-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
εμένα πριν 5 χρόνια μου έκαναν δώρο ένα κρεβάτι μέντια στρομ με καλό στρώμα, αλλά δε θυμάμαι ποιο. Με στρώμα και υπόστρωμα, με ελατήρια κτλ. Κόστιζε τότε 1.500+ ευρώ σύνολο. Αρκετά ικανοποιημένος είμαι. Δε με ξεκουράζει πολύ όμως... ίσως φταίει το γεγονός ότι κοιμάμαι καμιά 5 ώρες τη μέρα.
Μπα ιδεα σου...προσπαθησε να μειωσεις κι αλλο τις ωρες
μακάρι να είχε 26 ή 28 ώρες η ημέρα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μιας και ο koutsan, έχει χάσει το μέτρο με το να κάθεται στο σπίτι όλη μέρα και να παίζει εκατομμύρια ( ) στο χρηματιστήριο, ιδού μια λύση που 3 χρόνια με έχει βολέψει αφάνταστα (εκτός από τις μετακομίσεις, όπου γενικά είναι ανοικονόμητο... ), ενώ και η τιμή είναι πιστή στις αξίες που όλοι γνωρίζετε διά το άτομόν μου...Η βάση έχει ελατήρια, γι'αυτό και το στρώμα δεν χρειάζεται να είναι πολύ χοντρό... Η μητέρα μου όταν το δοκίμασε, το βρήκε ισάξιο , αν όχι καλύτερο από το δικό τους που στοίχισε 800€ αν θυμάμαι καλά...
Α, κόστος του δικού μου,πριν από 3 χρόνια βέβαια, 280€ που σημαίνει, ΣΥΝΟΛΙΚΗ τιμή για κρεβάτι και στρώμα , αφού ουσιαστικά η βάση είναι το κρεβάτι...
Ο koutsan, σε τέτοιες τιμές , παίρνει κάνα μαξιλάρι, αν και χλωμό... Πιο πολύ για μαξιλαροθήκη το κόβω...
Ναι καλά το στρώμα σε μάρανε, αλλά για κάνα καλύτερο ταμπλό στο αυτοκίνητο θα τα σκαγες 2- 3 χιλιάρικα παραπάνω, έτσι δεν είναι καλέ μου ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
HiFi, αυτό χωράει σε Octavia?Οχι, ούτε σε Superb καν...
Εδώ δεν χωράει στην σκάλα της πολυκατοικίας και πρέπει να το ανεβάζεις από το μπαλκόνι!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Α, κόστος του δικού μου,πριν από 3 χρόνια βέβαια, 280€ που σημαίνει, ΣΥΝΟΛΙΚΗ τιμή για κρεβάτι και στρώμα , αφού ουσιαστικά η βάση είναι το κρεβάτι...
Ο koutsan, σε τέτοιες τιμές , παίρνει κάνα μαξιλάρι, αν και χλωμό... Πιο πολύ για μαξιλαροθήκη το κόβω...
Ναι καλά το στρώμα σε μάρανε, αλλά για κάνα καλύτερο ταμπλό στο αυτοκίνητο θα τα σκαγες 2- 3 χιλιάρικα παραπάνω, έτσι δεν είναι καλέ μου ?
Αμέεεεε! Εύκολα κιόλας!
Αλλά όπως εσύ δεν βλέπεις διαφορά ανάμεσα στα ταμπλό, γι'αυτό και παρόλη την ...αμύθητη περιουσία σου, παραμένεις με το Punto, έτσι κι εγώ, παρόλο που τελευταία μου ...τρέχουν από τα μπατζάκια (όποιος δεν έχει ζωή και δουλεύει διαρκώς, δεν ...ξοδεύει κιόλας! ), δεν θα τα έδινα για ένα ακριβό στρώμα, γιατί παρόλο το αυχενικό μου, το τελευταίο που μού φταίει, είναι το κρεβάτι!
-
Τα 2-3χιλιάρικα στο αμάξι μπορούν να ρίξουν καλύτερη γκόμενα. Τα 2-3χιλιάρικα στο στρώμα δε μετρούν τόσο γιατί η γκόμενα έχει πέσει ήδη στο κρεβάτι
-
Αλλά όπως εσύ δεν βλέπεις διαφορά ανάμεσα στα ταμπλό, γι'αυτό και παρόλη την ...αμύθητη περιουσία σου, παραμένεις με το Punto, έτσι κι εγώ, παρόλο που τελευταία μου ...τρέχουν από τα μπατζάκια (όποιος δεν έχει ζωή και δουλεύει διαρκώς, δεν ...ξοδεύει κιόλας! ), δεν θα τα έδινα για ένα ακριβό στρώμα, γιατί παρόλο το αυχενικό μου, το τελευταίο που μού φταίει, είναι το κρεβάτι!
Κοίτα όπως σου έχω πει τους μηχανικούς τους εκτιμώ γιατί κατά τεκμήριο είναι έξυπνοι άνθρωποι (και όχι καθυστερημένοι σαν τους γιατρούς και τους δικηγόρους ) και κάνουν καλή παρέα, ας μάθουν όμως να ζούνε και καλά και θα γίνουν περίφημοι
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τα 2-3χιλιάρικα στο αμάξι μπορούν να ρίξουν καλύτερη γκόμενα. Τα 2-3χιλιάρικα στο στρώμα δε μετρούν τόσο γιατί η γκόμενα έχει πέσει ήδη στο κρεβάτι
Τα βλέπεις koutsan; Επειδή εσύ είσαι ...απόμαχος της ζωής και δεν βλέπεις σωστά τα πράγματα, δεν σημαίνει πως και οι υπόλοιποι έχουμε...θολωμένη κρίση!
Ασε που εδώ που τα λέμε, αν το γκομενάκι είναι ιδιαίτερα φίνο, ούτε το στρώμα ή το κρεβάτι είναι απαραίτητο, το...ζωώδες πάθος υπερκαλύπτει τις...ελλείψεις!
Κι αν γκρινιάξει, της το παίζεις εναλλακτικός: 'Εγώ μωρό μου είμαι ταξιδιάρα ψυχή, δεν δεσμεύομαι σε σπίτια και κρεβάτια , θέλω να κινούμαι και να ταξιδεύω, ψάχνω απλώς μια αδελφή ψυχή να έρθει μαζί μου...'
Η κάτι τέτοιο...
Γενικά, σε μικρές ηλικίες πιάνουν αυτά....
-
Πολύ ευχαριστημένος λοιπόν σε σημείο που με τη Στέλλα ακόμα και σε καλά ξενοδοχεία, με καλά στρώματα αφού κοιμηθούμε 3-4-5 μέρες μετά κοιταζόμαστε και λέμε πότε θα γυρίσουμε σπίτι να κοιμηθούμε στο tempurακι μας…Έτσι πρέπει, είσαι σε καλό δρόμο
Δοκίμασε και το χοντρό κάλυμμα (μερικά εκατοστά αφρού) και μετά θα γίνεις ακόμα πιο περίεργος με τα στρώματα των ξενοδοχείων που είναι σκληρά και ενοχλούν.
Έχουν το μειονέκτημα ότι μετά από καμιά ώρα ζεσταίνεσαι αρκετά και πρέπει να αγοράσεις καινούρια σεντόνια γιατί τα παλιά δεν έχουν αρκετό ύψος ώστε να σκεπάζουν και το κάλυμμα.
(οι γυναίκες τσατίζονται και με τα δύο) -
πάντως ρε παιδιά, εδώ στη γερμανία που είμαι, έχω ένα πολύ απλό στρώμα... τίποτα το ιδιαίτερο. κοιμάμαι πάλι 5 ώρες τη μέρα , μιας και ξυπνώ στις 5.40, και δεν ένιωθα ιδιαίτερα κουρασμένος. ίσως γιατί το κλίμα εδώ δεν έχει τόση υγρασία λόγω του παγετού, αν και μένω ακριβώς δίπλα στον Ρήνο...
οπότε το θέμα με την ξεκούραση σχετίζεται και με το κλίμα της περιοχής.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πάντως ρε παιδιά, εδώ στη γερμανία που είμαι, έχω ένα πολύ απλό στρώμα... τίποτα το ιδιαίτερο. κοιμάμαι πάλι 5 ώρες τη μέρα , μιας και ξυπνώ στις 5.40, και δεν ένιωθα ιδιαίτερα κουρασμένος. ίσως γιατί το κλίμα εδώ δεν έχει τόση υγρασία λόγω του παγετού, αν και μένω ακριβώς δίπλα στον Ρήνο...οπότε το θέμα με την ξεκούραση σχετίζεται και με το κλίμα της περιοχής.
Ε σιγουρα δεν σωζεσαι με ενα στρωμα μονο...και με την διατροφη εχει να κανει,και με το stress,και με πολλα αλλα,παντως ενα καλο στρωμα δεν εβλαψε ποτε κανεναν
-
Το 2006 το στρώμα (170χ200) έκανε κάπου 1850 -1900 ευρώ και το υπόστρωμα που πήρα άλλο ένα 500ρικο…
Επειδή προχθές κοιτούσα για κρεβάτι/στρώμα, νομίζω πως τα coco mat παίζουν αρκετά πιο κάτω. Τουλάχιστον στα μονά το πιο ακριβό 90χ200 είχε γύρω στα 600 (μόνο στρώμα, όχι κρεβατόστρωμα)
Ξάπλωσα και τα coco και τα media, και μπορώ να πω ότι τα πρώτα μου έκαναν πολυ καλύτερη εντύπωση. Παίζουν και στα ίδια χρήματα περίπου.
-
Τα στρώματα του ΙΚΕΑ τι λένε?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Τα στρώματα του ΙΚΕΑ τι λένε?viewtopic.php?p=1423943#p1423943
-
Ακολουθώ αντίστοιχη διαμόρφωση με τον Hi-Fi (όταν λέμε ότι είμαι τσιγγούνης... ) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Έχοντας και μια αρκετή εμπειρία από εργοστάσιο (και διανομή) mediastrom έχω να πω πολλά, αλλά off the record!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ακολουθώ αντίστοιχη διαμόρφωση με τον Hi-Fi (όταν λέμε ότι είμαι τσιγγούνης... ) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Έχοντας και μια αρκετή εμπειρία από εργοστάσιο (και διανομή) mediastrom έχω να πω πολλά, αλλά off the record!δεχόμεθα πι-εμ
-
Τα στρώματα του ΙΚΕΑ τι λένε?
viewtopic.php?p=1423943#p1423943
Στραβωμάρα!
Το' χα δει το ποστ σου αλλά όχι τα λινκς.Εγώ ΙΚΕΑ θα χτυπήσω μάλλον για τον ίδιο λόγο με το Γρηγόρη (τσιγκουνιά ), εξαλλου δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον ύπνο, ουτε στη μέση ούτε τίποτα...
Ασε που στο σουπερ-ντουπερ ανατομικο-ορθοπεδικό των γονιών μου όποτε κοιμόμουν πάνω από 10ωρο ξύπναγα πιασμένος... -
Του ΙΚΕΑ είναι σημαντικά πιο γερά από τα Media που έσπασαν μερικά ελατήρια στα 4 χρόνια (κλασσικά με τη λήξη της εγγύησης - 5 χρόνια - το πρόβλημα επιδεινώθηκε και τρύπησαν όλα τα σεντόνια). Και τα 2 έβλεπαν σκληρή χρήση (το Media πιο συχνή) με 3-4 άτομα στο κρεβάτι, να περπατάνε κλπ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Του ΙΚΕΑ είναι σημαντικά πιο γερά από τα Media που έσπασαν μερικά ελατήρια στα 4 χρόνια (κλασσικά με τη λήξη της εγγύησης - 5 χρόνια - το πρόβλημα επιδεινώθηκε και τρύπησαν όλα τα σεντόνια). Και τα 2 έβλεπαν σκληρή χρήση (το Media πιο συχνή) με 3-4 άτομα στο κρεβάτι, να περπατάνε κλπ.Λεωνίδα, για ευνόητους λόγους σε χρήζω Απόλυτο Ιππότη του Τάγματος των Κοκο-Φοίνικων. Θεός. Έλεος.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Του ΙΚΕΑ είναι σημαντικά πιο γερά από τα Media που έσπασαν μερικά ελατήρια στα 4 χρόνια (κλασσικά με τη λήξη της εγγύησης - 5 χρόνια - το πρόβλημα επιδεινώθηκε και τρύπησαν όλα τα σεντόνια). Και τα 2 έβλεπαν σκληρή χρήση (το Media πιο συχνή) με 3-4 άτομα στο κρεβάτι, να περπατάνε κλπ.
Λεωνίδα, για ευνόητους λόγους σε χρήζω Απόλυτο Ιππότη του Τάγματος των Κοκο-Φοίνικων. Θεός. Έλεος.
-
Πολύ προχώου ο Λεωνίδας.
ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ