-
ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΙΝΣΙΓΚΝΙΑ 1,8 140 ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 7000 ΧΛΜ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΑΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ. (ΠΥΡΓΟΣ - ΑΘΗΝΑ, 320 ΧΛΜ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΟΡΓΗ ΟΔΗΓΗΣΗ, 6,6 ΛΙΤΡ/100 ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ). ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΙΓΗ ΡΟΠΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ 3500 ΓΙΑ ΝΑ 'ΑΚΟΥΣΕΙ' . ΜΕ 3200 ΚΑΙ 6Η ΕΧΕΙ 145 ΧΛΜ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ. 6Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΝΘΟ-ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ 5Η. (ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΛΙΓΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΤΗΝ 6Η) ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ 1.6 Τ5 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΟΠΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΙΣΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΚΟΣΤΟΣ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ 20780 Ε ΑΣΗΜΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ (ΤΟΥ ΠΑΕΙ) ΜΕ 'ΔΩΡΟ' ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΑΡΚ ΠΙΣΩ.
ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΥΡΑΤΟ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ AUDI A4 KAI OPEL, O,TI ΠΑΙΡΝΕΙΣ. -
geia sas
eimai kainourgios odigos
kai thelo na rotiso kati
diavasa oti gia grigori ekkinisi prepei na eisai stis 3500 strofes kai meta afineis apotoma siblexti kai terma gazi....etsi den xalaei o diskos??? -
Ο χρήστης katsou έγραψε:
geia sas
eimai kainourgios odigos
kai thelo na rotiso kati
diavasa oti gia grigori ekkinisi prepei na eisai stis 3500 strofes kai meta afineis apotoma siblexti kai terma gazi....etsi den xalaei o diskos???Kαλως ηλθες στο φορουμ,σε παρακαλω ομως να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες γιατι απαγορευονται τα greeklish [MOD]
-
ok
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Χτες έτυχε και οδήγησα ένα Α4 1.8 TFSI 120... κλασικά λέω σιγά μην πάει 1500 κιλά με 120 έστω 135 άλογα... αμ δε...
Μεταξύ 2000-4500 σε κόλλαγε στο κάθισμα με 2-3-4... μου φάνηκε πιο γρήγορο από το 207 Rallye με τα 150...
τι παίζει με αυτόν τον κινητήρα????
Έχει κάποιος περιοδικό με δοκιμή 120αριού για να δώσει dyno, μετρήσεις επιταχύνσεων?αφηστε τα αλογα και δειτε τη ροπαρα της συγκεκριμενης εκδοσης
-
in [Opel Insignia 1.6T vs Audi A4 120ps\
Γεια σας !! Ξεθάβω το νημα καθώς βρίσκομαι ανάμεσα στα 2 αυτοκίνητα . https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312470573-opel-insignia. Το πρώτο είναι αυτό και είναι και στην πόλη μου . Σέρβις έκανε κάθε χρόνο, τα λάστιχα είναι του 2020 ,έχει αλλάξει σετ συμπλέκτη στα 80000, έχει ανάρτηση flexiride, σπορ καθίσματα και εργοστασιακό ναβι. Δεν μου άρεσε η τσιμπημένη τιμή του και τα αφτερ μάρκετ φώτα xenon. Το δεύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό . https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317563513-audi-a4 το όποιο δεν έχω δει από κοντά αλλά έχω κάτσει συνοδηγός σε ταξίδι ενός γνωστού . Μίλησα με την Audi και μου είπαν ότι δεν το πουλάνε αυτοί αλλά κάνουν εξυπηρέτηση γιατί είναι δικό τους αυτοκίνητο . Μου έδωσαν το τηλ του ιδιοκτήτη και μίλησα μαζί του. Το αυτοκίνητο λοιπόν ήταν του πατέρα του που έφυγε πρόσφατα από την ζωή και εφόσον ο ίδιος έχει ο καινούργιο α3 αποφάσισε να το πουλήσει . πρώτο χέρι με όλα τα σέρβις στην Audi . Επίσης έχει εργοστασιακά φώτα xenon που με ενδιαφέρουν . Στα συν και η τιμή . Μεγάλο αρνητικό τα χιλιόμετρα . Θα βασιζόσασταν να περνατε ένα μεταχειρισμένο για κύριο οικογενειακό με τοσα χιλιόμετρα???
-
Το Audi υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καίει λάδια και να χρειάζεται επισκευή κινητήρα.ςπισης αντλία νερού και καδένα.
Για τα Opel δεν έχω ιδέα ,αλλά το Audi μόνο και μόνο για το θέμα των λαδιών που είναι πολύ συχνό θα το απέφευγα. -
To opel είναι λίγο πιο καινούργιο και έχει τα μισά χιλιόμετρα. Είναι liftback (για οικογενειακό εξυπηρετεί περισσότερο) και φαίνεται να έχει κατά πολυ ανώτερο εξοπλισμό. Προσωπικά με χαλάει πολύ που το Audi δεν έχει χειριστήρια στο τιμόνι.
Το insignia και από μένα. -
Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα 2 αυτοκίνητα, το Α4 είναι από τα κορυφαία μοντέλα της Audi. Πρόκειται όμως για μεταχειρισμένα, οπότε έχει μεγάλη σημασία και η κατάσταση που βρίσκονται.
Τα 200k του Α4 από μόνα τους δεν τρομάζουν, το αυτοκίνητο είναι πολύ ανθεκτικό. Άνετα φτάνει τα 300-350k ένα καλοσυντηρημένο A4 με μόνη πιθανή μεγάλη βλάβη μια ενδιάμεση επισκευή μηχανής κόστους 1-1.5k. Το θέμα είναι αν είναι καλοσυντηρημένο για τα χιλιόμετρά του και αν έχουν γίνει τα service του. Έχουν αλαχθεί π.χ. καδένα, αμορισέρ, δίσκος-πλατώ, σινεμπλόκ, είναι σε καλή κατάσταση λάστιχα, δίσκοι-τακάκια? Εάν αυτά είναι οκ θα προχωρούσα στο Audi.
Αν είχα επιφυλάξεις για την κατάσταση του A4 θα κοίταγα σαν 2η επιλογή το Opel και αν ήταν σε καλύτερη κατάσταση θα το επέλεγα.
Μην παρασύρεσαι πάντως μόνο από τα λιγότερα χιλ. του Opel, από μόνα τους δεν λένε τίποτα, είναι μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στα 2 αυτοκίνητα.
Opel Insignia 1.6T vs Audi A4 120ps(134ps) i 160ps(173ps)