-
-
Σημερα εκανα ενα τεστ drive to Insignia 1.8[140] αλλα δεν μπορω να πο οτι ενθουσιαστηκα... και το 1.6Τ μιπως ειναι κατι αντιστοιχο ???
-
Ο χρήστης mperdema έγραψε:
Σημερα εκανα ενα τεστ drive to Insignia 1.8[140] αλλα δεν μπορω να πο οτι ενθουσιαστηκα... και το 1.6Τ μιπως ειναι κατι αντιστοιχο ???Τι δεν σου άρεσε; Οι επιδόσεις ή το αυτοκίνητο εν γένει; Γιατί το 1800 δεν είναι για να βάζει φωτιά στην άσφαλτο. Έχει 0-100 σε περίπου 11,5sec. Το 1600Τ από την άλλη έχει 0-100 σε κάτι λιγότερο από 9sec.
-
σαν αυτοκινητο , καλο . επιδοσεις ... επιταχυνση μου φανικε σαν να ειχε δεμενο τροχοσπιτο πισω αυτα τα 140ps δεν τα βρηκα πουθενα ... διλαδη το 1.6Τ εχει μεγαλητερο 'αρπαγμα ?' φενετε η διαφορα και στην εκκινηση αλλα και στις αλλαγες 3 με 4αρτη ? πχ . οπως ο το Αudi poy και στο 1.8 120ps ειναι μακραν πιο γρηγορο απο τον συμπατριωτη του [ Insignia ] 140(και καλα) ps..akia..
-
σαν αυτοκινητο , καλο . επιδοσεις ... επιταχυνση μου φανικε σαν να ειχε δεμενο τροχοσπιτο πισω αυτα τα 140ps δεν τα βρηκα πουθενα ... διλαδη το 1.6Τ εχει μεγαλητερο 'αρπαγμα ?' φενετε η διαφορα και στην εκκινηση αλλα και στις αλλαγες 3 με 4αρτη ? πχ . οπως ο το Αudi poy και στο 1.8 120ps ειναι μακραν πιο γρηγορο απο τον συμπατριωτη του [ Insignia ] 140(και καλα) ps..akia..Κοίτα να δεις. Το Audi είναι τούρμπο και έχει ροπές και τα άλογα ξεκινάνε αμέσως. Ο ατμοσφαιρικός δεν είναι έτσι. To insignia είναι και 100 κιλά ποιο βαρύ. Ο αδερφός μου που έχει το Astra το GTC το απλό 1600 με τα 115 άλογα και το τσίπαρε και πήγε 125-130 ps το αυτοκίνητο πηγαίνει και είναι 1250 κιλά. Το 1800 μπορείς να το τσιπάρεις και αυτό με καμιά 500αρια ευρώ και το αμάξι να πάει στα 155 άλογα και ποιο αγριεμένα. Το 1600Τ καμιά σχέση. Δες και τις ροπές που έχει σε σχέση με το 1800 (140). Μιλάμε για άλλο αυτοκίνητο. Αν πάρεις και το spor με το flexride μιλάμε δεν συγκρίνετε.
-
nai to ksero oti exei diafora kai stin ροπη απο 175 σε 230nm αλλα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα ? στην πραξη λεω οχι στα χαρτια.. το καταλαβενεισ διλαδη στο τιμονι
-
nai to ksero oti exei diafora kai stin ροπη απο 175 σε 230nm αλλα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα ? στην πραξη λεω οχι στα χαρτια.. το καταλαβενεισ διλαδη στο τιμονι175 με 230nm είναι μεγάλη διαφορά..
στο bravo με το σπορ πρόγραμμα ενεργοποιημένο πάει απο τα 206 στα 230nm και αμέσως νιώθεις πως το αμάξι ελάφρωσε 200 κιλά..
λογικά σε αντιστοιχία 175 με 230nm είναι η μέρα με τη νύχτα..
-
dhladi να μην φοβαμε οτι θα σερνεται ? και να το παραγειλω ?
-
dhladi να μην φοβαμε οτι θα σερνεται ? και να το παραγειλω ?Όχι ρε φίλε. Τι να σέρνεται. Το αμάξι έχει 0-100 σε κάτω από 9 sec. Δεν ξέρω τι χρήματα διαθέτεις αλλά πάρε την spor έκδοση που έχει flexride. Είναι ακόμη ποιο γρήγορο. Το 1800 έχει 0-100 11,5 sec. Μιλάμε μέρα με την νύχτα.
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
dhladi να μην φοβαμε οτι θα σερνεται ? και να το παραγειλω ?
Όχι ρε φίλε. Τι να σέρνεται. Το αμάξι έχει 0-100 σε κάτω από 9 sec. Δεν ξέρω τι χρήματα διαθέτεις αλλά πάρε την spor έκδοση που έχει flexride. Είναι ακόμη ποιο γρήγορο. Το 1800 έχει 0-100 11,5 sec. Μιλάμε μέρα με την νύχτα.
Έτσι είναι μην ανυσηχείες για τίποτα θα αγοράσεις ένα πολύ καλό και σβέλτο αυτοκίνητο.
-
Να πάρεις το turbo καμία σχέση με την ατμόσφαιρα. Άλλο πράγμα θα έχεις μόνιμα ένα χαμόγελο στα χείλη σου. Όταν οδηγήσαμε το superb 1.4tsi με 122+ hp που έχει 0-100 10,5 και ροπή 20 είπα ωραίο σβέλτο αυτοκίνητο όταν οδήγησα το 1.8 tsi με τους 160+ hp με 0-100 8,6 και ροπή 25 είπα αυτό είναι τα 10,5 του 1.4 καίτοι τουρμπίσια μου φαινόταν λίγα. Να πάρεις το 1.6Τ
-
Άλλα ρε παιδιά, τόσο χάλια το 1800; Αυτό σκεφτόμουνα.
-
Χαλια δεν είναι, απλά είναι λίγος για το Insignia.
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Άλλα ρε παιδιά, τόσο χάλια το 1800; Αυτό σκεφτόμουνα.nai prosopika gia mena kai pistevo kai gia sena tha ηταν χαλια λες και ειχα ενα τροχοσπιτο πισω πολυ αργο , αλλα μπορω να πω οτι δεν καταλαβα καμια λακουβα μεσα στο αυτοκινητο
-
τελκα μτα το τεσ δριβε του Insignia ξαναβγαζω τα χαρτια του Α4 1.Τ Αβτ με 210ps 330nm .
-
Τι δεν σου άρεσε στο Opel?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι δεν σου άρεσε στο Opel?- εξωτερικα δεν μου εχει αρεσει απο την αρχη . αλλα ξετρελαθηκα με το εσωτερικο του πολυ ανεντο για τον οδηγο και αναναπαυτικο.
- ηχομονοση μεσα στην καμπινα αν και δεν εκανα πολλα χλμ δεν μπορω να πω οτι ειναι απο τα πολυ αθορυβα αυτοκινητα [ μιλαω για γερμανικα ]
- οι επιδοσεις που αναφερω και παραπανω στη συζητηση ... δεν ξερω αν οντος το 1.6Τ ειναι τοσο σβελτο οσο το αναφερουν καλη η ροπη που γραφουν τα χαρτια διλαδι τα 230Νm αλλα δεν ειδα σε ποσο στροφεσ ξεκιναει απο 3000εωσ 6500 ? δεν ξερω απογοητευτικα παντος πολυ απο το 1.8 με τα 140ps.
- πισω ορατοτητα του τζαμιου σχεδον δεν βλεπεις τιποτα λογο καμπυλης που κανει ο ουρανος .
- πολυ κουμπακι στο ταμπλο αγχοθηκα!! τι να πατησω λες και ειμουν στο διαστημοπλοιο.
- ετσι το ειδα εγω... προσοπικη αποψη..
-
Πέρα από τον κινητήρα έχει καλή οδηγική συμπεριφορά?Κρατήματα,τιμόνι κτλ
-
Και το άουντι δεν πάει πίσω σε κουμπάκια (στο μπόνους και ο ελλεινός ήχος που κάνουν ).
Το 1,6Τ προφανώς και θα είναι χιλιάδες κλάσεις ανώτερο από το ατμοφαιρικό 18αρι μοτερικώς.
-
Η οδηγική συμεριφορά του insignia 1.8 ήταν άψογη! Το οδήγησα σχεδόν σε όλο τον Πειραιά και το πήγα και μέχρι ΄Πέραμα και ξανά πίσω, σε δρόμους με σαμαράκια, λακούβες, λάσπες και ότι άλλο θέλεις! Το 1.6Τ θα έχει και καλύτερα φρένα απ'ότι μου είπε ο πωλητής (μεγαλύτερους δίσκους εμπρός)... Τα κουμπακια δεν με χαλασαν καθόλου... πιο πολύ θα με χάλαγε αν είχε 1 κουμπί για όλες της δουλειές και θα έπρεπε να το πατήσω καμιά 20αριά φορές για να βρώ την επιλογή που θέλω!(και αν κατα λάθος προσπεράσεις την επιλογή...άντε γειά!).Γενικά οδηγούσα το αυτοκίνητο και το χάρηκα σαν να το ήξερα από καιρό! Ο όγκος του δεν με τρόμαξε καθόλου. Όσο για την ορατότητα πίσω... έχω οδηγήσει και δυσκολότερα αυτοκίνητα (Hyundai Coupe 1996 - Renault Megane CC), άσε που με το Parking radar δεν έχεις πρόβλημα. Επίσης το αυτοκίνητο (1.8 140ΗΡ) μια χαρά πήγαινε... δεν είναι όλοι οι οικογενειάρχες 'γκαζιάρηδες' και τα χαρακτηριστικά του είναι σε σχέση και με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας μιά χαρά... μην το βγάλουμε ότι σέρνεται κιόλας (και τα 2 αυτοκίνητα που είχα και έχω και προανέφερα είναι πιό αργά!)... ωστόσο, λόγω της μικρής διαφοράς σχετικά στην τιμή, παίρνω το 1.6Τ, του οποίου η ροπή βγαίνει από τις 3500 στροφές.
Opel Insignia 1.6T vs Audi A4 120ps(134ps) i 160ps(173ps)