-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Ελπίζω και'συ να μην πέσεις ή να μην έχεις ήδη πέσει θύμα της Ευρωπαικής προπαγάνδας κατά των ΗΠΑ...Είναι και πολύ της μόδας, αλλωστε πού ξέρεις... μπορεί κάποτε να σε δώ να είσαι φανατικος υποστηρικτης των ΗΠΑ αν τα media αρχίζουν να είναι υπερ τους και στην όμορφη μας κοινωνία γίνει trendy να είσαι υπερ της Αμερικής...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Γιαυτο και απεχθανεται καθε τι το 'αμερικανικο'
Εντάξει, μην είσαι υπερβολικός. Π.χ. δεν έχεις φορέσει ποτέ σου τζην; Δεν σου έχει αρέσει ποτέ αμερικάνικη ταινία ή σειρά;
Ο Κριεζα εχει καταναλωσει ΗΠΑμερικανικο προιον που παει συννεφο και ουτε καν το ηξερε.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
φιλοβασιλικος ειναι παντως!Και αυτο ειναι παρανομο; Ποσο ποσοστο στην Ελλαδα νομιζετε θα ψηφιζε για προεδρευομενη σε σχεση με βασιλευομενη δημοκρατια αν γινονταν δημοψηφισμα τωρα; 5, 10, 20, 30 %; Θα ηταν παρανομοι;
Νικος
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εντωμεταξύ περιττό να πω ότι ο μέσος έλληνας είναι εντελώς γίδι γελάδι απασφαλισμένος καληνυχτάκιας και κουκουβάγιας, και πρέπει να φορέσει μόνος του την οθόνη κολλάρο ή να αυτομαστιγωθεί και να πλασαριστεί στις βιτρίνες του Αμστερνταμ, γιατί δεν έχει ιδέα ούτε ιστορικά ...ούτε πολιτικά δεν ξέρει καν που στέκεται, αλλά ψηφίζει ότι του πουν οι γονείς του ή όποιον τον βολέψει, και τελικά όποιος και να βγει θα κάθεται να τον βρίζει και να κλαίει.
Εαν κατι σαν το παραπανω τολμουσα να γραψω εγω, ή ο Νικος ή αλλος 'παρομοιος' τι θα γινοταν?
Τί να πεις ρε καουμποη κ συ.. κοίτα τα χάλια της δικιάς σου χώρας να πούμε, του δικού σου χαζο-λαού και της δικιάς σου κ#λογερουσίας.
- Δεν ειμαι cowboy
- Δεν ειναι δικια μου η χωρα των ΗΠΑ
- Δεν ειναι δικος μου ο λαος
- Ουτε και η γερουσια
Με αλλα λογια, δεν ξερεις τι...γραφεις.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
(To εχω δει δεδηλωμενοι Κουμουνιστες και ηταν πρωτοι και καλυτεροι να ερθουν να σπουδασουν στις ΗΠΑ, να παρουν πρασινη καρτα, να παρουν τσαμπα βοηθηματα για φτωχους φοιτητες απο τις ΗΠΑ, να παρουν δανεια για να πανε σχολειο. )Συμφωνα με την αποψη σου θα επρεπε να υπαρχουν ειδικα πανεπιστημια για Κομμουνιστες ή μηπως θα επρεπε να τους απαγορευεται η εισοδος στη χωρα σας;
-
φιλοβασιλικος ειναι παντως!
Και αυτο ειναι παρανομο; Ποσο ποσοστο στην Ελλαδα νομιζετε θα ψηφιζε για προεδρευομενη σε σχεση με βασιλευομενη δημοκρατια αν γινονταν δημοψηφισμα τωρα; 5, 10, 20, 30 %; Θα ηταν παρανομοι;
Νικος
Παράνομο δεν είναι Νίκο. Αναχρονιστικό και ΙΜΗΟ περιττό είναι να έχει βασιλιά μια χώρα.
Θα είχε ενδιαφέρον πάντως μια τέτοια δημοσκόπηση, ειλικρινά δεν μπρορώ να κάνω καμία εικασία για το πού θα φτάσει το ποσοστό αυτών που θα ήθελαν πάλι βασιλεία.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κάνω έκκληση να ΜΗΝ κλειδωθεί. Αν και λογω δουλειάς δεν προλαβαίνω να τα διαβασω όλα, τα λίγα που είδα μου χάρισαν τοση ψυχαγωγια οση δεν ειχα ολο το ΠΣΚ. Ειδικα όταν «μπήκε» ο ΓαβριήλΤι εκανα παλι εγω?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Εντάξει, μην είσαι υπερβολικός. Π.χ. δεν έχεις φορέσει ποτέ σου τζην; Δεν σου έχει αρέσει ποτέ αμερικάνικη ταινία ή σειρά;
Ο Κριεζα εχει καταναλωσει ΗΠΑμερικανικο προιον που παει συννεφο και ουτε καν το ηξερε.
Αυτα που λες Λουκια μου
-
Ισως πρεπει να ξεκαθαρισεις λιγακι το πλυμενο που λες ειναι απο την πλυση εγκεφαλου και οχι απο την πλυση για να καθαρισει.Πιστεψε με οι μεγαλυτεροι αντι Αμερικανοι εδω μεσα θα τρεχανε στην Αμερικανικη πρεσβεια αν τους κρεμαγαν μια πρασινη καρτα μπροστα στην μουρη τους.
(**To εχω δει **δεδηλωμενοι Κουμουνιστες και ηταν πρωτοι και καλυτεροι να ερθουν να σπουδασουν στις ΗΠΑ, να παρουν πρασινη καρτα, να παρουν τσαμπα βοηθηματα για φτωχους φοιτητες απο τις ΗΠΑ, να παρουν δανεια για να πανε σχολειο. )
ΡΟΛΦ (Όχι ο Πόλε, μην ανησυχείς)
και
ΛΜΑΟ
και
ΕΛΤΑ
και
ΕιΜΠιΕς
και
NτιΕςΤιΣι
και
ΔΕΗ
και ΤΟΕΒ (Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων)
και ΠΑ.ΒΟΥ.ΓΑ.ΔΕ.ΚΕ.ΖΩ.ΝΗ (για να θυμηθώ και τα παιδικά μου
χρόνια)Εγώ σε πιστεύω μεγάλε
-
To μαμίσατε πάλι το topic...
Δεν πειράζει καλά να είμαστε και να είσαστε. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Έχουμε λοιπον ένα τυπικό γιαπωνέζικο ανδρόγυνο.
Ο άνδρας δουλεύει στην αυτοκινητοβιομηχανία της Mitsubishi η γυναίκα στην Τράπεζα της Μitsubishi και ζουν στο συγκρότημα κατοικιών της Mitsubishi για τους εργαζόμενούς της. Το μικρό παιδάκι τους πηγαίνει στο παδικό σταθμό για τους εργαζόμενους στον όμιλο Mitsubishi το πιο μεγάλο στο δημοτικό σχολείο της Mitsubishi, οδηγάνε Mitsubishi κ.ο.κ.Δηλαδή εάν- λέμε εάν- αύριο η εταιρεία αποφασίσει περικοπές προσωπικού, ο άντρας και γυναίκα, βρίσκονται άνεργοι, άστεγοι και το παιδί τους χωρίς σχολείο;;
¨
'Όπως Αμερική'Αν και παλι δεν ξερεις τι λες, να απαντησω αλλιως...
Δηλαδη εσυ θες να μενουν προβληματικες εταιριες ανοικτες και να τις πληρωνει ο φορολογουμενος? Για ποιο λογο?
-
Ωχ κιαλλο πλυμμένο μυαλό
Χαχαχα έχεις παρακολουθήσει τις διαδιλώσεις που' χουν γίνει εναντίον του Μπους στις ΗΠΑ; Επίσης γνωρίζεις ότι υπάρχει Κομμουνιστικό Κομμα και εκεί (http://www.cpusa.org) και πολλοί αναρχηκοί; Έχεις μηλίσει ποτέ με Republicano για να σου δώσει τα επιχειρήματα του που είναι υπερ του πολέμου; Εγώ πάντος δεν είμαι υπερ αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι μ'αρεσουν οι ΗΠΑ. Ελπίζω και'συ να μην πέσεις ή να μην έχεις ήδη πέσει θύμα της Ευρωπαικής προπαγάνδας κατά των ΗΠΑ...Είναι και πολύ της μόδας, αλλωστε πού ξέρεις... μπορεί κάποτε να σε δώ να είσαι φανατικος υποστηρικτης των ΗΠΑ αν τα media αρχίζουν να είναι υπερ τους και στην όμορφη μας κοινωνία γίνει trendy να είσαι υπερ της Αμερικής...
Ισως πρεπει να ξεκαθαρισεις λιγακι το πλυμενο που λες ειναι απο την πλυση εγκεφαλου και οχι απο την πλυση για να καθαρισει.
Πιστεψε με οι μεγαλυτεροι αντι Αμερικανοι εδω μεσα θα τρεχανε στην Αμερικανικη πρεσβεια αν τους κρεμαγαν μια πρασινη καρτα μπροστα στην μουρη τους.
(To εχω δει δεδηλωμενοι Κουμουνιστες και ηταν πρωτοι και καλυτεροι να ερθουν να σπουδασουν στις ΗΠΑ, να παρουν πρασινη καρτα, να παρουν τσαμπα βοηθηματα για φτωχους φοιτητες απο τις ΗΠΑ, να παρουν δανεια για να πανε σχολειο. )
Ετσι και καλυτερα...
Ή μηπως ειναι...χειροτερα?
Whatever...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Αυτα που λες Λουκια μου
I'll take your money Krieza, any time of the day baby
-
Δηλαδή εάν- λέμε εάν- αύριο η εταιρεία αποφασίσει περικοπές προσωπικού, ο άντρας και γυναίκα, βρίσκονται άνεργοι, άστεγοι και το παιδί τους χωρίς σχολείο;;
¨
Δηλαδη εσυ θες να μενουν προβληματικες εταιριες ανοικτες και να τις πληρωνει ο φορολογουμενος? Για ποιο λογο?
Δεν εννοεί αυτό ο TRAVELLER Γαβριήλ. Απλά διαπιστώνει το παράλογο της κατάστασης. Κανένας δεν θέλει να υπάρχουν προβληματικές επιχειρήσεις που να τις πληρώνει ο φορολογούμενος από την τσέπη του όπως λες.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ισως πρεπει να ξεκαθαρισεις λιγακι το πλυμενο που λες ειναι απο την πλυση εγκεφαλου και οχι απο την πλυση για να καθαρισει.
Πιστεψε με οι μεγαλυτεροι αντι Αμερικανοι εδω μεσα θα τρεχανε στην Αμερικανικη πρεσβεια αν τους κρεμαγαν μια πρασινη καρτα μπροστα στην μουρη τους.
(**To εχω δει **δεδηλωμενοι Κουμουνιστες και ηταν πρωτοι και καλυτεροι να ερθουν να σπουδασουν στις ΗΠΑ, να παρουν πρασινη καρτα, να παρουν τσαμπα βοηθηματα για φτωχους φοιτητες απο τις ΗΠΑ, να παρουν δανεια για να πανε σχολειο. )
ΡΟΛΦ (Όχι ο Πόλε, μην ανησυχείς)
και
ΛΜΑΟ
και
ΕΛΤΑ
και
ΕιΜΠιΕς
και
NτιΕςΤιΣι
και
ΔΕΗ
και ΤΟΕΒ (Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων)
και ΠΑ.ΒΟΥ.ΓΑ.ΔΕ.ΚΕ.ΖΩ.ΝΗ (για να θυμηθώ και τα παιδικά μου
χρόνια)Εγώ σε πιστεύω μεγάλε
Οσο και να μην το πιστευεις, αληθεια ειναι...
-
Εντωμεταξύ περιττό να πω ότι ο μέσος έλληνας είναι εντελώς γίδι γελάδι απασφαλισμένος καληνυχτάκιας και κουκουβάγιας, και πρέπει να φορέσει μόνος του την οθόνη κολλάρο ή να αυτομαστιγωθεί και να πλασαριστεί στις βιτρίνες του Αμστερνταμ, γιατί δεν έχει ιδέα ούτε ιστορικά ...ούτε πολιτικά δεν ξέρει καν που στέκεται, αλλά ψηφίζει ότι του πουν οι γονείς του ή όποιον τον βολέψει, και τελικά όποιος και να βγει θα κάθεται να τον βρίζει και να κλαίει.
Εαν κατι σαν το παραπανω τολμουσα να γραψω εγω, ή ο Νικος ή αλλος 'παρομοιος' τι θα γινοταν?
Τί να πεις ρε καουμποη κ συ.. κοίτα τα χάλια της δικιάς σου χώρας να πούμε, του δικού σου χαζο-λαού και της δικιάς σου κ#λογερουσίας.
- Δεν ειμαι cowboy
- Δεν ειναι δικια μου η χωρα των ΗΠΑ
- Δεν ειναι δικος μου ο λαος
- Ουτε και η γερουσια
Με αλλα λογια, δεν ξερεις τι...γραφεις.
Ξέρεις Γιώργο....και η υπομονή έχει τα όρια της!
Διάβασε σε παρακαλώ τον Κανονισμό!
edit [kouk] -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δηλαδή εάν- λέμε εάν- αύριο η εταιρεία αποφασίσει περικοπές προσωπικού, ο άντρας και γυναίκα, βρίσκονται άνεργοι, άστεγοι και το παιδί τους χωρίς σχολείο;;
¨
Δεν εννοεί αυτό ο TRAVELLER Γαβριήλ. Απλά διαπιστώνει το παράλογο της κατάστασης. Κανένας δεν θέλει να υπάρχουν προβληματικές επιχειρήσεις που να τις πληρώνει ο φορολογούμενος από την τσέπη του όπως λες.
Αν η προβληματικη 'κοστιζει' σε καθε φορολογουμενο 1 ευρω το μηνα ας πουμε (πολυ ειπα αλλα δε βαριεσαι) εσυ τι θα προτιμουσες; Να δινεις αυτο το 1 ευρω και να εξασφαλισεις δουλεια σε 1000 οικογενειες ή να γλιτωσεις αυτο το ευρω αλλα να κινδυνευεις ανα πασα στιγμη να χασεις ΚΑΙ τα 1000 ευρω που παιρνεις για μισθο;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
¨
Αν η προβληματικη 'κοστιζει' σε καθε φορολογουμενο 1 ευρω το μηνα ας πουμε (πολυ ειπα αλλα δε βαριεσαι) εσυ τι θα προτιμουσες; Να δινεις αυτο το 1 ευρω και να εξασφαλισεις δουλεια σε 1000 οικογενειες ή να γλιτωσεις αυτο το ευρω αλλα να κινδυνευεις ανα πασα στιγμη να χασεις ΚΑΙ τα 1000 ευρω που παιρνεις για μισθο;
Αυτό που λες, θα είχε νόημα αν ήταν ΜΟΝΟ μία, ή το πολύ καμιά δεκαριά οι προβληματικές. Αν υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ όμως, τότε υπάρχει γενικιότερο πρόβλημα... Από την άλλη μεριά, δεν μπορώ να μην σκέφτομαι αυτούς που ξαφνικά μένουν χωρίς δουλειά ως συνέπεια μιας προβληματικής διοίκησης μιας επιχείρισης...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χαριζουν οι ελβετοι διαβατηρια?Όχι.
Αλλά αν ήξερες πόσοι λυσσασμένοι έρχονται και κάνουν ακριβώς όσα προϋποθέτει ο νόμος για να το βγάλουν...
Πχ πέρσι την περίοδο του ΓΙΟΥΡΟ είχαμε διεθνές συνέδριο.
άπειροι Ιρανοί και Πακιστανοί την έπεφταν στην κοπέλα μου (που ήταν σε κάποιο τραπέζι πληροφοριών) και την ρώταγαν (ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!) αν θέλει να τους παντρευτεί!!Δεδομένης της απάντησης, το επόμενο ήταν αν έχει κάποια φίλη που θα μπορούσαν να παντρευτούν, χωρίς να ξεχάσουν ΠΟΤΕ να διαφημίσουν πως έχουν λεφτά!! (θα σας πω αργότερα για αυτό...)
Τρίτη ερώτηση αν ξέρει κάποιον που να ξέρει κάποια που ψάχνει να παντρευτεί...
Τέταρτη ερώτηση αν ξέρει που μπορούνε να πιάσουν δουλειά. Όχι αύριο, ΤΩΡΑ!!! Άλλωστε πού να ξαναβγάλουν βίζα;;;
Με τα πολλά και αφού μπούχτισε η ψυχή της έναν τον έστειλε να ρωτήσει για το μεταπτυχιακό που κάνω, μιας και έχει φοιτητές από όλες τις χώρες...
Μη σας τα πολυλογώ, τους έψησε, είναι συμφοιτητής μου πλέον και έχει βρεί ΟΛΟΥΣ τους τρόπους να τα κάνει όλα τσάμπα!!
Σε μεγάλο βαθμό βασίζεται στο πρηξαρχίδισμα, οπότε όλοι υποκύπτουν... Έφερε και την γυναίκα του (!!!!***!!!!) και έχει σχέδια να εγκατασταθεί. Τα εγγόνια του θα γεννηθούν Ελβετοί πολίτες με την σημερινή νομοθεσία. Με το ρυθμό που γεννοβολάνε σε 50 χρόνια θα έχει 'φέρει' χαλαρά 10 Ιρανελβετούς πολίτες (εγγόνια).
Αντίστοιχα ένα ζευγάρι Ελβετών θα είναι καλά αν αναπαράγει ΕΝΑΝ (παιδί, που μαζί με άλλο ένα θα κάνει ΕΝΑ εγγόνι...)!!!!Και πού να δείτε τι ΧΑΜΟΣ γίνεται από Τούρκους!!
Οπότε διαβατήρια δε χαρίζονται, αλλά με τους Ελβετούς να υποπολλαπλασιάζονται και τους αλλοδαπούς σιγά σιγά να έρχονται και γρήγορα - γρήγορα να αναπαράγονται, είναι θέμα χρόνου να αφομοιωθεί το ελβετικό στοιχείο από τους μετανάστες. Θέμα αιώνα το πολύ...
*** Ξύπνιος ο Βλάχος! Παντρεμένος μεν, ΕΨΑΧΝΕ να παντρευτεί δε!!!
-
GeorgeTabs:
Πολιτικά, που στέκεστε;