-
To 5d φυσικά λογω του ανοιγματος του χωρου αποσκευών.Ναι το είχα δεί ακριβώς όπως το πήρα, Μαύρο Cosmo με μπεζ εσωτερικό.Μόνο που το είχα δεί με δέρμα και όχι με μισό δέρμα και μισό ύφασμα που το πήρα...αλλά στο μάτι είναι μικρή η διαφορά
-
όπως βλέπω το θέμα, μάλλον το λύσαμε το δίλημμα insignia vs a4 και μας απασχολεί αν θα έχουμε bluetooth στο αυτί ή θα μιλάμε στο μικρόφωνο του αυτοκινήτου.... συνειδητοποιημένοι έλληνες αγοραστές
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
όπως βλέπω το θέμα, μάλλον το λύσαμε το δίλημμα insignia vs a4 και μας απασχολεί αν θα έχουμε bluetooth στο αυτί ή θα μιλάμε στο μικρόφωνο του αυτοκινήτου.... συνειδητοποιημένοι έλληνες αγοραστέςτο θέμα το είχε θέσει ο ίδιος ο mperdema, και ρώτησε για κάποιο αξεσουάρ που τον ενδιαφέρει.Όποιος γνωρίζει του απαντά.Εγώ του είπα τί μου είπαν στην έκθεση. To bluetooth είναι κομμάτι της ασφάλειας του αυτοκινήτου και μία από τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να καθορίσουν την αγορά ενός αυτοκινήτου ή όχι.
-
ΑΚΡΙΒΟΣ ! και εξαλου το θεμα Α4 vs Insignia απο τις συζητησεις το εχουμε κλεισει . Γιατα σημερινα δεδομενα το Insignia ειναι πολυ πιο ανοτερο αυτοκινητο και απο Α4 και ολα αυτα της κατηγοριας του .
- κοστος ..
- εξοπλησμος
- Ποιο νεο αυτοκινητο [ καλητερα μελετημενο - τεχνολογικα - ασφαλεια 5αστερια ]
- χοροι για επιβατες - αποσκευες
- ηχομονοση στην καμπινα [ μπορει να εινια και ιδια με το Α4 σε καποια σιμεια αλλα ποτε πιο κατω ]
- με την σημερινη κριση της αγορας κοστος service [ χλμ service ]
- ειναι 1.6Τ χαμηλοτερα ασφαλιστρα - φορολογια Ι.Χ
εχει μεγαλητερη Ps αποδοση σε σχεση με τα στανδαρδ της καυηγοριας
γνωρισει κανεις οτι φοραει μηχανh - και εχει πάτο απο Saab ? σιμειωσε ακομα ενα + στα θετικα
πιστευω οτι ολοι στο forum βοηθησαν πολυ και βγηκε αυτο το αποτελεσμα .
παντος το 5D ειναι οντος φανταστικο εγω ειμαι λατρεις των σεδαν αλλα ειναι πρωτη φορα που παω σε 5Δ.
να ρωτισω γιατι δεν θυμαμαι , δεν βλεπεισ τον χοροαποσκευων απο τις θεσεις πισω επιβατων σωστα ? -
Καλοτάξιδο το αυτοκίνητο, έκανες καλή επιλογή. Να έχεις πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης mperdema έγραψε:
ΑΚΡΙΒΟΣ ! και εξαλου το θεμα Α4 vs Insignia απο τις συζητησεις το εχουμε κλεισει . Γιατα σημερινα δεδομενα το Insignia ειναι πολυ πιο ανοτερο αυτοκινητο και απο Α4 και ολα αυτα της κατηγοριας του .αφού είναι πολύ πιο ανώτερο αυτοκίνητο το insignia από το a4, λογικά να περιμένουμε κάποιο συγκριτικό στον ειδικό τύπο.... εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δε θα μπουν ΚΑΝ τα περιοδικά στη διαδικασία σύγκρισης insignia-a4?
πάλι με κανά passat-6-mondeo θα το συγκρίνουν... -
γειά και χαρά σε όλους!!! Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ και πριν ξεκινήσω, να πω 1 μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες που έλαβα σχετικά με το Insignia. Είμαι οδηγός ενός Seat Leon 1,6 Sport του 2002 και το Οπελ είναι 1 αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει σαν αντικαταστάτης του δικού μου. Έχει εξαιρετική σχέση value/money. Είναι όμως 1 καινούργιο αμάξι με τις αναμενόμενες 'παιδικές' ασθένειες .Ενδιαφέρομαι για το 1,6 Τ και θέλω να ρωτήσω τα εξής:
- Η ποιότητα των πληροφοριών που παρέχει το CD 500 (φαντάζομαι παρόμοια του 800), τι λέει; κατάλαβα ότι δεν υπάρχει και μεγάλη ακρίβεια, αλλά αν κάποιος το έχει δοκιμάσει μπορει να γράψει κάποιες εντυπώσεις? Έστω και από το 800 άρι. Το dvd είναι μόνο για το λογισμικό, αυτο το ξέρω..
- ποία η τιμή του χειριστηρίου στην κεντρική κονσόλα? ξέρω ότι πάει πακέτο με το ηλ. χειρόφρενο (200 Ε) αλλά σαν σύνολο με cd 500??
- AFL+. Τα αξίζει τα λεφτά του? Μένω επαρχία μεν, αλλά και τα 1500 Ε του πακέτου 1 είναι πολλά...
- τι 'παίζει' με το Bluetooth? Αρκεί να έχεις ανοικτό το ΒΤ στο κινητό σου για να μπορείς να μιλάς με τα κουμπιά του τιμονιού? Θέλει άλλη εγκατάσταση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
saxo_1100, λεω την προσωπικη μου γνωμη , ειμαι οδηγος 12χρονια εχω οδηγησει και τα δυο αυτοκινητα με αρκετα χλμ γιατι σαν γνησιος ελληνασ για να μην τα πριζω στον αντιπρωσοπο που ειναι κοντα μου πηγα και τα οδηγησα κα σε αλλεσ αντιπρωποσπεις Opel kai Audi με αποτελασμα να εχω μια κατασταλαγμενη γνωμη και αποψη πανω τους..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΙΠΥΡΕΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ {που προβαλουν διαφημησεις κτλ } αλλα οπως λες για την συγκριση επιδει ασχολουμε απο απλο ενδιαφερον και διαβαζω - μαζευω τετιου ειδουσ περιοδικα απλο παραδειγμα το Α4 το ειχε το CARandDriver to Φεβρουαριου του 2008 τευχος 219 συγκριση με το Αlfa 159, Mondeo , Mazda 6 , Saab ktl . ειναι τα ιδια αυτοκινητα που θα γινει συγκριση και το Insignia ..
-
Ο χρήστης jimdros έγραψε:
γειά και χαρά σε όλους!!! Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ και πριν ξεκινήσω, να πω 1 μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες που έλαβα σχετικά με το Insignia. Είμαι οδηγός ενός Seat Leon 1,6 Sport του 2002 και το Οπελ είναι 1 αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει σαν αντικαταστάτης του δικού μου. Έχει εξαιρετική σχέση value/money. Είναι όμως 1 καινούργιο αμάξι με τις αναμενόμενες 'παιδικές' ασθένειες .Ενδιαφέρομαι για το 1,6 Τ και θέλω να ρωτήσω τα εξής:
- Η ποιότητα των πληροφοριών που παρέχει το CD 500 (φαντάζομαι παρόμοια του 800), τι λέει; κατάλαβα ότι δεν υπάρχει και μεγάλη ακρίβεια, αλλά αν κάποιος το έχει δοκιμάσει μπορει να γράψει κάποιες εντυπώσεις? Έστω και από το 800 άρι. Το dvd είναι μόνο για το λογισμικό, αυτο το ξέρω..
- ποία η τιμή του χειριστηρίου στην κεντρική κονσόλα? ξέρω ότι πάει πακέτο με το ηλ. χειρόφρενο (200 Ε) αλλά σαν σύνολο με cd 500??
- AFL+. Τα αξίζει τα λεφτά του? Μένω επαρχία μεν, αλλά και τα 1500 Ε του πακέτου 1 είναι πολλά...
- τι 'παίζει' με το Bluetooth? Αρκεί να έχεις ανοικτό το ΒΤ στο κινητό σου για να μπορείς να μιλάς με τα κουμπιά του τιμονιού? Θέλει άλλη εγκατάσταση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Φιλε μου το AFL + Navi500 ειναι μαζι 1500€ ειναι το πακετο NavipACK 1 KAI αξιζει
οτι αφορα το ΒΤ ειδες ρωτησα και εγω το ιδιο δεν εχει κανεις ακομα σωστεσ πληροφοριες οποτε θα το δουμε πανω στα δικαμας -
το χειριστηριο στο χειροφρενο ειναι μονο με το Navi 800 που εχει 1600€ αλλα ειναι ευρωπη και αθηνα + θεσαλονικη + πατρα, ενο το 500 ειναι ολη η ελλαδα + ιταλια
-
παιδιά ευχαριστώ πολύ !
βεβαια, να πω τη μαύρη αλήθεια, με το joystick στη μέση δείχνει πιο ώραιο και είναι και πιο άνετο στη χρήση, αλλά τι να κάνουμε..μάλλον όταν το παραγγείλω θα καταλήξω στο navipack 1..το θέμα είναι ότι βάλε βάλε, φράγκο δε θα μείνει και οι καιροί είναι δύσκολοι..ένα άλλο δίλλημα είναι ότι σε αυτά τα λεφτά, άντε και κάτιτις παραπάνω, παίρνεις το RAV 4 (28 Κ)..άλλη κατηγορία, αλλά τ' αξίζει??? -
οπωσ ειπεσ ειναι αλλη κατηγορια τελειωσ !! εγω ειμαι ο μπερδεμενος αρα εσυ τι εισαι ????
Edit : INSIGNIA 1.6T ME ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!
-
και γω αυτό λέω αλλά με ζαλίζει η γυναίκα πάντως το rav έχει και τ' όνομα και τη χάρη του εδώ που τα λέμε..
-
Ο χρήστης jimdros έγραψε:
και γω αυτό λέω αλλά με ζαλίζει η γυναίκαΣε ρωτάει τι πλυντήριο θα πάρει?
Εσύ θα οδηγάς εσύ πρέπει πρωταρχικά να απολαμβάνεις. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
και γω αυτό λέω αλλά με ζαλίζει η γυναίκα
Σε ρωτάει τι πλυντήριο θα πάρει?
Εσύ θα οδηγάς εσύ πρέπει πρωταρχικά να απολαμβάνεις.+1000000
-
μμμ, δεν είναι κακός και λίγος εγωισμός εδω που τα λέμε..
-
δεν ξερω παντοσ η συγκριση που κανεισ ειναι τελειωσ εκτος οποτε μπορεισ να αποφασισεισ πολυ ευκολα , αν σου αρεσει η κουρσα η το jeep , επιδει οδηγο συχνα ενα rav 2008 to teleytaio δηλαδη να ξερεισ οτι στην ασφαλτο μετα τα 120 εχεισ καποιο θορυβο... οχι οσο σε καποια αλλα SUV aλλα εχεις κατι που δεν το βλεπεις σε INsignia ...τουλαχιστον με 120 χλμ αλλα στα 170+ .. και ειναι σου λεω και παλι δυο διαφορτικα αυτοκινητα . πραγματικα μην κοιτας το ονομα=κυρος που μπορει να σου δεινει .. εγω βλεπεισ και το θεμα ειμουν μεταξι Α4 AUDI kai Opel οπως ξερουμεολοι η AUDI ειναι ποιο πανω σαν ονομα στη αγορα αλλα δεν με κερδισε οπως το Insignia δεν ειναι θεμα κυρουσ αλλα τι σου προσφερει και οπως γνωριζεις σημερα ολεσ οι εταιρειεσ εχουν ανεβασει κατα πολυ τι ποιοτητα κατασκευησ και ανεσης οποτε ξεχνασ οτι ξεραμε παλια ...για βλεπω οτι ακομα πολυ κανουν συγκριση με τα ονοματα και οχι με την πραγματικη ουσια ... εσυ θα το εχεις δοκιμαζεισ και οτι σου αρεσει , οτι αφορα την γυναικα που ειπεσ και εγω ειχα το ιδιο προβλημα κανε με τον τροπο σου να την πεισεισ οτι αυτο που θελεις πραγματικα ειναι καλητερο αλλα εσυ θελεις καποιο αλλο οστε μετα 'και καλα να κανεισ συμβιβασμο' και να παρεισ αυτο που απο την αρχη ηθελεσ εγω αυτο εκανα και πηρα το Insignia .
-
Ο χρήστης mperdema έγραψε:
Τελος παριγγειλα το Insignia 1.6 T Sport με ολα αυτα που αναφερω πιο πανω.. επιτελουσ κατελειξα... τελικα μετα απο ενα μεγαλω ψαξιμο κατελιξα οτι ειναι η καλητερη επιλογη για σημερα στην κατηγορια ._ μια ερωστηση αν ξερει κανεις.. το bluetooth otan καλει το κινητο εμφανιζει αυτον που καλε στη εγχρωμη οθονη του NAvi ? και μπορεις να εχεις ανοιχτη ακροαση ? μπορεισ να ψαξεις μεσα απο την οθονη και τον καταλογο του κινητου ?Στο astra πάντως μέσω του Blutooth διαβάζει τις επαφές σου και έχει ένδειξη στην οθόνη για το ποιός καλεί και το σήμα του κινητού. Επίσης μπορείς να ψάξεις τις επαφές και γενικά να διαχειριστείς επαφές και κλήσεις ( νομίζω και SMS ) μέσα από τα χειριστήρια του αυτοκινήτου ( συμπεριλαμβανομένων και αυτών στο τιμόνι ).Μιλάς από μικρόφωνο στην εμπρός πλαφονιέρα και τα ηχεία του οχήματος. Δεν επηρεάζει το Twin Audio ( με την έννοια ότι επειδή το Twin audio ακούγεται μέσω ακουστικών , δεν επηρεάζεται η ακρόαση στο Twin Audio ).
-
όπως βλέπω το θέμα, μάλλον το λύσαμε το δίλημμα insignia vs a4 και μας απασχολεί αν θα έχουμε bluetooth στο αυτί ή θα μιλάμε στο μικρόφωνο του αυτοκινήτου.... συνειδητοποιημένοι έλληνες αγοραστέςΌταν πρόκειται για αξεσουάρ δηλαδή η κουβέντα δεν έχει νόημα ;
-
ΑΚΡΙΒΟΣ ! και εξαλου το θεμα Α4 vs Insignia απο τις συζητησεις το εχουμε κλεισει . Γιατα σημερινα δεδομενα το Insignia ειναι πολυ πιο ανοτερο αυτοκινητο και απο Α4 και ολα αυτα της κατηγοριας του .
αφού είναι πολύ πιο ανώτερο αυτοκίνητο το insignia από το a4, λογικά να περιμένουμε κάποιο συγκριτικό στον ειδικό τύπο.... εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δε θα μπουν ΚΑΝ τα περιοδικά στη διαδικασία σύγκρισης insignia-a4?
πάλι με κανά passat-6-mondeo θα το συγκρίνουν...Ήδη μπήκαν και στο τέστ έπαιξε και η 5άρα BMW.
Opel Insignia 1.6T vs Audi A4 120ps(134ps) i 160ps(173ps)