-
Δεν εχετε καταλαβει οτι οποιος και αν κυβερναει παντα θα ακολουθει γραμμες χαραγμενες απο τριτους??(Ευρωπαικη Ενωση κλπ).
Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα για να εχουμε κατι να αρπαζομαστε..
Για μενα πλεον δεν υπαρχουν σοβαροι πολιτικοι στην χωρα μας ουτε και κανεις προκειτε να κανει σοβαρη πολιτικη...
Οσο για τον ''χερι χερι''που εγραψαν καποια παιδια πιο πανω να σας θυμισω οτι και αυτος πριν το παιξει ''αρχηγος''και ''σωτηρας'',ανηκε στην ΝΔ αλλα αποχωρησε γιατι δεν τα βρηκαν.....αρα μια απο τα ιδια κι αυτος... -
Ο Καρατζαφέρης είναι ωραίος, κρίμα που δεν τον έχω ψηφίσει μέχρι τώρα.
Είχα δει μια εκπομπή του, δημοσίευσε τα τηλέφωνα υπουργών (τότε ΠΑΣΟΚ) όταν είχαν πρωτοεκλεγεί και μετά την υπουργοποίηση. Όλοι έμεναν σε (φτωχο)γειτονιές, μετά σε βίλες. Από το μισθό τους όλα.
Άλλοι πολιτικοί που ξοδεύουν για τις εκλογές διπλάσια και τριπλάσια από το σύνολο του μισθού της τετραετίας, που τα βρίσκουν;
ΜΗ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, πάτε ταξίδι στο εξωτερικό, χειρότερα από όσο είναι τώρα δεν θα γίνει. Εδώ χάθηκε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από ανικανότητα (αυτό που ήταν εύκολο να το κρατήσουμε), ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ θα φτιάξουμε (που είναι δύσκολο);
Αν δεν μαζέψει κάποιος όλους τους βολευτές να τους εκτελέσει, αυτούς και τις οικογένειές τους και να δημευθούν οι περιουσίες τους προς παραδειγματισμό, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
-
λαλαλαλαλαλαλα μια ωραία πεταλούδα
Karatzaferis δε τσόις οφ ε νιου τζενερεϊσον
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Λεπεν
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε
Η αγάπη μένειΌσο γι'αυτούς που δεν ψηφίζουνε, καλά κάνουν.
Καλύτερα από κάτι τρομπόνια θέατρα που κέρδισε το κόμμα τους και πανηγυρίζουν λες και πήραμε το euro ή λες και κάτι θα αλλάξει στη ζωή τους. γτπ πράγματα. Ειδικά οι πιο γελοίοι, για τους οποίους άνετα ξέχναγα τον ευγενικό μου χαρακτήρα (πσσσ) και τους έψηνα σε φούρνο μικροκυμμάτων, είναι οι τράγοι στις κομματικές νεολαίες που σου σπάνε τα αρκ- ιντia.&-Εντωμεταξύ περιττό να πω ότι ο μέσος έλληνας είναι εντελώς γίδι γελάδι απασφαλισμένος καληνυχτάκιας και κουκουβάγιας, και πρέπει να φορέσει μόνος του την οθόνη κολλάρο ή να αυτομαστιγωθεί και να πλασαριστεί στις βιτρίνες του Αμστερνταμ, γιατί δεν έχει ιδέα ούτε ιστορικά (συγχωράτε με, αλλά το τί έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό δε λέγεται -ειδικά για κάποιους που το παίζουν 'ζήτω το έθνος' και ψηφιζουν Κατατζαφέρη.. Σκοταδισμός κι έτσι), ούτε πολιτικά δεν ξέρει καν που στέκεται, αλλά ψηφίζει ότι του πουν οι γονείς του ή όποιον τον βολέψει, και τελικά όποιος και να βγει θα κάθεται να τον βρίζει και να κλαίει. Και στις επόμενες εκλογές, πάλι τα ίδια. Άντε ρε θέατρα να πούμε, βρίζετε μία τη διαπλοκή και την άλλη πάτε και γλύφετε κάτι βουλευτάκια της τρύπιας τσέπης σε φόρμα 7 χρονων και καλτσων μετά από βάναυση χρήση 20 γύρων στο στίβο, για μία θεσούλα στο δημόσιο (το οποίο επίσης βρίζετε!). Έλεος. Οι κυβερνήσεις μάς φταίνε, ή η βλακεία που μας δέρνει;
Τώρα όσον αφορά αυτά που διάβασα για Χούντες κτλ, καλά θα κάνουν ορισμένοι να κάτσουν να αράξουνε στα κυβικά τους και να μην πετάνε μπαρούφες του τύπου 'αααα στη χούντα αφήναμε ανοιχτές τις πόρτες και δεν μας πείραζε κανείς'
Ρε αυτά ούτε η γιαγιά μου δεν τα λέει που έχει Αλτσχάιμερ να πούμε.
Ξεχάσατε τους ρουφιάνους; Ξεχάσατε την υπερπολύτιμη βοήθεια των ΗΠΑ (τις ευχαριστούμε θερμά); Ξεχάσατε πώς έπεσε η Χούντα; Ξεχάσατε πως κυνηγήθηκαν οι αριστεροί, πώς κρυβόντουσαν κτλ; Ξεχάσατε το κόστος που είχε στον ελληνικό λαό; Ξεχάσατε τον πόλεμο που παραλίγο να γίνει; ζαβαρακατρανεεεεεμια! Και μου πετάτε σαν επιχείρημα, τί; Ζήτω η Χούντα, επειδή έφτιαξε κανα-δυο κατσικόδρομους στα κ*λοχωρια σας κ επειδή κοιμόσασταν με ασφάλεια; Ε, και τώρα όρθιοι κοιμάστε, σιγά τη διαφορά. Και το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε το μετρό, τί σημαίνει αυτό; και η ΝΔ διοργάνωσε ολυμπιακούς (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, αυτό ήταν ΚΑΛΟ, πετυχημένο)
Ρε δεν πάαμε καλααααα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε
Καλύτερα από κάτι τρομπόνια θέατρα που κέρδισε το κόμμα τους και πανηγυρίζουν λες και πήραμε το euro ή λες και κάτι θα αλλάξει στη ζωή τους. γτπ πράγματα. Ειδικά οι πιο γελοίοι, για τους οποίους άνετα ξέχναγα τον ευγενικό μου χαρακτήρα (πσσσ) και τους έψηνα σε φούρνο μικροκυμμάτων, είναι οι τράγοι στις κομματικές νεολαίες που σου σπάνε τα αρκ- ιντia.&-Εντωμεταξύ περιττό να πω ότι ο μέσος έλληνας είναι εντελώς γίδι γελάδι απασφαλισμένος καληνυχτάκιας και κουκουβάγιας, και πρέπει να φορέσει μόνος του την οθόνη κολλάρο ή να αυτομαστιγωθεί και να πλασαριστεί στις βιτρίνες του Αμστερνταμ, γιατί δεν έχει ιδέα ούτε ιστορικά (συγχωράτε με, αλλά το τί έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό δε λέγεται -ειδικά για κάποιους που το παίζουν 'ζήτω το έθνος' και ψηφιζουν Κατατζαφέρη.. Σκοταδισμός κι έτσι), ούτε πολιτικά δεν ξέρει καν που στέκεται, αλλά ψηφίζει ότι του πουν οι γονείς του ή όποιον τον βολέψει, και τελικά όποιος και να βγει θα κάθεται να τον βρίζει και να κλαίει. Και στις επόμενες εκλογές, πάλι τα ίδια. Άντε ρε θέατρα να πούμε, βρίζετε μία τη διαπλοκή και την άλλη πάτε και γλύφετε κάτι βουλευτάκια της τρύπιας τσέπης σε φόρμα 7 χρονων και καλτσων μετά από βάναυση χρήση 20 γύρων στο στίβο, για μία θεσούλα στο δημόσιο (το οποίο επίσης βρίζετε!). Έλεος. Οι κυβερνήσεις μάς φταίνε, ή η βλακεία που μας δέρνει;
Τώρα όσον αφορά αυτά που διάβασα για Χούντες κτλ, καλά θα κάνουν ορισμένοι να κάτσουν να αράξουνε στα κυβικά τους και να μην πετάνε μπαρούφες του τύπου 'αααα στη χούντα αφήναμε ανοιχτές τις πόρτες και δεν μας πείραζε κανείς'
Ξεχάσατε τους ρουφιάνους; Ξεχάσατε την υπερπολύτιμη βοήθεια των ΗΠΑ (τις ευχαριστούμε θερμά); Ξεχάσατε πώς έπεσε η Χούντα; Ξεχάσατε πως κυνηγήθηκαν οι αριστεροί, πώς κρυβόντουσαν κτλ; Ξεχάσατε το κόστος που είχε στον ελληνικό λαό; Ξεχάσατε τον πόλεμο που παραλίγο να γίνει; ζαβαρακατρανεεεεεμια! Και μου πετάτε σαν επιχείρημα, τί; Ζήτω η Χούντα, επειδή έφτιαξε κανα-δυο κατσικόδρομους στα κ*λοχωρια σας κ επειδή κοιμόσασταν με ασφάλεια; Ε, και τώρα όρθιοι κοιμάστε, σιγά τη διαφορά. Και το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε το μετρό, τί σημαίνει αυτό; και η ΝΔ διοργάνωσε ολυμπιακούς (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, αυτό ήταν ΚΑΛΟ, πετυχημένο)
Ρε δεν πάαμε καλαααααΟ μεσος Ελληνας ξερει παρα πολυ καλα τι ψηφιζει αγαπητε Skye. Ειναι πολυ περισσοτερο πολιτκοποιημενος και γνωστης απο τον μεσο Ευρωπαιο και μεσο Αμερικανο. Ο μεσος Ελληνας λοιπον ψηφιζει την βολεψη του, εφοσον λοιπον αυτο ειναι το κριτηριο αυτοι θα ειναι και οι πολιτικοι που θα βγαλουμε.
Παντως χωρις να ειμαι κανενας ταγμενος με τον Καρατζαφερη, ποιο πολυ απο πλακα τον ψηφιζω για να μπει σε καμια βουλη και να τους κανει ρομπα, οφειλω να ομολογησω πως εχετε καποιες καθετες και παγειωμενες αποψεις. Αυτο πχ που αφηνεις να φανει skye ειναι οτι υπαρχει μονο μαυρο και ασπρο. Γνωμη μου ειναι οτι τετοιο πραγμα δεν υπαρχει και πως πρεπει να κρινουμε χωρις παρωπιδες/ταμπελες, ποσο δε μαλιστα οταν βρισκομαστε σε δημοκρατια.
Καλως η κακως οι ανθρωποι που θα αξιζε να ειναι εντος βουλης ειτε δεν ασχολουντε με το ζητημα, ειτε το συστημα τους θαβει, και ετσι σου παρουσιαζονται οι επιλογες να ψηφισεις τα 'γαλαζα παιιδια', το 'ζειμπεκικο του Γιωργακι', 'τα 1200 ευρω βασικο μισθο της Παπαρηγα', τον 'Πατρις- θρησκεια-ορθοδοξια', και αλλα τετοια πολλαπλα χαρωπα παραδειγματα.
Σοβαρα μιλωντας λοιπον, η κατασταση ειναι παρε τον ενα χτυπα τον αλλο... και το να μην ψηφισεις ομως, σιγουρα δεν ειναι λυση. Δεν θα ηθελα ποτε να την πατησω οπως την πατησαν οι Αμερικανοι με τον Bush... δεν πηγαιναν να ψηφισουν οι περισσοτεροι και κατεληξαν με ενα αρχηγο που οπως φαινεται δεν τους αντιπροσωπευει, με αποτελεσμα να διαρυγνυουν τα ιματια τους εννιοτε.Για τα περι Χουντας, οταν διαβαζεις μισολογα ειναι φυσικο να μην αντιλαμβανεσαι το πνευμα του γραφων, ασε που ουδεποτε ελεχθησε κατι σε αυτο το τοπικ, οποτε το αντιπαρερχομαι αυτο... δεν ειναι το ζητημα μας αλλωστε.
-
Αν δεν ψηφίσεις δεν θα πάρουν κανένα μήνυμα οι πολιτικοί, απλά εσύ θα γίνεις έρμαιο (άβουλο ον αφημένο -συνειδητά κιόλας- στις προτιμήσεις των άλλων). Αντίθετα, έτσι ενισχύεις περισσότερο το ένα από τα δυο μεγάλα κόμματα, όπως πολύ σωστά έθιξε ο corsair στο παραπάνω παράδειγμα με τον Μπους.
Αν μάλιστα συνειδητοποιήσεις πως οι πολιτικοί δεν είναι τίποτε άλλο από δική σου προέκταση, ίσως αλλάξεις γνώμη για τη σημασία και κυρίως τη δύναμη που έχει η ψήφος σου.
-
Συμφωνώ απόλυτα. Το κακό όμως είναι ότι συνήθως, αρκετοί ψηφίζουν με βάση άμεσα προσωπικά συμφέροντα και όχι με βάση το τι (πιστεύουν ότι) θα ήταν πραγματικά καλύτερο για τη χώρα.
Δεν έχω βρεθεί στη θέση να υπάρχει κάποιο κοντινό μου πρόσωπο που να έχει κάποια θέση στην πολιτική ζωή της χώρας, ώστε να ξέρω αν και τότε θα ψήφιζα βάσει των πιστεύω μου και όχι βάσει του προσωπικού μου συμφέροντος, αλλά γενικώς έχω λίγο χάσει την πίστη μου στο κατά πόσο ξέρουμε τι ψηφίζουμε πια. Για να μη μιλήσουμε για ανθρώπους που είναι εντελώς ακατάλληλοι να ψηφίζουν, αλλά για αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε
Ρε δεν πάαμε καλαααααΕΤΣΙ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Η θα ειχαμε σωστους πολιτικους
Για παραδειγμα ειπα αυτους τους 2 οι οποιοι ειναι και αυτοι που παιζουν στα καναλια,κανεναν δεν ψηφιζωΔεν νομίζω πως με κατάλαβες. Αυτό που λέω είναι πως η ψήφος είναι το πιο δυνατό σου όπλο για να αλλάξεις καταστάσεις που δεν σου αρέσουν. Αν δεν ψηφίζεις κανέναν, είσαι άμοιρος της τύχης σου.
Σωστο το εκανα αλλα δεν κανω τιποτα μονος ολοι οι υπολοιποι το χαβα τους,αμα δω οτι αρχιζει να γινεται κατι και βεβαια θα παω να βοηθησω να φυγουν οι κουφαλες
-
Προσωπικά εγώ απλά θα ψηφίσω ΝΔ στις επόμενες εκλογές γιατί υποστιρίζω την/ον ελεύθερη αγορά/καπιταλισμό. Σίγουρα η ΝΔ δεν είναι το καλύτερο που υπάρχει αλλά δεν υπάρχει και κάποιο άλλο δεξιό κόμμα που να γνωρίζω και να εμπιστεύομαι (ξεχάστε το ΛΑΟΣ). Ίσως η Ένωση Κεντρόων μιας και τήνω προς το κέντρο αλλά ο Λεβέντης και πάλι δεν μ' αρέσει.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Traveller η ειρωνία είναι προκλητικότατη. Corsair το βρίσιμο δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε σβησίματα και κλείδωμα των θεμάτωνΠροσοχή!
[moderator]
'ημι-ανάπαυση' 'syele' , 'ανάπαυση'
Θα κάνω μια προσπάθεια να σου εξηγησω τη στάση μου αν και είναι πολύ δύσκολο να συννενοηθούμε , μέσω γραπτού λόγου.
Δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι ήταν αριστερός και τωρα να είναι χερις χερις, διότι είναι ....πολύς ο δρόμος που έχει να διανύσει.
Ο αριστερός (παρ όλη την κακοκοποίηση που έχει υποστεί αυτός ο όρος, που έφτασε να είναι μέχρι και μόδα) και η αριστερά γενικότερα, παρά τον ξεπεσμό της και τον κατακερματισμό της σε παγκόσμιο επίπεδο, παρά τον παραγκωνισμό της επίσης σε διεθνές επίπεδο, παρά το γεγονός ότι κάθεται στη γωνία ξεπερασμένη από τις εξελίξεις και ανίκανη να προτείνει λύσεις σε αυτούς που την έχουν πραγματικά αναγκη, χαρακτηρίζεται από κάτι που είναι έτσι, ήταν έτσι και θα είναι έτσι ...from here to eternity (ωραία ταινία, όποτε μπορείς δες, αν δεν το έχει κάνει ήδη).
Και αυτό το κάτι 'syele' είναι η ανοχή και συμπάθεια στο διπλανό σου, όποιος και να είναι αυτός, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, εθνότητας.Κάποιος λοιπόν που μπαίνει και γράφει σε άλλα θέματα : Τους μετανάστες να τους μαντρώσουμε και να τους σακατέψουμε, τους φοιτητές να τους λιώσουμε, να εκτελούμε με συνοπτικές διαδικασίες, να φοβόμαστε να κοιτάξουμε το μπάτσο, να φέρουμε τη χουντα να μας κάνει ανθρώπους, δε ήταν ποτέ αριστερός. Λέει ψέματα. Και καλά να λέει ψέματα, δε με αφορά αυτό.
Εκείνο που με αφορα είναι να μην υποτιμά τη νοημοσύνη μου.
Και όταν κάποιος λέει ότι : 'τωρα είμαι χερις χέρις αλλά κάποτε ήμουν αριστερός' υποτιμά τη νοημοσύνη μου, 'syele'.
Και δημιουργεί και εντυπώσεις, διότι κάποιος που δεν ασχολείται μπορεί άνετα να πει : 'Κοιτα να δεις, αυτός ήταν αριστερός και τωρα είναι χερις χερις. Κάτι παίζει εδώ'Εκεί αντιδρώ και όχι στο τι ψηφίζει ο καθένας, που είναι αυστηρά δικό του θέμα. Και σιγά την αντίδραση δηλαδή. 5-10 ατάκες του Χαρυ Κλυν και μια του Κατσάμπελα , αυτό ήταν όλο.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Traveller η ειρωνία είναι προκλητικότατη. Corsair το βρίσιμο δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε σβησίματα και κλείδωμα των θεμάτων
Προσοχή!
[moderator]
Θα κάνω μια προσπάθεια να σου εξηγησω τη στάση μου αν και είναι πολύ δύσκολο να συννενοηθούμε , μέσω γραπτού λόγου.
Δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι ήταν αριστερός και τωρα να είναι χερις χερις, διότι είναι ....πολύς ο δρόμος που έχει να διανύσει.
Ο αριστερός (παρ όλη την κακοκοποίηση που έχει υποστεί αυτός ο όρος, που έφτασε να είναι μέχρι και μόδα) και η αριστερά γενικότερα, παρά τον ξεπεσμό της και τον κατακερματισμό της σε παγκόσμιο επίπεδο, παρά τον παραγκωνισμό της επίσης σε διεθνές επίπεδο, παρά το γεγονός ότι κάθεται στη γωνία ξεπερασμένη από τις εξελίξεις και ανίκανη να προτείνει λύσεις σε αυτούς που την έχουν πραγματικά αναγκη, χαρακτηρίζεται από κάτι που είναι έτσι, ήταν έτσι και θα είναι έτσι ...from here to eternity (ωραία ταινία, όποτε μπορείς δες, αν δεν το έχει κάνει ήδη).
Και αυτό το κάτι 'syele' είναι η ανοχή και συμπάθεια στο διπλανό σου, όποιος και να είναι αυτός, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, εθνότητας.Κάποιος λοιπόν που μπαίνει και γράφει σε άλλα θέματα : Τους μετανάστες να τους μαντρώσουμε και να τους σακατέψουμε, τους φοιτητές να τους λιώσουμε, να εκτελούμε με συνοπτικές διαδικασίες, να φοβόμαστε να κοιτάξουμε το μπάτσο, να φέρουμε τη χουντα να μας κάνει ανθρώπους, δε ήταν ποτέ αριστερός. Λέει ψέματα. Και καλά να λέει ψέματα, δε με αφορά αυτό.
Και όταν κάποιος λέει ότι : 'τωρα είμαι χερις χέρις αλλά κάποτε ήμουν αριστερός' υποτιμά τη νοημοσύνη μου, 'syele'.
Και δημιουργεί και εντυπώσεις, διότι κάποιος που δεν ασχολείται μπορεί άνετα να πει : 'Κοιτα να δεις, αυτός ήταν αριστερός και τωρα είναι χερις χερις. Κάτι παίζει εδώ'Εκεί αντιδρώ και όχι στο τι ψηφίζει ο καθένας, που είναι αυστηρά δικό του θέμα. Και σιγά την αντίδραση δηλαδή. 5-10 ατάκες του Χαρυ Κλυν και μια του Κατσάμπελα , αυτό ήταν όλο.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Traveller η ειρωνία είναι προκλητικότατη. Corsair το βρίσιμο δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε σβησίματα και κλείδωμα των θεμάτων
Προσοχή!
[moderator]
Δειξε μου που ειπα να σκοτωνουνε μεταναστες και θα σε παραδεχτω. Αυτα που λες ειναι εθνοκαθαρσεις και ειναι αποκυηματα της δικης σου φαντασιας σε συνεργασια με αποσπασματα των οσων εχω πει. Αυτο που ειχα πει σε ΑΛΛΟ thread, ασχετο με αυτο ειναι πως πρεπει να τους κρεμανε αυτους που σπαζουν καινε βιαζουν κλπ κλπ... και σε ειχα ρωτησει κατι αλλα το εκανες γαργαρα. Οπως επισης ειχα διευκρινησει πως τα περι Χουντας δεν ειναι αναγκη να τα παιρνεις τοις μετρητοις... αλλα εσυ λαμβανεις οτι σε συμφερει στην προσπαθεια σου για να κερδισεις ενα πολεμο εντυπωσεων που μονος σου ξεκινησες και που μεταφερεις σε αλλα thread.
Και οπως σου ειπα σε PM, αν μη τι αλλο εσυ ο και καλα δημοκρατης ακομα και αν εχουμε διαφορετικες αποψεις, το λιγοτερο που θα ειχες να κανεις ειναι να σεβαστεις την αποψη μου... πραγμα το οποιο δεν πραττεις. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ, περι δημοκρατιας ΔΕΝ δικαιουσαι να μιλας. Οπως επισης δεν θα μου πεις τι ψηφιζα και τι θα πρεπει να ψηφιζω.... γουστο μου και καπελο μου κυριος. Μεταπηδω σε οποια παραταξη γουσταρω για οποιους λογους γουσταρω.
Επισης εαν σου αρεσει ο διαλογος, προσπαθησε να αναπτυξεις γιατι δεν μπορει κανεις απο τον χωρο της αριστερας να μεταπηδησει στον χωρο της δεξιας... Απο την στιγμη που ΕΣΥ δεν γνωριζεις με ποια κριτηρια αποφασισα να επιλεξω κατι... πως με κρινεις... και ποιος εισαι εσυ που θα με κρινεις?
Εαν δεν μπορεις απαντησεις επι της ουσιας χωρις ναμε παραφραζεις και να αλλαζεις το νοημα των λεχθεντων μου, τοτε να μην ασχολεισαι μαζι μου. Εχω μαθει, εγω ο 'ελληναροβασιλοχουντικος' οπως με αποκαλεις, να κανω δημιουργικη συζητηση. Μπορεις? Εδω θα σε παραδεχτω και οχι στην λασπολογια...
Επισης εγω απο σεβασμο προς τους συμφορουμιτες σου εστειλα καποιο PM, γιατι το φορουμ δεν εχει καμια δουλεια να ασχολειτε με την προσωπικη μας διαμαχη. Το PM το εκανες γαργαρα και συνεχιζεις την λασπολογια... ας ειναι...
-
Εχω γνωρισει πολλους πολιτικους,παρα το νεαρο της ηλικίας μου.
Λιγοι απο αυτους ειναι και σοβαροι και ικανοι ,ομως τα συμφεροντα και η γρφειοκρατία δεν τους αφηνουν να κανουν αυτα που θα μπορουσαν ή θα ήθελαν.Ολα ξεκινανε απο εμας,οταν εμεις ψηφιζουμε τον Χ με την ελπιδα οτι ο Χ θα διορισει την κορη μας και γραφουμε στα παλια μας τα παπουτσια παιδεια,εξωτερικη πολιτικη κ.ο.κ.,στέλνουμε και το αναλογο μηνυμα.
Η τωρινη κυβερνηση βγηκε μονο και μονο για να φυγει το ΠΑΣΟΚ, ο κοσμος πετυχε αυτο που ηθελε.Για οτιδηποτε παραπανω,η ΝΔ δεν φερει ευθύνη.
-
Το τοπικ πασχει αρχικα απο τιτλο.
Τι θα πει 'στεκεστε';Το ζητουμενο δεν ειναι να στεκεσαι και να ανηκεις καπου,αλλα να κρινεις και να αποφασιζεις.Αν μεινεις σταθερος,χαθηκε το παιχνιδι.Ανοιχτο μυαλο ειναι το μονο που χρειαζεται...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Φίλε, Pathos, ίσως εσύ να μπορείς να μιλάς πίσω από την ανωνυμία του internet, αλλά αυτό δεν μπορεί να ισχύσει για όλους μας, αφού τόσο τα ονόματά μας δεν είναι κρυφά, αλλά (το σημαντικότερο) δεν είμαστε απλώς μια ανώνυμη online παρέα, αλλά κάτι πέρα από αυτό.
Δεν κατακρίνω καθόλου την ιδέα σου για το thread, απλώς σου εξηγώ το λόγο που ίσως να μην πάρεις απάντηση.
Και γενικότερα, οι συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου είναι σχεδόν βέβαιο ότι ποτέ δεν μπορούν να μείνουν σε πολιτισμένο επίπεδο.
Επιτέλους και μια σοβαρή απάντηση...καταλαβαίνω τι λες, οτι το φορουμ αυτό είναι κάτι παραπάνω απο μια online παρέα αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το κόμπλεξ που έχουμε έμεις οι έλληνες να κρίβουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το αφήνουμε ανοικτό το θέμα....αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Εγω ειμαι
-ΑντιαμερικανοςReally?
-
Δύο smilies=Δύο (κοροϊδευτικά) μηνύματα στα καλά καθούμενα. Κάπου έχει δίκιο ο krieza.
Edit: 3 smilies και μια λέξη = 3 μηνύματα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Το αφήνουμε ανοικτό το θέμα....αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Πού είναι το αστείο βρε Γαβριήλ?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δύο smilies=Δύο (κοροϊδευτικά) μηνύματα στα καλά καθούμενα. Κάπου έχει δίκιο ο krieza.Edit: 3 smilies και μια λέξη = 4 μηνύματα.
No idea what you're talking about
Πολιτικά, που στέκεστε;