-
Μπορεί να ναι πόνυ ειδικής καλλιέργειας
Όταν πεθάνω θέλω το δέρμα μου να το κάνουν τσάντες και να το κρατάνε τα γκομενάκια της εποχής.
-
Pony developement durable...
Όλο το δέρμα σου ή κάποιο συγκεκριμένο τμήμα του δέρματος σου? -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπορεί να ναι πόνυ ειδικής καλλιέργειαςΌταν πεθάνω θέλω το δέρμα μου να το κάνουν τσάντες και να το κρατάνε τα γκομενάκια της εποχής.
σε βλεπω πανω σε σακο του μποξ η πανω απο κανα τζακι...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όλο το δέρμα σου ή κάποιο συγκεκριμένο τμήμα του δέρματος σου?
Τι να με κάνουν ρε, θήκη για ipod (nano) ?
Ολόκληρο, δεν θέλω να μαι πολύ περιορισμένη έκδοσης.
σε βλεπω πανω σε σακο του μποξ η πανω απο κανα τζακι...
Άδη, η εγγονή σου (αν καταφέρεις να περάσεις κάποιο απ το άθλιο dna σου σε επόμενες γενιές) θα γουστάρει τσάντα σαρμάκ
-
Γιο. Ο Αδης θα υιοθετήσει είπαμε.
-
Δεν περίμενα ότι ενα thread για βεντούζες θα εξελισσόταν σε ένα απ τα επικότερα όλων
Πολλοί ξεβρακώθηκαν
-
κάπου είχα ακούσει έναν φαλακρό να λέει 'βεντούζα, βεντούζα'...
και δεν εννοούσε του gps -
Ο Χρόνης Μίσσιος αναφέρει στο βιβλίο του 'Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς' ότι ο φίλος του Νικόλας, καταδικασθείς εις θάνατον, ζήτησε από το Βασιλικό Επίτροπο (Εισαγγελέα) να πάρουν τ' αρχίδια του για καπνοσακούλα.
Επειδή η Ιστορία επαναλαμβάνεται και ως φάρσα, μαθαίνω ότι το ίδιο είπε ο ανοικονόμητος βλαξ (διαβασμένος βλαξ, όπερ επικίνδυνο) Χριστόδουλος Ξηρός, στη δίκη της 17Ν. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
κάπου είχα ακούσει έναν φαλακρό να λέει 'βεντούζα, βεντούζα'...
και δεν εννοούσε του gpsΚάτι έχει πάρει τ αυτί μου κι εμένα
-
Επίσης, δείτε και το εξής. Μπορεί να αφαιρέστε και κρύψετε τη βάση αλλάμήπως στο τζάμι μείνει κάποιο στρογγυλό σημάδι στο μέγεθος της βεντούζας;
-
Ως παθών μάλλον είμαι υποκειμενικός. Ναι η ύπαρξη σε εμφανές σημείο βάσης GPS αποτελεί δυνητικά ένα επιπλέον ρίσκο. Ο κλέφτης δεν γνωρίζει αν έχετε ένα GPS των 100 ή 500 ευρώ και θα χτυπήσει.
Αυτό που συνιστάται είναι:
-
Η βάση να αφαιρείται μετά από κάθε χρήση. Το σημάδι της βεντούζας αντιμετωπίζεται ευκολότατα με ένα πανί.
-
Οι γνωστοί σε όλους αποθηκευτικοί χώροι πρέπει να είναι ανοιχτοί. Ναι ένα ντουλαπάκι ορθάνοιχτο που παρουσιάζει όλα τα περιεχόμενα του αποτρέπει τον κλέφτη που γνωρίζει ότι ο κάτοχος δεν έχει αφήσει κάτι αξίας στο όχημα.
-
Με ευλάβια τηρούμε το γνωμικό 'δεν κρατάμε τίποτα αξίας στο όχημα'. Αυτό περιλαμβάνει ακόμα και τα γυαλιά ηλίου.
-
-
Πολύ μεγάλη ταλαιπώρια όλα αυτά
Άσε που πρέπει να κουβαλάς και μια τσάντα μόνο για τα πράγματα που αφαιρείς απ το αυτοκίνητο -
Άσε που πρέπει να κουβαλάς και μια τσάντα μόνο για τα πράγματα που αφαιρείς απ το αυτοκίνητοδεν χρειαζεται να αφαιρεις τπτ,αφηνεις ολα τα ντουλαπακια ανοιχτα και ολα τα πραγματα κατω απο το καθισμα πχ
βεβαια μιλαω κι εγω που ημουν παρκαρισμενος σημερα 2 ωρες στα εξαρχεια με ενα mp3 player και θηκη γυαλιων ηλιου σε εμφανη σημεια.. -
Άσε που πρέπει να κουβαλάς και μια τσάντα μόνο για τα πράγματα που αφαιρείς απ το αυτοκίνητο+1
απλά δεν αφήνεις κάτι σε εμφανές σημείο, μην γινόμαστε και τόσο υπερβολικοι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Άσε που πρέπει να κουβαλάς και μια τσάντα μόνο για τα πράγματα που αφαιρείς απ το αυτοκίνητο+1
απλά δεν αφήνεις κάτι σε εμφανές σημείο, μην γινόμαστε και τόσο υπερβολικοι.
Δεν βοηθά πια.... Υπάρχουν περιπτώσεις όπου σημειώθηκαν παραβιάσεις ακόμα και σε οχήματα που δεν είχαν τίποτα το extra σε κοινή θέα. Ειδικά σε MPV οι κλέφτες έχουν μάθει για τις κρυφές θήκες κάτω από το κάθισμα πχ και υπάρχουν περιπτώσεις που οι ασφαλιστικές πληρώνουν και 300 ευρώ για τα κατεστραμένα ντουλαπάκια.
-
Εμενα παντως μου το σπασανε μεσα σε παρκινγκ ξενοδοχειου και δεν ειχα βαση για gps. Βαση για κινητο ειχα επανω στον αεραγωγο. Eχω πλεον Gps και δεν το χρησιμοποιω σχεδον ποτε εκτος οταν κατεβαινω Αθηνα για δουλειες.
-
Eννοειται πως δεν αφηνουμε τιποτα μεσα στο αυτοκινητο
Ακομα και η παραμικρη μαλακια αξιας 5 ευρω ειναι κινητρο για τον καθε ηλιθιο η πρεζακια που δεν λογαριαζει τιποταΕπεισης κατι αλλο, μη περιμενετε να φτασετε στο προορισμο σας για να βγαλετε το τσι πι ες και τη βαση του. Ειναι καλη ιδεα να γινει λιγο πριν παρκαρετε η αφαιρεση , υπαρχουν και αετοματηδες που καταγραφουν. Αυτο ισχυει κυριως σε πολυσυχναστες περιοχες και σε παρκινγκ βεβαιως βεβαιως
-
Οπως εγραψα και σε αλλο θρεντ, πακιστανι μου εσπασε το παραθυρο για να κλεψει το Gps απο μεσα(που υπεθεσε οτι βρισκεται στο ντουλαπακι λογω της βεντουζας....)
Τον επιασα στα πρασσα ομως και το γλυτωσα.... -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Eννοειται πως δεν αφηνουμε τιποτα μεσα στο αυτοκινητο
Ακομα και η παραμικρη μαλακια αξιας 5 ευρω ειναι κινητρο για τον καθε ηλιθιο η πρεζακια που δεν λογαριαζει τιποταΕπεισης κατι αλλο, μη περιμενετε να φτασετε στο προορισμο σας για να βγαλετε το τσι πι ες και τη βαση του. Ειναι καλη ιδεα να γινει λιγο πριν παρκαρετε η αφαιρεση , υπαρχουν και αετοματηδες που καταγραφουν. Αυτο ισχυει κυριως σε πολυσυχναστες περιοχες και σε παρκινγκ βεβαιως βεβαιως
αυτο ισχυει και για το ηχοσυστημα
χαμηλωνουμε την ενταση απο το ηχοσυστημα,πριν παρκαρουμε.Αμα ακουστει το νταμπα ντουμπου απο το μπασο,σιγουρα κατι καλο θα εχει το αυτοκινητο για τον κλεφτη -
Σε καινούργιο 207 φίλου μου, του σπάσανε το τζάμι την Καθαρά Δευτέρα μεσημέρι στο Θησείο, δεν του πείραξαν τίποτα από το αυτοκίνητο, υποπτεύεται ότι μάλλον είδαν τη βεντούζα της βάσης που είχε στο τζάμι και έψαξαν για GPS
Κινδυνεύει το αμάξι από διάρρηξη λόγω ύπαρξης βάσης GPS;