-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με TU ή XU; Τρελό παπατζιλίκι φάγατε μάλλον...εντιτ: Μάκη, λέει ότι ήθελε κατέβασμα μοτέρ για αλλαγή ιμάντα. No way.
-
Κινητήρα ή μάσκα-προφυλακτήρες κλπ.; Χρήστο Δήμου, με λαμβάνεις;
-
Που να χρειαζόταν να αλλάξτε ιμάντες κι απ την GS
http://www.youtube.com/watch?v=Nir76GFz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=03rWbZt3 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=FHspCbwQ ... re=related -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κινητήρα ή μάσκα-προφυλακτήρες κλπ.; Χρήστο Δήμου, με λαμβάνεις;κινητήρα
Δεν είχα ασχοληθεί καθώς έλειπα στην Ιταλία. Αν είναι παπατζιλίκι τότε που να τα δώσουν στο νεκροθάφτη οι @@@@@δες.... (μιλάμε για τον TU)
-
Αν ο TU ειναι αυτός που έμπαινε στα σάξο, πολύ απίθανο μου φαίνεται...
-
Ο ίδιος είναι, ο TU3 σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει κατέβασμα του μοτέρ για ιμάντα. Μάλλον Χρήστο πλήρωσες ακριβά το ταξίδι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο ίδιος είναι, ο TU3 σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει κατέβασμα του μοτέρ για ιμάντα. Μάλλον Χρήστο πλήρωσες ακριβά το ταξίδι...Μετά από 10+ χρόνια τι να κάνω... να πάω να τους το κάνω καλοκαιρινό το μαγαζί???
-
Γιατί όχι...
Κοίτα να δείς κάτι απατεώνες -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
....
Οντως βλακεια αυτο με την αντλια νερου, την αλλαζουν γιατι ειναι πλαστικη και καλα, αλλα τελευταια βαζουν και μεταλλικες η πλαστικες υψηλης αντοχης οπως μου ειπε το μαστορι μου. Οπως και να χει το κουστουμακι για ολο το κιτ βγαινει στο 350αρι για το α4, τα πιο πολλα ειναι για να κατεβασεις τη μασκα και να βγαλεις ψυγειο λογω εγκαρσιας τοποθετησης κινητηρα.....φίλος σε GOLF IV πλήρωσε 520 εύρω για το πακέτο.
Και μενα τοσο μ' ειπανε στον πρωτο που ρωτησα. Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα και φτηνο και καλο!!!
-
Συγχαρητηρια για το πολυ ενδιαφερον αρθρο.
Καθοτι ειμαι ασχετη με βοηθησε πολυ να καταλαβω καποια πραγματα,για τα υπολοιπα ζητω την βοηθεια σας.
Εχω ενα πολο 2003 1.4(100ps) με 64000χλμ.Πριν λιγο καιρο στα 60000 το πηγα για το προγραμματισμενο σερβις σε εξουσιοδοτημενο και εφυγα με 750ευρω λιγοτερα.
Τοτε μου ειπαν οτι επρεπε να αλλαξω, βαση των χιλιομετρων ,και τον ιμαντα χρονισμου και οτι εφοσον θα γινοταν αυτο οτι καλο θα ηταν να αλλαχτει και η αντλια νερου και ο ιμαντας λαδιου(?) αν καταλαβα καλα,με κοστος 550-600ευρω.Τα χρηματα δεν τα διεθετα κι ετσι ανεβαλα την αλλαγη αυτη ως τωρα.
Χρειαζεται οντως να αλλαξω και αντλια νερου,ιμαντα λαδιου 'η μονο με τον ιμαντα χρονισμου ειμαι οκ?
Ποια ειναι η καλυτερη λυση για να μην κοστισει ο κουκος αηδονι?
Δεν διαβασα και τοσο ενθαρυντικα πραγματα για το πολακι και φοβαμαι μην παθει χοντρη ζημια...Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Ιμαντας λαδιου δεν υπαρχει,μαλλον εννοουσαν των ιμαντα AC και δυναμο.Αντλια νερου αλλαζεις μαζι με τον ιμαντα χρονισμου,αν δεν την αλλαξες ελπιζεις να μην χαλασει μεχρι την επομενη αλλαγη ιμαντα,αν και δεν ειναι και απαραιτητο οτι θα χαλασει.
750€ και δεν αλλαξες και αντλια και εξωτερικο ιμαντα; πολλα δεν ειναι; -
Για την αντλία νερού, γνώμη μου είναι με βάση όσα έχω ακούσει (και ζήσει δυστυχώς) να την αλλάξεις. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα μετά την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού να τα φτύσει η αντλία νερού (με επακόλουθο αύξηση θερμοκρασίας και αν είσαι σε κάνα ταξίδι, καλή υπομονή) και να χρειαστεί να ξαναπληρώσεις τα εργατικά. Καλύτερα με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, δηλαδή. Για το λάδι που λες, δεν έχω ιδέα, πρώτη φορά το ακούω.
Πάντως 750€ είναι πολλά, ψάξε σε συνεργείο και όχι αντιπροσωπεία. Στην αντιπροσωπεία Seat εγώ με το Leon 1.8T πλήρωσα 510€ και είχα πολλές περισσότερες δουλειές πλην ιμαντών. Για το Polo νομίζω τα 400€ είναι εύκολα και εφικτά.
Εντιτ: Τώρα κατάλαβα ότι πλήρωσες 750€ χωρίς ιμάντες!!! Παναγιά μου!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κατ' αρχήν το κόστος του όποιου ιμάντα οποιουδήποτε αυτοκινήτου δεν ξεπερνά τα 30 ευρώ,αυτό που ανεβάζει δραματικά το κόστος είναι τα πλήρη σετ χρονισμού με τα ρουλεμάν.Αυτό που ανεβάζει δραματικά το κόστος είναι ότι οι εταιρίες χρεώνουν για πάμφθηνα στην κατασκευή τους εξαρτήματα λες και πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, γνωρίζοντας ότι οι 9 στους 10 θα τρομάξουν με το που θ' ακούσουν για 'βαλβιδόσουπα'.
-
Μπερδευτηκα...
Δηλαδη μπορει να αλλαχτει μεμονομενα ο ιμαντας και οχι απαραιτητα μαζι με αυτο που λετε σετ ρουλεμαν?!
Συμφερει να ψαξω να βρω ιμαντα ή ολο το σετ και να το παω σε ενα συνεργειο και να πω αλλαξε τα?!
Παραπανω παρελειψα να πω πως στα 750ε ηταν και δισκοπλακες εμπρος κατι φιλτρα και καθαρισμος πεταλουδας γκαζιου απ'οτι ειδα(!),δεν ξερω αν αυτα δικαιολογουν το κοστος.Καλως 'η κακως τα εδωσα.Με τον ιμαντα χρονισμου τι με συμφερει να κανω...?
-
Ο ιμάντας χρονισμού έρχεται ως 'κιτ' εξαρτημάτων τα οποία αλλάζουν όλα μαζί προληπτικά. Για το Polo σου το κιτ περιλαμβάνει 2 ιμάντες και 3 τεντωτήρες. Το κόστος του γνήσιου ανταλλακτικού κιτ είναι 190-200 Ευρώ (μείον όποια έκπτωση σου κάνουν) και της εργασίας κοντά 150-160 Ευρώ σε εξουσιοδοτημένο της VW. Άρα σύνολο θα σου πάει κάπου 350 (ή και λιγότερο, ανάλογα την έκπτωση) αν την αλλαγή την κάνεις σε εξουσιοδοτημένο (αν βρεις άλλο συνεργείο που να παίρνει λιγότερα και να κάνει σωστή δουλειά προφανώς θα γλιτώσεις χρήματα - σε αυτό ίσως να μπορούν να βοηθήσουν κάποιοι φίλοι).
Αν σου πουν να σου αλλάξουν και αντλία νερού (της οποίας η αλλαγή οι περισσότεροι προτείνουν να γίνεται προληπτικά μαζί με την αλλαγή ιμάντα, για να μην πληρώνεις 2 φορές τα ίδια εργατικά αν τυχόν πάθει κάτι, αφού 'λύνουν' τα ίδια πράγματα για να φτάσουν στην αντλία) να υπολογίζεις άλλο ένα 100στάρικο.
Από εκεί και πέρα το λόγο έχει το πορτοφόλι σου και η... αισιοδοξία σου - μπορεί να μην πάθει ποτέ τίποτα η αντλία νερού, μπορεί σε 1 βδομάδα να τα φτύσει και να πρέπει να πληρώσεις π.χ. άλλα 200-250 αντί άλλα 100.Μια μπινιά που κάνουν μερικά συνεργεία που σου προτείνουν ν΄αλλάξεις αντλία μαζί με ιμάντα είναι να μη συμψηφίζουν μέρος από τα εργατικά που χρεώνουν για την αλλαγή μόνο του ιμάντα με μέρος από αυτά που χρεώνουν για την αλλαγή μόνο της αντλίας όταν τα κάνεις και τα δύο μαζί (λες και λύνουν ότι είναι για τον ιμάντα, το ξαναδένουν και το ξαναλύνουν για ν'αλλάξουν την αντλία!). Οπότε καλό είναι να έχεις τσεκάρει από πριν τι παίζει.
-
Yπαρχει και διαφορετικης ποιοτητας κιτ εκτος απο το γνησιο?
Αν το παω σε μη εξουσιοδοτημενο,αρα με φτηνοτερα εργατικα,πως μπορω να τσεκαρω αν θα μπει το γνησιο κιτ και οχι καποιο χειροτερο?
Συμφερει να ψαξω να βρω εγω το κιτ και να το παω στο συνεργειο ή δεν αξιζει?
Μπορειτε να μου προτεινεται καποιο συνεργειο εξουσιοδοτημενο ή οχι που δεν θα προσπαθησουν να με κοροιδεψουν?
Ευχαριστω για την βοηθεια και συγνωμη για τις πολλες αποριες -
mariapolo όπως τα λέει ο nidosan. Εγώ άλλαξα στο Polo μου το σετ ιμάντα χρονισμού τώρα στα 90χχλμ και πολύ το άφησα.Το έκανα όμως γιατί μου το είπε η αντιπροσωπία ότι αλλάζει στα 100χχλμ ή τέσσερα χρόνια, προληπτικά στα 90χχλμ . Όλα τα συνεργία μου έλεγαν στα 60χχλμ αλλά το άφησα επειδή και ο τρόπος οδήγησής μου ειναι χαλαρός. Στο ζουμί τώρα το κόστος μου πήγε 400€ σύνολο,150 εργασία, 150 το σετ Continental (όπου ρωτούσα αυτό βάζανε), 60 αντλία νερού Hepu με μεταλλική φτερωτή και 40 ο εξωτερικός ιμάντας δυναμό (αυτόν άλλοι τον αλλάζουν άλλοι όχι) δεν θυμάμαι αν αλλαξα και τον τεντωτήρα του. Γνώμη μου άλλαξε και την αντλία να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, η δικιά μου δάκρυζε κυρίως το καλοκαίρι με τις ζέστες. Η εργασία έγινε σε εξειδικευμένο συνεργίο VW/AUDI.
Τα 750€ που έδωσες πάρα πολλά. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαλά και η καδένα έχει τα μειονεκτήματά της....ποια τα μειονεκτηματα;
-
Ο χρήστης agnwstosx έγραψε:
Kαλά και η καδένα έχει τα μειονεκτήματά της....
ποια τα μειονεκτηματα;
Είχε απαντήσει εν μέρη ο leonp σε αυτό (και νομίζω κάπου είχε αναφερθεί ως δευτερεύον και το θέμα του θορύβου)...
Στα αμάξια που είχα με καδένα χρειάστηκε να την αλλάξω (πολλά χιλιόμετρα). Στο ένα είχε χαλαρώσει και στο άλλο είχε πλαστικά δόντια (επικάλυψη) στα γρανάζια και φαγώθηκε το πλαστικό (το οποίο μάλλον το ρούφηξε η αντλία λαδιού).
Είναι ΑΚΡΙΒΗ δουλειά η καδένα.Αν και δεν είναι το θέμα μας, ίσως θα ήταν χρήσιμο να βλέπαμε και τι ισχύει για σύγχρονους κινητήρες με καδένα όπως π.χ. οι πολυφορεμένοι 1.6THP της Peugeot/BMW που μπαίνουν στα 207, 308, Mini, κλπ.
Εχω ενα πολο 2003 1.4(100ps) με 64000χλμ.Πριν λιγο καιρο στα 60000 το πηγα για το προγραμματισμενο σερβις σε εξουσιοδοτημενο και εφυγα με 750ευρω λιγοτερα.
Τοτε μου ειπαν οτι επρεπε να αλλαξω, βαση των χιλιομετρων ,και τον ιμαντα χρονισμου .Βάση χλμ σου είπαν ότι πρέπει να τον αλλάξεις Μαρία κι όχι βάση ετών (5+)?
Εγώ άλλαξα στο Polo μου το σετ ιμάντα χρονισμού τώρα στα 90χχλμ και πολύ το άφησα.Το έκανα όμως γιατί μου το είπε η αντιπροσωπία ότι αλλάζει στα 100χχλμ ή τέσσερα χρόνια, προληπτικά στα 90χχλμ . Όλα τα συνεργία μου έλεγαν στα 60χχλμ αλλά το άφησα επειδή και ο τρόπος οδήγησής μου ειναι χαλαρός.
Κι εσύ το 1.4 με τα 100 άλογα έχεις?
Τελικά ποιο είναι το επίσημο νούμερο ετών και χλμ για το Polo? Γιατί καλά τα συνεργεία να σε τρομάζουν να τον αλλάξεις όσο γίνεται νωρίτερα, αλλά καλό είναι να ξέρουμε ο κατασκευαστής τι δίνει για Ελλαδα.Στα 2λιτρα Renault (172, 182, κλπ) που αναφέρθηκε πιο πάνω όριο χλμ από τον 21 Quadra ξέρει να μας πει κανείς πόσα χρόνια δίνουν για τον ιμάντα? Bagus?...
-
Στο εξουσιοδοτημενο μου ειπαν χαρακτηριστικα '' η vw συνιστα να αλλαχτει το σετ ιμαντα χρονισμου μεταξυ 60000 και 90000χλμ'' χωρις να εχουν δει το αμαξι ακομα.Μετα απο μερικες ωρες με παιρνουν τηλ και μου λενε ''πρεπει να αλλαχτει και το σετ ιμαντα χρονισμου'' τους λεω ''αφου ειναι στο μινιμουμ των χιλιομετρων(60000)'' και μου ειπαν οτι εχει φθορα.Δεν μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαχτει με βαση τα χρονια.
Πηγα και ρωτησα σημερα σε μη εξουσιοδοτημενο που φτιαχνει πιο πολυ vw και μου ειπε 220-240ευρω το σετ χρονισμου[continental ή ina(!)μου ειπε οτι οι ina εχουν πιο ανθεκτικους τεντωτηρες(!)] μαζι με εργασια,10ευρω ο ιμαντας δυναμο και 60-70 η αντλια νερου...
Ιμάντας χρονισμού εκκεντροφόρων: Απόψεις & εμπειρίες