαδή να σου απαντήσουν οι υπόλοιποι εδώ μέσα;
Αν διαβάσεις φίλε μου τον κανονισμό χρήσης αναφέρει ότι τα θέματα προς συζήτηση πρέπει να αφορούν την αυτοκίνηση ή να σχετίζονται με αυτήν.Το ότι ο αντίλογος περιλαμβάνει λίγο πιο ευρεία γκάμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ξεφτιλιζεις εντελώς.Γιατί με το βάλεις θέμα με τα πιο ακριβά γυναικεία εσώρουχα το ξεφτιλίζεις το φόρουμ και δείχνεις ότι δεν το σέβεσαι.Αν σε ενδιαφέρουν τα γυναικεία εσώρουχα και πόσο κάνουν υπαρχουν άλλα φόρουμς,ελεύθερος είσαι να πας και να γράψεις ό,τι θέλεις.
Βλέπω όμως ότι πατάς πάνω στο οτι οι μοντς είναι ανεκτικοί και συνεχίζεις να προκαλείς.
Δεν πας να γράψεις σε αμερικάνικο φόρουμ για αυτοκίνητα,για γυναικεία εσώρουχα;Θα σου κρεμάσουν κουδούνια και θα σε πετάξουν εκτός μέχρι να πεις USAGTI πρωτον, εισαι μοντ ή αντμιν του φορουμ?
Διοτι το οτι εχεις κατι πρσωπικο μαζι μου ειναι σιγουρο. Εαν νομιζεις οτι ανοιξα θρεντ για να προκαλω, τοτε οποιος εχει την μυγα μιγιαζεται. Εαν δεν σε αφορα ενα τοπικ, τοτε μην γραφεις σε αυτο και μην καν το διαβαζεις. Τι εισαι? The thread police?
Αφού μου απαντήσεις πρώτα σε τί αποσκοπεί σ'ένα φόρουμ για αυτοκίνητα τόπικ για τα πιο ακριβα γυναικεία εσώρουχα ευχαρίστως να σου απαντήσω σ'αυτά που με ρώτησες.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕΣ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?Σιγά το πράμα, το είχα πει και πριν δύο χρόνια αυτό.
ΥΓ: Δεν είμαι moderator στον Αντίλογο, οπότε το post μου είναι ενός απλού χρήστη.
-
Ο χρήστης gavriil! έγραψε:
By the way, ο λογος για το παραπανω θρεντ ειναι για να δειξω πως ντυνοντε οι ΗΠΑμερικανιδες και ποσο καλυτερες ειναι απο τις Ελληνιδες. Κανενας αλλος λογος δεν υπηρξε για τον ανοιγμα του παραπανω θρεντ -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
By the way, ο λογος για το παραπανω θρεντ ειναι για να δειξω πως ντυνοντε οι ΗΠΑμερικανιδες και ποσο καλυτερες ειναι απο τις Ελληνιδες. Κανενας αλλος λογος δεν υπηρξε για τον ανοιγμα του παραπανω θρεντ
Άλλο καρα-flame bait αυτό!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
μας κοροιδευετε ψιλο γαζι ολοι σας.ΥΓ: Δεν είμαι moderator στον Αντίλογο, οπότε το post μου είναι ενός απλού χρήστη.
Εσύ θα το φας το μπαν σου πάντως έτσι που το πας!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
kyan δεν εισαι μοντ εδω και το δεχομαι. το πως γινεται και σε αφηνει αμετοχο δεν μπορω να το καταλαβω.Διάβασε το αρθρο που παρέθεσα και θα καταλάβεις τη στάση μου.
στον κανονισμο υπαρχει επιλογη για 'δημοψηφισμα?'
Kyan μπορεις να μου απαντησεις σε παρακαλω?
Μην το κάνεις αυτό που σκέφτομαι γιατί θα το φας το ban και θα φταις εσύ!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
By the way, ο λογος για το παραπανω θρεντ ειναι για να δειξω πως ντυνοντε οι ΗΠΑμερικανιδες και ποσο καλυτερες ειναι απο τις Ελληνιδες. Κανενας αλλος λογος δεν υπηρξε για τον ανοιγμα του παραπανω θρεντ
Δηλαδή έτσι ντύνονται Γαβριλη οι αμερικανίδες;;;;:D Όλες;Ακόμα και αυτές στην Ορλεάνη;Γιατί εγώ στην τηλέοραση άλλα είδα..
Και το πόσο καλύτερες είναι από τις Ελληνίδες από που βγαίνει και δεν το κατάλαβα;
Επαναλαμβάνω όμως το ότι οι Αμερικανίδες φοράνε πιο ακριβές κυλότες από τις δικές μας που αποσκοπεί;Να το δούμε και μετά μόλις πάμε στο κρεβάτι και δούμε τα ελληνικά κουρέλια να τις σαπίσουμε στο ξύλο και να ζητήσουμε διαζύγιο;
Μοντ δεν είμαι φίλε μου,ούτε έχω προσωπικό μαζί σου.Με την νοοτροπία σου έχω -
bruce παρε τον χρονο σου και 'ηρεμησε'...εκτιθεσαι περισσοτερο απο αλλους...
-
Είπα, μην τσιμπάτε!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
KYAN ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΧΩΣΩ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΛΙΣΜΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
Π Ε Σ Μ Ο Υ
Αυτό ακριβώς θέλει και επιδιώκει!
Know thy enemy: http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll
Oh so now, I am the enemy. OK. As long as I know where I stand.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είπα, μην τσιμπάτε!Τι ειπες? Δεν ακουσα...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δηλαδή έτσι ντύνονται Γαβριλη οι αμερικανίδες;;;;:D Όλες;Ακόμα και αυτές στην Ορλεάνη;Γιατί εγώ στην τηλέοραση άλλα είδα..
Και το πόσο καλύτερες είναι από τις Ελληνίδες από που βγαίνει και δεν το κατάλαβα;
Επαναλαμβάνω όμως το ότι οι Αμερικανίδες φοράνε πιο ακριβές κυλότες από τις δικές μας που αποσκοπεί;Να το δούμε και μετά μόλις πάμε στο κρεβάτι και δούμε τα ελληνικά κουρέλια να τις σαπίσουμε στο ξύλο και να ζητήσουμε διαζύγιο;
Μοντ δεν είμαι φίλε μου,ούτε έχω προσωπικό μαζί σου.Με την νοοτροπία σου έχωΒρε σουπερ-ευαισθητε, πλακα εκανα φυσικα.
-
Είπα, μην τσιμπάτε!
Τι ειπες? Δεν ακουσα...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
KYAN ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΧΩΣΩ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΛΙΣΜΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.Π Ε Σ Μ Ο Υ
Διότι εκτός από την προσωρινή σου και προσωπική σου ευχαρίστηση, υπάρχει και το θέμα του σεβασμού του χώρου ο οποίος σε φιλοξενεί και των υπόλοιπων θαμώνων του.
Για το λόγο αυτό σε παρακαλώ, αν έχεις να πεις κάτι με επιχειρήματα, κάντο με τρόπο που δεν προσβάλλει όλους τους υπόλοιπους (εύγε στον KRIEZA που άλλαξε τακτική, όλοι κερδίζουμε από αυτό). Αν δεν έχεις επιχειρήματα, τα 'καντήλια' δεν είναι υποκατάστατο. Αν θεωρείς το gavriil1 troll, τότε don't feed the trolls. Αν δεν τον θεωρείς troll, τότε οφείλεις να τον σεβαστείς όπως οποιοδήποτε άλλο χρήστη του Forum.
Θυμίσου τέλος τη ρήση του Βολταίρου: 'Διαφωνώ με ό,τι λες αλλά θα υπερασπίσω με κάθε τρόπο το δικαίωμά σου να το λες'. Τη θεωρώ επιτομή της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου. Αν συμφωνείς, τότε τα 'ΣΚΑΣΕ' δεν έχουν θέση στο χώρο αυτό, έτσι δεν είναι ?
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είπα, μην τσιμπάτε!Ψυχραιμια. Ειναι μεγαλα παιδια και δεν χρειαζονται συμβουλες και υπενθυμισεις. Αστους να αποφασισουν μονοι τους. Μετα συνεχη ποστ και με τα τεραστια γραμματα η κατασταση δεν βοηθιεται (εγω τουλαχιστον τα βλεπω ψιλοεμπρηστικα).
Νικος
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
οκ ειπαμε. μακαρι να μην ερθει ποτε η στιγμη που θα σας βρισει ολοκληρο το γενεαλογικο σας δεντρο και να βγω εγω ο τρελος. ειλικρινα το ευχομαι. καλη σας τυχη!Τη στιγμή που θα γίνει αυτό, αμέσως θα διαγραφούν οι βρισιές του. Μέχρι στιγμής δεν έχει υποπέσει σε τέτοιο σφάλμα. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και σκέψου νηφάλια ποιός βρίζει και με ποιά αιτία
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ωωωωπ!!! Τι εχουμε εδω??
Τrolling Flame Baiting του χειριστου ειδους και της ελεεινοτερης μορφης.
Ας απαντησουμε σε ανιστορητες κακιουλες με επιχειρηματα για να μη θιξουμε αυτους που βριζουν την ιστορια μας χρησιμοποιωντας το αφ υψηλου υφακι τους για να μας βριζουν εντος των οριων των κανονισμων.
Παμε λοιπον.....Μετα απο αυτο, νομιζεις οτι θα κατσω και θα διαβασω τι γραφεις παρακατω...
-
Εσυ ποια σουπερ θρεντ ανοιξες που ολοι σε ευχαριστουνε για αυτα?
Kανενα....
Απο το να γραφω για σουτιεν και κυλοτες σ'ενα αυτοκινητιστικο φορουμ καλυτερα να μη γραφω τιποτα.....Εννοεις οτι ολα τα θρεντ στο Αντιλογος ηταν/ειναι και θα πρεπει να ειναι αυτοκινητιστικου περιεχομενου?
Όχι.
Γιαυτό και άνοιξε ο Αντίλογος άλλωστε.Αλλά και να ανοίγουμε θέματα ίσα για να τα ανοίξουμε, είναι λογικό να κλειδώνονται.
Πρωτον, δεν νομιζω οτι το θεμα μου για τα ακριβα εσωρρουχα κλειδωθηκε για λογο content nature. Δηλαδη οτι ειναι inappropriate για τον Αντιλογο. Ετσι μαντευω, ισως να κανω και λαθος ομως. Νομιζω οτι κλειδωθηκε περισσοτερο για το hijacking που εγινε απο τους...ξερεις και ξερουμε ποιους.
Δευτερον, τι σε κανει να νομιζεις οτι ανοιξα εκεινο το θρεντ 'ετσι για να το ανοιξω'. Αν ειναι δυνατον. Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον ενα θρεντ για τα πιο ακριβα 'οτιδηποτε' ειναι απαραδεκτο για τον Αντιλογο? Εσυ πες μου.
Η αλήθεια είναι πως όταν βγήκε το θέμα με τα εσώρουχα ήμουν στη σχολή (σε ώρα... μαθήματος!! ) και ενώ περίμενα λόγω τίτλου το τι περίπου θα έχει, εντούτοις τόλμησα να το ανοίξω και πάλι καλά που δε με πήρε χαμπάρι κανείς, θα γινόταν χαμός...
Οπότε δεν ξέρω τι έγινε μέσα, αλλά από την άλλη άντε να τους πείσω πως ήμουν σε αυτοκινητιστικό φόρουμ και όχι λάιτ πορνοσάιτ!!
Και ακριβά πορνεία (με νόμιμη άδεια, ιατρικές εξετάσεις κλπ) σίγουρα θα υπάρχουν, αλλά δεν μπορούμε να τα κάνουμε θέμα στον αντίλογο με φωτό από τις καλύτερες... στάσεις!!
Φυσικά το όριο είναι στην κρίση του καθενός, γιαυτό άλλωστε υπάρχουν οι μοντερέιτορς που πρέπει να μας διορθώνουν όταν το παραβαίνουμε από άγνοια, ή αφέλεια, ενώ αν το κάνουμε εσκεμμένα και κατά συρροή πρέπει αρχίζει να σκέφτεται ο μηχανισμός για μπαν.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ωωωωπ!!! Τι εχουμε εδω??
Τrolling Flame Baiting του χειριστου ειδους και της ελεεινοτερης μορφης.
Ας απαντησουμε σε ανιστορητες κακιουλες με επιχειρηματα για να μη θιξουμε αυτους που βριζουν την ιστορια μας χρησιμοποιωντας το αφ υψηλου υφακι τους για να μας βριζουν εντος των οριων των κανονισμων.
Παμε λοιπον.....Μετα απο αυτο, νομιζεις οτι θα κατσω και θα διαβασω τι γραφεις παρακατω...
Οχι βρε συ εχουν τι μεγαλυτερη πλακα.
Ειναι απιστευτο τι θα σκεφτουν για να βγουν με το δικιο. Ανταλλαξε το Ελληνες με οτιδηποτε αλλο. Ρωμαιους, Βρετανους, Γερμανους κτλ.
Προπαγανδα και τιποτε αλλο.
Νικος
Σε ποιούς αναφέρεσαι?Γιατι όπως το έχεις γράψει μάλλον αδικείς και υποτιμάς πολλούς!
Πολιτικά, που στέκεστε;